Overleg gebruiker:Rkoster

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Rotating earth (huge).gif Flat UI - mail.png Flat UI - time.png Flat UI - book.png Flat UI - clipboard.png Flat UI - colors.png Flat UI - map.png Flat UI - paper.png Go-previous.svg


Datum: woensdag 18-09-2019
Tijd: 10:41 uur

Goedemorgen bezoeker, welkom op mijn overlegpagina.

Wilt u een nieuw overleg starten? Klik dan hier.
Voor een overzicht van overleggen van eerdere jaren, ga naar het Archief.

Een encyclopedie? Of een kleurboek?[bewerken]

Beste Rkoster,

Ik zie een hoop bewerkingen van je voorbijkomen, waarin je de verwijzing naar een land opleukt met een vlaggetje. Ik hoop dat je je realiseert dat niet iedereen van een vlaggetjesparade gecharmeerd is.

Kijk ik bijvoorbeeld naar deze bijdrage] aan het artikel over de Kaspische Zee, dan lijkt het erop dat je de vlaggetjes belangrijker vindt dan de gebruiker informeren over de ligging van de landen. Hun volgorde rondom deze Zee gaat volledig verloren. En in deze bijdrage maak je de lijst landen een stuk langer, ogenschijnlijk louter om wat kleurtjes neer te zetten.

In bijdragen als deze plaats je na het kopje oblast meteen weer het woord Oblast.

Probeer te bedenken dat er al anderen zijn geweest die tijd en energie in de tekst en vorm van een artikel gestoken hebben, voordat je dit op eigen houtje, en zeker op zo grootschalige basis, gaat veranderen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 13 feb 2019 20:00 (CET)

Hallo RonnieV, Je feedback is duidelijk, ik zal mij hier niet langer mee bezig houden. Ook gebruiker Gebruiker:Brimz wees mij hier al op. Rkoster (overleg) 13 feb 2019 20:21 (CET)

Westerhorn[bewerken]

Hei Rkoster, ik zie dat je mijn wijziging ongedaan hebt gemaakt. Als dat zinnig is, altijd goed. Ik vraag me alleen af, waar jij de toevoeging Eemsmond op baseert? De gemeente Eemsmond bestaat immers niet meer. Ik heb de vraag gesteld bij de helpdesk en daar was een mogelijk antwoord om de streek in de titel op te nemen. Daarom heb ik de toevoegingen de Marne en Hogeland gebruikt om de twee "buurten" Westerhorns van elkaar te onderscheiden. Dit heb ik ook bevestigd gezien op deze site: landschapsgeschiedenis. Grtz, Elvesham (overleg) 4 mrt 2019 21:10 (CET)

Hallo Elvesham, ik heb deze toevoeging inderdaad gebaseerd op de voormalige gemeente Eemsmond. Dit omdat de toevoeging Hogeland wellicht verwarrend kan overkomen omdat dit lijkt te suggereren dat de andere niet in de gemeente Het Hogeland ligt. Deze link heeft mij echter in laten zien dat jouw bewerking inderdaad beter is. Ik zal de bewerking van mij dan ook terugdraaien. Ik hoop je hiermee geholpen te hebben. Mvg, Rkoster (overleg) 5 mrt 2019 14:43 (CET)

Prima, het is idd een beetje wazig door al dat "dubbel" naamgebruik. Je hebt al informatie toegevoegd mbt "de andere Westerhorn". Misschien is het handiger om de streek te noemen... daar kijk ik nog even naar, maar voor nu heb jij mij goed geholpen. Grtz, Elvesham (overleg) 5 mrt 2019 19:23 (CET)

Lijst van bezienswaardigheden in Berlijn[bewerken]

Beste Rkoster, je bent begonnen aan het artikel Lijst van bezienswaardigheden in Berlijn, maar intussen staat het er al een week onaangeroerd bij. Werk je hier nog aan verder? Queeste (overleg) 15 mrt 2019 18:08 (CET)

Beste Queeste, Ik ben inderdaad begonnen aan dit artikel, maar heb er deze week helaas geen tijd voor kunnen vinden om er verder mee te gaan. Ik ben van plan om er weer veel aan bij te dragen in de loop van volgende week. Uiteraard mag je zelf ook altijd informatie toevoegen als je dat wilt. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Groeten, Rkoster (overleg) 16 mrt 2019 13:13 (CET)
Hoi Rkoster. Er prijkt nog steeds een "meebezig" sjabloon op de pagina, kan dat er inmiddels van af? vr groet Saschaporsche (overleg) 26 mrt 2019 22:42 (CET)
Hallo Saschaporsche, Ik heb het artikel aangevuld en het meebezig sjabloon verwijderd. In de toekomst wordt het artikel waarschijnlijk nog verder aangevuld met andere kopjes. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Rkoster (overleg) 26 mrt 2019 23:40 (CET)
Hoi Rooster, veel dank daarvoor! vr groet Saschaporsche (overleg) 26 mrt 2019 23:55 (CET)

Groningerbrug[bewerken]

Hoi, dank voor je artikel over de Groningerbrug. Ik keek even op Googleview, maar kan nergens zien dat op de brug eenrichtingsverkeer geldt, of zie ik als Amsterdammer het eenrichtingsverkeerbord over het hoofd?Ceescamel (overleg) 31 mrt 2019 17:49 (CEST)

Beste Ceescamel, Dit eenrichtingsverkeer is inderdaad moeilijk te zien omdat niet de gebruikelijke verkeersborden C2 en C3 worden toegepast, maar vanaf 'Het Kanaal' verboden voor afslaan. Daarnaast ontbreekt er een rijstrook in noordelijke richting over de brug. Ik ben zelf afkomstig uit deze regio en ben dus al meerdere keren bij de huidige situatie geweest. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg, Rkoster (overleg) 1 apr 2019 00:55 (CEST)
Misschien handig dit als zodanig in het artikel te zetten. Ik heb nu via Google via "rond" gekeken en zie nu dat bord verplichte rijrichting staan (en als Amsterdammer is dat al heel wat). Wat ik ook zie is het bord situatie gewijzigd, ooit eens een item bij Van Kooten en de Bie (ze vroegen zich af wat er dan gewijzigd was, anders weet je niet waar je op moet letten....Ceescamel (overleg) 2 apr 2019 11:42 (CEST)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)

Wimpel[bewerken]

Voor het maken van een sjabloon en de vele bijdragen voor de vlaggenartikelen op nl.wikipedia, MVG Arch (Overleg) 14 apr 2019 13:05 (CEST)

Hartelijk dank voor het uitreiken van deze prijs! Fijn om te horen dat het gemaakte sjabloon zo wordt gewaardeerd! Mvg, Rkoster (overleg) 14 apr 2019 13:12 (CEST)

Sophie Milzink[bewerken]

Hoi Rkoster, ik lees net je artikel Sophie Milzink. Het viel me op dat je de tekst grotendeels hebt overgenomen van deze website. Los van de betrouwbaarheid van de informatie op die website, zijn andermans teksten over het algemeen auteursrechtelijk beschermd. Op die site staat een copyright-tekentje, dus ik ga er van uit dat de tekst niet zomaar gekopieerd mag worden. De paar woorden die je hebt aangepast, zijn m.i. te weinig. Sowieso is het altijd beter om informatie in eigen woorden op te schrijven, omdat de meeste teksten niet geschikt zijn voor wikipedia.

Het is ook aan te bevelen om onafhankelijke bronnen te zoeken waarmee je je artikel ondersteunt. Youtop lijkt me een beetje een fansite te zijn en het is me onduidelijk waar ze hun informatie vandaan halen. Verifiëren bij reguliere media heeft dan de voorkeur. Overigens kan dat wel lastig zijn, want jammer genoeg zijn kranten niet erg scheutig met artikelen over Youtubers :-(

Thieu1972 (overleg) 19 jun 2019 17:49 (CEST)

Goedemiddag, ik heb een poging gedaan gisteren om het artikel minder letterlijk over te nemen van de genoemde referentie. Ik hoor graag jouw reactie op deze aanpassingen. Mijn excuses dat ik nog niet had gereageerd. Rkoster (overleg) 23 jun 2019 17:04 (CEST)

Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 03:00 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bewerken]

Beste Rkoster,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:11 (CEST)