vtmKzoom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
VTMKZOOM
Land Vlag van België België
Uitzendgroep Medialaan
Programmadirecteur Jonas Boets
Startdatum 1 oktober 2009
Omroepsoort Commerciële omroep
Genre Kinderen
Adres VTMKZOOM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde
Ontvangen
Kabel Vlag van België Telenet
IPTV Vlag van België Proximus TV
Satelliet TV Vlaanderen
Website
Lijst van televisiezenders
Portaal  Portaalicoon   Televisie

VTMKZOOM is een Belgische commerciële televisiezender voor de jeugd. De uitzendingen van de zender begonnen op 1 oktober 2009. VTMKZOOM spitst zich vooral toe op 2- tot 12-jarigen.[bron?] Het kinderkanaal is in handen van Medialaan.[1][2]

De zender is beschikbaar in het analoge en digitale basisaanbod van Telenet en in het digitale basisaanbod van Proximus TV en TV Vlaanderen.

Programma's[bewerken]

De meeste programma's die op VTMKZOOM uitgezonden worden zijn van de Vlaamse productiehuizen Studio 100, Seamonster en Sultan Sushi.

Huidig[bewerken]


Van het scherm[bewerken]

VTMKZOOM+[bewerken]

VTMKZOOM+ is een digitale versie van VTMKZOOM die 24/24 uitzendt. VTMKZOOM+ is via de rode knop op de afstandsbediening van de digitale tv bereikbaar.

Deze betaalzender is sinds 1 oktober 2009 te bekijken via Telenet digital tv, 24u/24.[1][2] Sinds 23 september 2013 is de zender niet meer opgenomen in de nieuwe betalende pakketten van Telenet. In de loop van 2014 zal deze zender verdwijnen.

Tijdlijn[bewerken]

Tijdlijn Vlaamse televisie

Lacht Acht (televisiezender) Actua-TV Kanaal Z MTV Vlaanderen Comedy Central Vlaanderen TMF Vlaanderen Spike Vlaanderen Nickelodeon Vlaanderen Nickelodeon Vlaanderen MTV Europe VIJF VijfTV VIER VT4 Vitaya VtmKzoom Kadet JIM 2BE 2BE 2BE 2BE VTM BVN BVN Ketnet OP12 Sporza (multimedia) Canvas (televisiezender) Ketnet BRTN TV2 BRTN TV2 Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Eén (televisiezender) Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie Nationaal Instituut voor de Radio-omroep Concentra Roularta Media Group Viacom International Media Networks Benelux SBS Belgium Medialaan Nederlands publiek omroepbestel Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

Externe links[bewerken]