Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/dec 2006

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Archieven staan hier


Inhoud

Wapens en vlaggen[bewerken]

Waar blijft de consistentie op Valencia en Tarragona. Alle Spaanse steden zijn nu niet precies hetzelfde, want die twee steden hebben geen wapen, consistentie a.u.b.! Beachlife 15 dec 2006 16:05 (CET)

Infoboxen wijzigen[bewerken]

Dag Michiel,

Ik heb gezien dat je plotseling fervent bezig bent met het wijzigen van de indeling van de infobox van Spaanse steden. Ik verzoek je bij deze vriendelijk om dat niet te doen, punt één, omdat ik probeer om enige consequentie in álle Spaanse steden aan te brengen, en punt twee omdat een 'vlag bovenaan' en een 'kaart bovenaan' helemaal niet hoort, kwestie van smaken, en die verschillen, toevallig heb ik ook de rest van de pagina's geschreven en jij niet. Buiten dat, als ik naar andere infoboxen kijk, zie ik vooral een hoop ellende.

Groeten, Beachlife 14 dec 2006 17:11 (CET)

Hallo Michiel,

Ik heb gezien dat je nu ook de wapens bij alle steden hebt toegevoegd en buiten dat de kaarten bovenaan hebt gezet. Het moge duidelijk zijn dat jouw mening niet de enige is en dat ook niet iedereen heb met je eens is, jammer dat dat niet uitmaakt. Mijn doel hier was de zwaar verloosde en ronduit onnozele artikelen van de Spaanse steden te verbeteren, ook al wordt me dat niet echt in dank afgenomen, volgens mij is dat prima gelukt. In mijn mening zouden een wapen en een vlag alléén op een artikel horen als er ook wordt uitgelegd wat ze eigenlijk betekenen, wat is anders het nut? Omdat ze er 'gewoon op horen' vind ik absoluut geen argument, dat is puur de andere wikipedia's nadoen, en volgens mij vond men dat op :nl niet zo leuk, tenminste dat wordt nog wel eens op mij afgevuurd. Jammer dat je wederom niet overlegd en gewoon maar lukraak gaat wijzigen, de artikelen worden er op deze manier niet beter op, en dat zou toch het doel moeten zijn lijkt mij. 15 dec 2006 15:18 (CET)

Beste Beachlife, je bijdragen waardeer ik zeer. Alleen denk ik dat je mening over de inhoud van een infobox teveel afwijkt van de meerderheid hier. Al jaren is het geaccepteerd dat er een vlag en/of wapen wordt opgenomen. Groet Michiel1972 15 dec 2006 15:22 (CET)
Je ontwijkt wederom mijn argumenten en walst er gewoon overheen Michiel1972, erg jammer. Net als dat het jammer is dat een groot deel van de steden helemaal geen infobox heeft, waarom doe je daar niets aan en verpest je alleen mijn oh zo verschrikkelijke artikelen? Ik weet dat het op :nl erg belangrijk is dat iedereen zich overal mee mag bemoeien, erg nobele gedachte, maar ik vind dat het de artikelen waar het om gaat absoluut niet ten goede komt, zou je daar ook op kunnen reageren of moet ik het weer met wat dooddoeners doen? (al jaren geaccepteerd????, wat een flutargument!). Ik houd ook niet zo van het woord 'de meerderheid', het groepjesgedoe hoort hier niet thuis en de meerderheid van wikipedia heeft zijn/haar mening niet gegeven, dat weet je zelf ook wel. Beachlife 15 dec 2006 15:26 (CET)
Jij wil geen vlaggen of wapens in een box. En een afbeelding bovenaan in plaats van een kaart. Daarmee wijk je veel af van de opmaak en inhoud van andere infoboxen. Geen ramp, maak ze gerust aan, ik ben er blij mee. Maar niet verbaasd zijn als ik of iemand anders de infoboxen aanpast aan de 'norm'. Ik weet niet precies wat voor antwoord je van me verwacht. Michiel1972 15 dec 2006 15:33 (CET)
Ik vind het nogmaals dat jouw norm op dit moment vooral over de Spaanse steden gaat, en de honderden, waarschijnlijk duizenden steden zonder infobox, zonder kaart, of soms zonder artikel voor het gemak even vergeet. De 'norm' zou daar toch ook moeten gelden lijkt me..... Tuurlijk mogen die wapens en vlaggen van mij er in, graag zelfs, als er ook wat over verteld wordt, dat wel! En dat is het probleem, iedereen weet precies hoe het moet en voegt van alles toe, maar is het een idee als het artikel daar dan ook op wordt aangepast? Het is toch logisch dat wanneer een wapen totaal niet wordt omschreven of genoemd, het ook niet in de infobox staat? Dat je van normen en waarden houdt is me al duidelijk, kom daar niet nogmaals mee aan, maar zeg gewoon waarom jij vindt dat die dingen erin moeten zonder enige verdere vermelding, hetzelfde geldt voor de kaartjes, de zogenaamde 'normen' waren mij allang duidelijk, dat was te zien toen ik aan deze artikelen begon..... Beachlife 15 dec 2006 15:40 (CET)

PS: Lees ook eens dit

Ga je gang, verwijder maar de vlaggen en wapens uit Nederlandse gemeentes (of welke artikel dan ook) als er niets over in staat vermeld. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat je dan wordt geblokkeerd. Een vlag of een wapen is als een logo en ook zonder uitleg relevant/interessant. Michiel1972 15 dec 2006 15:49 (CET)
Hahahaha, ja dat weet ik, dan zou ik helemaal op de brandstapel worden gegooid. Maar goed, dat interesseert me niet zoveel. Nogmaals, jammer dat een mening hier niet echt gewaardeerd wordt, maar dat er gewoon overheen wordt gewalsd, zoals nu. Ik zal het maar accepteren, en ga gewoon weer verder met schrijven, dat betekent niet dat ik het eens met deze toch wel wat sneue argumentatie, maar goed, zoals al eerder gezegd, dat maakt niet zoveel uit! Jouw opmerking, vlag of wapen is áltijd interessant, vind ik een vreemde formulering van jouw mening, maar goed wat ik vind.... Je hebt nog heel wat Spaanse steden te gaan, en buiten dat nog duizenden anderen om de door jouw gepredikte consistentie te bereiken, dus ik zou zeggen; veel plezier! (Ik wacht met spanning af). Groet, Beachlife 15 dec 2006 15:54 (CET)

The Pick And Lick Lipsti--83.81.180.7 20 nov 2006 20:22 (CET)ckboys[bewerken]

Beste Michiel, ik vraag me af waarom deze band niet thuis zou horen op wikipedia? Ik heb eerst gekeken naar de lijst met andere Nederlandse bands en daar stonden tientallen bands op, waar ik nog nooit van gehoord had. Deze band is inderdaad ook niet bekend, maar wel zeer populair aan het worden in Uithoorn en omstreken.

Hoi, er staan inderdaad veel bands in die ik niet ken. Maar moet er dan weer een nieuwe band aan worden toegevoegd? Ik laat het over aan de gemeenschap. We kunnen niet 'elke band opnemen. Alleen: wat is de grens. dat is wel vaag. Ik raad je aan commentaar bij de wegnominatie-pagina te zetten zodat andere gebruikers hun mening kunnen gevenMichiel1972 16 nov 2006 23:06 (CET)

Zal ik doen!--Calimethar 16 nov 2006 23:25 (CET)

Hoe word eigenlijk bepaald of een artikel verwijderd wordt of niet?

--83.81.180.7 20 nov 2006 20:22 (CET)

Lijst van beveiligde pagina's[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Badhoevedorp op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 29 sep 2006 12:00 (CEST)


Berlin-Mitte[bewerken]

Dank voor de aanvulling van Berlin-Mitte (stadsdeel). Ik ga morgen als ik tijd heb ook zorgen voor invulling van Berlin-Mitte (district). Groet, Alankomaat 29 sep 2006 22:16 (CEST)

Vraagje: hoe kun je "stadsdeel" in de infoboxen wijzigen in "district"? Als ik het verander zie ik namelijk niets meer staan :-( Alankomaat 29 sep 2006 22:25 (CEST)
dat kan niet :P dan moet je een extra argument opnemen in het sjabloon (geen probleem overigens). Michiel1972 29 sep 2006 22:32 (CEST)
Ok, gelukt. Alankomaat 29 sep 2006 22:40 (CEST)

Verwijderde afbeeldingen terugplaatsen?[bewerken]

Dag Michiel1972, ik vroeg me af of het mogelijk is om verwijderde afbeeldingen weer terug te plaatsen? Eind 2004 heb ik Bestand:LocatieBerkelland.png geüpload, hier op nl.wikipedia. Een maand eerder heeft iemand anders een afbeelding met dezelfde naam op commons gezet. De afbeeldingen waren echter verschillend: die van mij was gebaseerd op de echte nieuwe gemeentegrenzen; die op commons waren wat gesimplificeerd. Iig, de verschillen waren zo klein dat iemand nowcommons op de lokale versie heeft gezet, in de veronderstelling dat ze hetzelfde waren. Later is de lokale versie door jou verwijderd. Dit was mij onbekend, maar nu wordt ik erop aangesproken. Dus de vraag is, kan deze afbeelding weer hersteld worden? Hetzelfde geldt overigens voor Bestand:LocatieBronckhorst.png en Bestand:LocatieGroenlo-Lichtenvoorde.png, Bestand:LocatieMontferland.png, Bestand:LocatieAalten.png, en nog meer (laat ik eerst eens kijken of het wel mogelijk is, voordat ik uitzoek waar het nog meer gebeurd is). Mtcv 30 sep 2006 13:52 (CEST)

Helaas, het terugplaatsen van verwijderde afbeeldingen is pas deze zomer geactiveerd. Michiel1972 30 sep 2006 15:14 (CEST)
OK, bedankt. Daar was ik al bang voor. Dan maak ik ze wel opnieuw. Of ik laat het gewoon zo. Mtcv 1 okt 2006 15:18 (CEST)
Wist je trouwens dat er een aantal berichten voor jou staat op commons:Image_talk:Zoeterwoude_026.jpg? Men denkt waarschijnlijk dat de link bij je ondertekening naar je overlegpagina gaat. Mtcv 1 okt 2006 15:22 (CEST)

[bewerken]

Inmiddels heb ik bij de foto duidelijk gezet dat het copyright ligt bij Endemol en RTL 4, wat kan ik nog meer doen dan?

Hoi, ik zag dat, maar dat is niet voldoende. Je geeft immers zelf aan dat er copyright is (wat te verwachten was). Ik denk dat het niet mogelijk is om het logo vrij te geven op Wikipedia. Of je moet nadrukkelijke toestemming hebben gekregen om het logo te mogen gebruiken. Michiel1972 15 okt 2006 19:14 (CEST)

Okay, ik snap het. Dan haal ik de foto zelf weer weg van de pagina. Zou het verschil maken als ik zelf een foto van het logo zou maken?

Alleen als het logo zich op de openbare weg bevind, zoals een billboard van Q-music bijvoorbeeld. Michiel1972 16 okt 2006 09:31 (CEST)

email[bewerken]

Hoi Michiel,

Volgens Wikipedia:Regelingen_rond_moderatoren#Procedure_voor_aanvraag_moderatorschap moet een moderator een emailadres geactiveerd hebben bij zijn voorkeuren of deze op de gebruikerspagina vermelden. Bij jou geeft de software een foutmelding, zou je hiernaar willen kijken? Bij voorbaat dank. effe iets anders 1 okt 2006 15:03 (CEST)

Ik had hem blijkbaar nog niet bevestigd Michiel1972 1 okt 2006 16:08 (CEST)
Denk het ook. Zou je dat misschien alsnog willen doen? Bij mij doet ie t namelijk nog niet. effe iets anders 1 okt 2006 20:06 (CEST)
Uw e-mailadres is bevestigd op 1 okt 2006 16:07.. Alleen nu was ik weer vergeten een hokje aan te kruisen om emails toe te staan... Michiel1972 2 okt 2006 09:12 (CEST)
Ah, dat verklaart :) Dank je! effe iets anders 2 okt 2006 09:57 (CEST)

Gemeenten Roemenië[bewerken]

verplaatst naar overleg van Wikipedia:Wikiproject/Roemeense gemeenten. Michiel1972 6 okt 2006 19:17 (CEST)

Sorry, laatste keer dat ik hier nog wat plaats, maar (misschien) is het dringend (?). Zie de OP van ons wikiproject. Al 6 okt 2006 20:26 (CEST)

Stop! Er gaat iets mis. Ik ga er wel even naar gaan kijken. Box Balint en Cenad zijn hetzelfde en er gaat iets mis met het netnummer. Al 7 okt 2006 20:52 (CEST)

en ik wilde de geo coordinaten toevoegen (tabel) Al 7 okt 2006 20:52 (CEST)
Ja, even de botuitkomsten testen bij de eerste 3. De basis is er. Ook als er een veld leeg is (Duitse naam) moet ik nog wat op maken Michiel1972 7 okt 2006 20:54 (CEST)
Cenad heeft verkeerde info. En netnummer moet "0256" zijn. En nadat je ze allemaal hebt aangemaakt moeten we er toch snel doorheen om alles te checken. off topic: gefeliciteerd met het resultaat Glimlachende smiley! Het is gelukt. Al 7 okt 2006 20:57 (CEST)

Het geval Freek Verkerk[bewerken]

Enige idee wat aan te vangen met deze gebruiker ? Deze blijft maar rommelen in categorieën. Relevante categorieën worden weggehaald, niet relevante erbij geplaatst, overdreven tussenkopjes geplaatst, allerlei terminologie verschijnt in telegramstijl en met overal hoofdletters, etc... etc... Dit is al dagen naeen dat dagelijks vanalles moet gerevert worden, het wordt wel vermoeiend zo... --LimoWreck 2 okt 2006 21:14 (CEST)

 • heren als jullie zinvolle bijdragen van mij willen torpederen, dan graag met argumenten; het gewoon terugdraaien van bijdragen is vandalisme. --Freek Verkerk 8 okt 2006 18:17 (CEST)

Bedankt![bewerken]

Bedankt! Sander Spek (overleg) 5 okt 2006 17:08 (CEST)

Cat naam wijziging[bewerken]

Hoi moderator, zou u Categorie:Vrijmetselaarsorganisatie kunnen wijzigen in Categorie:Paramaçonnieke organisatie ? dbv --De Zwijger 5 okt 2006 19:48 (CEST)

Zou u enig gehoor aan mijn vraag kunnen geven of ben ik op het verkeerde adres ? --De Zwijger 15 okt 2006 18:57 (CEST)
Hoi, ik kan daar niet alleen over beslissen. Je kan een verzoek voor naamswijziging plaatsen op Wikipedia:Te verwijderen categorieën, waarna 2 weken later wordt besloten of dat okay is. Michiel1972 15 okt 2006 19:00 (CEST)
Bedankt voor het antwoord. --De Zwijger 15 okt 2006 19:04 (CEST)

Botwijziging[bewerken]

Hoi Michiel,

Het lijkt erop als er iets mis was met je bot. Er waren 2 pagina's zonder zinnige inhoud aangemaakt: Test3Timiş en Test1Timiş.

Groet, Annabel(overleg) 6 okt 2006 20:11 (CEST)

Het waren tests voor dit wikiproject. Al 6 okt 2006 20:41 (CEST)

Choszczno[bewerken]

Hoi Michiel, ik kom bij controle een wijziging tegen op genoemd artikel dat volgens mij door jou is gestart. Wijziging is door anonieme gebruiker, en ik heb er geen verstand van of de wijziging terecht is. Wil jij even kijken? Dopey 7 okt 2006 20:31 (CEST)

Laat maar, Torero heeft laten zien dat deze gewijzigde gegevens overeenkomen met anderstalige Wikipedia's, dus het zal wel oké zijn. Sorry dat ik je heb lastig gevallen, maar ik dacht: beter ff vragen! Dopey 7 okt 2006 21:38 (CEST)

nocat Hi, meneer, ik heb een zonvolle bijdrage geleverd het gewoonongenuanceerd terugdraaien is niet erg beleefd. --Freek Verkerk 8 okt 2006 18:14 (CEST)

'Logistiek' was een onjuiste cat. 'Engels woord' is een niet-betsaande cat. Vandaar de terugdraaiing. Michiel1972 8 okt 2006 18:15 (CEST)

  • "Logistiek" is geen "onjuiste categorie" en "engels woord" was een categorie totdat die verwijderd was.
   • Discussies over categoriseren met jouw heeft geen zin. Dat binnen de tak van de logistiek gebruik wordt gemaakt van computersystemen waar redundancy te pas komt maakt het artikel nog niet geschikt om onder Logistiek te plaatsen. Michiel1972 8 okt 2006 18:21 (CEST)

Dank[bewerken]

Beste Michiel1972/Archief. Dankjewel voor je steun voor mijn kandidatuur voor het moderatorschap! Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik ontving. Komende tijd zal ik mijn extra knopjes moeten leren gebruiken en ik wil iedereen graag oproepen om mij daarbij kritisch te volgen. Mocht je ooit denken 'nou Mig, dat kon ook wel ff anders', stuur me dan een mailtje of drop het op mijn overleg. Nogmaals dank en groet, MigGroningen 11 okt 2006 20:27 (CEST)

De Kroeg[bewerken]

Je hebt de goede plaats voor de verplaatsing gekozen, in de Engelse versie doen ze dat daar ook (ik heb m letterlijk vertaald :P) Rubietje88 11 okt 2006 20:48 (CEST)

Ah gelukkig :) De Kroeg is niet de plaats voor gebruiksaanwijzingen van sjablonen, sorry. Groet Michiel1972 11 okt 2006 20:49 (CEST)

wiu van DasTarD[bewerken]

Hej Michiel. Ik zag dat je het wiu-sjabloon had verwijderd. Heb je helemaal gelijk in, het is genoeg gewikificeerd. Wel is er op de verwijderlijst nog een discussie gaande over of het wellicht NE is. Dat zou dan een weg-sjabloon moeten zijn. Dus ik vroeg me af of ik dat er nou boven ga zetten, maar ik denk dat ik maar even niet degeen moet zijn die dat doet, gezien mijn rol hierin de afgelopen 24 uur. Wil je evt. jouw mening ook toevoegen aan de lijst? Alvast dank, groetjes, MigGroningen 12 okt 2006 11:56 (CEST)

Naamgeving Categorie:Communicatiemiddel[bewerken]

Beste Michiel,

Ik zou graag de naam van de categorie wijzigen/verwijderen opdat deze categorie voorzien kan worden van een interwikilink. Om verschillende redenen is deze naam niet gelukkig gekozen volgens mij:

1. In het informatiegedeelte verwijst communicatiemiddel naar communicatie ipv communicatiemiddel. Er is dus geen lemma over wat een communicatiemiddel is.

2. Communicatiemiddel is een tussencategorie tussen bv. schrift en communicatie die bij andere wiki's niet voorkomt.

3. In de categorie staan niet alleen communicatiemiddelen, maar ook gerelateerde lemma's.

Heb jij een voorstel voor een betere naamgeving?

Met vriendelijke groet,

Bajoro 15 okt 2006 09:51 (CEST)

Hoi, het ontbreken van een interwiki moet geen reden zijn een categorie te willen verwijderen. Ad 1. communicatiemiddel is nog een rode link, dat is bij wel meer cats zo 2. het is een tussencategorie, wat is daar mis mee? dat andere wiki's daar niet voor kiezen is hun keuze. 3. dat is prima, een categorie is er toch om gerelateerde artikelen te bundelen?. Overigens maakt het me niet uit wat je met de cat wilt, maar dan moet je even je voorstel op de te verwijderen lijst aangegeven. Ik heb vooralsnog geen problemen met deze cat. Michiel1972 15 okt 2006 18:52 (CEST)


Willemsspoorbrug[bewerken]

Dat was vlot :-) met de categorieën, ik probeerde ze net toe te voegen toen ik zag dat jij dit al had gedaan. Hanhil 16 okt 2006 20:50 (CEST)

prachtig[bewerken]

Prachtig die coördinaten op de Gooiboog met een link naar Google maps etc. Goede actie van jou. Best veel uitzoekwerk denk ik, maar echt heel erg handig. Hopelijk blijft het stabiel met die kaarten. Groeten, Elly 16 okt 2006 21:04 (CEST)

Politieke barometer[bewerken]

Oeps, ik had niet door dat je jouw grafiek verder aan het ontwikkelen was en was al bezig aan een langere van mezelf (zie Gebruiker:Mtcv/Politiekebarometer). Vind je het erg als ik die van jou vervang door de langere op Tweede Kamerverkiezingen 2006? Moet ik nog wel de SP erbij zetten. Mtcv 17 okt 2006 00:36 (CEST)

Prima, ik was zelf aan het testen wat de mogelijkheden (en beperkingen) zijn, vervang gerust. Michiel1972 17 okt 2006 09:49 (CEST)

Sjabloon:Dpintro-fr[bewerken]

Ik heb zojuist Sjabloon:Dpintro-fr iets aangepast zodat bij als het sjabloon wordt gebruikt op een gecombineerde dp (met 2 of meer iets afwijkende spellingen) je optioneel een paramater kan meegeven. Voorbeeld: Saint Joseph waarbij alle Franse plaatsnamen beginnen met 'Saint-Joseph'. Als je merkt dat dat ergens onverhoopt problemen oplevert, dan kun je mijn wijziging terugdraaien. Groetjes, Robotje 17 okt 2006 10:23 (CEST)

entoen.nu[bewerken]

Hoi Michiel, Tjipke had de bovengenoemde redir aangemaakt (linkt door naar De canon van Nederland), waarom is die redir verwijderd? Het is de officiële website die over de nieuwe geschiedenislesmethodiek gaat, en veel mensen kennen waarschijnlijk wel de weblink maar niet de officiële naam. Het lijkt mij wel wenselijk om de redirect te laten bestaan. Groetjes ɘVe Roept u maar! 17 okt 2006 12:37 (CEST)

Als je Entoen.nu ziet staan met een titel van een site eindigend op .nu zou je hem dan ook niet snel weggooien? Nouja, bij deze teruggezet, want er stond niet {nuweg} maar {weg} (mijn fout). Michiel1972 17 okt 2006 13:32 (CEST)

Ik heb geen idee of ik dat zou doen ;-) misschien wel ja, want ik ben licht allergisch voor artikelen over websites :-p bedankt voor het terugzetten! Groeten ɘVe Roept u maar! 17 okt 2006 13:39 (CEST)

Sjabloon:PTT[bewerken]

Hey Michiel,

Ik wilde even melden dat dit sjabloon op mijn scherm te breed is en dat ik horizontaal scrollen erg vervelend vind. Verder zou ik de tekst iets groter maken, nu is het lastig te lezen op mijn scherm. Ik dacht ik meld het even, aangezien ik nog wel eens dingen anders zie dan de meesten. Emiel (overleg!) 17 okt 2006 19:35 (CEST)

Semi beveiligen lemma File (verkeer)[bewerken]

Michiel,

In het overleg van File (verkeer) geef je aan dat het lemma "semi-beveiligd" kan worden. Dat lijkt me wel een idee, want ik ben nu elke drie dagen bezig om "meer wegen is het belangrijkste middel" en "de voorste auto van een file rijdt te langzaam" uit het artikel te verwijderen. Ongetwijfeld zullen toekomstige ontwikkelingen en visies van anderen het lemma kunnen vervolmaken, maar genoemde twee "toevoegingen" doen alleen maar schade en onrecht. Hoe doe je zoiets... semi beveiligen? FrankM 17 okt 2006 20:41 (CEST)

semi-beveiligen leek me een goed idee, dan kunnen anoniemen niet meer editten. Maar nu zie ik in de geschiedenis dat het (dezelfde) geregistreerde gebruikers zijn die onzin toevoegen. Daarom heb ik tijdelijk (een maandje ofzo) het hele artikel op slot gezet. Michiel1972 17 okt 2006 21:30 (CEST)

Beveiliging File (verkeer)[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb File (verkeer) op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 17 okt 2006 21:55 (CEST)

artikelen[bewerken]

gooi gelijk al mijn artikelen in de bak, hoe krijg ik mijn foto`s terug?? Secar one 19 okt 2006 00:24 (CEST)

Secar one[bewerken]

Kalm aan. Als iemand boos wegloopt en zijn gebruikerspagina's op wit zet is het laatste wat je moet doen ook deze kennelijke wanhoopsdaad gaan reverten. Eerst kijken wat er gebeurt. Brya 19 okt 2006 17:20 (CEST)

Coördinaten bij verzorgingsplaatsen[bewerken]

Hoi Michiel,

Ik zie dat je veel verzorgingsplaatsen van coördinaten hebt voorzien. In het oorspronkelijke sjabloon dat ik voor deze verzorgingsplaatsen maakte zat de optie om deze coördinaten op te nemen. Ze zijn er later uitgehaald omdat ze toch niet werden ingevuld. Nu jij de verzorgingsplaatsen aanvult met deze informatie is het misschien een idee om de coördinaten weer op te nemen in het sjabloon. Ik vroeg me af hoe jij hier over dacht.

Groeten, --Erik 19 okt 2006 17:32 (CEST)

De coordinaten op zich lijken me niet echt heel interessant om op te nemen in de infobox. Het gaat me om een link naar kaartmateriaal. Maar voel je vrij om de coordinaten in het sjabloon toe te voegen. Michiel1972 19 okt 2006 19:26 (CEST)


Alcoholpercentage[bewerken]

Dag Michiel,

In je Wikipedia artikel over "alcholpecentage" staat

Dat maakt 8 / 55 x 0.6 = 0,24 gram

Volgens mij is 8 / 55 x 0.6 = 0,087

Hoe zit dat?

Kan je ook het verband leggen tussen de uitkomst van deze berekening en het gangbare promille?

willy.leenders-at-pandora.be

Sorry, haakjes vergeten: 8 / (55 x 0.6). Dus in dit voorbeeld zou 2 glazen van dit bier leiden tot 0,48 (net onder de grens van het geaccepteerde promillage van 0,5) voor deze persoon van 55 kg. Michiel1972 19 okt 2006 20:28 (CEST)

Cats[bewerken]

ook weer zoïets - alsof we het over èèn fossiel hebbenSecar one 20 okt 2006 20:41 (CEST)

het is nou eenmaal een gebruik om categorieen in het enkelvoud te schrijven. Michiel1972 20 okt 2006 20:42 (CEST)

secar one[bewerken]

juist zo bedoelde ik het ook, toch eens uitleggen hoe en waar je dat precies doet??Secar one 20 okt 2006 21:17 (CEST)

Hoi, een pagina kan je hernoemen door op [wijzig titel] (tabblad bovenaan) te klikken. Een overzicht voor eigen gebruik hoort in je eigen naamruimte, dus iets als Gebruiker:Secar one/Kladblok. Michiel1972 20 okt 2006 21:20 (CEST)

literatuur lijst?[bewerken]

Wat is er mis met deze literatuur lijst behalve dat hij lang niet compleet is??Secar one 20 okt 2006 21:43 (CEST)

Paleobotanie (literatuur)
Wikipedia is een encyclopedie. Is dit een leesbaar encyclopedisch artikel? Nee, een lijst van literatuur over een onderwerp zonder kop en staart. Kan je het niet integreren op de pagina over Paleobotanie? Michiel1972 20 okt 2006 21:47 (CEST)

ok-- even iets anders, ik zag dat je van paleobotanie, een `echte` portaal gemaakt had, bedankt hiervoor, maar even onder ons hoe kom ik erin ?? Secar one 20 okt 2006 22:12 (CEST)

Ik begrijp je vraag niet. Op Paleobotanie stond/staat een link naar Portaal:Paleobotanie. Ik heb alleen die link in een 'standaard' formaat gezet. Erin komen? Erop klikken zou ik zeggen :P Michiel1972 20 okt 2006 22:17 (CEST)

dan begrijp ik het niet helemaal zeker, als ik naar mijn gebruikers page gaat, heb ik rechtsbovenin de puzzel paleobotanie neergezet - als je daar dan komt wou ik de uitgelicht vervangen - ik op uitgelicht geklikt, nieuw stukje artikel , opslaan en niet op het portaal overzicht te zien?? Secar one 20 okt 2006 22:22 (CEST)

je wijziging op de uitgelichtpagina is wel gemaakt [1] te zien. Ik denk dat je even naar Portaal:Paleobotanie en je browser cache moet refreshen (ik dacht dat dat F5 of CTR+SHIFT+R is), lees ook [2]. Michiel1972 20 okt 2006 22:28 (CEST)

met F5 gedaan, perfect! weer wat geleerd_bedankt, mooie foto niet?Secar one 20 okt 2006 22:31 (CEST)

interwiki[bewerken]

Hoi Michiel, ik zag je interwiki toevoegen hier, http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Paraaf&curid=647458&diff=5538971&oldid=5519866&rcid=5241176 Maar dat franse artikel is feitelijk leeg, bevat een interwiki en een link naar wiktionary. Wat vind jij, zou de bot dat mee moeten nemen of niet? Groeten, Elly 20 okt 2006 22:04 (CEST)

Hmm. Als ik eenvoudig tegen de bot kon zeggen: "nee, dergelijke nutteloze interwiki's niet meenemen" zou ik dat doen. De bot runt autonomous van A naar Z (doe ik 2x per jaar), dus het is een gevolg van andere wiki's die deze (irelevante) interwiki's opnemen. Michiel1972 20 okt 2006 22:10 (CEST)
Snap ik, zou een botwijziging zijn. Maar voor ik het aan Andre vraag, wilde ik jouw mening weten.... Elly 20 okt 2006 22:17 (CEST)
Ik ben er een beetje huiverig voor om dit soort dingen niet mee te nemen - je komt al snel in oeverloze discussies over wat wel en wat niet een artikel is. En dat dan interlinguaal... Momenteel heeft de bot als beoordeling dat een pagina feitelijk niet bestaat als er alleen categorieën, interwiki's en witruimte (spaties en newlines) inzitten. - André Engels 21 okt 2006 13:53 (CEST)

Beveiliging Tijger[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Tijger op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 20 okt 2006 23:07 (CEST)

Galerij rechts groot[bewerken]

Beste Michiel, waarom heb je het sjabloon:galerij rechts groot aangepast? Het vergroten van de breedte heeft gevolgen voor de lay-out van artikelen, die op basis van de eerdere situatie bepaald was. Zo'n sjabloon wordt wel erg onbetrouwbaar op deze manier. Jörgen (xyboi)? ! 22 okt 2006 17:01 (CEST)

De breedte wilde ik niet echt aanpassen (250px of 270px, maakt me niet uit, ik weet niet wat gewenst is) , het ging me om het kader, dat verdwenen was. Michiel1972 22 okt 2006 18:56 (CEST)
Okee, ik heb het nog iets smaller gemaakt, zodat de breedte overeenkomt met hoe het was. Jörgen (xyboi)? ! 22 okt 2006 21:51 (CEST)

categorie fossielen[bewerken]

Hernoemen in enkelvoud? Dit kan misschien een afspraak zijn maar ik vind het toch buitengewoon vreemd, een categorie bestaat toch nooit uit èèn artikel??Secar one 23 okt 2006 23:12 (CEST)

Redeneer van de andere kant uit. Een artikel bespreekt vrijwel altijd 1 onderwerp. Dan is het logisch dat onderop het artikel een categorie in enkelvoud staat. Het is een keuze die in 2004 is gemaakt, en gevolgd is bij onze hele categorieboom . Michiel1972 23 okt 2006 23:28 (CEST)

Pearl Eilanden[bewerken]

Dank je wel Michiel voor het aanvullen hiervan! Als je tijd/zin hebt kun je dan wellicht even kijken op de pagina van Expeditie Robinson naar alle andere eilanden die nog geen eigen stukje hebben? (zie overleg pagina daar voor de reden). MoiraMoira 24 okt 2006 08:52 (CEST)

Sjabloon:Inwonertal NL datum[bewerken]

Hoi ik zie dat jij dit sjabloon hebt aangemaakt. Dit sjabloon is ook verwerkt in het sjabloon:Gemeente in Nederland plus. Als ik bijvoorbeeld op Hardenberg kijk dan zie ik vervolgens

Inwoners 58.006
Bevolkingsdichtheid (1 augustus 2006) 185 inw./km²

Maar ga je het artikel bewerken, dan zie je vervolgens de bevolkingsstatistieken van 1 juli 2006 en ook een ander inwoneraantal. Dit klopt toch niet lijkt mij? Weet jij hier iets aan te doen? Met vriendelijke groeten. Geograaf 25 okt 2006 16:44 (CEST)

De velden inwoneraantal en datum in het sjabloon zijn overbodig geworden, de getallen worden automatisch opgezocht. Je kan de velden (en ingevulde waarden) weghalen. Michiel1972 25 okt 2006 17:25 (CEST)

Bestand:LocationOudeRijn.PNG e.a.[bewerken]

Hoi Michiel, er staan veel ongebruikte kaartjes in deze wiki van (ik vermoed je eerste ronde) rivieren, zoals Bestand:LocationOudeRijn.PNG. Later heb je een reeks op Commons toegevoegd die je vermoed ik beter vond, zoals Bestand:Location Oude Rijn.PNG. Wil je de oude kaartjes nomineren voor verwijderen of laat je ze liever staan? In Commons termen zijn ze 'superseded' en omdat ze anders zijn, hoeven ze niet per se verwijderd te worden... Laat me even weten hoe jij dit ziet. Groet, Siebrand (overleg) 26 okt 2006 01:01 (CEST)

Ze kunnen weg, als ik op commons een zelfde of andere versie heb geupload is de locale versie niet meer relevant. Michiel1972 26 okt 2006 09:44 (CEST)

Anzin[bewerken]

Via de knop "Willekeurige pagina" kwam ik op Anzin. Ik zag dat jouw bot die pagina gestart is. Ik heb een foto van een kerkje en stukje geschiedenis erbij gezet, vanuit de Franse Wikipedia. Leuk artikel is het zo geworden, vind je niet? Johan Lont 26 okt 2006 09:29 (CEST)

taalsjabloontjes[bewerken]

dag, als ik de taalsjabloontjes op een pagina naar boven zet, zoals hier, vind je dat dan een verbetering? groet aleichem 26 okt 2006 10:44 (CEST)

Ik vind het prima, ziet er goed uit op mijn scherm, weet alleen niet of dat bij iedereen zo zal zijn (wat als de inhoudsopgave is uitgeschakeld door iemands persoonlijke instellingen?) Michiel1972 26 okt 2006 10:46 (CEST)
Ja, dan komt de eerste paragraaf (bij mij van Alfabet totenmet 'De letters q, v en x worden niet tot het Poolse alfabet gerekend, hoewel de letters wel' naast de sjabloontjes gezet. Maar de belangrijste verwijzingen staan wel bovenaan. Ik zou voor stemmen. Moet dit ergens in de groep gegooid worden? groet aleichem 26 okt 2006 10:54 (CEST)

Sjabloon Koning van Mitanni[bewerken]

Michiel,

Ik zag dat je net deze sjabloon aangepast hebt, door de cat eruit te halen. Ik wist niet dat dit niet de standaard was, gewoon gekopieerd uit de en:. Maar... nu spreidt het sjabloon zich over de volle breedte van het scherm uit, ipv de bescheiden omvang, gecentreerd in het midden. Die vond ik toch wel mooier. Is dit een typefoutje van jouw zijde of bewust zo gedaan? ik zou het graag weer terug in de oude afmetingen willen zien. Groeten, Mhaesen 26 okt 2006 11:13 (CEST)

PS. Sjabloon Hettitische koning heeft ook een cat in zich.

Je hebt gelijk, dat brede sjabloon is overdreven, ik heb het alsnog gecorrigeerd. Groet Michiel1972 26 okt 2006 11:14 (CEST)
dank u Mhaesen 26 okt 2006 11:15 (CEST)

Afbeeldingen wegen in Zuid-Holland[bewerken]

Hoi, ik vroeg me af hoe je die mooie plattegronden van N-wegen in Zuid-Holland hebt gemaakt, zoals Bestand:N211.PNG. Zou ik die ook voor andere provincies kunnen maken? Mtcv 26 okt 2006 21:55 (CEST)

het is een flink bewerkte rijkswaterstaat kaart (zodat die niet herkenbaar meer is ivm auteursproblemen). Ik kon echter van andere provincies niet snel een vergelijkbare kaart met alleen de hoofdwegen vinden.. Michiel1972 26 okt 2006 22:38 (CEST)
OK, bedankt. Helaas. Ik heb er zo snel ook geen kunnen vinden. Mtcv 28 okt 2006 13:11 (CEST)

Ferdinand Hart Nibbrig[bewerken]

Hoi Michiel1972, ik heb het auteur-sjabloon van deze pagina weggehaald. Ten eerste komt de door jou aangehaalde internetpagina (over de schilder) niet overeen met de tekst in het artikel (over familie en theosofie) en ten tweede heb ik het artikel maar even aangevuld en wat links en categorieën toegevoegd. Van mij mag ook het wiu-sjabloon (dat ik toch maar even heb terug gezet) weg. Guusb 26 okt 2006 23:47 (CEST)

Wikipedia:WikiProject Projectgroep[bewerken]

Dag, ik heb een beginnetje gemaakt in de Projectgroep door de bestaande projecten door te lopen en degenen waar al maanden geen activiteit op was te voorzien van het sjabloon Wikiprojectdood. De overigen hen ik van het sjabloon Wikiproject voorzien, waar nog nodig. Achteraf had ik er beter ook een cat bij kunnen zetten, maar het is al laat. Siebrand is ook lekker aan de slag geweest. Hopelijk het weekeinde meer, groet aleichem 27 okt 2006 03:04 (CEST)


Hee!! ik weet echt niet hoe deze site werkt, maar ik heb veel kloppende informatie over Ferdinand Hart Nibbrig hoe zet ik dat erop?

Inwoneraantal via sjabloon[bewerken]

Ik zag in het artikel Zwolle dat je bot het inwoneraantal aangepast had m.b.v. een sjabloon. Echter heb je niet rekening gehouden met het feit dat de provincienaam er tussen haakjes achter staat en het sjabloon dus geen resultaat gaf omdat die naam niet in de tabel voorkomt. Ik heb het voor Zwolle al even handmatig aangepast, maar waarschijnlijk zullen er meer soortgelijke gevallen zijn. Hans (JePe) 27 okt 2006 17:40 (CEST)

Ilfov[bewerken]

Gebruiker:Al/Informatie Roemenië/Ilfov is bijna af, ik moet alleen de kaarten van de gemeenten nog doen. Ik heb al een voorbeeldpagina gemaakt. Zie Gebruiker:Al/Informatie Roemenië/Ilfov/Afumaţi. De diakritische tekens moeten vervangen worden door codes, toch? gr, Al 27 okt 2006 17:41 (CEST)

ja alle diakritische tekens met waarden boven 255. Michiel1972 27 okt 2006 21:23 (CEST)
klaar met alles. ontdekte daarna pas dat de officiële site van Ilfov laatst ook nog de burgemeesters en vice-b's op de site gezet hadden, ook gedaan. alleen de kaarten van de gemeenten moeten nog aangemaakt worden, maar dat kan ik later ook wel doen. so,.. nieuwe botronde? Gr, Al 28 okt 2006 17:39 (CEST)
Ik begin al aan Dolj. (Gebruiker:Al/Informatie Roemenië/Dolj) Al 30 okt 2006 19:47 (CET)
OK, ik weet niet of ik er deze week aan toe kom. Ik switch ook van internetprovider dus de internetverbinding van mij is deze en komende week nogal onzeker. Michiel1972 30 okt 2006 20:24 (CET)
goed. misschien krijg ik tot dan ook de kaartjes en aangrenzende gemeenten af ;). Al 30 okt 2006 21:03 (CET)
Er is nog iets mis met het kaartje op basis van de coordinaten. Zie Baloteşti (Ilfov). De positie is zo'n 15px te hoog. Moet ik eens naar kijken hoe dat komt. De getoonde coordinaten kloppen wel. Michiel1972 1 nov 2006 18:43 (CET)
Er is ook iets mis gegaan met 1 Decembrie (Ilfov). Kun je er even naar gaan kijken? (stip + geo coordinaten). Intussen probeer ik een aantal kaartjes wat mooier te maken. Al 5 nov 2006 16:33 (CET)
Zie de kaartjes van 1 Decembrie (Ilfov) en Brăneşti (Ilfov) bijv. Ik vervang de "witte vlakken". Al 5 nov 2006 18:13 (CET)
Ik ga de gemeenten van Timiş uitbreiden. Zo moeten ze ongeveer worden, zie Beba Veche. Wens me succes ;). Al 10 nov 2006 19:45 (CET)

Sjabloon: Infobox NMBS station[bewerken]

Ik zat wat in de knoop met die pagename. De titel van een stationsartikel vermeldt reeds het woordje "Station" voor de eigenlijke stationsnaam. Zoals het nu is veranderd ('''Station {{{naam|{{subst:BASEPAGENAME}}}}}''') zou er, als de naam niet wordt ingevuld, komen te staan: "Station Station Kalmthout". Ik zou dan gewoon het woordje Station kunnen verwijderen uit het sjabloon en ook het regeltje waarop de mensen de "naam" moeten invullen, en voor de meeste Belgische stations zal dat geen problemen opleveren (dus enkel { {PAGENAME}} als titel), maar er is ook het Station Haren (België), dan zou die "(België)" mee in dat titeltje komen en dat vind ik niet zo mooi. Hoe kan ik dat op een elegante manier oplossen?

Bijkomende vraag: hoe kan ik de kolombreedte van de linkerkolom vast instellen? --Arafi 27 okt 2006 22:54 (CEST)

Tja, dat is een keuze over gemak. Wil je elke keer de naam opgeven, of de artikelnaam gebruiken? Ik denk dat je Station uit het sjabloon moet halen, en dat je dan in 90% van de gevallen de PAgename kan gebruiken. De breetde van een kolom kan je aanpassen door 'width=150px' voor de pipe met inhoud te zetten. Michiel1972 27 okt 2006 22:59 (CEST)
Het aanpassen van de kolombreedte lijkt niet te werken in Internet Explorer. Met Firefox werkt het prima, maar IE volgt niet. Jammer... --Arafi 30 okt 2006 07:55 (CET)
probeer ook de langere formulering eens: style="width:150px;" Michiel1972 30 okt 2006 09:01 (CET)
Geen verbetering... Ook de zwarte rand omheen het blauwgekleurde titelvlak is verdwenen; daarnaast is ook de font-size groter dan in Firefox. Wellicht heeft dit te maken met de formulering "0.9em" wat wijst op een relatieve tekstgrootte. Ik vond die kleinere font-sizes toch beter passen bij het sjabloon. De breedte van de linkerkolom wordt wel gehandhaafd als de tekst in het rechterkolom breder wordt zodat die niet meer op 1 regel kan. Maar in de meeste gevallen staat in die rechterkolom weinig tekst (een datum, een code en wat getallen). --Arafi 30 okt 2006 15:17 (CET)

Categorie:Wikipedia:EA-Klasse artikelen[bewerken]

Ik heb deze categorie net toegevoegd aan te verwijderen categorieën omdat Categorie:Wikipedia:Etalage al vrijwel dezelfde functie vervult. Je kunt op Wikipedia:Te verwijderen categorieën meediscussieren over het al dan niet verwijderen. - Dammit 28 okt 2006 00:46 (CEST)

WikiProject projecten[bewerken]

Hey, dank voor het vele werk dat je gedaan hebt. Op wat vertalingen na zijn we nu ergens. Ik wilde nog even zeggen dat ik in eerste instantie uitgegaan ben van het artikel en:35 mm film. Zover zijn we nog niet, en zullen we misschien pas over 10 jaar komen. Maar dan kan je zien wat ik in gedachten had. groeten, van je naamgenoot (ik heb ooit wat letter door elkaar gehusseld en toen is het geworden :) aleichem 28 okt 2006 02:16 (CEST)

Er is ook nog iets mis met Categorie:Wikipedia:EA-Klasse artikelen. Wat je er precies mee wilt zie ik niet. Hij staat in ieder geval niet meer op zijn oude plek. groet aleichem 28 okt 2006 17:02 (CEST)

Ik ben niet blij met de naamgeving van de categorieën binnen Categorie:Wikipedia:Artikelen_per_klasse. Waarom niet gewoon EA-A-B-C-D-Beg? aleichem 29 okt 2006 11:35 (CET)

Prima. Eigenlijk is EA-Klasse artikelen ook niet juist (zou EA-klasse artikelen moeten zijn). Dus nu korter naar categorie:Wikipedia:EA-klasse ? Michiel1972 29 okt 2006 13:27 (CET)
Dus
 • Cat:EA-klasse
 • Cat:A-klasse
 • Cat:B-klasse
 • Cat:C-klasse
 • Cat:D-klasse
 • Cat:Beg-klasse
in de Categorie:Wikipedia:Artikelen per klasse ? zonder artikelen er achter?

aleichem 29 okt 2006 14:46 (CET)

Inderdaad. (En met * bedoel je Wikipedia: neem ik aan) Michiel1972 29 okt 2006 14:53 (CET)
Ja. Ik zie alleen even niet zo snel hoe A-Klase nu gekoppeld is aan lezenswaardig? aleichem 29 okt 2006 14:57 (CET)
Verder verschijnt in en: deze klassering alleen op de overlegpagina, en is het wel A-Class articles. aleichem 29 okt 2006 15:15 (CET)

Verifieerbaarheid[bewerken]

Beste Michiel1972, het zou goed zijn als meer mensen hun bronnen zouden vermelden bij artikelen. Om deze strijd kracht bij te zetten heb ik de pagina Wikipedia:Verifieerbaarheid aangemaakt. Ik zou je willen vragen of je kritisch naar deze pagina zou willen kijken en of je het zo nodig zou willen aanpassen of aanvullen. Hartelijke groet, Ilse@ 29 okt 2006 11:56 (CET)

Zou het niet handiger zijn om dit samen te voegen op Wikipedia:Bronvermelding - Dammit 29 okt 2006 12:00 (CET)
Kennen jullie : Wikipedia:Feiten checken ? aleichem 29 okt 2006 13:00 (CET)

Projecten[bewerken]

Gebruiker:Methoxyroxy heeft vandaag op een aantal artikelen een sjabloontje geplakt (zie oa Prosencephalon, en heeft meteen een neiuwe medewerken aan zijn project te pakken. A. Moeten we hem niet duidelijk maken dat het niet de bedoeling is het sjabloon op de pagina zelf te plakken. B. Moeten we hem niet helpen bij hoe het wél zou moeten? aleichem 29 okt 2006 15:56 (CET)

Bruggen over de Delfshavense Schie[bewerken]

Vandaag zag ik je foto's verschijnen. Leuk! Hanhil 29 okt 2006 17:29 (CET)

sjabloon wikiproject[bewerken]

Hoi Michiel, ik begrijp je toelichting niet op de verwijderlijst over het sjabloon wikiproject. Blijkens dit lijstje staat het juist op tientallen artikelen. Kan je het nader toelichten? Groeten, Elly 30 okt 2006 12:44 (CET)

Hoofdpagina[bewerken]

Hej Michiel. Zeg, is het de bedoeling dat alleen mods (ik dus ook) de Hoofdpagina bewerken? Is de procedure dan dat ik de beveiliging tijdelijk ophef, de bewerking pleeg en de beveiliging weer terugzet? Dit ivm het overlijden van Pieter Willem Botha vandaag. Wilde m toevoegen bij recente shit... Moi, dank, MigGroningen 31 okt 2006 22:13 (CET)

Hej Michiel, Tjipke heeft al beantwoord. Toch dank, moi, MigGroningen 31 okt 2006 22:17 (CET)

Bestand:Persfoto krezip.jpg[bewerken]

genomineerd vanwege fair use. Siebrand (overleg) 2 nov 2006 00:14 (CET)

Covers[bewerken]

Onder welke licentie kan ik een cover uploaden dan?

Uploaden van covers is helaas niet mogelijk op de nl-wikipedia, onder geen enkele licentie (uitgezonderd met nadrukkelijke toestemming van de ontwerper). Michiel1972 2 nov 2006 12:17 (CET)

Linkfixen Rome[bewerken]

Hallo Michiel1972,

Ik ben hier mee bezig en zag dat er op jouw GP en/of OP minimaal één link [[Rome]] staat die naar de DP Rome gaat. Wil je zo vriendelijk zijn, indien relevant, deze zelf aan te passen, in bv. [Rome (stad)], [Romeinse Rijk], [Vaticaan] of [Heilige stoel]. Zie de DP voor meerdere betekenissen. Alvast bedankt. Algont 3 nov 2006 01:21 (CET)

Ik kan hem niet zo snel vinden, ga je gang en voel vrij om links op mijn pagina's te corrigeren. Michiel1972 3 nov 2006 10:41 (CET)


Julesland[bewerken]

Ik vraag mij af waarom uw,pagina Julesland beveiligd heeft, wij kunnen uw veel bewijzen voorleggen dat Julesland gegroeit is !!!

2 voetbalclubs, 1 floorballclub, 1 basketbalploeg, verscheidenen politieke partijen, steden, burgemeester, natuurgebieden, enz.

Wij leggen dus betere dingen voor dan Robland !!!!

Neem ons niet kwalijk dat wij aan uw vragen Julesland terug bewerkbaar zetten, kan dat ????

Reageer op mijn overlegpagina.

Overleg Jules Lateste

Pareleilanden / Isla Contadora[bewerken]

Dank Michiel voor de aanvullingen en kaartjes! MoiraMoira 3 nov 2006 17:34 (CET)

Dubbele categorie[bewerken]

De 14 IJslandse steden zijn naast een stad ook nog een plaats in IJsland. Ik heb dit gedaan zoals dit ook in andere talen is geregeld. Er is dus niks mis met een "dubbele categorie" in dit geval.

Als het goed is wordt het zo NIET gedaan bij andere talen/landen. Een plaats en stad categorie is dubbel, aangezien een stad al een plaats is.

Aangezien een stad zowel een stad maar ook een plaats is hoort een stad in beide categorieën thuis. Omgekeerd is dit echter niet het geval want niet elke plaats is een stad.Michiel1972 5 nov 2006 14:14 (CET)

Bestand:Haarlemmermeerstationvoorzijde.jpg[bewerken]

Genomineerd vanwege niet vrij (mail sturen bij gebruik is verplicht). Siebrand (overleg) 5 nov 2006 14:49 (CET)

Is gedaan, waar wil hem zien? Michiel1972 5 nov 2006 20:22 (CET)


Zie Overleg gebruiker:Michiel1972/verplaatst Groeten, Dolledre Overleg 6 nov 2006 02:31 (CET)

Beveiliging Julesland[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Julesland op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Je hebt geen samenvatting gegeven bij de beveiliging, dus er staat nu geen reden voor de beveiliging op die lijst. Zou je die nog kunnen toevoegen? Zou je zonodig ook de vermelding willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Groeten, Erwin85 6 nov 2006 14:04 (CET)

Felicitatie met deze Mijlpaal[bewerken]

>100.000 edits

Hartelijk gefeliciteerd Michiel1972.

Deze ster wordt je uitgereikt voor het bereiken van je persoonlijke mijlpaal. Door ons niet direct opgemerkt, ben je de 100.000 edits gepasseerd. Fantastisch! Keep the good work up! --Algont 6 nov 2006 15:04 (CET)

dank je :P Ik dacht dat ik die grens overigens een maand geleden al had bereikt. Michiel1972 7 nov 2006 11:55 (CET)
Inderdaad door ons (getipt door Gebruiker:Simon-sake) veel te laat gezien. Je bent sneller als het licht. SoleteRayosÑajo.gif Mvg. --Algont 9 nov 2006 16:02 (CET)

Beveiliging Sinterklaas[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Sinterklaas op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 7 nov 2006 11:55 (CET)

Help: Categorie[bewerken]

Hartstikke bedankt voor je duidelijke uitleg bij het gebruik van categoriën! Na vandaag een waslijst met categoriën te hebben aangepast naar de vorige conventie kwam er een lawine van kritiek over me heen. De definitie die je nu hebt gegeven lijkt me uitstekend te voldoen (en ik heb hem op de Engelstalige site niet zo kunnen vinden). Ga zo door! Met vriendelijke groet, dryke 7 nov 2006 22:41 (CET)

Trouwens, zo snel typ ik niet, ik was gelijktijdig bezig met commentaar :-) dryke 7 nov 2006 22:43 (CET)
Dank je wel en veel succes verder! Michiel1972 7 nov 2006 22:46 (CET)

sokpop[bewerken]

Geen idee maar Dolledre werd erg boos toen ik het weghaalde. Ik laat het nu maar staan. Stel je vraag het aan de gene die het erop gezet heeft zou ik zeggen:) Brulbeer 8 nov 2006 01:24 (CET)

ah ok. Ik zal eens diep nadenken en analyseren dan :) Michiel1972 8 nov 2006 01:27 (CET)

Wikipedia:Blokkeringsmeldingen/Snelpeiling Torero[bewerken]

Je maakt het erg mooi, maar ik heb me suf gezocht hoe en waar ik mijn stem kon invullen... - Erik Baas 8 nov 2006 02:52 (CET)

Ik had de peiling geintegreerd als subpagina, maar nog niet echt gekeken of het werkte als je [edit] klikte op ja of nee .. Michiel1972 8 nov 2006 02:54 (CET)

als volgt: je klikt op edit, gaagt dan helemaal naar onderen, onder het bewerkingsvenster, en klikt op het gebruikte sjabloon, dan kom je op de te editen pagina. Bart

Bijval voor Erik Baas. Ik heb ook eerst alle 'bewerk' knoppen geprobeerd op de pagina waar de subpagina "geïntegreerd" is en daat werkt dus voor geen meter. Je komt in andere secties terecht dan je verwacht en kunt bepaalde secties geheel niet bereiken. Pas na tien minuten vloeken kwam ik tot de ontdekking dat het ding 'eigenlijk' heel ergens anders stond, waar het dan weer wel werkt. Niet iets wat je nog groter sukkels dan mijzelf aan moet doen lijkt me. Wel strak, maar niet bepaald gebruikersvriendelijk dus - Pudding 8 nov 2006 15:41 (CET)
Ik zie nu wat ik niet zo goed gedaan heb. De code <h3> in plaats van === gaf problemen bij de edit van de ja/nee secties. Sorry :( Michiel1972 8 nov 2006 19:15 (CET)

Paul Blank[bewerken]

Beste Michiel

Ik zie dat je één of meerdere foto's van Gebruiker Paul Blank op de verwijderlijst hebt gezet. Deze foto's zijn door hem gemaakt, er zit geen copyright op en hij heeft toestemming gegeven voor plaatsing ervan op Wikipedia onder een ook voor ons bruikbare licentie, de Creative Commons licentie Naamsvermelding – GelijkDelen 2.5 Nederland (cc-by-sa/nl). Mocht je opnieuw foto's van hem tegenkomen dan is mijn verzoek aan jou deze niet op de verwijderlijst te zetten, maar (mocht daar aanleiding toe zijn) een eventueel vermelde onjuiste licentie te vervangen door {{cc-by-sa-2.5-nl}}. Gezien 's mans sympathieke houding jegens Wikipedia en de kwaliteit van zijn foto's zou ik dat zeer op prijs stellen.

Bij voorbaat dank, en gefeliciteerd met het bereiken van je mijlpaal! --Maarten1963 8 nov 2006 17:47 (CET)

Hoi, ik weet dat hij ze vrij geeft, ik kan me ook niet snel herinneren dat ik er 1 heb genomineerd, of misschien heb ik niet naar de uploader gekeken. Welke? Michiel1972 8 nov 2006 19:19 (CET)
Volgens mij was het er een van Johnny Heitinga, en die is inmiddels verwijderd. Groeten. --Maarten1963 8 nov 2006 20:29 (CET)
Ze zijn niet verwijderd, Siebrand heeft ze naar commons verplaatst onder een andere naam. Michiel1972 8 nov 2006 20:48 (CET)
Die ook al? Ik geloof dat ik je helemaal voor niets lastiggevallen heb... Nou ja, nogmaals mijn gelukwensen dan maar. ;-)--Maarten1963 8 nov 2006 23:51 (CET)

Snelle deelnemer peiling[bewerken]

Michiel, ik heb je stem bij de peiling verwijderd omdat ik i.o. NielsF toch heb besloten nog even langer over de formuleren en werkwijze in de peiling na te denken. Niels is er nu mee aan het werk en de peiling start om 12.00 uur. Excuses voor de overlast/verwarring. Groet, Siebrand (overleg) 10 nov 2006 00:54 (CET)

Dudeştii Noi[bewerken]

Hallo Michiel, bij het artikel Dudeştii Noi staat de stip ver naast het kaartje, maar ik zie zo snel niet hoe ik dat kan herstellen. Ik denk dat het komt omdat die plaats niet in Sjabloon:Locatie Roemeense gemeentes voorkomt. Kan jij daar eens naar kijken? Alvast bedankt, 10 nov 2006 13:48 (CET)

Zie dit voor de 'hele' probleemlijst. Al 10 nov 2006 15:53 (CET)
Ok, als ik tijd heb zal ik ze corrigeren. Michiel1972 11 nov 2006 16:06 (CET)
Ik was niet op de hoogte van die 'probleemlijst' en dus al helemaal niet dat het voor deze gemeente een bekend probleem was. Alvast bedankt. - Robotje 12 nov 2006 09:29 (CET)
De probleemlijst had ik daarna pas samengesteld. Al 12 nov 2006 10:06 (CET)

Genoeg info voor een grafiek (+ tabel)[bewerken]

Zie dit! Ik begin al aan een test. Al 11 nov 2006 19:39 (CET)

Zie Balinţ. Zo moeten de gemeenten uit Timiş eruit zien :)! Ik heb nog een handige site, met info van gemeenten uit Timiş. Al 11 nov 2006 21:09 (CET)
De bot nog een keer gebruiken voor Timiş? Ik begin al aan nog een tabel. Zie Gebruiker:Al/Informatie Roemenië/Timiş/Uitbreiding. Al 11 nov 2006 21:13 (CET)
dat moet wel lukken, een tabel en grafiek botmatig aanmaken en in de artikelen plakken. (Als het als xls bestand zou kunnen worden aangemaakt en aangeleverd..dan graag!)Michiel1972 13 nov 2006 18:36 (CET)
Ik zal mijn best doen. Alleen inwoners of ook religie en al die andere dingen? Al 13 nov 2006 19:12 (CET)
Uhm... Michiel? txt (of pdf) bestand ook goed? Al 13 nov 2006 19:17 (CET)
Text kan ook. Met een tab tussen elk veld (waarde). Michiel1972 13 nov 2006 19:25 (CET)
Is het zo goed?:
 • Balinţ
 • Jaar Totaal Roemeens Hongaars
 • 1880 blablabla blablabla blablabla


 • Banloc
 • Jaar Totaal Roemeens Hongaars
 • 1880 ... .... ...

Al 13 nov 2006 21:56 (CET)

ja, zoiets bedoelde ik (een tab is namelijk hetzelfde als een nieuwe kolom in excel). (Ook tussen Jaar en Totaal een tab). En het liefst Alle info over 1 plaats op 1 regel, zo kort mogelijk samengevat. Dus eigenlijk:
Banloc	Totaal1880	Roemeens1880	Hongaars1880	Totaal1900	...	Totaal2000		

Naam	..	..	..

Naam	..	..	..
Ik had alles snel overgenomen van die Hongaarse website, kon hem alleen opslaan in een txt of pdf bestand, maar aangezien het mij niet helpt doe ik het toch maar in een xcl bestand. Sorry voor het ongemak, maar wel bedankt voor de uitleg. Al 13 nov 2006 22:26 (CET)
Michiel1972 13 nov 2006 22:02 (CET)
De geschiedenis is moeilijk. Kun je er even naar kijken? ik denk dat het handmatig moet worden ingevoerd, als we het zo doen (/Geschiedenis Borda). Al 13 nov 2006 15:15 (CET)
Hmm wat bedoel je precies, welk artikel? Michiel1972 13 nov 2006 18:36 (CET)
Dat ik de geschiedenis zelf ga schrijven, van alle gemeenten van Timis? Maar goed, we zien wel, ik wilde melden dat ik op de helft ben met het xcl bestand. Als 'ie af is, moet ik 'm dan naar je toe mailen? Al 18 nov 2006 13:45 (CET)
Oh ja! Wat ik nu doe voor Timis, met de bevolking, kunnen we doen voor alle Transsylvanische districten. Ik heb ontdekt hoe ik op de pagina's van de andere Transsylvanische districten kom. Al 18 nov 2006 13:46 (CET)
Je kan het bestand naar me mailen of gewoon uploaden op wikipedia. Verander wel de extensie in .pdf en je kan hem uploaden net als een afbeelding. Als ik hem download verander ik de naam weer terug. Michiel1972 19 nov 2006 16:57 (CET)
Ik hoef alleen 2002 & 2005 nog te doen, maar nu zag ik dat ik het hier al gedaan had... . Kan ik het zo laten, kan ik/jij het op een of andere manier kopiëren, of kan je gwn zo met je bot werken.. (???). Al 23 nov 2006 21:02 (CET)

Afbeeldingen controleren[bewerken]

Hoi Michiel, vergeet a.u.b. niet {{Beperkt-nieuw}} en {{Geenidee}} weg te halen als je nieuwe uploads controleert en nomineert. Anders blijven ze bij te controleren afbeeldingen in de cat staan. Alvast dank, groet, Siebrand (overleg) 13 nov 2006 01:16 (CET)

Gebruiker:Michiel1972/Foto gewenst[bewerken]

De <h2>-tags in Gebruiker:Michiel1972/Foto gewenst zorgen ervoor dat op de pagina een "bewerk"-knop komt te staan, maar als je daar op klikt kun je niet de alinea maar het sjabloon bewerken, dat lijkt me niet de bedoeling. ;-) Misschien vervangen door iets als <big>'''Nog geen foto'''</big><hr> ? - Erik Baas 15 nov 2006 11:46 (CET)

Weg categorie[bewerken]

Ge zijt er wel erg snel bij moet ik zeggen. Er komen heus nog meer artikelen in te staan in de Categorie: Eurovisiesongfestival 1959, maar als ge na 2 minuten wegdoet geeft ge me geen tijd. Ik wil die categorie voor elk songfestival, en langzamerhand maak ik alle voorrondes van alle jaren aan, (dat duurt wel een tijdje) en dan wordt die categorie gevuld. En ook elke zanger die dat jaar heeft meegedaan komt erin Gebruiker:Waterloo1974

Ja, daar was ik al bang voor. Op wikipedia-nl categoriseren we artiesten namelijk niet naar het evenement waar ze aan mee doen. Anders kan er onder het artikel van elke beroemde artiest 100 cats worden opgenomen met evenementen en gebeurteneissen waar deze artiest aan heeft meegedaan. Daarom is de cat weinig zinvol. Michiel1972 15 nov 2006 19:40 (CET)

Komop Michiel, dit is een evenement dat al 50 jaar duurt en dus een eigen traditie heeft. Alles wordt keurig uitgewerkt dus ik zie niets in je punt en vindt het nogal elitair gesteld. Verrekijkerpraatjes? 15 nov 2006 19:45 (CET)

 • Tja ik wil me er wel bij neerleggen als gij dat zo vindt, maar laat ge de categorie Eurovisiesongfestival 2007 wel staan, ik ben van plan om alle preselecties van dit jaar een eigen pagina te geven en dan is die categorie zinvol, artiesten kunnen na het songfestival, als die pagina's minder bekeken worden nog uit die categorie verwijderd worden. Gebruiker:Waterloo1974
Als je aan deze categorisatie toegeeft heb je straks zo'n lijst onder een biografie:

categorie:Iers zanger, categorie:Eurovisiesongfestivaldeelnemer 1959, categorie:Eurovisiesongfestivaldeelnemer 1979, categorie:San Remo deelnemer, categorie:Nummer 1 in de Top 40 artiest, categorie: Polydor artiest, categorie: Pinkpop deelnemer, etc.

 • OK ge hebt wel ergens een punt, zoveel maakt het mij nu ook weer niet uit, ik dacht gewoon dat het overzichtelijker werd. Kijk maar eens op de Engelse wikipedia, daar heeft iedereen 10 categorieën bijna, er is er zelfs ééntje van 'levende mensen' Gebruiker:Waterloo1974

Michiel1972 15 nov 2006 19:50 (CET)

Verkeerd grondgebied ingekleurd[bewerken]

Zie Overleg:Vleuten-De Meern (wijk). Verrekijkerpraatjes? 15 nov 2006 19:45 (CET)

Franse kantons[bewerken]

Net op willekeurig artikel gedrukt en er verschijnt een Franse gemeente: Gigny (Yonne). De kantonsnaam in het sjabloon kleurt rood. Nu heb ik al eens geprobeerd met "Zoeken" een lijstje te krijgen met gemeenten die ik dan keurig zou opsommen in een artikeltje over zo'n kanton, edoch dat werkte zo niet. Hoe wel? Verrekijkerpraatjes? 16 nov 2006 00:30 (CET)

Klik op die rode link. Op deze nwe (lege) pagina ga je dan rechtsonder naar menu hulpmiddelen en klik op links naar deze pagina. Dan krijg je [3]. Michiel1972 16 nov 2006 00:33 (CET)

Ah bon! Verrekijkerpraatjes? 19 nov 2006 04:31 (CET) Kun je er kaartjes bij zetten? Verrekijkerpraatjes? 19 nov 2006 21:00 (CET)

Als jij ze maakt wil ik ze wel plaatsen..:P Ik heb ooit eens gezocht of ik goede voorbeeldplaatjes kon vinden met de grenzen, maar dat is me niet gelukt. Alleen voor een arrondissement in Bretagne kon ik wat vinden (zie Kanton Scaër). Michiel1972 19 nov 2006 21:04 (CET)

Ik denk dat ik eerst eens een lijstje van die kantons ga zoeken op de Franstalige Wikipedia. Hoe zit het met de overzeese departementen trouwens? Verrekijkerpraatjes? 19 nov 2006 22:10 (CET) Goeie hemel: volgens fr:Canton français#Statistiques zijn het er zo'n 4069 + 156 + 19 = 4244! Ik wil niet bot (:)) doen maar haal mijn pensioen ermee. Verrekijkerpraatjes? 19 nov 2006 22:14 (CET)

Ach..ik heb dit weekend 350 Venezolaanse gemeentes op een kaart ingekleurd en geupload. Ik ga de Franse kantons wel in 1/2 jaar doen hoor.. Michiel1972 19 nov 2006 22:29 (CET)

En welke middelen gebruik je daarbij? Verrekijkerpraatjes? 19 nov 2006 23:06 (CET)

Zoeken naar een goede basiskaart met zo min mogelijk details, editen met windows paint tot een auteursrechtenvrije wikiafbeeelding en klaar. Ik heb inmiddels goede bronnen gevonden voor de Franse arrondisementen. Eerst die, dan over een tijd de kantons. Michiel1972 19 nov 2006 23:11 (CET)

Coördinaten[bewerken]

Coördinaten van Google Maps kun je nu in de sjablonen gebruiken zonder om te rekenen, zie De Wedelse Molen: plak de decimale waarden van de URL op de 1e resp. 5e positie (de graden), vul voor de minuten en seconden een 0 (nul) in, en zet er "N", "E" en het "type" bij, klaar !  :-) Ik werk nog aan het script en de sjablonen, en de handleiding is weer eens als laatste aan de beurt... - Erik Baas 16 nov 2006 16:13 (CET)

Bestand:Biggles cover.jpg[bewerken]

Beste Michiel1972/Archief,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

 • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
 • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. Siebrand (overleg) 17 nov 2006 12:09 (CET)

Venezuelaanse -> Venezolaanse[bewerken]

Hallo Michiel, ik heb opgemerkt dat je met je bot vele (alle?) Venezolaanse gemeenten hebt toegevoegd. Dit staat in de artikelen aangegeven als Venezuelaanse gemeenten. Ik kan me vergissen, maar ik meen dat het adjectief wel degelijk met een "o" geschreven wordt en niet met "ue". In de dikke Van Dale heb ik jouw schrijfwijze in ieder geval niet gevonden. Vriendelijke groeten, WHB 18 nov 2006 22:20 (CET)

Je hebt gelijk, zo wordt het door de taalunie voorgeschreven. Ik zal het verbeteren. Michiel1972 18 nov 2006 22:33 (CET)
is het mogelijk om automatiek de coordinaten ook toe te voegen? - B.E. Moeial 19 nov 2006 16:33 (CET)
als ik de coordinaten wist had ik dat uiteraard direct gedaan. Michiel1972 19 nov 2006 16:55 (CET)
ander vraagje, ik heb net een paar van die gemeenste`s geinterwiki`t (ik had niet door dat het allemaal bot werk was die gemeentes, ik dacht al dat het zo vreemd was dat wij de enige wikipedia zijn met zoveel van die gemeente`s :O). maar mijn vraag: doe jij de rest van de interwiki`s of zal ik ze eventjes af maken? er zitten ook een paar verkeerde bij die eigenlijk hernoemd moeten worden Crazyphunk 19 nov 2006 20:01 (CET)
Ik ben bezig de pt.wiki links erin te zetten. Wel geautomatiseerd, maar 90% heeft een identieke titel, dus dat gaat fijn Michiel1972 19 nov 2006 20:04 (CET)
soms ik er ook een gemeente met een hoofdstad die dezelfde titel heeft en dat is dat 1 artikel. zou die dan niet opgespitst moeten worden? Crazyphunk 19 nov 2006 20:14 (CET)
dat kan, maar zelfs voor Nederlandse gemeentes en hoofdplaatsen (met dezelfde naam) wordt dat niet vaak gedaan. Dus voor een gemeente en hoofdplaats met dezelfde naam in Venezuela wil ik daar voorlopig af blijven. Misschien opsplitsen over 10 jaar ofzo.. Michiel1972 19 nov 2006 20:16 (CET)
okidoki Crazyphunk 19 nov 2006 20:32 (CET)

Bouwwerk in ...[bewerken]

Hallo Michiel, moet een "categorie:bouwwerk in land X" volgens jou in de "categorie:Land X" of in de "categorie:Architectuur in land X". Ik zie momenteel beide oplossingen door elkaar gebruikt worden. Ik heb zelf een lichte voorkeur voor de tweede optie. Wat denk jij? Alankomaat 20 nov 2006 20:21 (CET)

Ik eigenlijk voor optie 1, een 'zelfstandige' hoofdcategorie in een landcat. Ik denk bij de categorie Architectuur namelijk niet direct aan de aanwezigheid van een cat met bouwwerken en gebouwen. Maar veel maakt het me niet uit.Michiel1972 20 nov 2006 20:25 (CET)
Je hebt gelijk als je zegt dat ie dan iets meer 'verstopt' zit, maar goed... we kunnen ook niet alles rechtstreeks in de hoofdcategorie zetten, want dan is het overzicht op bepaald moment ook weer weg. Ik zal het t.z.t. dan aanpassen, want echt haast heeft het niet. Is meer voor het geval ik nog een nieuwe cat aanmaak, dan kan ik het meteen goed doen. Groet, Alankomaat 20 nov 2006 20:32 (CET)

Bestand:Typhoon japan.jpg (aut)[bewerken]

Hoi Michiel, een andere gebruiker heeft nog een afbeelding uit je piratentijd gevonden en die genomineerd. Redelijk terecht zo te zien :). Siebrand (overleg) 21 nov 2006 16:33 (CET)

aja..die goede oude ongecontroleerde wikitijd van voor 2005 :) 21 nov 2006 16:46 (CET)

Beveiliging Sjabloon:Infobox Plaats[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Sjabloon:Infobox Plaats op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 22 nov 2006 19:07 (CET)

Kloosterkaart[bewerken]

dag Michiel. Een vraagje: waarom is de categorie Geografie en de cat Geschiedenis verwijderd? Ik beschouw de kloosterkaart als een stuk historisch-geografische info. Of zie ik dat verkeerd? groet A3diet 23 nov 2006 21:59 (CET)

De gegeven catgorieen waren 'te laag in de boom' voor zo'n specifiek onderwerp, vandaar dat ik de algemene onderliggende cats eruit heb gehaald. Er zijn 10.000 onderwerpen die onder Geschiedenis of Geografie vallen, daarom worden ze geplaatst in de hoogste tak van de categorieboom die betrekking heeft op het onderwerp. Michiel1972 23 nov 2006 22:03 (CET)

Titel 3e Dynastie[bewerken]

Het leek me leuk om informatie toe te voegen aan de stukjes die al geschreven zijn over de Egyptische dynastieen, en dus wilde ik direct alle titels vervangen door wat recentere aanduidingen. Zo leuk zijn als je dit ok vindt, anders laat ik het wel zo, maar ik hoop wel dat mijn bijdragen blijven staan Wiki80 23 nov 2006 23:17 (CET)

Je titelwijzigingen lijken me ok (al kan het nog beter: 3e dynastie van Egypte (ofzo lijkt me duidelijker)), ik dacht een uur geleden dat je alleen 1 artikelnaam ging veranderen en de rest niet, dan zou het wel ongewenst zijn. Michiel1972 23 nov 2006 23:13 (CET)

OK, prima, bedankt voor je reactie. Ik zal er nog wel een paar avonden bezig zijn met het toevoegen van info. Goed idee om de titel nog meer te specificeren in 3e Dynastie van EgypteWiki80 23 nov 2006 23:17 (CET)

Re: Genoeg info voor een grafiek (+tabel)[bewerken]

Ik hoef alleen 2002 & 2005 nog te doen, maar nu zag ik dat ik het hier al gedaan had... . Kan ik het zo laten, kan ik/jij het op een of andere manier kopiëren, of kan je gwn zo met je bot werken.. (???). Al 23 nov 2006 21:02 (CET)
Het is een xlsx-bestand. Ik denk dat ik 'm naar je toe ga mailen (wat is je mail-adres?), want hij wil niet in een .pdf bestand worden opgeslagen (ook als xls niet), errors. Maar liever wacht ik eerst op een antwoord op mijn laatste vraag, hierboven, anders stuur ik 'm misschien voor niets op. Al 24 nov 2006 15:59 (CET)
hoi, je kan hem mailen naar michiel1972 (at) gmail.com. Ik zal kijken of het makkelijk gaat, de 2002 en 2005 waardes erin verwerken. Michiel1972 24 nov 2006 19:20 (CET)
Wat is het xlsx bestand, met welk programma aangemaakt? kan je het misschien saven in een 'ouder' formaat? Ik lees hier al veel problemen over dat formaat. Ik heb office 2003 Michiel1972 24 nov 2006 19:23 (CET)
Ik heb het xls bestand gemaild. Al 24 nov 2006 20:15 (CET)

Ok, ontvangen. De extra kolomen met data heb ik er aan toegevoegd, was geen probleem, die had ik al als xls bestand zag ik. Nu aan de slag met de tabel en grafiek :) Michiel1972 24 nov 2006 21:07 (CET)

Nog 1 praktische vraag. Zie [4]. Ik kan met een bot een nieuwe subpagina aanmaken en opnemen in het artikel als paragraaf. Is dat ok? Het alternatief is het resultaat (tabel+grafiek) uit mijn bot handmatig plakken in de artikelen. Is wel te doen, maar ik vraag even wat jouw voorkeur is. Michiel1972 24 nov 2006 21:18 (CET)
Doe maar wat voor jou het makkelijkste is. Ik vind een subpagina best. Jouw tabel+grafiek ziet er goed uit! En bij Roma (in het xls bestand), zijn de vraagtekens echt vraagtekens, cijfers onbekend dus. Let op, dit is alleen bij Roma1880, Roma1910 en Roma1941. Gr en succes, Al 24 nov 2006 22:34 (CET)
Mooi gedaan! Ik maak dit (minus bevolking) snel offline af, en dan zijn we helemaal klaar met Timis. Al 25 nov 2006 20:20 (CET)
Hmm, kun jij een mooi staafgrafiekje (oid) maken? Dit zijn de gegevens van Balint (burgermeersterverkiezingen 6 juni 2004): PNL: 73 stemmen, UDMR: 104 stemmen, PD: 158 stemmen, PUR: 0 stemmen, PRM: 54 stemmen, PSD: 389 stemmen. Al 26 nov 2006 11:13 (CET)
Het is me zelf gelukt, alleen is er een klein probleem. Zie Balinţ#Politiek. Weet jij het op te lossen? Al 26 nov 2006 19:01 (CET)

Bedankt voor de dp[bewerken]

bedankt voor de doorverwijspagina. groet, guido.

Jaartallen[bewerken]

Dag Michiel1972, ik vroeg me af hoe ik de basis voor jaartallen kan aanmaken, bijvoorbeeld in elk artikel de kopjes "gebeurtenissen", "geboren" en "overleden" en bovenaan de datums ervoor en erna, zoals ze dat bij ru-sib:100 zo ongeveer gedaan hebben, op deze manier kan ik later de tekst makkelijker invullen, enig idee hoe dit werkt? Alvast bedankt. Mvg Sεrvιεи | Overleg » 26 nov 2006 09:38 (CET)

Wat bedoel je precies, wil je bv op bestaande jaarpagina's als 100 de opmaak aanpassen? Dus met kopjes? Dat zou iemand met een bot kunnen doen. Michiel1972 26 nov 2006 18:11 (CET)
Ik bedoelde eigenlijk dat ik een aantal artikels zou willen maken voor de nds-nl-wiki; dat er ongeveer zo uitziet (maar dan zonder dat er nog tekst instaat), zodat dit later eenvoudig ingevuld kan worden (indien mogelijk). Sεrvιεи | Overleg » 26 nov 2006 20:19 (CET)
Aha, dat kan je zo doen: maak een tekstbestand met alle jaarartikelen en voeg ze toe met de bot pagefromfile.py. Het tekstbestand zal er zo uit moeten zien (codes Start en End gebruiken om begin en eind van artikelen aan te geven):Michiel1972 26 nov 2006 20:25 (CET)
Start'''100''' 

==Kopje 1==

==Kopje 2==

[[categorie:xxx]End

Start'''101''' 

==Kopje 1==

==Kopje 2==

[[categorie:xxx]End

Start'''102''' 

==Kopje 1==

==Kopje 2==

[[categorie:xxx]End

Ik vraag me alleen af hoe ik de interwiki's eronder krijg en hoe ik de datums erboven goed krijg, moet dat handmatig bewerkt worden? Alvast bedankt voor de info! :-) Sεrvιεи | Overleg » 26 nov 2006 20:46 (CET)

Tja, je zult toch even iets moeten programmeren om zo'n tekstfile met artikelen te genereren. Of met excel kan het ook wel, en dan achteraf de bestand opslaan als txt. En voor de interwiki geldt hetzelfde als de titel. Ik zou 1 interwiki toevoegen zodat later een bot de rest erbij zet. Dus [[nl:100]] lijkt me voldoende.Michiel1972 27 nov 2006 09:37 (CET)

Nucommons[bewerken]

Hallo Michiel, ik merk dat je 'Afbeelding:Kaart Algerije.jpg' verwijderd hebt kort nadat ik er het nucommons-sjabloon op had gezet. Ik weet niet of het de bedoeling is, maar als het geen probleem is, kan ik die afbeeldingen natuurlijk ook zelf meteen verwijderen. Ik ging er een beetje vanuit dat net als bij andere zaken er een 2-weken wachtperiode zou zijn. Als die er niets is, dan zou dat mij en een andere moderator tijd besparen door de nucommons-afbeeldingen meteen te verwijderen. Weet jij hoe dat zit? - Robotje 27 nov 2006 19:24 (CET)

Zover ik weet kan je nucommons afbeeldingen direct verwijderen als alle verwijzingen zijn gecorrigeerd Michiel1972 27 nov 2006 19:28 (CET)
OK, bedankt voor je snelle reactie. Dan gaan we dat maar meteen doen. - Robotje 27 nov 2006 19:33 (CET)

Categorie:Kernwapens[bewerken]

Ik zou graag de verwijdersessie van 24/11 afwerken van de sjablonen. Er is nog geen duidelijkheid omtrent de categorie:Kernwapens. Graag had ik daarom nog enige reactie op mijn bijdrage bij de verwijderlijst voor categorieën. Alvast bedankt. Annabel(overleg) 27 nov 2006 21:17 (CET)

naamgeving arresten[bewerken]

zie Overleg gebruiker:Sander123nl groet aleichem 29 nov 2006 10:53 (CET)


Naamgeving sjablonen[bewerken]

Ik heb de sjablonen hernoemd in {{ws-school}}, {{ws-hogeschool}} en {{ws-organisatie}}. Groet Michiel1972 30 nov 2006 23:14 (CET)

Hoi Michiel - waarom? Ik raak ff in de war nu - betekent dit dat als ik de oude namen gebruik er geen doorlink meer plaatsvindt naar de categorie? Help ff met wat uitleg alsjeblieft want anders raak ik het spoor bijster. Dank MoiraMoira 30 nov 2006 23:16 (CET)

ps - heb je dit ook met Ninane overlegd?

Ik las je antwoord al - dank. Enkel staan de nieuwe namen nog niet er bij op "Wikipedia:Sjablonen_voor_gebruikersboodschappen" zag ik én ik denk dat er ergens met het hernoemen iets fout is gegaan. Als je namelijk nu ((wg)) gebruikt krijg je het ((ws)) sjabloon te zien. Kan je daar alsjeblieft ff naar kijken? Dank. MoiraMoira 1 dec 2006 08:23 (CET)
Ik heb niet aan {{wg}} of {{ws}} gezeten, dus ik weet niet wat de bedoeling is. Michiel1972 1 dec 2006 09:19 (CET)
Aha, ik zie het al. Je kan nu altijd {{Waarschuwing}} gebuiken, dat sjabloon bepaalt zelf of er een boodschap voor een anoniem of gebruiker moet worden getoond. (Niet mijn werk overigens). wg en ws zijn nu redirects. 1 dec 2006 09:22 (CET)
Hoi hoi - wg is dan nog steeds fout geredict naar de algemene ws. Dat betekent dat de ingeschreven vd mensen foutief in "waarschuwing 2006" terecht komen en niet in Waarschuwing gebruiker waar ze thuishoren (en er uiteraard zomaar een fout sjabloon verschijnt). Ik ben bezig alle uni/hs/sch/org's uit de 2006 lijst te wieden momenteel en kwam vanmorgen een geregistreerde in de lijst tegen en zo kwam ik er achter dat het niet klopte. Kun je er nog ff naar kijken dat wg goed geredirect kwordt? Dank je wel! MoiraMoira 1 dec 2006 09:34 (CET)
Als je kijkt in de brontekst zie je dat dat goed gaat, ook met de categorie. In {{waarschuwing}} wordt namelijk verwezen naar {{waarschuwing-gebruiker}} en {{waarschuwing-anoniem}} Michiel1972 1 dec 2006 19:02 (CET)

Sjablonen[bewerken]

Hoi, ik zag op mijn volglijst dat je de ontwerpsjablonen op Gebruiker:Verrekijker/Klad-1 en Gebruiker:Verrekijker/Klad-1a uit categorieën gehaald hebt. Dat is natuurlijk akkoord.

Hoe maak ik nu dat deze sjablonen in de cats "Sjablonen muziek" en "Sjablonen tabel" terecht komen? Ik wil ze zo onderhand eens implementeren, maar op die handeling loop ik vast. Verrekijkerpraatjes? 1 dec 2006 01:48 (CET)

Beantwording wordt op mijn overlegpagina al overgenomen door Erik Baas. Meng je er gerust tussen. Verrekijkerpraatjes? 1 dec 2006 02:27 (CET)

Nominatie[bewerken]

Er zijn binnen enkele minuten al diverse reacties op jouw weg-nominatie gekomen. Wanneer je dezelfde mening blijft behouden, wil je dan inderdaad toelichten wat volgens jou het verschil is t.o.v. anderen, zou je anders het -weg- sjabloon willen verwijderen. Ik denk namelijk juist dat -mede gezien alle mediaaandacht- het voor familie eerder een steun is, als ze de snelle neutrale berichtgeving zien, dan als ze een weg-nominatie-discussie zien. Berendvd overleg 1 dec 2006 20:34 (CET)

mijn mening geldt ook voor elk ander onschuldig slachtoffer, die verder geen bekend persoon is. Als de familie accoord gaat , ok, maar deze personen hebben niet gevraagd om op wikipedia te verschijnen vanwege een misdaad. Michiel1972 1 dec 2006 20:39 (CET)

MediaWiki:Uploadtext[bewerken]

Hoi Michiel, complimenten voor de wijzigingen in MediaWiki:Uploadtext. Wat mij betreft zijn we er nog niet: we hebben vind ik nog veel woorden nodig om aan te geven hoe het moet. Nog een keer de helft minder tekst heeft wat mij betreft de voorkeur. Hoe zie jij dat? Wat betreft de licentie voor eigen werk zonder aangegeven licentie: kunnen we die niet (nog) beter plaatsen onder {{ewmulti}} dan {{eigenwerk}}? Dat geeft meer mogelijkheden buiten de onlinewereld. Groet, Siebrand (overleg) 4 dec 2006 13:18 (CET)

Wat ik nog mis bij de Uploadtekst is een opmerking die bij commons wel staat, namelijk "If you do not provide suitable license and source information, your file will be deleted without further notice. Thanks for your understanding." vrij vertaald: "Als u onvoldoende informatie verstrekt over de licentie en de bron van de media, zal het bestand zonder verdere plichtplegingen worden verwijderd. Dank u voor uw begrip hiervoor.". Misschien dat dit verder onbegrip en misverstanden kan voorkomen. Ik kan die tekst niet bewerken, vandaar mijn verzoek hier. Elly 4 dec 2006 14:03 (CET)
P.S. ik zie nu dat er wel zoiets staat... maar het blijft een druk geheel. Elly 4 dec 2006 15:13 (CET)

{{Gemeente in Nederland plus}} en Vlissingen[bewerken]

Hoi Michiel, ik probeer op Vlissingen een vlaggetje actief te maken, maar dat lukt niet. Ik vermoed dat het aan het sjabloon ligt, maar dat kan ik zo snel niet vinden. Heb jij een idee? Siebrand (overleg) 4 dec 2006 15:35 (CET)

Artikel over mij.[bewerken]

Ik overdrijf een beetje. Natuurlijk moet er niet over iedereen een artikel komen. En ik ben zeker niet interessant, ook al is er over mij heus wel wat te vinden en te schrijven. Ik overdrijf een beetje, omdat mij nog niet duidelijk is geworden, hoe men denkt over mensen die vermoord zijn. Hsf-toshiba 4 dec 2006 22:02 (CET)

Easytimeline[bewerken]

Hallo. Ik begreep dat jij redelijk veel verstand hebt van easytimeline. Ik heb hier gegevens gevonden over de bevolkingsopbouw van Brazilië door de jaren heen. De gegevens zijn van een overheidsinstituut, en volgens mij publiek domein. Ik zou hier graag een grafiek van maken voor het artikel Afro-Brazilianen.

In dit Excel-plaatje heb ik geprobeerd te laten zien wat ik ongeveer wil:

Test bevolkingsopbouw in Brazilie.jpg

Denk je dat zoiets mogelijk is met easytimeline?

Groeten, LeRoc 7 dec 2006 16:08 (CET)

Kijk eens naar de voorbeelden op [5]. Ik denk dat je wel wat met de opmaak van [6] kan maken wat op jouw grafiek lijkt. Michiel1972 8 dec 2006 18:50 (CET)
Ik denk dat ik er inderdaad iets mee kan, ik ga ermee aan de slag! LeRoc 8 dec 2006 19:01 (CET)

Robotgemaakte gemeente[bewerken]

Hoi Michiel, ik zag dat je robot laatst alle Venezolaanse gemeenten heeft aangemaakt. Mocht je dat ook met de gemeenten in buurland Colombia van plan zijn, dan heb ik daarvoor al een infoboxsjabloon gemaakt, gebaseerd op die van de Venezolaanse gemeenten. Fijne dag, Ninane (overleg) 10 dec 2006 12:29 (CET)

Beveiliging Overleg Wikipedia:Artikelindex[bewerken]

Beste Michiel1972, ik heb Overleg Wikipedia:Artikelindex op de lijst van beveiligde pagina's gezet m.b.v. een bot. Aangezien deze niet kan weten of de pagina permanent of tijdelijk beveiligd is, ga ik ervan uit dat het tijdelijk is. Zou je het zonodig s.v.p. zelf willen verplaatsen naar de sectie met permanente beveiliging? Als je deze berichten niet wilt ontvangen, laat het dan even weten. Groeten, Erwin85 11 dec 2006 12:40 (CET)

standaardiseren[bewerken]

Dit kopje heb je als begrip in je profiel en ook "bot". N.a.v. je recente wijziging in "18" heb ik dus een belangrijke vraag en jij lijkt me de juiste man voor het antwoord. Ik had bij de tijdsaanduiding ook de niet-christelijke tijdsaanduiding toegevoegd in artikel "18" en dan heb ik dat teruggedraaid. Waarom? Laat het dan maar met een bot gebeuren overal waar B.C. en A.D. voorkomen. Ik heb onlangs op het internet in het Engels gelezen dat CE dan staat voor Common Era en BCE voor Before Common Era. Om alle niet-christenen tegemoet te komen lijkt me die aanvulling of wijziging opportuun. P.S. Is het zo dat A.D. altijd voor het getal staat, terwijl B.C. erachter staat? Dartelaar 12 dec 2006 01:54 (CET)

Dat is meer een taalkwestie. Maar ik vind inderdaad dat 18 B.C eigenlijk 18 v. Chr. moet worden genoemd. Zo heet het artikel op wiki-nl, dus waarom moeilijk doen met een 'Engelse' BC verwijzing? Michiel1972 12 dec 2006 01:59 (CET)
Ja, okee, maar laat het dan v.C. en n.C. worden (die ...hr. is onnodig) : A.D. is Latijn. Iets minder vlug lezen, Michiel, BC schrijven is niet mijn voorstel! Maar BCE (C = Common! voor v.C.) en CE (voor n.C.). En ik vermoed, immers niet grondig gesurft (maar toch), dat er kringen zijn die VGT (Voor Gebruikelijke Tijdrekening) en GT gebruiken. M.a.w. Michiel: het is geen taalkwestie, maar een ideologische, morele kwestie. Zou jij dat als moderator onder moderatoren willen bespreken? Dartelaar 14 dec 2006 01:26 (CET)

Ik heb je vraag neergelegd in het Wikipedia:Taalcafé. Michiel1972 14 dec 2006 08:51 (CET)

verslechtering[bewerken]

Michiel, de infoboxen op de getallen vind ik een sterke verslechtering ten opzichte van wat het was. Concreet doel ik op:

 • het heldere kleurverschil tussen kop/navigatie- en inhoudgedeelte is geheel verdwenen
 • de belijningen die de tabel prettig leesbaar maakten zijn er niet meer
 • de kleur geel waarin het getal staat vloekt met de achtergrondkleur, en is op deze manier een 'vies' geel

Met nadruk stel ik hierbij voor om zo spoedig mogelijk terug te keren naar de vorige layout, eventueel met een balk met het getal erboven.

Groeten, Bob.v.R 12 dec 2006 11:53 (CET)

Een kwestie van smaak, juist de lijnen in een infobox vind ik storend. In ieder geval kan de opmaak worden aangepast door {{Opmaak infobox getal}} zonder een nieuwe bot te draaien. Michiel1972 12 dec 2006 12:17 (CET)
De belijningen zijn een van de drie punten die ik hierboven noemde. Een vierde punt dat ik nog wil toevoegen is de lettergrootte; het lijkt me een logischer beeld geven als we die handhaven op 100%. Of ik zelf die veranderingen in het sjabloon kan aanbrengen weet ik niet zeker (hangt van de inzichtelijkheid van de programmeerstructuur af), maar zo'n verslechtering als ik nu zie mag dan bij Wikipedia horen, maar ik word er absoluut niet vrolijk van. Zie jij soms kans om een aantal van mijn punten aan te pakken? Bob.v.R 12 dec 2006 16:15 (CET)
Jammer dat je het geen verbetering vind. Opmaak teruggedraaid. Ziet er weer ouderwets en niet erg fris uit maar daar valt mee te leven. Michiel1972 12 dec 2006 16:24 (CET)

Opnemen in sjabloon[bewerken]

Hoi Michiel, Is het mogelijk om deze postcodes op te nemen in een sjabloon? Gr, Al 13 dec 2006 17:01 (CET)

Ja dat kan. De makkelijkste aanpak is die zoals gedaan voor de coordinaten, een lookup-tabel die wordt gebruikt in het sjabloon. (Enig nadeel is dat de namen van dp-gemeentes handmatig moeten worden aangepast in de lijst). Dus als je een complete lijst hebt doe ik de rest als je wil. Michiel1972 13 dec 2006 17:06 (CET)
Hier is een volledige lijst. Succes ermee! Al 13 dec 2006 17:58 (CET)
Even vergeten. Klik op "Caută" (zoek) en dan vind je ze allemaal, als het klopt. Al 13 dec 2006 17:58 (CET)
Ik krijg alleen een lijstje van 20 namen per keer. Ik heb geen zin om 300 pagina's te openen en te kopieren.. Michiel1972 13 dec 2006 18:31 (CET)
Ik zal verder zoeken. Ook de diakritische tekens ontbraken. Al 13 dec 2006 18:33 (CET)

Dagkopje[bewerken]

Mooi, die dagkopjes! Ik zal ze (helpen) toevoegen. Daka 14 dec 2006 17:11 (CET)

Ik zal een bot draaien over de dagencategorie als ik tijd heb. Michiel1972 14 dec 2006 17:12 (CET)

Graphics[bewerken]

Hello. Where did you get this photo [7] ? Lothar

I made it when I was driving in Elblag, Poland. Michiel1972 15 dec 2006 12:08 (CET)

squirt[bewerken]

Hallo, mogelijk ben ik hier aan het vereerde adres, maar was u het die de squirt-pagina met label "zelfpromotie" voor verwijdering had genomineerd ?? Misschien kunt u me dan helpen door aan te geven welke gedeeltes daaronder vallen, zodat ik het kan corrigeren. Ik zie namelijk het verschil niet echt tussen de squirt-pagina en die van vergelijkbare acts als SQY Rocking team, Peter Pan Speedrock of welke andere band dan ook.

groeten

G.

Beleg van 's-Hertogenbosch.[bewerken]

Hij is klaar..... Hoop dat het een leerzaam artikel is. Hsf-toshiba 16 dec 2006 00:26 (CET)

Coördinaten.[bewerken]

Hoe zoek je die op? Vindt het kei gaaf dat je die er overal bijzet, maar zou graag willen helpen, maar hoe zoek je die op met google-earth? Ik was er bij Bruggen lang mee bezig... Hsf-toshiba 16 dec 2006 23:04 (CET)

Ik gebruik een klein tooltje, die de link van google.maps in de adresbalk na CTR+C direct omzet naar het wikiformaat. Download hier Bestand:Googlelink2WikipediaCoordinaten.pdf Michiel1972 16 dec 2006 23:07 (CET)

Mail[bewerken]

Hoi Mich, heb je mijn mail met nieuwe info van Timis ontvangen? Gr, Al 17 dec 2006 20:22 (CET)

Hoi, ontvangen, maar nog geen tijd gehad om echt goed te bekijken. Michiel1972 17 dec 2006 20:46 (CET)
Ok. En heb je Dobroeşti - Vidra (Ilfov) (alles t/m Dobroeşti heb je nl al gedaan) klaar staan, of moet ik dat nog in een document zetten? Al 18 dec 2006 09:04 (CET)
Ik heb alles gedaan t/m Ştefăneştii de Jos, en niet verder, want Tunari (Ilfov) en Vidra (Ilfov) ontbraken in het txt document. Al 19 dec 2006 14:05 (CET)
Ok, opgelost, 30 ipv 32 als tellertje in mijn script. Groet Michiel1972 19 dec 2006 22:04 (CET)
Nog een laatste vraag: is het mogelijk om de hoogtes (Gebruiker:Al/Informatie Roemenië/Ilfov) snel met een robot te doen (Dobroeşti - Vidra)? Gr, Al 19 dec 2006 22:38 (CET)

Boulogne (Vendée)[bewerken]

Michiel, ik heb net bovenstaande Franse gemeente aangemaakt. Blijkbaar was je robot deze vergeten aan te maken. Kun je de punt op de kaart nog juist zetten en de evolutie van het aantal inwoners erbij plaatsen. Zonneschijn 19 dec 2006 15:18 (CET)