vtmKzoom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
vtmKzoom
Land Vlag van België België
Uitzendgroep Medialaan
Programmadirecteur Jonas Boets
Startdatum 1 oktober 2009
Omroepsoort Commerciële omroep
Genre Kinderen
Adres Medialaan 1
1800 Vilvoorde
Ontvangen
Kabel Vlag van België Telenet
Vlag van België Orange
IPTV Vlag van België Proximus TV
Satelliet TV Vlaanderen
Online Yelo Play (Telenet)
Proximus TV
Stievie
Lijst van televisiezenders
Portaal  Portaalicoon   Televisie

vtmKzoom is een Belgische commerciële televisiezender voor de jeugd. De uitzendingen van de zender begonnen op 1 oktober 2009.

De zender spitst zich vooral toe op 2- tot 12-jarigen[1] en is beschikbaar in het analoge en digitale basisaanbod van Telenet en in het digitale basisaanbod van Proximus TV en TV Vlaanderen.

Programma's[bewerken]

De meeste programma's die op vtmKzoom uitgezonden worden zijn van de Vlaamse productiehuizen Studio 100, Seamonster en Sultan Sushi. Deze lijst is niet compleet.


vtmKzoom+[bewerken]

VtmKzoom+ is een digitale versie van vtmKzoom die 24/24 uitzendt. VtmKzoom+ is via de rode knop op de afstandsbediening van de digitale tv bereikbaar.

Deze betaalzender is sinds 1 oktober 2009 te bekijken via Telenet digital tv, 24u/24.[2][3] Sinds 23 september 2013 was de zender niet meer opgenomen in de nieuwe betalende pakketten van Telenet waardoor enkel klanten met een oud pakket de zender nog konden bekijken, op 1 juni 2016 werden de uitzendingen gestaakt.

Tijdlijn[bewerken]

Actua-TV Kanaal Z MTV Vlaanderen Comedy Central Vlaanderen TMF Vlaanderen Spike Vlaanderen Nickelodeon Vlaanderen Nickelodeon Vlaanderen MTV Europe ZES VIJF VIJFtv VIER VT4 CAZ (televisiezender) Acht (televisiezender) Vitaya VtmKzoom Kadet JIM Q2 Q2 Q2 Q2 Q2 VTM BVN BVN Ketnet OP12 Sporza (multimedia) Canvas (televisiezender) Ketnet BRTN TV2 BRTN TV2 Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie Nationaal Instituut voor de Radio-omroep Roularta Media Group Viacom International Media Networks Benelux SBS Belgium Medialaan Nederlands publiek omroepbestel Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie