Overleg gebruiker:Peet1970

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Schrijversster[bewerken]

Mathonius 6 dec 2011 19:48 (CET)

Ik ben blij dat Mathonius de ster uitgereikt heeft. Ik zie telkens weer artikelen van jouw hand komen, wat een hoeveelheden. Ga zo door, je levert een grote bijdrage aan de encyclopedie. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 6 dec 2011 21:44 (CET)

Mooi artikeltje[bewerken]

Hallo Peet1970, Een mooi artikel heb je aangemaakt, als je die info zoekt erg handig het te te kunnen vinden. Ik had wel een vraagje, ik zag dat je voor de bronvermelding Sjabloon:Bron gebruikt. Door de jaren heen heb ik het aantal mogelijke manieren waarop er aan bronvermelding gedaan kan worden bijgehouden en ben inmiddels uitgekomen op zo'n 82 varianten. Dat vind ik een beetje veel en denk dat we met zo'n 6 varianten kunnen volstaan. Daarbij lijkt het mij het meest praktisch die optie te nemen die alle mogelijkheden in zich heeft wat alle anderen ook hebben. Mijn vraag is of je zou willen overwegen om in plaats van {{Bron|bronvermelding= het {{Appendix|2= wilt gebruiken? Door overal hetzelfde sjabloon te gebruiken wordt het voor gebruikers eenvoudiger en duidelijker. Ik heb hiertoe ook een voorstel geplaatst op deze pagina. Alvast bedankt! Groetjes - Romaine 16 mei 2012 09:34 (CEST)

Tip[bewerken]

Beste Peet, ik zie dat je inmiddels een immense lijst hebt aan biografieën van acteurs en actrices. Een heel groot compliment daarvoor. Ik heb wel een tip - het zou namelijk heel fijn zijn als je een acteur ook vermeldt op de pagina van zijn geboortedag, -jaar en eventuele -plaats, sterfdag of -jaar en ook op de Biografielijsten. Het is niet verplicht maar wel een toevoeging aan de encyclopedie! Groet, JurriaanH overleg 24 jun 2012 12:30 (CEST)

Sortering[bewerken]

Hej Peet,

zou jij, als je personen toevoegd in een lijst van "personen geboren in...", bij personen die in hetzelfde jaar (primaire sortering) geboren zijn ze op volgorde van achternaam willen zetten? Verder: Duim omhoog ga zo door!

Richard 27 jun 2012 09:34 (CEST)

Gastrollen[bewerken]

Hallo Peet1970, Gast- en figurantenrollen zijn in de meeste gevallen NE, tenzij er echt iets bijzonders mee aan de hand is, als iemand er bijvoorbeeld een prijs mee heeft gewonnen. Deze rollen dan ook a.u.b. niet in een filmografie vermelden. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 21 jul 2012 15:44 (CEST)

Referenties & bronnen[bewerken]

Hallo, als er iets over de vermelding van referenties en bronnen niet helemaal duidelijk is, dan kun je misschien eens kijken op Help:Referenties en voetnoten of Wikipedia:Bronvermelding. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 21 jul 2012 20:16 (CEST)

Bronnen[bewerken]

Hoi Peet1970, zou je aub de bronnen in een lijst willen zetten en dus niet met <br>-tags werken? Kijk even hoe ik het hier deed. Vriendelijke groet, C (o) 17 sep 2012 16:59 (CEST)

Er bestaat overigens een zeer handig sjabloon voor links naar imdb. Voor personen is dat {{Link IMDb naam}} en voor films of series is dat {{Link IMDb titel}}. Meer informatie over hoe je de sjablonen precies gebruikt is op de pagina's van het sjablonen zelf te vinden (klik op de links). Ik heb het hier als voorbeeld gedaan. Vriendelijke groet, C (o) 17 sep 2012 17:03 (CEST)
Zie hier: het is niet nodig om een extra taalsjabloon toe te voegen bij een imdb-link. Deze zit namelijk al vervat in het sjabloon. - C (o) 19 sep 2012 16:25 (CEST)

Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit[bewerken]

Je bent gewoon verder gegaan met meer pagina's over elke aflevering aan te maken, ik verzoek je bij deze te stoppen. Je kan via het kopje bovenaan de pagina bezwaar maken! Davino Leandro 6 apr 2013 20:22 (CEST)

Artikel met haakjes[bewerken]

Hi Peet1970,

Je hebt in het verleden het artikel Corner Office (Law & Order) aangemaakt. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te maken van haakjes in de titel. Haakjes geven doorgaans aan dat er meer betekenissen zijn van een bepaalde term.

Ik ben bezig met het afwerken van alle titels die haakjes bevatten, maar nog geen doorverwijspagina hebben van de term. In jouw geval is dit Corner Office. Zou ik je mogen vragen om deze doorverwijspagina aan te maken? Je kunt er ook voor kiezen om het artikel te hernoemen en gebruik te maken van het Sjabloon:Zie artikel, of een variant hierop.

Mocht het zo zijn dat het artikel Corner Office (Law & Order) de enige betekenis is van de term, dan vraag ik je om het artikel te hernoemen naar de haakjesloze titel, of een doorverwijzing te maken van Corner Office naar Corner Office (Law & Order).

Om je op weg te helpen:

En alvast een frame-lemma, zodat je hem alleen nog maar hoeft in te vullen.
{{dpintro}}
*[[Corner Office (Law & Order)]],
*[[Corner Office (Betekenis 2)]],
{{dp}}


Hetzelfde geldt voor de volgende artikelen: Criminal Law (Law & Order), DNR (Law & Order)

Hartelijk bedankt voor je hulp!

Met vriendelijke groet, Noia 64 apps licq.png Grashoofd overleg 19 mei 2013 11:45 (CEST) Dit is een automatisch gegenereerd bericht en zal worden gedistribueerd naar alle gebruikers met dezelfde situatie.

Hoi Peet1970, zou je vóór een titelwijziging willen controleren of er gelijknamige onderwerpen bestaan waarover in deze encyclopedie een artikel zou kunnen worden geschreven? De titels "Helpless", "Pride and Joy" en "Golden Years" zijn bijvoorbeeld ook titels van liedjes van respectievelijk Neil Young, Stevie Ray Vaughan en David Bowie. Over die liedjes zullen ongetwijfeld/hopelijk nog artikelen worden geschreven. Als ik je kan helpen met het aanmaken van doorverwijspagina's e.d., laat het me dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Mathonius 20 mei 2013 14:58 (CEST)
Hi Mathonius, daar wil ik graag even op inhaken. Je kent vast wel de pagina's van MrBlueSky (deze bijvoorbeeld). Aan mij de taak om al deze rode artikelen om te bouwen tot doorverwijspagina's, of dus de betreffende artikelen te hernoemen. Bij 90% gaat het echter om aanmaak van dp's. Als je daarbij zou kunnen helpen, zou dat enorm fijn zijn! Groetjes, Noia 64 apps licq.png Grashoofd overleg 20 mei 2013 23:39 (CEST)
Ok. De titelwijzigingen van Peet1970 hebben mij wel weer inspiratie gegeven tot het schrijven en uitbreiden van artikelen over Neil Young. Glimlach Helpless is even helemaal blauw. Vriendelijke groet, Mathonius 20 mei 2013 23:48 (CEST)
Fijn, Mathonius! En Peet, super dat je al die dp's aanmaakt! Hartelijk bedankt! Noia 64 apps licq.png Grashoofd overleg 21 mei 2013 17:17 (CEST)
U vraagt wij draaien, maar opbouwend kritiek hoor ik altijd graag. Ben nooit te oud om te leren. Peet1970 (overleg) 21 mei 2013 17:19 (CEST)

Onopgemaakte artikelen[bewerken]

Hallo Peet1970, aangezien ik weet dat jij je intens bezighoudt met artikelen over acteurs en actrices, zou ik je even willen vragen te kijken naar de artikelen over de volgende personen (voor het gemak de links naar de Engelstalige wikipediapagina's erbij gezet):

Het betreffen hier mogelijks computervertalingen van de Engelstalige equivalenten, aangemaakt door een onbeholpen anonieme gebruiker. Ik heb ze deze ochtend van de sloophamer trachten te redden, omdat ze in principe niet voldoen aan de criteria om ze onmiddellijk te verwijderen. Anderzijds zijn ze volgens mij encyclopedisch genoeg om een bestaansrecht te hebben. Zie jij het zitten om deze artikelen een poetsbeurt te geven? Alvast bedankt! Vriendelijke groet, C (o) 9 jun 2013 09:25 (CEST)

Ik zal er naar kijken wat ik eraan kan doen Peet1970 (overleg) 10 jun 2013 15:20 (CEST)
Super!! Dankjewel voor je werk! Vriendelijke groet, C (o) 10 jun 2013 19:30 (CEST)

Mooi artikel en interwikilinks[bewerken]

Hallo Peet1970, Ik zag dat je een mooi artikel hebt aangemaakt (Monica Raymund) waarop je een interwiki had toegevoegd. Interwiki's worden tegenwoordig niet meer lokaal op categorieën en artikelen bijgehouden, maar op Wikidata. Het gebruik van interwiki's op de pagina's zelf ingevoegd zorgt heel vaak voor interwikiconflicten en die zouden we graag voorkomen, omdat die fouten in de hand werken. Het is tegenwoordig heel eenvoudig, je zoekt de bijbehorende equivalent op een anderstalige Wikipedia op en klikt op Koppelingen bijwerken om aldaar de taalcode nl met de titel van de pagina in te voeren. Door het artikel meteen op Wikidata toe te voegen, wordt het op alle anderstalige artikelen automatisch bijgewerkt. Voor meer informatie over de overschakeling naar Wikidata kun je terecht op Wikipedia:Overschakeling naar Wikidata. Als je er toch niet mocht uitkomen, laat het gerust weten, ik help je graag. Groetjes - Romaine 16 jun 2013 22:45 (CEST)

PS: We zijn ook bezig om naast het verplaatsen van de interwiki's naar Wikidata ook alle interwikiconflicten op te lossen. Dat doen we thans via Wikipedia:Interwikiconflicten oplossen. Groetjes - Romaine 16 jun 2013 22:45 (CEST)
Een andere tip, het is gebruikelijk om in de bronvermelding, niet rechtstreeks te linken naar een anderstalige Wikipedia, maar uitsluitend daarvoor het sjabloon Sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia te gebruiken om zo aan de licentie-eisen te voldoen. Het zou fijn zijn als je van dit sjabloon gebruik zou kunnen maken. Romaine 16 jun 2013 22:53 (CEST)

Steve Schirripa[bewerken]

Dag Peet1970, Ik heb in het kader van de controlelijst nieuwe artikelen iets gewijzigd bij Steve_Schirripa. Het ging met name om de nogal overvloedige links naar de IMDB. Je hebt mijn wijziging terug gedraaid. Nu tel ik 4 verwijzingen naar de IMDB waarvan 3 vlak bij elkaar. Dat lijkt me veel. Als ik kijk naar andere van je bijdragen dan zie ik over het algemeen maar een enkele verwijzing naar IMDB in de referenties zet. Is het misschien handig ook hier dezelfde systematiek aan te houden? biografie, filmografie en awards staan immer op dezelfde site.

Ik ben het met je eens dat manier van refereren het best gelijk kunnen zijn aan het merendeel van de andere artiesten. Mijn voorstel week daarvan nogal af.

NB: ik had niet door dat je al zoveel artiesten op je naam had: hulde Ursulbrun(overleg) 10 jul 2013 21:49 (CEST)


Dirty[bewerken]

Beste Peet1970. Ik zie dat je de afgelopen tijd gewerkt hebt aan het aanmaken of het verbeteren van de doorverwijspagina Dirty. Door deze actie staan er nu een aantal links naar deze pagina. Omdat dit geen allerdaags onderwerp is kan ik niet kiezen wat de juiste pagina moet zijn. Zou je de links naar de doorverwijspagina's zelf willen herstellen? Dat kan relatief snel gaan door gebruik te maken van pop-ups. In dat geval hoef je alleen met de muisaanwijzer op de (dp-)link te gaan staan en in het groene gedeelte de pagina aan te klikken waarnaar moet worden verwezen en vervolgens - na de automatische verwerking - de pagina opslaan. Ook met de Zeus-modus is het fixen van dp-links mogelijk. Enkele malen per week wordt op Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's/data de lijst getoond met de dp's die het meest vaak gelinkt zijn. Het is mogelijk dat iemand anders de links heeft aangepast dat de regel dus reeds is afgevoerd; beschouw dit bericht dan als een tip voor later. Groet, Japiot (overleg) 13 jul 2013 11:15 (CEST)

Beste {{PAGENAME}}?? Peet is een ervaren gebruiker, Japiot. Hij weet heel goed hoe alles werkt, dus dit bericht is niet echt nodig. Ik heb de resterende links weggewerkt (de meeste gingen via sjablonen, dus een peulenschil). Gr Noia 64 apps licq.png Grashoofd overleg 13 jul 2013 16:21 (CEST)
Daar gaat het niet om Grashoofd. Juist ervaren gebruikers moeten er zich van bewust zijn dat het maken van dp's werk met zich mee brengt. Ik heb de laatste tijd ook gezien dat deze gebruiker veel afleveringen van een bepaalde televisieserie heeft opgevoerd. Ik heb er ook veel van behandeld. Is het dan gek dat ik hem daarop aanspreek? Japiot (overleg) 13 jul 2013 22:57 (CEST)
Heren, Ik ben altijd blij met feedback. Al doe ik best wel veel op Wikipedia, toch leer ik altijd iets bij dus hoor ik altijd graag wat ik nog meer kan doen. Ik heb wat dingen veranderd zoals in Pop-ups stond vermeld, dus ik hoop dat het nu goed gaat. Peet1970 (overleg) 14 jul 2013 07:13 (CEST)
Beste Peet, wat ik bedoel is dat je, als je een dp maakt, altijd even de pagina's bekijkt die naar de dp verwijzen. Nu stuit ik op Missing Pieces. groet Japiot (overleg) 27 jul 2013 12:44 (CEST)
Hallo Japiot, het begint mij nu duidelijk te worden met wat je bedoelt, heb het hopelijk nu wel alles goed aangepast. Groet Peet1970 (overleg) 29 jul 2013 10:05 (CEST)

Een suggestie[bewerken]

Beste Peet1970,

Als je klaar bent met je huidige project, heb je dan misschien tijd om van de afleveringen en van de personen met bijrollen van de serie In voor- en tegenspoed eigen artikels te maken? De afleveringen van de serie zijn op YouTube te vinden. Ik zou je zeer dankbaar zijn als je dat voor mijn lievelingsserie zou doen! Jij hebt daar zoveel ervaring in! - Roland Tjardo (overleg) 28 jul 2013 21:20 (CEST)

 • Beste Roland Tjardo, Allereerst bedankt voor de compliment maar ik heb nog meerdere series in de planning staan om uit te werken. Dus ik zal kijken wat ik er aan kan doen maar zal even geduld meoten hebben. Groet Peet1970 (overleg) 29 jul 2013 10:01 (CEST)
  • Zou je dat dan niet bij je gebruikerspagina toe kunnen voegen als 'Nog te doen'? - Roland Tjardo (overleg) 7 aug 2013 19:01 (CEST)

Vraag[bewerken]

Beste Peet1970,
Fijn dat je zoveel artikelen toevoegt aan Wikipedia! Ik zie wel dat deze wat betreft spelling en grammatica vaak fouten bevatten. Zou je hier meer aandacht aan kunnen en willen besteden? Misschien is het een idee om iemand te laten meelezen die dezelfde interesse als jou heeft voor onderwerpen over films en series? Nogmaals dank voor het toevoegen van artikelen en hopelijk heb je iets aan mijn feedback. Groet van Onderwijsgek (overleg) 3 aug 2013 13:57 (CEST)

Pluim[bewerken]

A single white feather closeup.jpg Witlof en wortel.jpg
Alsjeblieft, speciaal voor jou een pluim met lof!
KroySquare.jpgDirkVE overleg 8 aug 2013 12:37 (CEST)

Voor jouw vele nieuwe artikels van acteurs en televisieseries.

 • Dank je, altijd leuk om te krijgen / horen. Doe het ook met veel plezier Peet1970 (overleg) 8 aug 2013 12:58 (CEST)

Actrice-overzicht Moniek Kramer[bewerken]

Beste Peet1970,

Zou jij het actrice-overzicht van Moniek Kramer aan het artikel toe kunnen voegen?

Met vriendelijke groeten - Roland Tjardo (overleg) 24 aug 2013 12:51 (CEST)

 • Ik zie dat het artikel op de beoordelingslijst staat voor verbetering/verwijdering, Wacht eerst af wat de uitkomst is voordat ik er tijd in steek.Peet1970 (overleg) 25 aug 2013 10:26 (CEST)

Krom[bewerken]

Je leest volgens mij zoveel Engels dat je Nederlandse zinsconstructie af en toe wat krom loopt. Keep up the good work, maar ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt als ik hier en daar wat aanpas. Knipoog Gr. RONN ° overleg 10 sep 2013 19:38 (CEST)

 • Be My Guest :) Peet1970 (overleg) 10 sep 2013 19:40 (CEST)
  • Grappig dat ik me sommige afleveringen aan de hand van de omschrijving weer herinner. Waarom cursiveer je een deel van de namen? Gr. RONN ° overleg 11 sep 2013 12:51 (CEST)
   • Zo schrijf ik ook de artikelen, deels uit mijn geheugen en hulp van Engelse Wikipedia en IMDb. Waarom ik de namen cursiveer: heb geen duidelijke reden, heb het altijd zo gedaan. Zal iedereen wel anders over denken denk ik.Peet1970 (overleg) 11 sep 2013 13:34 (CEST)
    • Cursivering is gebruikelijk bij titels van boeken, cd's e.d., niet bij namen. Zou je dat laatste wel doen, dan moet je ook consequent zijn. Ik zie het wel vaker, bij biografieën waar opeens de namen van ouders cursief staan bijvoorbeeld. Voor mij niet direct een reden om te gaan bewerken, maar als ik toch iets corrigeer, zet ik ook de namen weer rechtop. Gezicht met tong uit de mond Gr. RONN ° overleg 11 sep 2013 14:19 (CEST)

In the Wee Small Hours?[bewerken]

Moet niet de doorverwijspagina In the Wee Small Hours aangemaakt worden? - Roland Tjardo (overleg) 18 sep 2013 19:35 (CEST)

 • dank je, had ik niet gezien. meteen aangepast. Peet1970 (overleg) 18 sep 2013 19:45 (CEST)

Fouten bij aanmaken van afleveringen van "Law & Order: Los Angeles[bewerken]

Beste,

Bij een controle van de eerste vijf afleveringen van Law & Order: Los Angeles stond er bij elke infobox geen juiste link van de overzicht van "Lijst van afleveringen van Law & Order: Los Angeles", want het stond "Lijst van afleveringen van Law & Order: Criminal Intent". Ik heb ondertussen die afleveringen aangepast. Veel succes voor het aanmaken van de afleveringen van Law & Order: Los Angeles. --Nuvola apps kolf.png87lievenoverleg 1 nov 2013 15:30 (CET)

Kopjes[bewerken]

Met betrekking tot je bewerking op Tony Plana: In de encyclopedie werken we met kopjes. Jij maakt een inleiding bij een kopje en zet die ergens in de tekst daarbóven. Als je al zoiets zou willen doen, moet je de inleiding ónder het kopje zetten. Maar met een kopje als "Filmografie (selectie)", een gebruikelijke constructie op Wikipedia, ben je in één keer klaar. Gr. RONN ° overleg 12 nov 2013 11:54 (CET)

Gebruik sjabloon bronvermelding anderstalige wikipedia[bewerken]

Beste, ik denk dat U even de ER afleveringen moet nalopen. Door ''"{{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=en|titel=https://en.wikipedia.org/wiki/ER_(season_1)|oldid=584441758|datum=20131208}}"'' te gebruiken, lukt de tweede link in het sjabloon niet. U kan bij titel gewoon U beperken tot ER (season 1). Met vriendelijke groet 81.164.94.165 8 dec 2013 12:26 (CET)

Beoordelingsnominatie Let the Games Begin[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Let the Games Begin dat is genomineerd door Selime. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20131211 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 dec 2013 01:07 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Peet1970, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 07:11 (CET)

Michele Morgan[bewerken]

Beste Peet, op je gebruikerspagina staat jouw artikel Michele Morgan (Amerikaanse actrice). Die link is nu rood, maar schrik niet, want de pagina bestaat nog steeds, namelijk onder de titel Michele Morgan. De Franse actrice heet Michèle Morgan. Dit alles is het gevolg van een hernoeming en de verwijdering van een redirect. Bovenaan de pagina's van beide actrices staat nu een regeltje dat ze niet verward moeten worden met de andere. Een doorverwijspagina is overbodig. Misschien kan je de rode link op je gebruikerspagina dus veranderen in Michele Morgan. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 19 jan 2014 16:31 (CET)

Kroegdiscussie[bewerken]

Hallo Peet1970. Mocht je het nog niet gezien hebben, in de kroeg is een onderwerp gewijd aan de vele artikelen afleveringen van televisieseries. Mogelijk interessant voor jou om te volgen/aan bij te dragen. Vriendelijke groet, Woodcutterty|(?) 6 feb 2014 23:47 (CET)

TV-series beschrijven[bewerken]

Beste Peet1970, allereerst respect voor het vele werk dat je verricht.

In aansluiting op bovengenoemde discussie zou ik je wat constructief bedoelde feedback willen geven met betrekking tot de individuele afleveringen van tv-series die je beschrijft.

 1. Zijn er voor elk van de afleveringen die je beschrijft onafhankelijke, gezaghebbende bronnen? Vaak zie ik er 1 bron bij staan die een heel beknopte beschrijving geeft, dat is wat aan de magere kant. Zijn er ook goede recensies beschikbaar?
 2. Je beschrijft plot en acteurs en enkele andere details. Maar wanneer we op de middelbare school een boek- of filmverslag moesten schrijven, moest er veel meer bij. Heeft een aflevering een thematiek, een motief, een boodschap? Wat is de literaire of maatschappelijke context? Hoe is een aflevering ontvangen? Wat zeggen de kritieken?
 3. Een klein punt: het sjabloon {leeswaarschuwing} heeft in mijn ogen geen nut. Je schrijft toch geen artikelen om vervolgens je lezers tegen je werk te waarschuwen.

Vriendelijke groet, Josq (overleg) 7 feb 2014 23:15 (CET)

Hartelijk dank voor deze feedback, ik denk echter dat iedereen een eigen stijl heeft voor het schrijven van een artikel. Met betrekking tot de recensies wil ik het volgende zeggen: Ik gebruik de artikelen van de Engelstalige Wikipedia, IMDb en mijn eigen geheugen voor de afleveringen. Over de {leeswaarschuwing}, ik gebruikte dit op het begin niet en toen kreeg ik het advies om dit wel te doen dus zodoende.

Groet Peet1970 (overleg) 10 feb 2014 14:44 (CET)

Damage is Done[bewerken]

Hallo Peet1970, ik heb je artikel Damage is Done ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!

P.S. Hier is Wikipedia niet voor. Kleuske (overleg) 27 feb 2014 12:05 (CET)

Wist je dat?[bewerken]

Beste Peet1970,

Bij deze willen wij u vriendelijk uitnodigen mee te werken aan het project Wist je dat?, dat tot doel heeft de hoofdpagina iedere dag van 5 weetjes te voorzien. Meer uitleg staat beschreven op onze projectpagina. Mocht u vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren! Met vriendelijke groet, C (o) en Taketa 8 sep 2014 17:30 (CEST)

The Saint (Law & Order: CI)[bewerken]

Hallo Peet1970, ik heb dit artikel genomineerd voor verwijdering omdat m.i. afzonderlijke afleveringen van televiesieseries niet relevant genoeg zijn om er een eigen artikel aan te wijden. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 2 nov 2014 01:30 (CET)

Alejandro Patino[bewerken]

Hallo Peet1970, ik heb je artikel Alejandro Patino ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Artikel is in huidige vorm vooral een CV en niet een inhoudelijk artikel Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Mbch331 (Overleg) 7 nov 2014 09:57 (CET)

The Saint 2[bewerken]

Hallo Peet1970,

Nu de aflevering The Saint is verwijderd, en afleveringen van series dus niet relevant genoeg zijn als zelfstandig artikel, is het misschien een idee om de plotomschrijvingen toe te voegen aan de lijst van afleveringen? Ik zit wat krap in mijn tijd, maar wanneer ik wat tijd heb, wil ik daar best aan meehelpen. Groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 21 nov 2014 00:47 (CET)

Zie s.v.p. Overleg gebruiker:Wikiklaas#The Saint. Mathonius 21 nov 2014 18:43 (CET)

Lijsten van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit[bewerken]

Ik zag dat je enkele lijsten aanmaakte waar de afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit met een korte samenvatting beschreven worden. Echter blijkt de samenvatting een letterlijke kopie van de afzonderlijke artikelen, waardoor ik mijn twijfels heb over zo'n artikel. Misschien is het handiger om de samenvattingen korten te maken of eventueel te schrappen? Dinosaur918 (overleg) 13 jan 2015 23:04 (CET)

Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 13), hier ook. Wat is het nou? Een lijst van afleveringen of een seizoenspagina? In het eerste geval gewoon alles samenvoegen in 1 lijst of als het eens seizoenspagina is graag meer inhoud geven. - Agora (overleg) 19 jan 2015 19:35 (CET)
Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit is een beknopte beschrijving van de afleveringen en Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 13) is een uitgebreide beschrijving van de afleveringen, zoals op de Engelstalige versie. Ik merk wel dat iedereen het anders wil zien, eerst moest ik het zo doen en nu krijg ik weer opmerkingen om het anders te doen. Word er eerlijk gezegd een beetje .... van Peet1970 (overleg) 19 jan 2015 20:22 (CET)
Het ding is echter dat er nu drie artikelen zijn: Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit (over de hele serie), Lijst van afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 1) (over een seizoen), en Alien (Law & Order: SVU) (over een afzonderlijke aflevering). Maar de teksten die de aflevering samenvatten, worden blijkbaar letterlijk gekopieerd. Dinosaur918 (overleg) 20 jan 2015 14:47 (CET)
En? Het gaat in een encyclopedie toch om vindbaarheid? Iemand die een aparte aflevering wil zien wordt bediend, iemand die een bepaald seizoen wil zien wordt bediend én iemand die alle afleveringen wil zien wordt bediend. Win-win-win-situatie lijkt mij. Goudsbloem (overleg) 20 jan 2015 14:52 (CET)
Op zich heb ik er niet veel tegen, maar het leek me beter (en sneller) om een stap weg te laten (of weg te werken). Nu zeker, na het wegwerken van links naar de afleveringen op dp's, weet ik niet meer wat de bedoeling is. En nu lijkt het alsof verwijzingen naar die artikelen niet meer bestaan. Daarnaast blijf ik het overbodig vinden om grote stukken tekst letterlijk te kopiëren. Dinosaur918 (overleg) 20 jan 2015 15:13 (CET)
Op deze pagina van EN Wiki: [1], staan zo'n 10 afleveringen met veel informatie. Aan de hand daarvan kunnen in ieder geval die pagina's op de Nederlands Wikipedia uitgebreid worden. De hoeveelheid informatie die die pagina's geven (over cast en productie) zet je niet in een samenvatting van een seizoen. Coldbolt Coldbolt (O/B) 16 feb 2015 17:43 (CET)
@Coldbolt, de vraag is vervolgens of een anderstalige wiki als bron van informatie mag dienen. Volgens mij is het beleid dat er niet zonder meer van uit mag worden gegaan dat een anderstalige wiki een betrouwbare informatiebron is.
@Goudsbloem, vindbaarheid is belangrijk, dat ben ik met je eens. Alleen is er een verschil tussen het kunnen vinden van informatie en het direct beschikbaar hebben van informatie. Nu krijgt de gebruiker direct (een deel van de) informatie. De (vollediger) informatie is te vinden door op een linkje te klikken. Dat wil dus niet zeggen dat informatie die op het afleveringslemma staat niet te vinden zou zijn als die niet ook op het seizoenslemma en het serielemma te vinden is. Om tot een zo juist mogelijke weergave te komen, zou ik ervoor pleiten om informatie echt maar een keer op te nemen, dus op het laagst mogelijke niveau. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 3 apr 2015 13:38 (CEST)

doorverwijspagina's[bewerken]

Peet, bewerkingen als dit moet je niet doen. Ze verwijzen nu naar een algemeen artikel, terwijl het gewone artikel gewoon aanwezig is. Mochten die afleveringen eventueel verwijderd worden, dan dienen ze gewoon verwijderd te worden van de doorverwijspagina's. Op de doorverwijspagina's laten we de linken in zijn geheel zien en niet als [[xxxxxxxxxxx|cccccc]]. Dus óf laten staan óf verwijderen. En waarom haal je ze weg eigenlijk? Ze staan toch niet massaal op de verwijderingslijst ofzo? Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 20 jan 2015 14:15 (CET)

Ik begrijp ook niet goed wat de reden is van verwijdering op de dp's, tenzij je van plant bent om de aflevering-artikelen te nomineren ter beoordeling? Bij een dp is het namelijk zo dat je rechtstreeks moet linken naar een artikel. Enkel wanneer dat artikel niet bestaat, kan je een verwijzing maken naar een lijst met samenvattingen. Dinosaur918 (overleg) 20 jan 2015 14:50 (CET)

Lijst van afleveringen van Under the Dome[bewerken]

Op Overleg:Lijst van afleveringen van Under the Dome heb ik een bericht geplaatst aangaande jouw terugdraaiing op het artikel. Gelieve daar te reageren. Dinosaur918 (overleg) 22 feb 2015 13:50 (CET)

de lijst van afleveringen hadden we dus al. Als het uitgebreider per seizoen moet dan graag een echte seizoenspagina met inhoud en geen afleveringenlijst per seizoen. mvg Agora (overleg) 23 feb 2015 20:31 (CET)
Naar mijn mening is het prima zo. Één gewone lijst met alle afleveringen van de serie, en daarnaast nog een overzicht van alle afleveringen per seizoen met een korte inhoud van elke aflevering. Een gewone afleveringenlijst per seizoen zou natuurlijk niet veel nut hebben en dubbel zijn, aangezien we die al hadden voor de hele serie. Dinosaur918 (overleg) 24 feb 2015 00:46 (CET)
fijn dat iemand mijn werk op prijs stelt Peet1970 (overleg) 24 feb 2015 11:03 (CET)

Divorce (Law & Order)[bewerken]

Hallo Peet1970. Zojuist heb ik het artikel Divorce (Law & Order) genomineerd. Het artikel is helaas veel te mager om een eigen artikel voor een afzonderlijke aflevering te rechtvaardigen. De plotomschrijving van een enkele regel tekst kan prima aan het artikel Lijst van Law & Order-afleveringen worden toegevoegd. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 21 mrt 2015 13:50 (CET)

A Walk in the Woods[bewerken]

Zojuist heb ik A Walk in the Woods genomineerd. Het artikel wordt gedomineerd door de plotomschrijving; zie ook Wikipedia:Wat_Wikipedia_niet_is#Losse_verhaal-lijnen. Daaruit blijkt niet dat de aflevering zelfstandige relevantie heeft. Wikiwerner (overleg) 9 apr 2015 22:50 (CEST)

Vermoord(t)[bewerken]

Dag Peet1970,

Het voltooid deelwoord van "vermoorden" is "vermoord", zonder -t. Ik ben bezig deze fout in de door u aangemaakte artikelen te verbeteren, maar wil u alvast verzoeken hier in de toekomst zelf op te letten. Overigens heb ik in het artikel Nullification de volledige plotbeschrijving verwijderd, omdat deze niet in het Nederlands geschreven was.

Met vriendelijke groet,

Woodcutterty|(?) 24 apr 2015 18:27 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Prescription for Death[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Prescription for Death door Peet1970, Subterranean Homeboy Blues door Peet1970, The Reaper's Helper door Peet1970, Kiss the Girls and Make Them Die door Peet1970, Happily Ever After (Law & Order) door Peet1970, Everybody's Favorite Bagman door Peet1970, By Hooker, By Crook door Peet1970, Poison Ivy (Law & Order) door Peet1970, Indifference door Peet1970, Prisoner of Love (Law & Order) door Peet1970, Out of the Half-Light door Peet1970, Life Choice door Peet1970, A Death in the Family (Law & Order) door Peet1970, The Violence of Summer door Peet1970, The Torrents of Greed (deel 1 & 2) door Peet1970, Mushrooms (Law & Order) door Peet1970, The Secret Sharers door Peet1970, The Serpent's Tooth door Peet1970, The Troubles (Law & Order) door Peet1970, Sonata For a Solo Organ door Peet1970, The Blue Wall door Peet1970, Confession (Law & Order) door Peet1970, The Wages of Love door Peet1970, Aria (Law & Order) door Peet1970, Asylum (Law & Order) door Peet1970, God Bless the Child door Peet1970, Misconception door Peet1970, In Memory Of door Peet1970, Out of Control (Law & Order) door Peet1970, Renunciation door Peet1970, Heaven (Law & Order) door Peet1970, His Hour Upon the Stage door Peet1970, Star Struck (Law & Order) door Peet1970, Severance (Law & Order) door Peet1970, Blood is Thicker... door Peet1970, Trust (Law & Order) door Peet1970, Vengeance (Law & Order) door Peet1970, Sisters of Mercy (Law & Order) door Peet1970, Cradle to Grave door Peet1970, The Fertile Fields door Peet1970, Intolerance (Law & Order) door Peet1970, Silence (Law & Order) door Peet1970, The Working Stiff door Peet1970. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150427 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 apr 2015 02:03 (CEST)