Overleg gebruiker:Zatev

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Zatev, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.103.344 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Siebrand 5 mrt 2006 23:56 (CET)Reageren[reageer]

Rise of the Reds[brontekst bewerken]

Hallo Zatev, ik heb je artikel Rise of the Reds ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 7 okt 2008 12:49 (CEST)

Ok, ik heb wat extra info erbij geschreven, als hij zo kan blijven staan zal ik in de loop van tijd nog wel dingen toevoegen...|(?)]] 7 okt 2008 15:12 (CEST)

Dat bevat idd wat essentiele info, zoals het jaar van uitgave. Ik vraag mij echter wel af of het onderwerp voldoende relevant is, en hoop daarvoor op reacties vanuit de gemeenschap op bovengenoemde lijst. Groetjes. — Zanaq (?) 7 okt 2008 16:49 (CEST)

Verwijderingsnominatie The End of Days[brontekst bewerken]

Beste Zatev, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om The End of Days. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081007 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 8 okt 2008 02:05 (CEST)Reageren[reageer]

Leuke artikelen, nu nog bronnen![brontekst bewerken]

Hallo Zatev. Mooi dat je een bijdrage levert aan Wikipedia! Wel wil ik je vragen een degelijke bronvermelding bij je bewerkingen te geven. Deze zou je bijvoorbeeld kunnen vermelden in de samenvatting, als je de pagina opslaat. Geef daar kort aan waar je de informatie die je toevoegde aan Aero A-12, vandaan hebt, zodat we dit kunnen nagaan. Of neem eens een kijkje op Wikipedia:Bronvermelding, waar je richtlijnen vind om in het artikel je bronnen te vermelden.

Alvast dank voor je medewerking en veel plezier nog op Wikipedia!


MigGroningen 19 okt 2008 14:26 (CEST)Reageren[reageer]

De bronnen van de Aero Artikelen zijn de Engelstalige, Duitstalige en Tsjechischtalige wiki's van de betreffende onderwerpen. Dus dat is allemaal intern.
Zatev 19 okt 2008 14:47 (CEST)Reageren[reageer]

Hej Zatev. Dan zijn die idd niet nuttig als bron in het artikel, maar wellicht wil je wel even naar bijv. en.wikip (kort voor de Engelstalige Wikipedia) verwijzen in het samenvattingsschermpje als je het daar vandaan hebt? Alvast dank, groet, MigGroningen 19 okt 2008 14:49 (CEST)Reageren[reageer]

Ter aanvulling (ik zie dat je keurig vermeldt waar de info vandaan komt): dat is van belang ivm de GFDL - de licentie waar alle teksten op wikipedia onder vallen. Het is namelijk een vereiste dat de oorspronkelijke auteurs nog te achterhalen zijn. Groetjes. — Zanaq (?) 28 okt 2008 15:43 (CET)

Complimenten[brontekst bewerken]

Hoi Zatev,

Ik zie je regelmatig langskomen in mijn volglijst mbt Oost-Europese vliegtuigbouwers. Mijn complimenten voor het aanvullen en invullen van deze klus. Ik had zelf alle Nederlandse en Belgische vliegtuigbouwers behandelt, maar zag er daarna vanaf om verder te gaan met andere landen. Dus vandaar, mijn complimenten! Groetjes brbbl 10 jan 2009 10:36 (CET)Reageren[reageer]

Graag gedaan, Zatev

Verwijderen redirects[brontekst bewerken]

Ik zag dat je vandaag een paar verkeerde redirects hebt leeggehaald. Als een redirect fout is, moet je eigenlijk de pagina niet leeghalen, maar er {{nuweg}} boven plaatsen. Een moderator verwijderd de redirect vervolgens, zodat Wikipedia schoon blijft. Groet, LolSimon -?- 22 jan 2009 22:19 (CET)Reageren[reageer]

Dank je, ik zal er aan denken de volgende keer gr. Zatev

Nuweg[brontekst bewerken]

Als je een {{nuweg}} plakt op een artikel of overlegpagina, zou je deze dan bovenaan de pagina willen plaatsen? Mbch331 (Overleg) 16 feb 2015 19:08 (CET)Reageren[reageer]

Ok, zal ik doen. Zatev (overleg) 17 feb 2015 10:12 (CET)Reageren[reageer]

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 18:28 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)Reageren[reageer]

Beoordelingsnominatie Secular Talk[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Secular Talk dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151109 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 nov 2015 01:03 (CET)Reageren[reageer]

Russisch vliegtuig[brontekst bewerken]

Ik zag dat je je hebt beziggehouden met Russische vliegtuigen. Daarom deze link FYI: [1]. Mooi hè. VanBuren (overleg) 3 dec 2015 20:08 (CET)Reageren[reageer]

Gambrinus liga[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik denk dat Gambrinus liga in één woord moet, i.e. Gambrinusliga. Omdat ik niet zomaar jouw artikelen wil hernoemen, even de vraag of je het hiermee eens bent of niet en of jij dan wel ik de hernoeming moet doen.

Nog een goede avond!

Kameraad Pjotr 19 okt 2016 20:13 (CEST)Reageren[reageer]


Hallo Pjotr,
Het schrijven van Gambrinus liga als één woord lijkt mij persoonlijk geen goed idee omdat het hier een naam betreft. Het is direct uit het Tsjechisch overgenomen, waar ze het als twee losse woorden schrijven. Het lijkt mij dat hier het donorprincipe van toepassing is.
met vriendelijke groet, Zatev (overleg) 19 okt 2016 22:52 (CEST)Reageren[reageer]

Tsjechische artikelen[brontekst bewerken]

Hallo Zatev, in de afgelopen weken heb ik een aantal artikelen over Tsjechische onderwerpen geschreven en ik had er nog drie willen doen. Namelijk de ontbrekende op de Lijst van muziekmusea#Tsjechië. Tsjechisch versta ik echter niet en voor deze drie kan ik geen verstaanbare bronnen vinden. Er zijn echter Tsjechische artikelen van en ik heb gezien dat je wel eens een artikel uit het Tsjechisch hebt vertaald. De drie artikelen die ik nodig heb, zijn eigenlijk niet zo heel groot. Het gaat namelijk om:

Zou jij zin hebben om deze drie te vertalen? Om mij plaats je van alle drie de vertaling in je gebruikersruimte. Dan zorg ik vervolgens wel voor linken, categorieën en een infobox met een kaartje, en wijzig ik de naam naar de hoofdnaamruimte. Ik hoop dat je dat wilt doen, want zelf kan ik deze niet :-) Met vriendelijke groet, Ymnes (overleg) 1 apr 2017 18:50 (CEST)Reageren[reageer]

Hallo Ymnes, omdat mijn Tsjechisch niet perfect is heb ik besloten om te kijken hoever ik kom met dit soort vertalingen, de eerste heb ik nu vertaald en de originele Tsjechische (wikipediabron)tekst naast de Nederlandse tekst gezet in een .docx. Waar kan ik de tekst naartoe sturen? Zatev (overleg) 1 apr 2017 23:42 (CEST)Reageren[reageer]
Waarover je niet zeker bent, moet je vooral weglaten / niet mee vertalen. Liever een gedeeltelijk artikel wat dat betreft. Je hebt al een bestaand kladblok en het makkelijkst is als je er drie nieuwe bij maakt, bijvoorbeeld Gebruiker:Zatev/Kladblok1, Gebruiker:Zatev/Kladblok2 en Gebruiker:Zatev/Kladblok3. Voordat we ze naar de hoofdnaamruimte zetten (er nog vragen zijn), kunnen we er eerst nog over overleggen. Is dat ook voor jou een goed idee? Ymnes (overleg) 2 apr 2017 00:06 (CEST)Reageren[reageer]
Fijn dat je het wilt oppakken trouwens! :-) Ymnes (overleg) 2 apr 2017 00:15 (CEST)Reageren[reageer]
Het eerste artikel heb ik vertaald en in het eerste kladblok gezet. De komende week zal ik kijken of ik ook de andere twee kan vertalen. Vooral de infobox vertaald niet helemaal lekker één-op-één, dus een deel van de informatie die daarin staat zal in de tekst zelf gezet moeten worden, of worden weggelaten. Een ander iets wat ik nog moet controleren zijn de bronnen en referenties. Zatev (overleg) 2 apr 2017 00:22 (CEST)Reageren[reageer]
Geweldig, ik ben er blij mee! Morgen ga ik ermee aan de slag, beetje laat nu :-) Ymnes (overleg) 2 apr 2017 00:55 (CEST)Reageren[reageer]
De eerste heb ik opgepakt, hij staat hier: Museum van volkskapellen. Ik ben zo vrij geweest om de tekst iets te herschrijven, ik hoop dat je er mee eens bent. Gaat het trouwens om zo'n soort kapel? Dan zou het om zowel muziek als dans gaan en dan hoeft het woordje "(muziek)" niet tussen haakjes te staan. Wil je eens kijken of ik het zo goed heb opgelost? Als Nederlandse titel heb ik ook nog gedacht aan "Museum voor folkloristische kapellen", maar ik weet niet of dat de lading dekt. Bedankt voor deze! Ymnes (overleg) 2 apr 2017 09:56 (CEST)Reageren[reageer]
Het artikel ziet er goed uit. Ik ben het met je eens dat de vertaling "folkloristische kapellen" waarschijnlijk beter is. In het originele Tsjechische artikel wordt niet gerefereerd aan klederdracht of dans, al denk ik dat bij het woord kapel in de eerste plaats sowieso gedacht wordt aan muziek, zodat het niet per sé nog eens expliciet vermeld hoeft te worden. Over het artikel zelf nog één punt, Gabriela Kosmáková wordt niet specifiek als conservator genoemd, maar slechts als initiatiefnemer tot de oprichting.Zatev (overleg) 2 apr 2017 14:39 (CEST)Reageren[reageer]
Kosmáková heb ik maar weer uit het sjabloon gehaald. Daar is geen goede ingang voor. Ymnes (overleg) 2 apr 2017 14:54 (CEST)Reageren[reageer]
Ok, dat lijkt me inderdaad de beste oplossing. In Gebruiker:Zatev/Kladblok2 heb ik de vertaling van het tweede artikel gezet. Zatev (overleg) 2 apr 2017 15:07 (CEST)Reageren[reageer]
Ook bedankt voor deze! Hij staat nu hier: Pavel en Antonín Vranický-zaal. Ik vroeg met nog wel af of "zaal" niet "hal" moet zijn? Dat is namelijk de vertaling die Google Translate geeft. Die is weliswaar niet altijd nauwkeurig, maar hier misschien wel omdat het om twee ruimtes gaat. Wat denk jij? Ymnes (overleg) 2 apr 2017 16:19 (CEST)Reageren[reageer]
Síň kan zowel vertaald worden met zaal als hal. Misschien is het handig om dan voor een wat algemenere term te kiezen zoals tentoonstelling. Het artikel zelf ziet er goed uit. Zatev (overleg) 2 apr 2017 17:35 (CEST)Reageren[reageer]
Expositie had ook gekund. Als ik de foto's via Google bekijk, dan is het iets meer dan een expositie. Denkend aan de Kunsthal in Rotterdam dat in feite ook een museum is, heb ik er dat laatste van gemaakt. Dat is ook wel zo duidelijk. Ymnes (overleg) 2 apr 2017 17:57 (CEST)Reageren[reageer]
Ik denk niet dat de vergelijking met de Kunsthal in Rotterdam helemaal opgaat. De "Síň" is een onderdeel in een groter geheel, dit komt niet naar voren in het Tsjechische wikipedia-artikel, maar wel uit de officiële website van het klooster. De pagina waarnaartoe direct gelinkt wordt is een prijslijst waarin nog twee bezichtigingsrouten worden aangeboden, die zich in het klooster bevinden. Ik denk dat expositie of tentoonstelling daarom beter de lading dekt. Verder is het derde artikel vertaald. Zatev (overleg) 3 apr 2017 18:28 (CEST)Reageren[reageer]
Dat verklaart blijkbaar waarom er ook een ruimte aan Jan Novák is gewijd, terwijl deze hal/zaal er niet naar vernoemd is. Aan Novák heb ik net ook een artikel gewijd trouwens. Het museum heb ik weer gewijzigd met de toevoeging 'expositie'. Ik zal meteen de derde oppakken. Ymnes (overleg) 3 apr 2017 18:58 (CEST)Reageren[reageer]
Prachtig, dan is ook het derde artikel klaar, hij staat hier: Herdenkingszaal František Drdla (al ging de verschuiving naar de hoofdnaamruimte niet vlekkeloos). In de redactie ben ik hier ook even zo vrij geweest alsof het mijn eigen artikel was. Ik hoop ook dat je er in dit geval mee eens bent. Op websites vond ik nog enkele foto's waardoor ik de collectie nog iets kon aanvullen. Daarmee is de hele reeks met Tsjechische musea (op z'n minst die ik kon vinden) van de lijst van muziekmusea geschreven. Of het moet al zijn dat er over Novák ook een artikel te schrijven is (mocht dat zo zijn en het je wat lijken, maak ik het artikel met alle plezier verder af met opmaak e.d.) Ik ben met deze artikelen in elk geval heel blij, veel dank voor je hulp! Met vriendelijke groet, Ymnes (overleg) 3 apr 2017 19:52 (CEST)Reageren[reageer]
Een fout van mijn kant hersteld, ziet er goed uit. Mocht je nog een keer hulp bij het vertalen nodig hebben, dan help ik graag. Zatev (overleg) 4 apr 2017 10:32 (CEST)Reageren[reageer]
Bedankt voor je aanbod, fijn om te lezen! De Tsjechische musea zijn eerst ingevuld, maar wie weet heb ik er nog eentje over het hoofd gezien, dus je weet maar nooit. Ymnes (overleg) 4 apr 2017 17:17 (CEST)Reageren[reageer]

Tsjechische spoorlijnen[brontekst bewerken]

Ik heb wat moeite met de titels van Spoorlijn 310 (Tsjechië), Spoorlijn 290 (Tsjechië) en Spoorlijn 301 (Tsjechië) (niet met de artikelen zelf). Op zich is de toevoeging tussen haakjes niet nodig omdat er geen andere artikelen zijn met de titel "Spoorlijn xxx". Maar het viel mij op dat anderstalige Wikipedia's over het algemeen de naam uitschrijven. Dat zou in dit geval een titel opleveren als "Spoorlijn Nezamyslice – Olomouc" (die je al in het artikel noemt) in plaats van "Spoorlijn 301 (Tsjechië)" (Zie ook Wikidata). Heb jij bezwaar tegen een drietal titelwijzigingen? The Banner Overleg 18 aug 2018 21:20 (CEST)Reageren[reageer]

Als ik het me goed herinner heb ik deze titels aangemaakt op basis van het artikel Lijst van spoorlijnen in Tsjechië. Het lijkt mij in dat geval handig te kijken naar de rest van de artikelen in deze lijst en te kiezen voor één specifieke vorm. Het uitschrijven van de naam kan in de toekomst extra werk opleveren, omdat in Tsjechië nog wel eens een lijn wordt ingekort of verlengt. Een goed voorbeeld van zo'n geval is Spoorlijn 275 (Tsjechië), die in het Tsjechisch "Spoorlijn Olomouc - Senice na Hané" wordt genoemd en in het Duits "Olomouc – Čelechovice na Hané", terwijl van wat ik ervan begrepen heb de lijn van Olomouc naar Drahanovice loopt. Het lijkt mij persoonlijk het beste om deze spoorlijnen met het lijnnummer aan te duiden, al dan niet met de toevoeging (Tsjechië). Mvg, Zatev (overleg) 19 aug 2018 21:49 (CEST)Reageren[reageer]

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste Zatev,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:11 (CEST)Reageren[reageer]

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Zatev, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 13 dec 2021 18:20 (CET)Reageren[reageer]

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Zatev, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 6 jan 2022 22:04 (CET)Reageren[reageer]

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Zatev, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 31 mrt 2022 19:52 (CEST)Reageren[reageer]

Verplaatsing tekst Dukla Praag[brontekst bewerken]

Beste Zatev. De verplaatsing van tekst van Dukla Praag naar FK Dukla Praag is niet de correcte manier om een titel aan te passen. Het probleem hierbij is bijvoorbeeld dat de historie van het artikel niet meeverhuist. Ik snap dat je dit geheel ter goeder trouw zo hebt uitgevoerd, maar ik stel voor de bewerkingen terug te draaien en de titelwijziging te regelen via een verzoek op WP:AV. GeeJee (overleg) 23 jul 2022 12:16 (CEST)Reageren[reageer]

Ok, hoe doe ik dat verzoek? Zatev (overleg) 23 jul 2022 12:34 (CEST)Reageren[reageer]
Excuus, ik was met andere dingen bezig dit weekend. Ik zie dat je al achterhaald hebt hoe het verzoek werkt. Prima! GeeJee (overleg) 24 jul 2022 21:35 (CEST)Reageren[reageer]