Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081210

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Op deze pagina vindt geen stemming bij meerderheid plaats, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw onderbouwde mening te geven. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's
Verberg naaststaande uitleg door in je voorkeuren de optie "Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst" (onder het kopje "Weergave") aan te vinken.
Instructies voor moderatoren
Archief 2019

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
 1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering en onderneemt daartoe de volgende acties:
  Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
  Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
  De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
 2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
  Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
  De oorspronkelijke nominator kan een nominatie vroegtijdig intrekken door het gelinkte artikel <s>door te strepen</s>.
 3. In de dagen erna beoordeelt een moderator of het artikel in de dan aanwezige staat behouden of verwijderd moet worden. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
  De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (relevant genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet relevant genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie (zie hiervoor deze pagina).

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Als dat niet overtuigt, kan heroverweging van een verwijdering gevraagd worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Daarbij is aan te raden met sterke argumenten te komen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Plaats iedere nieuwe nominatie onderaan (dus de oudste staat bovenaan). Voor een reactie op een genomineerd artikel: klik naast het bijbehorende kopje op 'Bewerken'.

Toegevoegd 10/12 te verwijderen vanaf 24/12[bewerken]

Toegevoegd 10/12: Deel 1[bewerken]

 • Nico snijders - copyvio. Verzetsheld. Kattenkruid 10 dec 2008 02:23 (CET)
 • De Financiële Pers - weg - Niet encyclopedisch (NE). Mijn eigen artikel. Krant is nooit verder gekomen dan wat proef uitgaven, bleek achteraf Jacob overleg 10 dec 2008 07:46 (CET)
  Tegen Tegen Is wel encyclopedisch KlokkoVanDenBerg 23 dec 2008 14:50 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen wel kortdurend maar wel verschenen Agora 23 dec 2008 19:50 (CET)
 • Mobiel internet op de laptop - ne - aanmaker zag een redirect naar mobiel internet blijkbaar niet zitten Agora 10 dec 2008 09:10 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - leek meer op een kapstok waarop metterdetijd reclame op zou worden gemaakt. PatrickVanM / overleg 10 dec 2008 09:12 (CET)
  • Ik heb er wederom een redirect van gemaakt. De bespreking van onderdelen die nodig zijn hoort op Laptop en niet hier. EdBever 10 dec 2008 12:51 (CET)
 • Pelerin de Prusse - wiu - Audio-x-generic.svgJZ85overleg 10 dec 2008 09:13 (CET)
  • Voor Voor verwijderen in deze vorm wegens onjuiste informatie. Volgens mij leefde die vent in de 14e eeuw. Zonneschijn 10 dec 2008 13:05 (CET)
 • Charter voor Vlaams-nationale eenheid -wiu-, zoniet NE. Erg plaatselijk irrelevant document, geen datum, geen bron. Door de wol geverfd 10 dec 2008 10:12 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Heeft alles weg van een voortijdig geflopte proefballon van locale partij-afdeling, met een overigens zeer indrukwekkende naam Fred 10 dec 2008 10:16 (CET)
 • Cashback -wiu- opmaak niet goed, het blijft in het vage wat een affiliate fee zou mogen betekenen, nogal wat pov taalgebruik: enorme successen, dé methode om online te winkelen e.d. Lijkt van Engelse bron te zijn vertaald, mogelijk ook vorm van promo Fred 10 dec 2008 10:14 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - onduidelijke uitleg. PatrickVanM / overleg 10 dec 2008 15:01 (CET)
  • Voor Voor verwijderen cashback is trouwens ook de gangbare term voor pin/creditcard betalingen met opname van extra geld. Eddy Landzaat 12 dec 2008 00:23 (CET)
 • Dongel - ne - kan een eventueel een redirect worden naar modem Agora 10 dec 2008 10:30 (CET)
  • Voor Voor verwijderen als NE en reclame. Ik zie geen reden voor een redirect, want het gaat hier om een produktnaam voor mobiel internet op de laptop. Nederduivel 10 dec 2008 15:22 (CET)
  • Dongel is de Nederlandse vertaling van dongle. Ik stel daarom voor een redirect naar Dongle (hardware) te maken. Nederduivel 10 dec 2008 15:53 (CET)
  • geen redirect maken. Een dongle is iets anders dan de dongel. Wat objectieve additionele info (minpuntjes) kan geen kwaad, maar weggooien hoeft niet. - B.E. Moeial 11 dec 2008 01:29 (CET)
 • Het Grote Sinterklaasmysterie -ne- film die nog niet uitgekomen is, en blijkbaar ook nog niet gemaakt omdat nog niet duidelijk is wie welke rol krijgt Fred 10 dec 2008 10:41 (CET)
  • Dat een film nog niet is uitgekomen is geen reden voor een ne nominatie. Er is zelfs een hele categorie "Toekomstige film", wel zou het artikel verbeterd kunnen worden. LeeGer 15 dec 2008 18:51 (CET)
 • Sverre Lunde Pedersen - ne - staan voorlopig alleen wat jeugdsport prestaties in Agora 10 dec 2008 12:16 (CET)
  • Ik zou graag willen dat het artikel behouden blijft. daarom heb ik het artikel uitgebreid met enige seniorenprestaties. Rododendron 10 dec 2008 13:14 (CET)
   • Ben benieuwd waarom je het graag zou willen behouden, zie namelijk ook weinig E's in zijn seniorenuitslagen. Hwb 10 dec 2008 21:12 (CET)
    • Beste Hwb. Daar wil ik wel op antwoorden. Ten eerste wil ik het natuurlijk behouden omdat ik het zelf geschreven heb en aangezien het een van de grote komende mannen is in het schaatsen. De twee voorgaande redenen zijn natuurlijk "In the eye of the beholder". Daarom ben ik even gaan kijken wat in Wikipedia over het algemeen als relevant wordt beschouwd op sportgebied. Bij voetballers (correct me if I'm wrong) hoeven ze slecht 1 wedstrijd op het hoogste of een na hoogste nationaal niveau een gespeeld te hebben. Dus ook een 16 jarige wisselspeler van FC Eindhoven voldoet blijkbaar aan die criterea. Als ik bij de schaatsers kijk dan worden alles schaatsers zonder morren geaccepteert die gestart zijn op de senioren NK's. Dus ook relatief onbekenden als Frank Vreugdenhil en Pim Cazemier hebben een artikel. Sverre Lunde Petersen heeft reeds betere resultaten behaald op de Noorse senioren kampioenschappen dan bovengenoemde schaatsers. Ik hoop dat jullie in bovenstaande redenering mee kunnen gaan. Ik zou het erg jammer vinden als het artikel verwijderd zou worden. Met vriendelijke groet. Rododendron 10 dec 2008 22:05 (CET)
     • Daar zit wel iets in. Wat mij betreft zouden de criteria aangescherpt mogen worden, maar zolang dat niet het geval is lijkt mij behoud op zijn plaats. Het enig ander onderscheid is namelijk nationaliteit en dat lijkt mij zeker geen criterium. Hwb 11 dec 2008 10:19 (CET)
  • deelname noors senioren kampioenschap is E genoeg, dus streep er door. Wel ga ik eens spitten in al die NL talenten want die komen daar volgens mij niet eens allemaal aan Agora 11 dec 2008 15:09 (CET)
 • Voedingsmiddelenfabrikant WIU, uitbreiding nodig want nu is het een definitie ofwel wb. EdBever 10 dec 2008 12:48 (CET)
  • Voor Voor verwijderen en nog fout ook, want een fabrikant is een persoon, geen bedrijf. We spreken liever over de voedingsmiddelenindustrie en de voedings- en genotmiddelenindustrie. Er worden ook geen merken, maar voedingsmiddelen geproduceerd die uiteraard onder bepaalde merken kunnen worden verkocht. Fred 10 dec 2008 12:50 (CET)
  • Tot mijn verbazing bestond er nog geen artikel over de voedingsmiddelenindustrie cq voedingsmiddelenfabrikanten. Er bestond al wel een categorie: voedingsmiddelenfabrikant, maar nog geen overkoepelend artikel. In veel artikelen wordt verwezen naar deze tak van sport, met voolalsnog een rood resultaat. Daarom mijn poging om iets op te zetten. Graag jullie bijdrage om hier wat moois van te maken. Joost-de-draaier 10 dec 2008 13:24 (CET)
   • Ik heb er iets van proberen te mken. Er zijn nog veel meer bedrijfstakken die geen lemma hebben. Er is een soort SBI index van bedrijfstakken. Groet Fred 10 dec 2008 14:50 (CET)
  • Let op: het domein is nog steeds niet goed genoeg afgebakend, of er moeten redirect opgeruimd worden. Ofwel moet het duidelijk afgelijnd worden, ofwel moet het ruimer. Immers, voedingsindustrie redirect nu naar hier. Daaronder vallen OOK de landbouw/veetelt zelf, de bedrijven die pakweg biologisch onderzoek doen (naar zaden bv.), mengvoederindustrie, verwerkende industrie (slachterijen), en zelfs de voedingshandel. Het artikel praat nu echter enkel over fabrikanten in een redelijk enge zin (hoewel sommige bedrijven vaak evenzeer een aandeel kunnen hebben in andere fasen van de keten). Dus ofwel moet die redirect weg en beperkt dit artikel zich tot wat je op en:Food processing vindt, ofwel moet het artikel gewoon enorm veel ruimer, zoals en:Food industry dat is. Op de Duitse wikipedia doet men het trouwens als kopje in het hoofdartikel ipv apart. --LimoWreck 10 dec 2008 21:15 (CET)
   • De gangbare indeling van bedrijvigheid is in (1) de primaire sector (landbouw, visserij, jacht, mijnbouw, delfstoffenwinning enz.), (2) de secundaire sector of industrie, die grondstoffen transformeert tot producten, deze wordt op verschillende manieren ingedeeld, en (3) de tertiaire of dienstensector welke bank- en verzekeringswezen omvat, maar ook handel, transport en dergelijke. Over wat de quartaire sector is lopen de meningen uiteen. In Engeland en vooral Amerika liggen de definities ruimer, iedere economische activiteit (ook ambacht en dienstensector) heet daar 'industry'. De voedingsmiddelenindustrie omvat dus onder meer: maalderijen, conservenindustrie (vlees, vis, groente, fruit), zuivelindustrie, suikerindustrie, broodfabrieken, bierbrouwerijen, frisdrankindustrie, slachthuizen, margarine-industrie e.d. Er bestaat ook een indeling naar product. Ik zie overigens dat de Engelse artikelen een beetje eclectisch zijn. De termen voedingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie worden beide veel gebruikt, de laatste nog meer. voedings- en genotmiddelenindustrie bestaat eveneens, zie bijvoorbeeld[1], waar ook een indeling is te vinden. Dit omvat ook koffie, thee, en cacao en in de gemeeste gevallen tabaksverwerking. Als zodanig wordt de term -in Nederland althans- ook door het CBS gehanteerd. Fred 10 dec 2008 21:25 (CET)
    • Hmm ja, in Nederlandstalige context is het woord inderdaad meestal enger gebruikt. Zie trouwens voor België ook [2] of gewoon de website van Fevia [3]. We moeten het inderdaad niet té ruim opentrekken. Op [4] vind je in het keuzelijstje "Omschrijving" trouwens een heel gedetailleerd waslijst inderdaad. --LimoWreck 11 dec 2008 23:04 (CET)
 • Portaalvrees - vaag frutsel van 2 zinnen. Lexw 10 dec 2008 13:22 (CET)
 • Maike Dijkhuis - NE - Vriendin van bekende crimineel. Kleuske 10 dec 2008 13:27 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - informatie en bron toegevoegd, onderdeel van een heel netwerk. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 dec 2008 22:10 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - het kan toch niet zo zijn dat iedere veroordeelde alleen daarom al automatisch E wordt? Ik maak me sterk dat als deze persoon niet de vriendin van Holleeder was geweest, niemand aan een artikel zou hebben gedacht. Skuipers 11 dec 2008 09:09 (CET)
 • Gmat -ne- een soort examen, waaronder tal van details omtrent de tijd die je over bepaalde onderdelen mag doen. Een aantal rare Engelse termen incluis. Ook erg wiu Fred 10 dec 2008 13:37 (CET)
  • Het onderwerp zelf lijkt me wel E. De GMAT is vergelijkbaar met de LSAT, GRE of MCAT en daarmee 1 van de 4 grote testen die als toelatingscriterium voor een masteropleiding of soms zelfs PhD-opleiding in de VS gehanteerd worden. Daarnaast wordt de test steeds meer in Europa en ook Nederland gehanteerd. Overigens volledig mee eens dat het huidige artikel beneden maats is. Ik zal een rewrite proberen. UIC2 21 dec 2008 21:16 (CET)
 • Kahlan - wiu - P rubiks.svgWDV overleg
 • Eplan Software - reclame. Kattenkruid 10 dec 2008 14:09 (CET)
 • Qsite - Een CMS met 400 gebruikers, geen bronvermeldingen van derden. Lijkt me al met al niet encyclopedisch relevant. .Koen 10 dec 2008 14:32 (CET)
  • Voor Voor verwijderen NE/ reclame en van dat software as a service (SaaS) zijn de laatste tijd ook al diverse lemma's genuwegd wegens reclame Agora 10 dec 2008 14:59 (CET)
  • Voor Voor verwijderen NE - MrBlueSky 11 dec 2008 00:37 (CET)

Toegevoegd 10/12: Deel 2[bewerken]

 • Taxatieleer - ne/ promo, wiu - begrip gebaseerd op 1 boek; Taxatieleer vastgoed 1 (2002) van George G.M. ten Have. En stiekem verdenk ik alle subbegrippen die door dezelfde gebruiker nu in lemma;s gezet worden er van ook direct uit dit boek te komen Agora 10 dec 2008 14:56 (CET)
  • Steevast wordt gesproken van comperatieve benadering, ik heb het al verbeterd tot comparatieve benadering, maar het gaat maar door.. Fred 10 dec 2008 15:14 (CET)
   • Er is maar 1 standaard boekwerk voor de taxatiebranche en inderdaad dat boekwerk wordt gehanteerd. Eigenlijk net zoals er maar 1 bijbel is. Ik heb de verwijzing eruit gehaald. Mijn opzet was om de taxatiemethoden die landelijk toegepast worden, eens in Wiki te zetten. En Fred, je hebt helemaal gelijk, ik heb er zelf ook nog een heel aantal uitgehaald, gewoon een tikfout; jammer dat je zo overdreven reageert. Lancia Thema 8.32 SW 10 dec 2008 18:18 (CET)
   • En zonder die bron wordt het natuurlijk helemaal een eenzijdig gekleurd lemma wat zo in ieder geval niet op wikipedia kan (en dat geldt dus ook voor de hele serie) Agora 10 dec 2008 19:04 (CET)
  • Het promotionele ontgaat me. Het boek van ten Have lijkt idd een standaardwerk te zijn voor het Nederlandstalige taalgebied. Behouden. - B.E. Moeial 11 dec 2008 01:15 (CET)
  • Klopt de nominatie moet wat aangepast worden in wiu:NPOV en laat NE in deze vorm ook maar staan, zal het sjabloon aanpassen Agora 11 dec 2008 15:14 (CET)
   • Fijn dat het artikel nu serieus bekeken wordt! De onderliggende artikelen zijn wat mij betreft echt E; de samenvatting (of het vertrekpunt) heb ik nu aangepast in de hoop dat het E en neutraal is. Graag jullie mening. Lancia Thema 8.32 SW 11 dec 2008 18:27 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Is weinig mis mee, hooguit gaat het lemma eraan voorbij dat taxatie ook buiten het vastgoed plaatsvindt, maar ook dan gelden de zelfde hoofdmethoden. Als de impliciete redenering was dat een artikel gebaseerd op 1 bron per definitie NPOV is, is dat lastig te volgen. Te meer daar verschillende personen aangegeven hebben dat Ten Have min of meer een standaardwerk is UIC2 22 dec 2008 16:52 (CET)
 • Benzmer - wiu - Sustructu (mijn overleg) 10 dec 2008 15:48 (CET)
 • Tyler Christopher (acteur) - wiu - Audio-x-generic.svgJZ85overleg 10 dec 2008 16:24 (CET)
  • Sorry Jeroen, ik had hem al genuwegd. Dit artikel bevatte enkel informatie over een huwelijk = Onzin. Lymantria overleg 10 dec 2008 16:25 (CET)
 • Marian Wigger - weg, reclame - **Man!agO** 10 dec 2008 17:01 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - imo overduidelijke reclame dus nuweg. Gouwenaar 10 dec 2008 20:03 (CET)
  • Ik weet 't niet... De dame heeft heel wat google hits. Lexw 10 dec 2008 22:53 (CET)
  • Het is ook niet genomineerd als NE, maar als reclame, wmb zelfs expliciete reclame. Gouwenaar 11 dec 2008 16:28 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - zoals het artikel nu is zie ik geen reden (meer) voor verwijdering. Het is wmb overduidelijk een encyclopediewaardig persoon en het artikel is nu netjes geschreven (niet meer wiu) en voldoende NPOV.  Emil·76  15 dec 2008 13:40 (CET)
  • Er viel nog wel heel wat meer aan het artikel te verbeteren. Ik heb het verder gewikificeerd en ontdaan van POV-elementen. Nu geen bezwaar meer. Gouwenaar 15 dec 2008 14:53 (CET)
 • Nancy Sullivan - gruwelijk wiu - Lexw 10 dec 2008 17:36 (CET)
 • Dry bowser - wiu - wie!? - Erik'80 · 10 dec 2008 18:02 (CET)
  • Voor Voor verwijderen warboel Fred 10 dec 2008 18:11 (CET)
  • Wartaal, genuwegd. Lexw 10 dec 2008 22:52 (CET)
 • Pcoder - weg, bekendheid? relevantie? - Simeon 10 dec 2008 19:29 (CET)
 • Martine Mussies - slechts één zin - )°///< 10 dec 2008 19:31 (CET)- aangevuld, maar ik zoek nog verder Janjournalistbos 18 dec 2008 19:52 (CET)
 • Cathelijne Noorland - slechts één zin - )°///< 10 dec 2008 19:32 (CET) - Nu aangevuld en beter, nog suggesties? Gebruiker:Janjournalistbos
 • Helena Basilova - slechts één zijn - )°///< 10 dec 2008 19:34 (CET) - aangevuld! Janjournalistbos 18 dec 2008 19:52 (CET)
 • Will Truman - voegt niets toe aan Will & Grace en zou evt redirect kunnen worden theo 10 dec 2008 19:54 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - Wordt misschien nog eens aangevuld. De info over dit personage uit het artikel Will & Grace kan er ook naartoe, indien gewenst. MrBlueSky 12 dec 2008 00:14 (CET)
 • Prijsstijging - wb - bovendien overbodig vanwege het bestaande artikel Prijs (betaling) Gouwenaar 10 dec 2008 19:58 (CET)
  • Lijkt van iemand die maar half heeft opgelet bij de Economieles. Lijkt te gaan over prijsindexcijfer, maar dan slaat het percentage in het genoemde basiscijfer van 100% nergens op. Kattenkruid 11 dec 2008 03:55 (CET)
 • Pecha Kucha - wiu - 2 weken extra op verzoek na sessie. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 dec 2008 21:26 (CET)
  • inmiddels prima lemma dus nominatie vervallen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 23 dec 2008 17:52 (CET)
 • Wim groen - ne - mogelijk nuweg - Japiot 10 dec 2008 21:49 (CET)
 • Werklust - reclame voor een shovelfabriek. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 dec 2008 22:02 (CET)
  • Gekopieerd van de website van die fabriek. Nuweg. Lexw 10 dec 2008 22:49 (CET)
   • Klopt helemaal, ik heb het herschreven, geneutraliseerd, behoorlijk ingekort en gewikificeerd, want het bedrijf is natuurlijk wel e gezien het product. Ik vind het overigens geen vrachtwagenmerk. Fred 10 dec 2008 22:58 (CET)

Toegevoegd 10/12: Deel 3[bewerken]

Voor alle zeven geldt: Is dit voldoende voor een artikel? Inhoud is: Titel is het zoveelste album van de Mystikreeks van artiest. Jaar van uitgifte. Tracklist. Eigen artikel (en met zo weinig info) is een beetje veel eer voor een mix-cd, imo. Kattenkruid 10 dec 2008 23:46 (CET)

In deze vorm zo uit een databank getrokken en weinig encyclopedisch. Eens dus. Wat mij (mogelijk) zou interesseren cq er mi in zou moeten: waarom is het een reeks, wat is de verwevenheid tussen de cd's onderling, waarop zijn de tracks geïnspireerd cq een mix van en meer van dat soort duiding. In huidige staat is het niet meer dan een serietje linkvullers dat net zo goed in een tabel in één artikel over de reeks geplempt kan worden. Is wat ik eerder opnoemde niet vermeldenswaard, dan zou ik dat laatste überhaupt als oplossing kiezen (Magik (Tiësto) oid). Niels? 10 dec 2008 23:54 (CET)

In aansluiting hierop: (feitelijk daags later genomineerd)

Nog twee wiu-pagina's over albums van Tiësto. Behalve jaar van uitgifte en tracklist verder geen info. Kattenkruid 11 dec 2008 04:05 (CET)

   • Bij alle zeven artikelen wat info en een infobox toegevoegd, ik geef toe dat het een beetje mager is maar het is niet zomaar een beginnetje ;) Als dit al op deze lijst staat kan ik nog honderden andere links noemen die ook weg kunnen vanwege de weinige informatie (Bv. plaatsen in het buitenland). Desondanks zal ik nog proberen meer informatie te verwerven zoals Niels dat graag zou zien. TheOld 11 dec 2008 20:02 (CET)

En nu ook bij beide ISOS-cd's nog info toegevoegd dus jullie zullen weer helemaal blij zijn! TheOld 11 dec 2008 20:30 (CET)