Overleg gebruiker:Peet1970

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Schrijversster[bewerken]

Mathonius 6 dec 2011 19:48 (CET)

Ik ben blij dat Mathonius de ster uitgereikt heeft. Ik zie telkens weer artikelen van jouw hand komen, wat een hoeveelheden. Ga zo door, je levert een grote bijdrage aan de encyclopedie. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 6 dec 2011 21:44 (CET)Bedankt![bewerken]

Hallo Peet1970,

Zojuist zag ik dat er een hoop artikelen van losse afleveringen zijn verwijderd en samengevat in lijsten per seizoen. Mijns inziens een grote verbetering, en waarschijnlijk ook flink wat werk. Vandaar even dit bericht om je daarvoor te bedanken! Graag had ik je erbij willen helpen, maar het ontbreekt me tegenwoordig helaas aan tijd om veel op Wikipedia actief te zijn. Met vriendelijke groet en nogmaals dank voor je bijdragen hier, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 16 mei 2015 21:14 (CEST)

dank je wel voor het compliment, ik doe het graag en is een beetje uit de hand gelopen hobby !! Peet1970 (overleg) 17 mei 2015 14:20 (CEST)

Afleveringencategorieën van Law & Order[bewerken]

Ondertussen zijn alle ondercategorieën van Categorie:Law & Order leeg komen te staan. Zoals ik hier gemeld heb, lijkt het mij een goed idee om alle artikelen over de verschillende televisieseries in een afzonderlijke categorie te steken. Kan je daar eventueel reageren wat je van dat voorstel vind? Alvast bedankt! Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 29 mei 2015 20:15 (CEST)

Beoordelingsnominatie The Mysteries of Laura (seizoen 1)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om The Mysteries of Laura (seizoen 1) dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150822 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 aug 2015 02:07 (CEST)

Beoordelingsnominatie The Bridge (seizoen 3)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om The Bridge (seizoen 3) dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151127 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 nov 2015 01:06 (CET)

The Bridge (seizoen 3)[bewerken]

Beste Peet1970,

Dit lemma was ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap omdat het nog niet af is. Ik ben het daarmee eens maar ik denk dat verwijdering niet de meest constructieve oplossing is. Daarom heb ik het lemma hier neergezet: Gebruiker:Peet1970/The Bridge (seizoen 3). Zo heeft u alle tijd om het lemma rustig af te maken. Natuur12 (overleg) 15 dec 2015 19:27 (CET)

Onder andere(n)[bewerken]

Hoi Peet, misschien ken je de regel en was het een 'slip of the pen'... Nadat ik het nu een paar keer tegenkwam, leek een berichtje mij toch even handig. Ik las in je artikelen onder anderen, waar onder andere gebruikt zou moeten worden. Als het gaat om zaken ("Ze speelde daarna in onder andere de films X en ABC.") is het altijd zonder -n. Zie deze uitleg. Gr. RONN (overleg) 29 jan 2016 11:43 (CET)

Wikiproject: Film[bewerken]

Beste Peet1970, we willen we graag het filmproject terug nieuw leven inblazen, ook al omdat er vastgesteld is dat er maandelijks heel wat filmgerelateerde artikelen hier verschijnen. Kandidaten om deel te nemen aan dit project kunnen hun naam hier vermelden. Op de overlegpagina word je uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie en coördinatie van een aantal richtlijnen rond het project en nieuwe ideeën en suggesties zijn altijd welkom. Ik weet best dat je je zowat alleen met televisieseries bezighoudt, maar daarbij maak je regelmatig artikels aan voor acteurs/actrices die ook in films meedoen. De mening van zo iemand (voor discussies) binnen dit project is zeker welkom omdat er nu eenmaal niet zoveel gebruikers zijn die zich bezig houden met acteurs/actrices binnen het project. Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 11 mrt 2016 16:13 (CET)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Geboortedatum Charlie Tahan[bewerken]

Hoi, ik heb op Google gezocht naar de geboortedatum van deze acteur, waarvan jij de pagina aangemaakt hebt, maar ik kreeg geen eenduidig resultaat. Ik heb op de overlegpagina ervan al een opmerking hierover geplaatst. Als jij enig idee hebt hoe we op een betrouwbare manier de echte datum kunnen achterhalen, dan graag op die overlegpagina reageren. Bedankt alvast. Groet, Pingel (overleg) 19 aug 2016 17:21 (CEST)

Dat gaat niet helemaal goed..[bewerken]

Lewis (seizoen 5) heeft de inhoud van Lewis (seizoen 4). Gr. RONN (overleg) 21 okt 2016 15:21 (CEST)

  • Was te snel met het akkoord knop indrukken Peet1970 (overleg) 21 okt 2016 15:45 (CEST)
Let je trouwens even op oorzaak en gevolg in je teksten? Bijvoorbeeld "Wanneer een Tsjechisch barkeepster vermoord wordt gevonden, door het stukslaan van een antieke Perzische spiegel op haar hoofd (...)" en "Het onderzoek wordt complex als Crane ook vermoord wordt gevonden, dit door een zwaard uit de universiteit." Zij werd niet gevonden door het stukslaan van een spiegel en hij niet door dat door dat zwaard. RONN (overleg) 21 okt 2016 15:28 (CEST)
  • Ik zal mijn best doen, maar zoals bekend: je eigen fouten zie je haast niet Peet1970 (overleg) 21 okt 2016 15:45 (CEST)
    • Een typefoutje mist iedereen weleens. Ik wijs ik je erop, omdat het blijkbaar een soort standaardschrijfstijl van je is geworden. Nog een voorbeeld: "Een vrouwelijke Amerikaanse bisschop wordt tijdens haar bezoek aan het St Gerard's College in Oxford vermoord door het drinken van vergiftigde wijn, Lewis en Hathaway gaan op onderzoek uit. Zij vermoeden op het eerste gezicht dat zij vermoord werd door haar progressieve ideeën." Ik maakte daarvan: "Een vrouwelijke Amerikaanse bisschop wordt tijdens haar bezoek aan het St Gerard's College in Oxford vermoord met vergiftigde wijn. Lewis en Hathaway gaan op onderzoek uit. Zij vermoeden in eerste instantie dat zij werd vermoord om haar progressieve ideeën." Zie je het verschil? RONN (overleg) 21 okt 2016 17:03 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]

Minderen met de tabellen aub[bewerken]

Goedendag, ik heb uw bewerking aan Chicago Fire (televisieserie) teruggedraaid. Tabellen dienen op Wikipedia ter ondersteuning van de inhoud van een artikel. Ze horen geen doel op zichzelf te worden. Dat was daar duidelijk wel het geval. Bovendien is een tabel ook niet de meest geschikte vorm voor zoveel informatie. Dan past een gewone lijst met omschrijvingen beter. Dat maakt de inhoud ook toegankelijker. Zowel voor lezers als ook voor mensen die informatie willen toevoegen. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 1 feb 2018 23:34 (CET)

Beste LeeGer, in dit geval geven de tabellen juist meer en overzichtelijker informatie dan alleen de opsomming. Ik vind de versie mèt tabellen beter en mooier. Waar kan ik jouw stelling dat tabellen op Wikipedia alleen ter ondersteuning dienen, en geen doel op zich zijn, vinden in de richtlijnen? Dank je wel, grt, eVe Roept u maar! 8 feb 2018 15:08 (CET)
Dank je eVe Roept u maar! voor de steun, ben blij dat ik niet alleen sta. Peet1970 (overleg) 8 feb 2018 15:17 (CET)
Graag gedaan Peet :) maar wacht asjeblieft even met (opnieuw) reverten, tot we uit de discussie zijn. Op een editwar zit niemand te wachten. Ik vind het artikel mèt tabellen mooier, maar als er inderdaad consensus was zoals LeeGer zegt, heeft hij gewoon gelijk, hoe vervelend we dat ook vinden. Hopelijk doen er meer mensen mee aan de discussie zodat we een betere beeldvorming krijgen van de algemeen geldende mening. Vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 8 feb 2018 15:26 (CET)
Misschien dat LeeGer kan wachten met het veranderen (aangezien ik het artikel opgesteld heb) tot de discussie is opgelost. Peet1970 (overleg) 8 feb 2018 15:33 (CET)
Artikelen claimen werkt hier dus niet. Dan kun je beter een eigen website beginnen. Ik heb een oproep op Overleg Gewenst geplaatst. Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 8 feb 2018 15:36 (CET)
Wat LeeGer zegt klopt, het is niet "jouw" artikel omdat jij het hebt geplaatst, ook al voelt dat natuurlijk wel zo. Kun je meepraten op Overleg:Chicago P.D.? Vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 8 feb 2018 15:41 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)