Overleg gebruiker:Condor3d

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Overleg[bewerken]

landschapstypes van Friesland[bewerken]

Hoi Condor3d,

Op het moment ben ik bezig met het maken van een Friesland portaal, en daarin wilde ik ook de landschapstypes van Friesland opnemen. Ik zag dat jij op dat gebied nogal actief bent (geweest), en ik heb wat vragen dus stel ik die aan jou.

  • Op het artikel Landschap van Friesland wordt een onderscheid gemaakt tussen de noordelijke wouden en de zuid oost hoek. Maar is het niet zo dat alles wat daar tot de zuid oost hoek wordt gerekend, en boven de tjonger ligt, in feite ook niet onder het landschapstype Friese Wouden valt?
  • Het Westergo zoals genoemd in dat artikel (link verwijst overigens door naar een groter gebied dan op het kaartje aangegeven), is dat eigenlijk niet een samenstelling van de Greidhoek (zuidelijk gedeelte) en klei (noordelijk)?
  • Heb je een bron voor het kaartje dat je voor dat artikel hebt gemaakt?

Bedankt! - netraaM • 28 jul 2012 16:32 (CEST)

De bron staat in het artikel, namelijk het boek van Schroor. Het artikel gaat over het landschap(type). Dit kan afwijken van een culturele/ etnografisch/bestuurlijke indeling, zoals ook in het artikel Friese Wouden wordt genoemd. Groet Condor3d (overleg) 28 nov 2012 19:06 (CET)

Torens/kerken in Friesland[bewerken]

Je bent een mooie reeks aan het neerzetten over Friese torens/kerken, Condor3d! Ik krijg al zin om er naartoe te rijden, jammer genoeg beetje ver van België. Knap werk! Groeten,--Queeste (overleg) 21 jan 2013 18:52 (CET)

Mooi werk, inderdaad! Waar werd er voor 1921 eigenlijk gereformeerd gekerkt in Tijnje? Groet van Paul Brussel (overleg) 21 jan 2013 19:40 (CET)
PS: ik geloof dat toch Terwispel was, niet? Paul Brussel (overleg) 21 jan 2013 19:47 (CET)
Bedankt, de reeks kerken wordt nog voortgezet...Groet Condor3d (overleg) 22 jan 2013 18:39 (CET)

Sint-Pontianuskerk (Marssum) ?[bewerken]

Hoi Condor3d. Ik zag dat jij het artikel Sint-Pontianuskerk (Marssum) hebt aangemaakt, vandaar dat ik deze vraag aan je voorleg. De hiernaast afgebeelde foto is door het RCE gelabeld met de Nederlands Hervormde Kerk in Marssum. Echter, op de foto met het jaartallabel 1965 heeft de kerk een zadeldak en volgens het artikel is rond 1848 de zadeldak vervangen door een spits. Ik vermoed dat ze de kerk dan verkeerd gelabeld hebben. Of zie ik wat over het hoofd? Groet, Pompidom (overleg) 26 jan 2013 16:42 (CET)

Het is een andere kerk, namelijk de Mauritiuskerk (Marsum). Ik heb de afbeelding op commons al in de juiste cat geplaatst. Groet Condor3d (overleg) 26 jan 2013 19:04 (CET)
Bedankt, dat is de juiste. Ik heb ook andere metadata bij de afbeelding aangepast en een verzoek gedaan voor hernoeming van het bestand. Groet, Pompidom (overleg) 26 jan 2013 19:13 (CET)

Kevers uit het geslacht Eupatorus[bewerken]

Condor3d, geweldig dat je ook wat diersoorten aanmaakt. Kijk even naar de naam van de kevers die je zojuist hebt aangemaakt. Titel en beschrijving komen niet overeen.Joopwiki (overleg) 28 mrt 2013 20:22 (CET)

Bedankt. Titelwijzigingen doorgevoerd. Groet. Condor3d (overleg) 28 mrt 2013 20:37 (CET)
Ik heb Eupatorus beccarii naar een ander geslacht verplaatst. Was onder synoniem aangemaakt. Ik weet niet of je vaker diersoorten aanmaakt, maar graag opletten of een soort oorsponkelijk wel/niet in een geslacht is ingedeeld. Als dit later is gewijzigd dan moeten er bij haakjes ja staan. De andere soorten van het geslacht zijn nu volgens mij correct. Dank.Joopwiki (overleg) 28 mrt 2013 20:41 (CET)
Ik heb ook de Finse en Franse wikipedia's geraadpleegd. Daar staat het dus nog steeds fout. Ik had al een vermoeden dat er iets mee aan de hand was omdat deze soort op de externe link (Catalogue of Life) niet voorkomt. Groet Condor3d (overleg) 28 mrt 2013 20:57 (CET)

AC72[bewerken]

Beste Condor3d, dank voor uw bijdragen aan Wikipedia. Ik heb een vraag/verzoek aan u, over het algemeen worden titels van lemma's voluit geschreven (behalve bij sportclubs). Graag verzoek ik u om de titel te (laten) wijzigen naar America's Cup 72-klasse. - Mvg, Bramvr (overleg) 21 sep 2013 15:40 (CEST)

Poptagasthuis[bewerken]

Hoi Condor3d, ik las toevallig jouw artikel over het Poptagasthuis en wilde je even zeggen dat ik vind dat je het erg mooi hebt beschreven. Goed bezig! Mathonius 17 okt 2013 23:56 (CEST)

Bedankt. Groet, Condor3d (overleg) 18 okt 2013 19:22 (CEST)

Gefeliciteerd[bewerken]

Bedankt. Ik zie ook veel artikelen over Baarn voorbij komen. Ga zo door. Groet, Condor3d (overleg) 25 okt 2013 19:27 (CEST)

Commonscats[bewerken]

Hoi Condor3d. Ik zie dat je her en der "commonscats" toevoegt, maar vergeet je ze niet ook toe te voegen op wikidata? Anders blijven ze namelijk in deze categorie staan. Ik heb het van vier plaatsen voor jou gedaan (Broek op Langedijk, Koedijk, Oudkarspel en Sint Pancras), maar ik zie dat je ze op veel meer artikelen heb toegevoegd... Trijnsteloverleg 10 nov 2013 20:28 (CET)

Herhaald verzoek van mijn kant, je bespaart hier ons maar ook andere Wikipedia's veel tijd mee. Sjoerd de Bruin (overleg) 10 nov 2013 20:37 (CET)

@Trijnstel, bedankt voor het toevoegen van commonscat op wikidata. Ik zal dit voortaan ook doen. Groet, Condor3d (overleg) 10 nov 2013 21:14 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Condor3d, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:36 (CET)

Ander sjabloon graag gebruiken[bewerken]

Hallo Condor3d, Ik zag dat je het artikel Kerk van Idsegahuizum had aangemaakt, mooi werk! :-) Het viel me echter op dat je daarop een verouderd sjabloon had ingevoegd voor coördinaten. Dat sjabloon heeft flink wat beperkingen en nadelen en kan beter niet meer gebruikt worden. Ik heb het sjabloon daarom voor je omgebouwd, zie deze bewerking. Zou je voortaan dit andere sjabloon Coor title dms hiervoor willen gebruiken? Het is erg vergelijkbaar qua invulwijze, behalve dat tussen de cijfers geen _ komt te staan maar een | (verticaal streepje). Er zijn ook twee tools beschikbaar die standaard dit sjabloon invoegen: tool 1 en tool 2. Zou je in het vervolg dit andere sjabloon kunnen gebruiken? Dank! Als er vragen zijn, stel ze me dan gerust. Romaine 24 feb 2014 17:52 (CET)

Als je wilt kan ik alle artikelen die je hebt geschreven nazoeken waar het verouderde sjabloon wordt gebruikt en het voor je omzetten. Romaine 24 feb 2014 17:52 (CET)

Wiki loves Earth[bewerken]

Dag,

Zoals je misschien al hebt gezien gaat Wikimedia Nederland een nieuw groot en langlopend project starten: Wiki Loves Earth. Dit project is een vervolg op het uiterst succesvolle Wiki Loves Monuments, dat van 2010 t/m 2013 heeft gelopen, en dat tot resultaat had dat van een groot gedeelte van alle Nederlandse monumenten nu een afbeelding op Wikipedia te vinden is.

Zoiets is ook de bedoeling van Wiki Loves Earth, maar dan voor Nederlandse natuurgebieden.

In het eerste jaar zal de nadruk liggen op een beperkt aantal gebieden. Er is al een foto-wedstrijd gepland, analoog aan Wiki Loves Monuments. Maar de ambities reiken in dit project verder. De natuur: de gebieden, met alles wat er in leeft en groeit, zowel in het heden als in het verleden en de toekomst, is object van activiteit. Daarbij gaat het niet alleen om foto's en andere afbeeldingen, maar ook om geluid en natuurlijk vooral ook om kwalitatief hoogwaardige tekst.

Jij hebt in het (recente) verleden bijgedragen aan artikelen over de Nederlandse natuur op Wikipedia-nl. Daarom wil ik je, mede namens Denise Jansen en Sindy Meijer, bureaumedewerkers van Wikimedia Nederland, graag uitnodigen om deel te nemen aan dit nieuwe en ambitieuze project. We hebben op dit moment behoefte aan allerlei soorten ondersteuning om het project tot een succes te gaan maken. Op de projectpagina vind je enkele “vacatures”, maar ook andere soorten hulp en meedenken is in dit stadium meer dan welkom.

De kick-off meeting vindt plaats op 11 maart in Utrecht. Ik zou het bijzonder waarderen als je daar bij zou kunnen zijn.

Als je andere Wikipedianen kent, die mogelijk geïnteresseerd zijn in dit project, en die ik nog niet heb benaderd (op hun overleg-pagina), dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet, Dick Bos (overleg) 1 mrt 2014 16:14 (CET)

31 maart 2014: tweede bijeenkomst Wiki Loves Earth[bewerken]

Dag,

op 31 maart a.s. is de volgende bijeenkomst van Wiki Loves Earth. De bijeenkomst wordt gehouden op het kantoor van Wikimedia-Nederland (Mariaplaats 3, Utrecht; vlakbij het Centraal Station), van 19:30 tot 21:30 uur.

Zodra de agenda bekend is zal dit worden bekendgemaakt op de projectpagina.

We zouden het bijzonder waarderen als je in persoon of via Skype aan deze bijeenkomst zou kunnen deelnemen. Een berichtje wordt gewaardeerd. Hartelijke groet, Dick Bos (overleg) 25 mrt 2014 11:02 (CET)

Commonssjabloon[bewerken]

Beste Condor3d, ik zie dat je in diverse artikelen het Commonssjabloon aan het plaatsen bent. Dat is prima, maar zou je dit sjabloon boven het navigatiesjabloon willen plaatsen, anders is wel erg ver verstopt in het artikel. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 5 jun 2014 20:04 (CEST)

De conventies vermelden juist dat het Commonssjabloon als laatste hoort te komen, zie hier. (Rechts in het vakje "Schematisch overzicht van de volgorde van onderdelen in een artikel") Sjoerd de Bruin (overleg) 5 jun 2014 20:07 (CEST)
Vreemd, maar als dat zo is dan kan je mijn boodschap doorstrepen. Ik heb altijd gedacht, dat die bepaling betrekking had op de vroegere interwiki's die op die plaats werden toegevoegd. Gouwenaar (overleg) 5 jun 2014 20:10 (CEST)
Ik denk dat die laatste lezing toch juist is. Zie hier, waar uitleg gegeven wordt over de plaats van de sjablonen: navigatiesjablonen, altijd helemaal onderaan, t.w. "Een navigatie-sjabloon is een sjabloon dat helemaal onderaan pagina's wordt geplaatst, vlak boven de categorie(ën)". Gouwenaar (overleg) 5 jun 2014 20:15 (CEST)
Hm, lastig dat het niet met elkaar overeenkomt. Op dezelfde pagina staat onder het kopje "Navigatie" bij het eerste voorbeeld ook de Commonscat als laatste. Het lijkt mij handig om hierover te discussiëren en tot die tijd de conventies aan te houden. Die pagina is namelijk een richtlijn. Sjoerd de Bruin (overleg) 5 jun 2014 20:19 (CEST)
Maakt mij verder niet uit, behalve dat ik het verstoppen van de verwijzing naar Commons niet fraai vind. Zelf ben ik altijd van de aanwijzingen op Wikipedia:Sjablonen uitgegaan en imo hebben de conventies betrekking op de toen gebruikte interwiki's als [[:en]] e.d. die toen inderdaad altijd helemaal onderaan werden geplaatst. In die zin is er nmm geen strijdigheid maar zijn de conventies nooit aangepast op het verdwijnen van de interwiki's. Naar mijn idee is Wikipedia:Sjablonen helder, er wordt daar onderscheid gemaakt tussen navigatiesjablonen en andersoortige sjablonen, waarbij de eerstgenoemde groep altijd onderin wordt geplaatst om aan te sluiten op de andere sjablonen. Maar dit heeft verder wmb geen grote urgentie. Gouwenaar (overleg) 5 jun 2014 20:35 (CEST)

Zie Commons?[bewerken]

Dag Condor3d, wat wil je aantonen met Zie Commons bij het artikel Nicolaaskerk (Stavoren). Dat je de preekstoel maar 1 x wil zien, niet nog eens mooi 'en detail', of dat er op Commons een rare fout is gemaakt met oost en west? Of? Wat zie jij wat ik niet zie? Hartenhof (overleg) 8 sep 2014 18:54 (CEST)

Beste Hartenhof, ik bedoel: zie commons voor meer mediabestanden over dit onderwerp. Als de lezer meer afbeeldingen wil zien, dan kan op de commonslink gedrukt worden. Niet nog meer afbeeldingen in het artikel, daarvoor dient de link naar commons. Groet, Condor3d (overleg) 8 sep 2014 19:06 (CEST)
Och, een plaatje meer of minder... Ik ben altijd voor een plaatje meer, jij dus voor een plaatje minder. Juist van deze kerk heeft Commons trouwens niet zo veel te bieden, helaas. Hartenhof (overleg) 8 sep 2014 19:10 (CEST)
Ik ben meer van genoeg is genoeg, je moet een keuze maken. Groet, Condor3d (overleg) 8 sep 2014 19:15 (CEST)
Ik heb nog een vraag over deze kerk. Wie heeft de nogal opvallende (vermoedelijk allegorische) drie beelden op het orgel gemaakt, stonden ze misschien al op het oude orgel dat er voor 1785 gestaan heeft, en wat stellen ze voor? Overal gezocht, maar nergens een antwoord gevonden. Alvast dank, Hartenhof (overleg) 8 sep 2014 19:27 (CEST)
De beeldjes zijn vermoedelijk in 1862 geruild. Wat ze voorstellen heb ik niet kunnen achterhalen. Condor3d (overleg) 8 sep 2014 19:38 (CEST)

Nominatie van Philadelphia Open Championship[bewerken]

Beste

Bedankt voor deze waarschuwing, aangezien ik het Philadelphia Open niet heb opgemerkt. Intussen heb ik enkele wijzigingen doorgevoerd waarbij enkele teksten van het Philadelphia Open overgeplaatst werd naar het Philadelphia Open Championship. Het Ph Open wordt een dp en Ph. Open Ch. blijft behouden omdat die een betere overzicht heeft en tevens een wikidat-item heeft met de Engelse wiki. --Nuvola apps kolf.png87lievenoverleg 17 nov 2014 10:07 (CET)

Museum Dokkum[bewerken]

Hallo,

Ik loop stage bij het museum en vandaar dat ik deze opdracht kreeg. Geleidelijk wordt alles veranderd in Museum Dokkum. Op de website is alles al aangepast op het logo na.

Vandalismedossier[bewerken]

Ik zag dat je bij een anonieme gebruiker een dossier had aangelegd, op zich niks mis mee, alleen toch 2 opmerkingen: 1) In principe beginnen we altijd met een {{zb}} en komen we pas bij {{ws}} bij 3 dossierregels (uitgezonderd cyberpesten, dan kan het wel eerder). 2) Een dossierregel begint altijd met een volgnummer, datum en tijd. Makkelijkste is om dit te doen middels # ~~~~~ Reden, dan is het meteen goed. Mbch331 (Overleg) 4 feb 2015 18:47 (CET)

Voortaan de anonieme gebruikers nog beter aanpakken. Groet, Condor3d (overleg) 4 feb 2015 19:29 (CET)

Naamswijziging 1-7-2015 gemeente De Friese Meren > De Fryske Marren[bewerken]

Overleg

U zag het misschien al aankomen? Köln is op de Nederlandstalige wiki te vinden onder Keulen. Voor de Friezen is er een Friestalige wiki. Waarom moet op de Nederlandstalige wiki de Friese gemeentenaam worden gebruikt? JoostB (overleg) 29 jun 2015 22:59 (CEST)

Voor het geval dat een gebruiker het niet begrijpt heb ik het op mijn OP vermeld. Een gemeente heeft een officiële naam, tot 1-7-2015 is het De Friese Meren, daarna wordt de officiele naam De Fryske Marren. Dit staat ook in het lemma van de gemeente. Er is dus geen Nederlandse naam. Nogmaals: Het betreft een naamswijziging! De Fryske Marren is de nieuwe naam per 1-7-2015. Gemeente De Friese Meren bestaat per 1-7-2015 niet meer. Zie bijvoorbeeld ook gemeente Súdwest-Fryslân. Condor3d (overleg) 30 jun 2015 21:07 (CEST)

Hallo Condor3d,

Als je een categorie een andere naam wilt geven, is de geëigende methode om daarvoor een nominatie in te dienen op Wikipedia:Te beoordelen categorieën. Graag niet zelf een nieuwe categorie aanmaken en de artikelen handmatig overbrengen. Na accordatie van de nominatie zal de moderator van dienst alle gewenste handelingen uitvoeren - Skuipers (overleg) 7 jul 2015 10:07 (CEST)

Re: Architect Doeke Meintema en lijst bouwwerken[bewerken]

Hallo Condor3d, had de artikelen gemaakt in het kader van de dubbele schrijfweek Friesland in oktober vorig jaar, maar was toen nog niet geheel tevreden. Maar je hebt gelijk dat ze voldoende zijn uitgewerkt om naar de hoofdnaamruimte te verplaatsen. Dat is inmiddels gebeurd. Groeten, --Arjuno (overleg) 3 apr 2019 19:24 (CEST)