Overleg gebruiker:Jurre

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Archive

Archief overleg


Archief 1

Welkom bij de dubbele schrijfweek over Zweden![bewerken]

Hallo Jurre, Van harte welkom bij de dubbele schrijfweek over Zweden! Hierbij enkele handige links en tips:

Veel schrijfplezier en bedankt alvast voor de geschreven artikelen! :-) Romaine 23 dec 2013 02:32 (CET)

Bedankt[bewerken]

Hallo Jurre ik wil je bedanken voor je toevoegingen op de lijst van personen uit Stockholm, het is misschien geen hoogstaand schrijfartikel maar er gaat toch meer tijd in zitten dan je zou denken. Dus bij deze bedankt en nog een fijne kerstavond. Glimlach Nick (overleg) 24 dec 2013 19:14 (CET)

Ongeval schumacher[bewerken]

Hoi Jurre, ik heb je gerevert. Het ongeval van Schumacher is door de wereldpers overgenomen, en is daardoor in mijn ogen weldegelijk wereldnieuws. Over die afbeelding op de Hp wil ik niet strijden, als je die wil veranderen, ga je gang. Vr groet Saschaporsche (overleg) 30 dec 2013 14:39 (CET)

Verschil van mening, dan. Ik vind het niet meldenswaardig genoeg. Een sporter die buiten de piste gaat skiën en dan een jammerlijk ongeluk heeft, vind ik niet zo speciaal om in de kijker te zetten. Bovendien zijn er al meerdere van mijn toevoegingen die ook wereldnieuws waren, gerevert. Dat dan ook zijn foto wordt uitgelicht boven diegenen over een feit dat het leven heeft gekost aan meerdere onschuldigen, is voor rekening van diegene die de foto veranderd hebben. Ik verander hem niet terug, hoewel de regel stel dat een foto best minstens een dag blijft staan. Jurre (overleg) 30 dec 2013 17:17 (CET)

Dank voor je deelname aan de succesvolle schrijfweken over Zweden[bewerken]

Zweedse vlag

Hallo Jurre, Heel erg bedankt voor je deelname aan de dubbele schrijfweek over Zweden!!
Alle bijdragen, klein en groot, van alle deelnemers worden gewaardeerd en bij elkaar opgeteld hebben we meer dan 1000 nieuwe artikelen mogen verwelkomen (1027) en nog eens duizenden andere pagina's en artikelen zijn bewerkt, verbeterd en uitgebreid. Het project is dus heel succesvol geworden. Ik zou graag iedereen die heeft meegedaan hiervoor persoonlijk willen bedanken.

  • Heb je nog een artikel over Zweden in de pen en lukte het niet om dit tijdens de dubbele schrijfweek te schrijven? We hebben op de projectpagina een sectie Nagekomen bijdragen waar je je later gereed gekomen artikelen kunt toevoegen.

Een mooi begin van een nieuw jaar! :-) Romaine 6 jan 2014 03:47 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Jurre, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:55 (CET)

Welkom bij de dubbele schrijfweek over de Kaukasus[bewerken]

Hallo Jurre, Van harte welkom bij de dubbele schrijfweek over de Kaukasus, het gebied en de bergen achter de Olympische stad Sotsji.

Veel schrijfplezier en bedankt alvast voor de geschreven artikelen! :-) Romaine 23 feb 2014 02:15 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Lijst van voornamen[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Lijst van voornamen door ErikvanB, Vilém door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140227 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 feb 2014 01:21 (CET)

Actueel op de Wikipedia startpagina[bewerken]

Hallo, jouw toevoeging op de Wikipedia startpagina klopt niet. Het wetsontwerp voor de familienamen werd goedgekeurd in de commissie justitie van de federale kamer, niet in de kamer zelf. Het is dus nog verre van wetgeving. Met vriendelijke groet 94.225.45.173 13 mrt 2014 20:24 (CET)

Wikiproject Madagaskar[bewerken]

Beste Jurre, een paar dagen geleden startte het nieuwe wikiproject Madagaskar en we zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die al veel over Madagaskar hebben geschreven. Je hebt al een groot aantal mooie artikelen geschreven over onder andere Malagassische nationale parken, dus je zou een mooie aanwinst voor het project zijn! heinGlas z3.pngnlein'' 12 jun 2014 07:59 (CEST)

Beoordelingsnominatie Madagaskar van A tot Z[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Madagaskar van A tot Z dat is genomineerd door Heinonlein. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140912 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 13 sep 2014 02:01 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lijst van veelvoorkomende jongensnamen in het Nederlands taalgebied[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van veelvoorkomende jongensnamen in het Nederlands taalgebied dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20141222 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 dec 2014 01:24 (CET)

Datumformat = yyyymmdd[bewerken]

Hallo Jurre, Zou je bij het invullen van de datum in het sjabloon Bronvermelding anderstalige Wikipedia de datum uitsluitend in de ISO-volgorde plaatsen, te weten van groot naar klein: yyyymmdd en niet yyyyddmm zoals ik dat tegenkwam op artikelen van je. Dan werkt het sjabloon niet. Zou je hier in het vervolg op willen letten? Dank! Groetjes - Romaine 30 dec 2014 04:18 (CET)

Zal ik doen! Bedankt voor de tip en de hulp! Jurre (overleg) 30 dec 2014 11:34 (CET)

dagpagina's[bewerken]

Jurre, ik zie je wel erg veel feiten over 2014 vermelden op de dagpagina's. Selecteer je ze wel erg goed? De dagpagina's zijn naar mijn mening 'gereserveerd' voor écht belangrijk nieuws, want anders stromen die pagina's echt té vol. Kijk er echt kritisch naar of een bepaald feitje over pak m beet 10-20 jaar nog vermeldenswaard is. De jaarpagina's zijn veel geschikter om veel feiten neer te zetten. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 7 jan 2015 22:22 (CET)

Dat weet ik en we hebben deze discussie al eens eerder gehad. Ik denk dat ik een kritische selectie maak van feiten uit 2014 die echt wel vermeldenswaard zijn (Krim, ebola, ...). Jurre (overleg) 7 jan 2015 22:34 (CET)
We moeten anders maar eens alle dagpagina's door een stofkam heenhalen, en minder belangrijke punten weghalen. Deze kunnen dan misschien wel verplaatst worden naar de desbetreffende jaarpagina's (mochten die feiten daar nog niet vermeld staan). Kunnen we dat samen op de een of andere manier systematisch aanpakken? Goudsbloem (overleg) 7 jan 2015 23:33 (CET)
Dat lijkt me een goed idee! Er staan nu wel heel wat feiten op (vooral religie & sport) die niet op een dagpagina thuishoren. Tegelijk kunnen we dan ook eens kijken wat er van recente jaren wel mogelijk op thuis hoort. Jurre (overleg) 7 jan 2015 23:35 (CET)
Dan met 1 januari beginnen en dan alle dagen doorlopen maar? Ik heb alle dagpagina's op mijn volglijst staan, dus zie elke wijziging voorbijkomen. Ik zal even proberen een schemaatje te maken, waar je dan kan zetten met welke dag/dagen je mee bezig bent. Goudsbloem (overleg) 7 jan 2015 23:39 (CET)
Ok, dat is prima. Jurre (overleg) 7 jan 2015 23:40 (CET)
Ik heb Gebruiker:Goudsbloem/Controle dagpagina's aangemaakt. Daar kun je dan bezig/uitgevoerd neerzetten. Laten we de overlegpagina van die pagina dan gebruiken voor discussie(s) over gebeurtenissen waarvan we bijvoorbeeld twijfelen of die relevant zijn voor de dagpagina's, of verdere dingen die hiermee van doen zijn. Akkoord? Het tijdsvak van 10 dagen is toch mooi behapbaar? Of wil je die periode kleiner hebben? Goudsbloem (overleg) 7 jan 2015 23:51 (CET)
Lijk me prima, Goudsbloem! En de overlegpagina gebruiken voor de gebeurtenissen waar we aan twijfelen, vind ik een goed idee. Een tijdsvak van 10 dagen lijkt me goed. Jurre (overleg) 7 jan 2015 23:56 (CET)
Oké dan. Ik heb nog achter de periodes alle dagen apart vermeld, zodat je snel naar de desbetreffende dag kan navigeren als je dat wilt. Ik begin wel vanaf het einde van december, misschien kan jij dan vanaf begin januari beginnen, dan werken we naar elkaar toe. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 8 jan 2015 00:04 (CET)
Dat lijkt me prima. Ik denk wel dat we snel de overlegpagina zullen nodig hebben. :-) Jurre (overleg) 8 jan 2015 00:07 (CET)

Global account[bewerken]

Hi Jurre! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (overleg) 18 jan 2015 17:21 (CET)

Jubileumster[bewerken]

Voor 10 jaar inzet voor Wikipedia (30 december 2004 - 30 december 2014)

Beter laat dan nooit, bedankt voor uw tien jaar inzet! KroySquare.jpgDirkVE overleg 5 mei 2015 08:23 (CEST)

Dank je wel! Jurre (overleg) 9 mei 2015 15:47 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 4 jun 2015 22:01 (CEST)

Victor Hugo[bewerken]

Reviewer's Award nl.png

Dag Jurre, onlangs heeft MackyBeth het artikel over Victor Hugo ter beoordeling in de Review gezet. Het hoofdzakelijk door jou geschreven artikel werd eind 2005 in de Etalage geplaatst, maar ondertussen zijn de conventies zodanig aangescherpt dat enige redactie wellicht noodzakelijk is geworden. Naar aanleiding daarvan is het artikel ook op de actielijst van het Wikiproject Etalageonderhoud geplaatst, want het zou natuurlijk fijn zijn als dit mooie artikel zijn oranje ster mag houden. Misschien wil je een handje toesteken? Met vriendelijke groet, heinGlas z3.pngnlein'' 30 jun 2015 12:53 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lijst van Nederlandstalige liedjes met een geografische naam in de titel[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Nederlandstalige liedjes met een geografische naam in de titel dat is genomineerd door Gympetic. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150806 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 7 aug 2015 02:06 (CEST)

Walk on water[bewerken]

Hoi, dank voor je muziekartikelen en dat je daarvoor de kleine letters gebruikt. Let er dan svp wel op dat je andere titels in het artikel ook met kleine letters schrijft (album, vorige, volgende). Ik maak alleen uitzonderingen voor artikels die er al zijn. Groet,Ceescamel (overleg) 8 aug 2015 22:27 (CEST)

Schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken[bewerken]

Hallo Jurre, Omdat je eerder hebt meegedaan aan een schrijfweek of themaweek, krijg je nu eenmalig een bericht. Na overleg hebben we (Taketa & Romaine) een verzendlijst opgezet voor het aankondigen van nieuwe schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken. Door jezelf toe te voegen aan de verzendlijst kun je op je overlegpagina een bericht ontvangen met de aankondiging wanneer er een nieuwe week komen gaat. Jezelf toevoegen aan de verzendlijst staat los van of je deel neemt aan de betreffende activiteit. De verzendlijst is bedoeld om de communicatie over aankondigingen te vereenvoudigen voor diegenen die graag op de hoogte blijven van deze activiteiten. Jezelf toevoegen kan op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Verzendlijst. Groetjes - Taketa & Romaine 16 okt 2015 13:44 (CEST)

Themaweek Thijsse[bewerken]

Hallo Jurre, Van 26 oktober t/m 1 november staat Wikipedia in het teken van de nalatenschap van natuurbeschermer en bioloog Jac. P Thijsse. Meer informatie staat op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Thijsse. Romaine 25 okt 2015 23:07 (CET)