Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Nico Mes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Mathonius (overleg | bijdragen) op 25 mei 2012 om 04:30. (Nieuw kopje aangemaakt: →‎Blokkade (25 mei 2012))
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

Laatste reactie: 12 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Blokkade (25 mei 2012)
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 13 jun 2011 14:19 (CEST) auteursrechtenschendende tekst plaatsen op Bosschenhoofd
    • welkom en uitleg hieronder gekregen
  2. 30 okt 2011 16:48 (CET) linkspam op Magisch realisme en andere pagina's
    • uitleg en verzoek te stoppen hieronder gekregen
  3. 30 okt 2011 16:49 (CET) doorgaan met linkspam nu op Rineke Dijkstra
  4. 27 mrt 2012 21:52 (CEST) weer doorgaan met linkspam plaatsen op diverse pagina's
    • nogmaals uitleg hieronder gekregen
  5. 10 apr 2012 23:04 (CEST) nu weer linkspam op Veluwe
  6. 20 apr 2012 09:55 (CEST) auteursrechtenschendende pagina plaatsen Pesten (platform)
  7. 20 apr 2012 10:43 (CEST) auteursrechtenschendende teksten toevoegen aan Dag tegen pesten
  8. 22 apr 2012 00:21 (CEST) weer auteursrechtenschendingen toevoegen aan artikelen
  9. 22 apr 2012 03:33 (CEST) Doorgaan met plaatsen van auteursrechtelijk beschermde teksten, nu op Bevrijdingsfestival Breda
    • blok 1 dag
  10. 24 apr 2012 22:54 (CEST) linkspam op Landgoed Clingendael
  11. 25 apr 2012 08:04 (CEST) linkspam op Kioto (stad)
  12. 29 apr 2012 19:55 (CEST) linkspam op Wallsteijn verstopt als referentie
  13. 30 apr 2012 22:09 (CEST) aan diverse plaatslemmata waaronder Koninginnedag toevoegen dat er koninginnedag wordt gevierd
  14. 3 mei 2012 08:55 (CEST) weer linkspam nu op pagina De Kroeten verstopt als referentie
    • blok 3 dagen
  15. 5 mei 2012 16:50 (CEST) linkspam op R3hab - blokontduiking via na checkuser vastgesteld bijbehorend IP-adres 94.208.201.203 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
    • blok 1 week - zie onderaan deze pagina voor verdere informatie
  16. 20 mei 2012 14:05 (CEST) linkspam op Westduinpark
  17. 24 mei 2012 09:25 (CEST) evenementlinkspam verstopt als referentie opagina Leurse Haven
  18. 24 mei 2012 12:00 (CEST) jubileumlinkspam op Gageldonk
  19. 24 mei 2012 22:31 (CEST) tweemaal linkspam op Christchurch (Nieuw-Zeeland)
  20. 24 mei 2012 23:30 (CEST) linkspam op Akaroa


Auteursrechten

Zie ook:

Beste Nico Mes. Hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden aan het artikel Bosschenhoofd een tekst toegevoegd die geheel of gedeeltelijk bleek te zijn overgenomen uit een andere bron. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot riscio auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Ook teksten in een andere taal letterlijk vertalen naar het Nederlands valt hieronder. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Uw bijdrage aan dit artikel is om deze reden weer verwijderd. Als u de betreffende informatie alsnog wil toevoegen, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de copyright disclaimer onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL". Een andere optie is het versturen van e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nlwikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina.. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat. Herschrijven van de tekst geniet echter de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclameuitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, Mexicano (overleg)

Ik heb alleen de volgorde veranderd en foto's toegevoegd. de tekst is dus precies hetzelfde als de teruggedraaide tekst dan moet je die ook weghalen

mvrgr Nico Mes (overleg) 13 jun 2011 14:12 (CEST)Reageren

Daar heb je gelijk in. Het is nu de vraag wie citeert wie? Daar ben ik nog niet achter. In dit verband heb ik jouw bewerking weer hersteld. Met vriendelijke groet, Mexicano (overleg) 13 jun 2011 14:19 (CEST)Reageren

Spam

Hallo Nico Mes, ik zie dat je op een aantal plaatsen dezelfde externe link toevoegt. Dit is op Wikipedia nadrukkelijk niet de bedoeling. Vriendelijk verzoek de helppagina WP:Wanneer extern linken eens door te nemen. Groet, --JanB (overleg) 30 okt 2011 16:43 (CET)Reageren

Externe links op Magisch realisme

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Magisch realisme, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 30 okt 2011 16:48 (CET)Reageren

Externe links op Rineke Dijkstra

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Rineke Dijkstra, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 30 okt 2011 16:49 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Nationaal schoolontbijt

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nationaal schoolontbijt dat is genomineerd door Fred Lambert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111031 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 nov 2011 01:01 (CET)Reageren

Lijst van grootste winkelcentra in de wereld

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Lijst van grootste winkelcentra in de wereld. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Ik heb deze lijst genomineerd omdat grote delen nog in het Engels zijn, sjablonen niet kloppen of zelfs incompleet zijn. Ook zijn er stukken tekst die elkaar overlappen (door elkaar heen gaan). Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 10 jan 2012 12:47 (CET)Reageren

Prima, ik heb het alleen nu genomineerd omdat u al nieuwe lijsten upload en er al geruime tijd niet aan deze lijst is gewerkt. Ik wil u graag adviseren om eerst de lijst die u wilt gaan uploaden volledig te bewerken, al het Engels er uit te halen en dan, als u vrijwel zeker bent dat het compleet is, pas te uploaden. Als u bijvoorbeeld in Word werkt kunt u alles al invoegen, het hele artikel te controleren op fouten (inclusief spelling en grammatica) en daarna te kopiëren en te plakken in het nieuwe artikel. Ik werk ook op die manier, op deze manier kan het dus gebeuren dat er uren lang niks aan het artikel gedaan wordt, omdat het gewoon goed is.
Overigens moet ik u wel eerlijk melden dat ik twijfel aan de encyclopedische waarde van de lijsten van winkelcentra, niet de hier bovenstaande lijst. Want wat is de waarde van Indonesische winkelcentra voor de Nederlandstalige Wikipedia? Of de winkelcentra in Hong Kong? Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 10 jan 2012 12:57 (CET)Reageren

Lijst van winkelcenra in Hong Kong

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Lijst van winkelcenra in Hong Kong. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Hoi Nico Mes ik heb besloten om de bovenstaande lijst toch als NE te nomineren. Ik zie de toegevoegde waarde voor de Nederlandstalige wikipedia niet, in tegenstelling tot de lijst over de grootste winkelcentra waar ik de encyclopedische waarde wel van inzie. Ik heb in het sjabloon, en op de lijst, het volgende erbij gezet: Geen van de winkelcentra heeft artikel op Wikipedia. Winkelcentra zijn ook niet van cultureel belang voor nl.wikipedia (in tegenstelling tot monumenten of touristencentra). U kunt op de verwijderlijst reageren op deze nominatie. Ik zal straks ook de lijst van Chinese en Indonesische winkelcentra nomineren. Die zal ik niet hier erbij plaatsen, dat laat ik straks over aan een bot, die kan genomineerde artikelen in een en dezelfde melding plaatsen. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 10 jan 2012 14:24 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie South China Mall

Hallo Nico Mes, ik heb je artikel South China Mall ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 10 jan 2012 21:26 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Beijing apm + Lijst van winkelcentra in de Verenigde Arabische Emiraten

Voor deze artikelen geldt hetzelfde als voor South China Mall. Mvg, --ErikvanB (overleg) 10 jan 2012 21:26 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Lijst van winkelcentra in Hong Kong

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Lijst van winkelcentra in Hong Kong door Dqfn13, Lijst van winkelcentra in China door Dqfn13, Lijst van winkelcentra in Indonesie door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120110 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 jan 2012 01:02 (CET)Reageren

Verbeteringen artikelen

Word staat weer op mijn computer, mijn excusses voor de vele verbeteringen die ik moest maken in enkele artikelen omdat Word van mijn computer af was. Ik zal de artikeln zsm verder aanpassen mvrgr Nico Mes (overleg) 17 jan 2012 08:35 (CET)Reageren

/* Externe links */ WP:EL

Hoi. Ik heb een aantal van je bewerkingen ongedaan gemaakt i.v.m. WP:EL. Er moet echt een goede reden zijn om een link te plaatsen. We willen tenslotte google en startpagina.nl geen concurrentie aandoen, maar een encyclopedie samenstellen. Tjuus. Kleuske (overleg) 27 mrt 2012 21:52 (CEST)Reageren

World Show Stage

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over World Show Stage. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - C (o) 5 apr 2012 22:13 (CEST)Reageren

Culturele hoofdstad van Europa 2018

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Culturele hoofdstad van Europa 2018. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 9 apr 2012 00:52 (CEST)Reageren

Externe links op Veluwe

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Veluwe, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 10 apr 2012 23:04 (CEST)Reageren

Opmerking over V-dress

Ik zag dat u het artikel V-dress hebt aangemaakt. Naar mijn mening is dit artikel een reclame-uiting en daarom is het op de verwijderlijst geplaatst. Indien het expliciete reclame/werving/promotie betrof is het voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte waar organisaties hun 'eigen' pagina kunnen inrichten. Bent u het oneens met de verwijdernominatie, dan kunt u op de verwijderlijst uitleggen waarom het artikel volgens u (al dan niet in de huidige staat) wel encyclopedisch relevant is.

Op Wikipedia wordt het overigens niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! MoiraMoira overleg 18 apr 2012 20:16 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Staatsbezoek van de Turkse president Abdullah Gül

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Staatsbezoek van de Turkse president Abdullah Gül dat is genomineerd door Velocitas. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120418 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 apr 2012 02:02 (CEST)Reageren

Dag tegen pesten

Beste Nico, je startte vanmorgen het artikel Dag tegen pesten, maar hebt hier passages in opgenomen die afkomstig waren van respectievelijk 50plusser.nl en zappechtgebeurd.nl. Zoals je bij het eerste kopje op deze overlegpagina al hebt kunnen lezen is dat nadrukkelijk niet de bedoeling en erg schadelijk voor Wikipedia. Ik heb ze daarom uit de tekst verwijderd. Als je dit toevallig nog ergens hebt gedaan zou je er goed aan doen deze stukken alsnog te verwijderen. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 20 apr 2012 10:43 (CEST)Reageren

Nico, nu voeg je vanmiddag weer dezelfde passages toe die ik vanmiddag uit het artikel verwijderd heb. Kun je dat niet meer doen? Drie keer mededelen dat je de teksten die je op Wikipedia plaatst zelf geschreven moet hebben zou mijns inziens moeten voldoen. Deze mag je dus niet van internet afplukken. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 20 apr 2012 18:43 (CEST)Reageren

Auteursrechten

Nico Mes, Ik wil niet vervelend doen of zo, maar ik heb vandaag een aantal bijdrages van je gezien, en ze waren stuk voor stuk auteursrechtenschendingen. Nu zie ik dat je hierboven al een aantal keer hier op bent aangesproken, maar je gaat steevast door. Wil je ophouden met het overnemen van teksten uit andere bronnen? Bij voorbaat dank. Woody|(?) 22 apr 2012 00:21 (CEST)Reageren

Waarschuwing

  1. 22 apr 2012 03:33 (CEST) Doorgaan met plaatsen van auteursrechtelijk beschermde teksten, nu op Bevrijdingsfestival Breda

Sorry Nico, maar na vier informele waarschuwingen hierboven heb je je weer niet aan de belofte gehouden. Je plaatste kort voor middernacht weer een passage die rechtstreeks is overgenomen van de festivalwebsite. Het is geen heel verhaal, maar ook met enkele zinnen overtreed je de auteurswet. Ga echter vooral door met het aanmaken van nieuwe artikelen die je zelf geschreven hebt; daar heb ik niets op aan te merken. Maar dan moeten ze wel echt zelfgeschreven zijn. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 22 apr 2012 03:33 (CEST)Reageren

    • Ik vind deze kritiek zwaar overdreven. Moet is dan een zin een beetje omdraaien en is hij dan wel goed, veelal gaat het om feiten die je niet anders kan opschrijven. Ik zal de volgorde van de zinnen veranderen in de hoop dat het dan goed is. Ik vermeld ook altijd de bron en dacht dat het dan goed was. mvrgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 09:20 (CEST)Reageren

Instructies

Beste Nico, wil je voor je nog eens een item toevoegt op het sjabloon "In het nieuws" eerst de instructies lezen? Die zijn duidelijk zichtbaar als je het sjabloon bekijkt. Er staat duidelijk dat er 5 items moeten staan, dat betekent dat als je een item toevoegt, je het oudste item moet weghalen en kopiëren op Eerder in het nieuws. Als je iets wijzigt komt het op de hoofdpagina, en dat is belangrijk genoeg om alles helemaal correct te doen. Alvast bedankt, Riki (overleg) 22 apr 2012 09:39 (CEST)Reageren

Bevrijdingsfestival Breda

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Bevrijdingsfestival Breda. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 22 apr 2012 12:12 (CEST)Reageren

Blokkadeverzoek

Nico Mes. Vanwege aanhoudende auteursrechtenschendingen heb ik tegen u een blokkadeverzoek ingediend. U kunt deze hier inzien. Vriendelijke groet, Woody|(?) 22 apr 2012 14:48 (CEST)Reageren

    • r Ben ik het zeer zeker mee oneens is erg onterecht mvgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 14:53 (CEST)Reageren
      • Dat is uw goed recht. Ik raad u aan het blokkadeverzoek dan hier te betwisten. Woody|(?) 22 apr 2012 15:58 (CEST)Reageren
        • Jammer dat mijn bewerkingen niet gewaardeerd worden. Wellicht kunnen het zelf beter doe het dan ook zelf en zeur niet tegen anderen. Een blokkade is niet nodig ik stop zelf wel acuut. Heel raar vindt ik bijv. bij catshuisoverleg 2012 dat een chronologisch volgorde wordt weggehaald en er even later weer op staat. Je kan ook even overleggen om iets te herschijven. Jullie moeten zeker doen wat je niet laten kan. mvrgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 16:06 (CEST)Reageren

Beste Nico Mes,

Bovenstaand verzoek heb ik gehonoreerd en u voor 1 dag geblokkeerd. Het is niet zo dat geen van uw bijdragen gewaardeerd worden, het is wel zo dat vele hiervan niet conform de auteursrechtenregels zijn die hier gelden.

Groet, CaAl (overleg) 22 apr 2012 17:17 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Pesten Platform

Beste Nico Mes, ik heb je artikel Pesten Platform voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Woody|(?) 22 apr 2012 15:58 (CEST)Reageren

    • Gooi alle artikelen er maar lekker uit dan hebben jullie je zin, veel succes met wikipedia, zoek maar een andere gek mvrgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 16:07 (CEST)Reageren
      • In de tijd dat jullie alles bekritiseren zou ik zelf een paar artikelen schrijven als jullie daar zo goed in zijn. mvrgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 16:11 (CEST)Reageren
        • Nou, het kopiëren van materiaal uit andere bronnen is natuurlijk geen 'artikelen schrijven'. Woody|(?) 22 apr 2012 16:25 (CEST)Reageren
          • Ik heb lekker puh toch gelijk he wikipedia en de gebruiker kan barsten. mvrgr Nico Mes (overleg) 22 apr 2012 19:32 (CEST)Reageren
            • Nico, ik begrijp niet helemaal waarom je op deze manier reageert. Je wist dat het schenden van auteursrechten gewoon een (wettelijke) overtreding is en hebt hier je excuses voor aangeboden. Waarom ga je dan door? Het is, nogmaals, erg goed dat je Wikipedia helpt aan nieuwe artikelen. Dat moet echter wel op een eerlijke manier. Je moet het zelf weten als je auteursrechten schendt op een plaats waar je zelf verantwoordelijk bent, maar hier pleeg je plagiaat namens Wikipedia. Ik hoop oprecht dat je na je blokkade weer bijdraagt aan deze encyclopedie middels zelfgeschreven materiaal. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 22 apr 2012 20:27 (CEST)Reageren

Externe links op Landgoed Clingendael

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Landgoed Clingendael, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 24 apr 2012 22:54 (CEST)Reageren

Externe links op Kioto (stad)

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Kioto (stad), zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 25 apr 2012 08:04 (CEST)Reageren

Meldpunt misstanden zorg

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Meldpunt misstanden zorg. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 26 apr 2012 12:14 (CEST)Reageren

Externe links op Wallsteijn

Opgelet! Externe link(s)

Beste Nico Mes, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Wallsteijn, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 29 apr 2012 19:55 (CEST)Reageren

Het is niet de bedoeling om youtubelinks te plaatsen hier, ook niet verstopt als referentie. MoiraMoira overleg 29 apr 2012 19:56 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie R3hab

Hallo Nico Mes, je artikel R3hab is door ErikvanB aan de gemeenschap voorgelegd, omdat die gebruiker meent dat het artikel (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Als je meer informatie wilt hebben over waarom de pagina ter verwijdering is voorgedragen, kun je ook proberen contact op te nemen met de gebruiker die de pagina heeft genomineerd, via Overleg gebruiker:ErikvanB. Veel plezier op Wikipedia! Woody|(?) 30 apr 2012 11:14 (CEST)Reageren

Koninginnedag

Kunt u stoppen met bij plaatsen te vermelden dat er koninginnedag gevierd wordt alstublieft? Dat is evident namelijk. Dit is een encyclopedie geen toerismegids/activiteitenkalender. MoiraMoira overleg 30 apr 2012 14:15 (CEST)Reageren

Kinderachtig gedrag

Graag wil ik een verklaring voor het weghalen van mijn laatste bewerkingen? Dit zijn stuk voor stuk GOEDE BEWERKINGEN. Ik weet niet waar jullie mee bezig zijn! mvrgr Nico Mes (overleg) 1 mei 2012 22:09 (CEST)Reageren

Artikel

Hallo Nico Mes, ik heb je artikel Het nieuwe winkelen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! MoiraMoira overleg 2 mei 2012 11:05 (CEST)Reageren

Coachingsaanbod

Geachte Nico Mes,

Uw overlegpagina gelezen, kan de indruk dat u en anderen gefrustreerd raken over en vanwege elkaar niet ontgaan. Zo zie ik dat u herhaaldelijk gewezen ben op linkspam, copyrightviolation, et cetera.

Omdat u ook goede bewerkingen pleegt, vraag me af of u misschien gebruik wilt maken een Coach. U kunt deze als elk ander aanvragen via ons Coachingsprogramma. Wellicht kan iemand u enigszins bijstaan in overleg, zodat uw bijdragen meer gewaardeerd worden. Op uw overlegpagina plaatst u immer opmerkingen waar ik afleid dat ook u zich niet prettig voelt bij deze gang van zaken.

Mocht het onophoudelijk doorgaan met het aanbrengen van onwenselijke wijzigingen, dan zullen er maatregelen volgen. Maar zoals ik aangeef zullen goede bedoelingen daartoe niet leiden en ondersteunen enkele vrijwilligers u daar graag in.

Met vriendelijke groet,

 —  „Jaspər Kloekmoed”  [ ! ? ]  2 mei 2012 18:09 (CEST)Reageren

G.Lanting

Mag ik u vragen of u vanaf dezelfde internetaansluiting werkt als het account G.Lanting, met andere woorden of die naam u iets zegt? Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 3 mei 2012 02:33 (CEST)Reageren

Blok

Omdat u ondanks alle aangeboden hulp en adviezen gewoon doorging met ongewenste activiteiten heb ik uw bewerkingsrechten nu voor drie dagen opgeschort. Ik adviseer u hierna dringend uw bijdragenwijze te veranderen en het coachaanbod hierboven te accepteren. MoiraMoira overleg 3 mei 2012 09:19 (CEST)Reageren

Ook een bewerkingsblokkade mocht niet baten. U reageert hier niet op de gedane suggesties maar bewerkt oningelogd gewoon verder en plaatst wederom linkspam. Dat betekent blokontduiking. Uw account is daarom nu voor een week geblokkeerd. Mocht u daarna weer willen bewerken dan kan dat via uw account maar mocht u doorgaan met de ongewenste activiteiten waarvoor u hierboven meermalen bent gewaarschuwd en verzocht bent op te houden dan kunnen er blokkades voor langere duur volgen. MoiraMoira overleg 7 mei 2012 19:07 (CEST)Reageren

Marleen Maathuis

Hallo Nico Mes, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Marleen Maathuis. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 7 mei 2012 21:00 (CEST)Reageren

Blokkade (25 mei 2012)

Beste Nico Mes, u bent meerdere malen gewezen op de onwenselijkheid van de externe links die u toevoegt en u bent hiervoor onlangs (op 3 mei 2012) geblokkeerd geweest.[1][2][3][4] Op 24 mei 2012 plaatste u opnieuw ongewenste en onnodige links, soms 'verhuld' als bronvermelding.[5][6][7] Ik heb daarom uw account voor twee weken geblokkeerd. U kunt eventueel van deze overlegpagina gebruikmaken om hierop te reageren. Met vriendelijke groet, Mathonius 25 mei 2012 04:30 (CEST)Reageren