Overleg gebruiker:Eg-T2g

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Aangezien ik al jaren aan iatrogene vormen van parkinsonisme en slapeloosheid lijd
maak ik zo nu en typefouten en begint het mij steeds meer moeite te kosten
om snel op alle vragen of opmerkingen te reageren.

Een keer opslaan[bron bewerken]

Beste Eg-T2g,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! - Vr. groet, Woudloper overleg 18 jan 2011 19:05 (CET)

Begrepen! :) Ik heb ook een eigen zandbak aangemaakt. Eg-T2g (overleg) 18 jan 2011 20:37 (CET)

Klimaatverandering[bron bewerken]

Beste Eg-T2g,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Klimaatverandering. Je hebt hier 56 bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!BlueKnight 12 mrt 2011 20:24 (CET)

Sorry, het kwam hoofdzakelijk doordat ik begon met iets dat er al stond. Van het een komt het ander enzovoort. De laatste alinea heb ik overigens vrijwel geheel op mijn gebruikerspagina in elkaar gezet voordat ik hem op Klimaatverandering geplaatst heb. Ik zal beter mijn best dooen om gedisciplineerder te werken. Vriendlijke groet Eg-T2g (overleg) 12 mrt 2011 21:14 (CET)
Nevermind & bedankt alvast! BlueKnight 12 mrt 2011 21:17 (CET)
Het is terecht dat je me eraan herinnert want het speelde al in m'n achterhoofd. Ik moet vooral een betere manier vinden om bestaande tekst uit te breiden of aan te passen. Een alinea toevoegen kan ik makkelijk op mijn gebruikerspagina voorbereiden. Het probleem was in dit geval dat het met een paar zinnetjes begon en met een substantiele herziening eindigde. Groeten Eg-T2g (overleg) 12 mrt 2011 23:34 (CET)

Niet ingelogd?[bron bewerken]

Beste Eg-T2g, als je momenteel bezig bent je gebruikerspagina anoniem te bewerken, zou je dan willen inloggen? De anonieme bewerkingen zijn teruggedraaid. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 13 mrt 2011 18:45 (CET)

Review[bron bewerken]

Beste Eg-T2g,
Mocht u klaar zijn met de (geweldige) uitbreiding van Klimaatverandering, wilt u dan de pagina op Wikipedia:Review aanmelden?
Met vriendelijke groeten, BlueKnight 18 mrt 2011 14:17 (CET)

Dank u voor de tip en het predikaat (geweldig) als typering van de uitbreiding. Het heeft ertoe geleid dat ik de pagina voor de review aangemeld heb. Dat was eigenlijk iets te vroeg. Ik dacht "het is wel een aardig idee, hij is zo wel goed genoeg voor een review". Van de weeromstuit borrelden er na de aanmelding de nodige "o ja, nog even dit of dat" gedachten in mijn grijze massa op bij het doorlezen. Misschien had ik beter nog een weekje met deze aanmelding kunnen wachten. Vriendelijke groeten, Eg-T2g (overleg) 20 mrt 2011 09:18 (CET)
Klaar om de volgende stap te nemen? BlueKnight 24 apr 2011 22:46 (CEST)
PS Met oog op jouw mogelijke interesse voor dinosauriers: op overlegpagina van het lemma Albien staat er een flinke lijst afbeeldingsuggesties, afkomstig van het (uitgebreide) Engelse lemma.

receptor; agonist en antagonist.[bron bewerken]

Beste Eg-T2g, Ik zag je artikelen over antagonist en agonist. Belangrijk onderwerp. Ik haalde er twee kleine foutjes uit (over reserpine en over levodopa) Ik heb echter nog wat meer op te merken, en daar wil ik even met je overleggen.

Prima! :-)

1. De naam van de artikelen: agonist en antagonist hebben meerdere betekenissen. Bijvoorbeeld spieren worden ook zo genoemd; en volgens mij politici ook. Het moet dus iets worden als antagonist (biochemie)

Laten we de politiek er maar buiten houden ....

2. Niet zelden is de antagonist een partiele agonist. Bovendien moet het vaerschilw orden uitgelegd tussen reversiblee en irreveerssibele remming. Tussen levodopa, meestal precurssor genoemd, en de echte dopamineagonissten zoals pramipexol. Bovendien kan het effect van bv muscarine- of nicotinereceptoren of alfa of beta-addrenerge receptoren nogal verschillen. Ik vind het een goed initiatief om dit onderewerp aan tee pakken, maar iks tel voor dat we er één artikel van maken en het verder utiwerkeen. Wat vind jij? Koosg (overleg) 16 feb 2012 16:52 (CET) PS ik zou het Engelse wel zien zitten als vertaling, Koosg (overleg) 16 feb 2012 16:52 (CET)

Ik vond het in bepaalde opzichten ook een beetje dubbelop maar dan gespiegeld. Ik maak er de komende dagen wel een artikel van. Eg-T2g (overleg) 16 feb 2012 17:02 (CET)

oke, succes. Koosg (overleg) 16 feb 2012 17:12 (CET)

Verwijderingsnominatie Asafsnede[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Asafsnede dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120225 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 feb 2012 22:29 (CET)

Krakers[bron bewerken]

Eensierveervandemannelijkepauw.jpg

Een pluim voor je bijdrage aan de beknopte Wiki-geschiedschrijving over de kraakbeweging, kraakpanden en krakersrellen. Picasdre (overleg) 24 apr 2012 19:56 (CEST)

Dankjewel! ;) Eg-T2g (overleg) 25 apr 2012 17:44 (CEST)

Fairphone[bron bewerken]

Hallo Eg-T2g, ik heb je artikel Fairphone ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! JurgenNL (overleg) 23 nov 2013 19:25 (CET)

artikelen over insecten[bron bewerken]

Beste Eg-T2g,

ik zie dat je een aantal artikelen over insecten aan het aanmaken bent. Zou je daarbij niet de algemene taxobox maar de Sjabloon:Taxobox insect willen gebruiken? Dat is minder werk en bovendien verwijst die naar het juiste portaal.
En verder is het verzoek om bij de artikelen ook meteen een interwikikoppeling aan te maken in Wikidata. Groet, Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 27 mrt 2016 16:43 (CEST)

Beste Erik,
Dank je voor de tips. Ik zal kijken hoe ik de infoboxen moet updaten en hoe ik de interwikikoppelingen moet aanmaken. Vriendelijke groet, Eg-T2g (overleg) 27 mrt 2016 16:57 (CEST)
Ik heb een heel aantal taxoboxen van artikelen die je reeds had aangemaakt, al aangepast. Het gaat er dus m.n. om dat je bij nieuw aan te maken artikelen meteen het goede sjabloon kiest. Je leest er alles over op Sjabloon:Taxobox insect.
Een interwikikoppeling werkt als volgt: Eerst moet je natuurlijk even uitzoeken òf er al eenzelfde artikel in een of meerdere andere talen bestaat. Bij artikelen over biologische soorten werkt dat het eenvoudigst door in Google die naam in te tikken, gevolgd door 'wikipedia'. Dan rolt die er meestal meteen uit. Als er inderdaad een of meer te koppelen artikelen zijn, klik je in het door jou aangemaakte artikel in de linker marge op 'Koppelingen bewerken'. Dan ga je naar het kopje 'Wikipedia', en als je een trage computerverbinding hebt (zoals ik) moet je even wachten tot je daar groene pijltjes ziet verschijnen. Klik dan op 'Bewerken' naast het kopje 'Wikipedia' en op het grijze vakje 'site' vul je 'nl' (Nederlands) in. Rechts daarvan verschijnt dan in grijs 'pagina', en daarop kun je dan letterlijk de naam van het door jou aangemaakte artikel plakken. Vervolgens klik je op 'opslaan'. Ga vervolgens even naar helemaal bovenin die pagina, en kijk of daar nog wat aangevuld moet worden, onder de kopjes 'Label/Beschrijving/Ook bekend als'. In de laatste kolom voeg je de synoniemen in, bv de Latijnse of juist de Nederlandse naam. Je kunt desgewenst meerdere synoniemen onder elkaar invoegen. Als je vervolgens het door jou aangemaakte artikel ververst, dan zul je zien dat in de linker marge de interwikilinks zijn toegevoegd. (Soms kan het een paar minuten duren voordat dat gebeurt.) Groet en succes, Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 27 mrt 2016 17:44 (CEST)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bron bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

latijn of grieks[bron bewerken]

Je schrijft hier in Acathisie dat er sprake is van potjeslatijn. Zie het commentaar op Overleg:Acathisie. Kun je daar nog even kritisch op reageren aub. Mijn kennis van die talen is niet voldoende. VanBuren (overleg) 6 dec 2016 14:53 (CET)

Getijdenveld[bron bewerken]

Hej! Aangaande deze wijziging: zou het een idee zijn "De [[getijdenveld|aantrekkingskracht]] van de Maan" te gebruiken? Richard 30 dec 2016 16:53 (CET)

Is de toevoeging van "divergentie" acceptabel? Of klinkt het te technisch? Eg-T2g (overleg) 30 dec 2016 17:11 (CET)
Ik zou het weglaten. Erg technisch, inderdaad. Richard 30 dec 2016 17:15 (CET)
Ik heb het veranderd in "afgeleide van ...", volgens mij klinkt en IS "een afgeleide" minder technisch dan "divergentie" en minder dubbelzinnig bovendien. Eg-T2g (overleg) 30 dec 2016 17:22 (CET)
Het blijft wat 'moeilijker' leesbaar en is wellicht 'overcorrect'. Zonder aantrekkingskracht zou er ook geen afgeleide van de aantrekkingskracht zijn. Richard 30 dec 2016 17:42 (CET)

Baan van de maan[bron bewerken]

Dag Eg-T2g, ik ben het niet eens met uw wijzigingen in de tekst over de baan van de maan, en heb dat aangekaart op de OP van het artikel. Een reactie graag daar. Met vriendelijke groet, WIKIKLAAS overleg 30 dec 2016 17:37 (CET)

Hongersnood[bron bewerken]

Op Hongersnood had je een link naar landbouwrevolutie aangebracht. Nu wil het geval dat er veel van die revoluties zijn geweest, en welke jij nu bedoelde? Vast niet de Egyptische, maar een van de andere. Ik heb de link vooralsnog maar weggehaald, want de lezer naar een doorverwijspagina doorsturen was vast ook niet de bedoeling. ed0verleg 26 feb 2017 22:35 (CET)

m4[bron bewerken]

Hej! Is er een reden voor dat je het artikel GNU m4 genoemd hebt en niet m4 (programmeertaal) (zoals je het wel op de dp m4 hebt genoemd)? Richard 14 apr 2017 17:11 (CEST)

Ja/nee, er was geen specifieke reden anders dan dat er al veel verwijzingen naar m4 bestonden, waaronder een link naar m4 (computertaal). Ik vond "GNU m4" beter dan "m4 (computertaal)". Als je van mening bent dat m4 (programmeertaal) passender is dan "GNU m4", dan vind ik dat ook prima. MvgEg-T2g (overleg) 14 apr 2017 17:32 (CEST)
Ik denk het wel, omdat m4 niet GNU-exclusief is en dat ook zo in het artikel naar voren komt. De titel lijkt nu te wijzen naar een artikel dat specifiek de GNU-variant van m4 behandelt. Richard 14 apr 2017 17:40 (CEST)
PS: ik ga er even mee aan de gang. Als ik je niet eerder nog 'spreek' dan alvast fijne paasdagen toegewenst. Richard 14 apr 2017 17:45 (CEST)
Ik heb er meteen nog wat tikfoutjes uitgehaald. Het lukte me alleen niet om met {{DISPLAYTITLE:m4}} de naam 'm4' bovenaan de pagina te krijgen. Ik heb daarop maar (alsnog) {{Kleine letter}} ingezet, zodat er nu 'm4 (programmeertaal)' boven staat. En voor je erover begint: als 'm4' vooraan op de regel staat, hoort de 'm' alsnog een hoofdletter te worden ;) Richard 14 apr 2017 18:20 (CEST)

Joseph Luns[bron bewerken]

Beste Eg-T2g, Ik zag dat je de afgelopen dagen flink bent bezig geweest met bewerkingen op het artikel Joseph Luns, maar je legt in het artikel een paar uitspraken neer waarbij een bronvermelding wel een vereiste, zeker met zinnen als: "zo redeneerde men in kringen van conservatieven en anti-communisten". Ik weet niet wat je plannen met het artikel zijn, maar ik ben op mijn kladblok druk bezig om een goed gedocumenteerd artikel over Luns te schrijven. Mocht je ideeën en aanvullingen hierop hebben, dan hoor ik het graag. Mathijsloo (overleg) 2 feb 2018 11:58 (CET)

Beste Mathijs,
Ik zal de zinnen die je hierboven noemt aanpassen en nuanceren. Ik heb de afgelopen +/- 40 jaar geen lijst bijgehouden van referenties naar krantenartikelen, boeken en nieuwsuitzendingen met uitspraken over of van Luns. Ik weet dat de overgrote meerderheid van sociaal democraten (voor de opkomst van "nieuw links") vrijwel dezelfde opvattingen hadden als conservatieven en anti-communisten. Verder heb ik weinig te melden, dus ik laat het vervolg liever aan jou over. Mvg Eg-T2g (overleg) 2 feb 2018 12:38 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Speculatie[bron bewerken]

Dag Eg-T2g, ik twijfelde al even of ik je wat zou vragen over je toevoeging op Adolf Hitler, maar toen ik deze wijziging zag, wist ik het zeker: dit kan niet zo blijven staan vind ik. Ik lees nu "waarschijnlijk" en drie keer "mogelijk". En dat alles op basis van één bron, de memoires van een jeugdvriend. Zijn er gezaghebbendere bronnen die Hitlers stoelgang behandelen? Zo niet, ben ik voornemens het hele paragraafje te schrappen. Groet, Vinvlugt (overleg) 25 apr 2018 12:53 (CEST) Vinvlugt (overleg) 25 apr 2018 12:53 (CEST)

Onder andere wordt de combinatie van de darmproblemen, de flatulentie en de afwijzing door Stefanie door Ian Kershaw genoemd als de mogelijke oorzaak van Hitlers antisemitisme. Groeten Eg-T2g (overleg) 27 apr 2018 14:35 (CEST)
Refs in Kershaw deel 1: pags 80 en 457 Eg-T2g (overleg) 27 apr 2018 15:03 (CEST)

Eg-T2g, voor de bewering "Stefanie was van Joodse afkomst. Mogelijk had ze een aversie van Hitler omdat ze vond dat hij stonk." verwijs je naar het boek van Kubizek. Maar waar in dat boek is die speculatieve verklaring precies terug te vinden? En welke zinnen van Kubizek of Kernshaw kunnen als bron dienen voor je volgende veronderstellingen: "Mogelijk kan de bron van Hitlers antisemitisme in de afwijzing door de twee jaar oudere, Joodse Stefanie liggen die Hitlers trots met haar afwijzing diep gekrenkt heeft. Helaas vormen de memoires van Rubizek de enige directe bron voor deze, overigens plausibele en mogelijk juiste, verklaring voor Hitlers antisemitisme"? Marrakech (overleg) 27 apr 2018 16:14 (CEST)

Boek[bron bewerken]

Dag Eg-T2g, Je voegt een boektitel als referentie en bron toe aan het artikel Dijk (waterkering). Is daar een speciale reden voor? De publicatie is niet gebruikt bij het schrijven van de nu bestaande tekst. Groet, JanB46 (overleg) 17 jun 2018 10:53 (CEST)

In "Dijken van Nederland" staat volgens mij extra aanvullende informatie over de beschreven onderwerpen. Mvg Eg-T2g (overleg) 17 jun 2018 11:32 (CEST)
Bezwaar is dat informatie uit het boek niet gebruikt is bij het schrijven van het artikel. Ze wordt ook niet alsnog toegevoegd. De verwijzingen lijken mij daarom niet gerechtvaardigd. JanB46 (overleg) 17 jun 2018 12:43 (CEST)
Beste Eg-T2g,
Een groot deel van het artikel Dijk (Waterkering) is van mijn hand. Door een bron op te voeren die niet gebruikt is wordt de indruk gewekt dat een deel van de pagina-inhoud ondersteund wordt door die bron. Op die manier zet je de lezer op het verkeerde been. Wat is nou een literatuurlijst met literatuur die niet gebruikt is? Het boek lijkt me in ieder geval wel een waardevolle bron van informatie. Heb je dit boek in je bezit? Zo ja, is het een idee om de pagina aan te vullen op basis van dit boek? De inhoud wordt daar beter van en de verwijzing naar het boek kan dan blijven staan. Dat lijkt me een win-win. Mvg. Natuur12 (overleg) 24 jun 2018 19:13 (CEST)
Ik dacht dat de publicatie van "Dijken van Nederland" in 2014 door (bijna) geen enkele Nederlander onopgemerkt gebleven was. Zie de overlegpagina Mvg Eg-T2g (overleg) 28 jun 2018 10:52 (CEST)
Beste, je gaat niet in op mijn bezwaar. JanB46 (overleg) 28 jun 2018 10:59 (CEST)
Ik heb bij elke referentie een nieuw stuk tekst toegevoegd die naar de inhoud van Dijken van Nederland verwijst. Eg-T2g (overleg) 29 jun 2018 11:59 (CEST)

Vervalreeksen[bron bewerken]

Hallo Eg-T2g, ik ben niet zo een fan van de vervalreeksen in tabelvorm zoals die nu in de meeste isotoopartikelen staan. Zoals je bijvoorbeeld op [1] kan zien, is de vervalreeks van protactinium-233 iets genuanceerder dan je ze op het betreffende artikel laat uitschijnen. Daarnaast is het gebruik van de kleuren niet helemaal duidelijk en zou er een legende moeten aanwezig zijn. Ik zou voorstellen dat eerst gewoon de artikelen beschreven worden per isotoop, en dat we nadien kunnen zien hoe we dergelijke vervalreeksen verwerken via sjablonen. Kan je je daarin vinden? Vriendelijke groeten — Mileau (overleg) 18 jul 2018 18:06 (CEST)

PS: ik heb alle categorieën ondertussen aangemaakt en ben bezig met navigatiesjablonen. — Mileau (overleg) 18 jul 2018 18:10 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bron bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Koelinstallatie[bron bewerken]

Hallo Eg-T2g, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Koelinstallatie. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.
Aanvullende reden: (nog) te weinig onderscheid tussen Koelinstallatie en Koeltechniek - ArjanHoverleg 7 feb 2019 12:08 (CET)

Hallo Arjan,
Als je met een zoekmachine "op internet" naar het begrip "koelinstallatie" zoekt dan krijg je een waslijst van installaties die wel aan de omschrijving voldoen die ik gegeven heb.
mvg, Eg-T2g (overleg) 7 feb 2019 14:40 (CET)

Verplaatste bewerkingen[bron bewerken]

Beste Eg-T2g,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:09 (CEST)

Verwijderingsnominatie doorverwijspagina Intermetallische verbinding[bron bewerken]

Goedenavond. De, door u in 2012 aangemaakte, bovenvermelde redirect is door mij ter verwijdering voorgedragen. Voor de motivatie kun u hier https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_beoordelen_pagina%27s/Toegevoegd_20190919 terecht. mvg Piotrpavel (overleg) 14 okt 2019 18:42 (CEST)

Smartdrugs[bron bewerken]

Interessant, wat ik daar lees in/op je kladblok. Het betreft voor mij weinig nieuws, maar als je het in een lemma over dat onderwerp wilt plaatsen, heb je er dan bronnen bij? ExposeMyStupidity (overleg) 7 nov 2019 13:42 (CET)