Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Sustructu/Archief 11

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Mijn Overleg Archief
BELANGRIJK

Dit is het archief van Sustructu, hier geen bewerkingen of opmerkingen plaatsen. Hiervoor kunt u terecht op mijn huidige overlegpagina. Met vriendelijke groet... Sustructu

Aanpassing e-mailadres moderatormail[brontekst bewerken]

Beste Sustructu,

Vanwege het niet correct functioneren van @wikipedia.be heb ik zojuist je mail-adres aangepast op de moderatormaillijst. Als het goed is ontvang je ongeveer nu een standaard welkomst-mail van de moderatorlijst.

Wil je met mij s.v.p. contact opnemen als:

  • Je de standaard welkomst-e-mail niet hebt ontvangen;
  • Je een ander mail-adres wilt gebruiken dan door mij ingesteld;
  • Je nog vragen of opmerkingen hebt.

Alvast bedankt, LolSimon -?- 8 jan 2013 00:33 (CET)Reageren
p.s.: Je kunt het beste contact opnemen via e-mail, vanwege spam is het niet handig e-mailadressen op Wikipedia zelf op te geven.


Coaching gevraagd[brontekst bewerken]

Beste Sustructu/Archief 11, ik zou je graag als mijn coach willen hebben, ik doe PR in de entertainment en wil graag en aantal van mijn artiestenpagina's updaten. Mijn eerste poging werd verwijderd dus zou het fijn vinden om hulp te krijgen. Met vriendelijke groet, BrandedPR-Anouk (overleg) 6 feb 2013 08:55 (CET)Reageren

Hoi! Ik vind het leuk dat je me vraagt om je coach te zijn. Ik heb het artikel dat je hebt geschreven even bekeken en zie al snel wat er mis is gegaan. Het doel van Wikipedia is om een neutrale encyclopedie te zijn. Allereerst is er de vraag of Joshua Walter in aanmerking komt om een artikel op Wikipedia te krijgen, hij heeft weliswaar een EP en single op zijn naam staan, maar deze heeft hij wel onder eigen beheer uitgebracht en ik weet niet of ze ook in de winkel liggen. Aan de andere kant heeft Walter wel aardig veel voor de radio gewerkt, dus ik zou hier niet zo'n goed oordeel over kunnen vormen. Een van mijn collega's heeft echter besloten dat het artikel niet thuishoorde op Wikipedia. Waarom niet? De belangrijkste reden voor verwijdering is de manier waarop het artikel geschreven is. Zoals ik al zei probeert Wikipedia een neutrale encyclopedie te zijn. Zoals je zelf al aangeeft: Ik... wil graag een aantal van mijn artiestenpagina's updaten. Het wordt afgeraden om te schrijven over onderwerpen waar je zelf mee betrokken bent, omdat het dan moeilijk wordt om objectief te blijven. Dit is ook te zien in het artikel over Joshua Walter. Er worden dingen vermeld die niet relevant zijn in combinatie met bijvoeglijke naamwoorden die liever niet op Wikipedia gezien worden (funky nightlife netwerk Fewkidsontheblock, dit had ook gewoon 'nightlife netwerk' kunnen zijn, daarnaast betwijfel ik of het relevant genoeg is voor Wikipedia). Nog twee voorbeelden: "Zo heeft stijlicoon WannaBeAStar de eerste single...", "de getalenteerde New Yorkse zanger Scott Harris...". Probeer ook het gebruik van voornamen achterwege te laten. Ik raad je nogmaals ten zeerste af om over onderwerpen te schrijven waar je zelf (dicht) bij betrokken bent, gebruik Wikipedia niet als platform voor reclame of promotie. Mocht je echter toch over 'jouw' artiesten willen schrijven hou het dan objectief en vermijdt triviale informatie. Voor artiesten die nog geen pagina hebben, ga even goed bij jezelf na of zij op een encyclopedie thuishoren en waarom. Zullen mensen informatie over hen op komen zoeken? Je kan ook deze pagina als richtlijn gebruiken. Ik hoop dat dit je alvast op weg helpt. Anders hoor ik het graag. Mocht je ergens vastlopen, schroom dan niet om naar me toe te komen :) Succes! Groetjes, Sustructu 6 feb 2013 23:13 (CET)Reageren

Bericht voor coaches[brontekst bewerken]

Beste coach,

Je ontvangt dit bericht, omdat je momenteel een coach bent en volgens de overzichtslijst actief bent als coach. Alle coaches ontvangen hetzelfde bericht; als het bericht niet op u betrekking heeft, neem deze stroopwafels en ga rustig door met waar u mee bezig was.

Constatering

Het valt me de laatste maanden op, dat er slecht op coachingsverzoeken wordt gereageerd, en dat algemene en persoonlijke verzoeken voor coaching in sommige gevallen een aantal weken op een overlegpagina blijven staan. Ik moet zeer regelmatig de speciale categorie uit persoonlijk coachingsverzoeken halen nadat ze zijn afgehandeld/compleet zijn verlaten en ik heb het idee dat coaching niet door iedereen consequent wordt gelogt en wordt aangeduid met het sjabloon.

De volgende sectie kan incidentele telfouten bevatten. Zelfs met telfouten, zou het bericht over moeten komen.

We hebben momenteel 30 actieve coaches volgens het schema. Volgens de logs hebben we 36 coaches die ooit gecoacht hebben. Hiervan zijn nu 16 coaches 'op pauze'. Dit betekent dat 10 van de actieve coaches (33%), nog nooit iemand gecoacht heeft.

Ik heb ooit een scriptje gemaakt, dat het aantal openstaande algemene en persoonlijke verzoeken bovenin het scherm, naast je gebruikersnaam, weergeeft. Van de actieve coaches heb ik dit script bij 4 mensen kunnen terugvinden.

Wat te doen

Als je momenteel geen mensen wil of kan coachen, om welke reden dan ook, bewerk de coachingspagina en verberg jezelf door "Pauze = " te vervangen door "Pauze = ja". Je kunt op een later tijdstip jezelf weer tevoorschijn toveren als je weer mensen kan en wil coachen.

Voor zij die de 'teller', het ding dat aangeeft hoeveel openstaande verzoeken er zijn, nog niet heeft toegevoegd aan hun omgeving, bekijk Wikipedia:Coachingsprogramma/Aandachtspunten#Teller_altijd_zichtbaar eens.

Diezelfde pagina vertelt je wat je moet doen als je een coachingsverzoek aanneemt. Vergeet niet om een persoon in het archief te zetten wanneer de coaching is afgelopen.

Als laatste: Wees niet bang om de conversatie bij een persoonlijk coachingsverzoek voor te zetten op de overlegpagina van de gebruiker die mogelijk gecoacht gaat worden. Een nieuwe gebruiker weet niet persé de weg terug naar jouw overlegpagina, zeker omdat ze er via een knopje heen geleid worden. Ze krijgen daarnaast geen gele balk bovenin beeld als je reageert en mochten ze die optie aan hebben staan, dan krijgen ze een email wanneer je reageert op hun overlegpagina. De kans op succes is veel groter op die wijze.

Slotnoot

Er is momenteel een gebruiker die al bijna 3 weken op een coach wacht. Als je tijd hebt, overweeg eens deze gebruiker te coachen.

Ik post dit bericht ook op Wikipedia:Coachingsprogramma/Overlegpagina. Discussie kan daar plaatsvinden. Sum?urai8? 14 apr 2013 19:35 (CEST)Reageren

Verwijdering pagina[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu,

Je hebt mijn pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Bulle_%28MuNiversum%29 verwijderd.

Ik ben bezig met een beschrijving van een fictief wezen in een fictieve wereld. Dit valt mijns inziens onder kunst. Het is een beetje flauw om alles wat jij onder onzin verstaat, i.e. dingen die je niet begrijpt, direct te verwijderen. Kun je dit net zo direct als jij het hebt verwijderd, weer ongedaan maken? Bij voorbaat hartelijk dank.

Mvg,

Igor Igor3063 (overleg) 23 apr 2013 00:55 (CEST)Reageren

Geachte Susuctru,

Mijn excuses, had het onderstaande artikel niet genoeg gelezen. Mijn dank is groot...

Mvg,

Igor Igor3063 (overleg) 27 apr 2013 12:01 (CEST)Reageren

Reactie aub??[brontekst bewerken]

Sustructu,

Zou je kunnen reageren op mijn bericht?

Mvg, Igor Igor3063 (overleg) 23 apr 2013 01:34 (CEST)Reageren

Beste Igor, uw eerste bericht plaatste u om 5 voor 1 's nachts. Aangezien mijn dag vandaag 'gewoon' om 7 uur begon was ik toen al niet meer aanwezig op Wikipedia, een beetje begrip daarvoor aub. Om terug te komen bij uw vraag: ik ga uw artikel niet terugplaatsen. Ten eerste wordt er een fictief wezen beschreven uit een universum dat zelf nog niet eens beschreven is op Wikipedia, en waarvan ik ook de relevantie sterk in twijfel trek. Hoeveel mensen geloven in dit universum? Enkel u? Of bestaat er grote stroming volgelingen? Ten tweede, mocht het universum in kwestie tóch een artikel krijgen op Wikipedia, hoeft dat niet te betekenen dat elk wezen in dit universum een eigen artikel krijgt. Deze kan je dan beschrijven in het artikel over dit zogenaamde MuNiversum. Zie ook dit. Groet, Sustructu 23 apr 2013 23:23 (CEST)Reageren

Iets voor jou? Achter de schermen bij Koninklijke Bibliotheek en Nationaal Archief 8 juni[brontekst bewerken]

Beste Sustructu,

Als wikipediaan en geschiedenisliefhebber ben je misschien geïnteresseerd in Wikipedia:Ontmoeten#Achter_de_schermen_bij_Koninklijke_Bibliotheek_en_Nationaal_Archief_8_juni in Den Haag, intekenen vooralsnog tot en met morgen zaterdag 1 juni. De Vereniging Wikimedia NL wil deze dag combineren met een wmnl:WikiZaterdag. Wie weet tot ziens op 8 juni!

Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 31 mei 2013 15:57 (CEST), bestuurslid WMNLReageren

Borrel dinsdag 9 juli[brontekst bewerken]

Beste Sustructu,

Graag nodig ik je als Utrechter uit voor de Wikipedia:Ontmoeten#Dinsdag_9_juli:_Borrel_met_wikipedianen_van_de_Amerikaanse_Wikimedia_Foundation_in_Utrecht.

Vriendelijke groeten, Hansmuller (overleg) 7 jul 2013 23:12 (CEST), bestuurslid leden Vereniging Wikimedia NederlandReageren

Roberto Pastorelli[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu,

Ik heb gezien dat mijn artikel over Roberto Pastorelli al op de lijst staat om op 7 september verwijderd te worden. Ik wil die pagina graag behouden op Wikipedia dus vertel me wat er mis aan is?

MvG AdrianeAdriane12 (overleg) 24 aug 2013 04:13 (CEST)Reageren

  • Beste Adriane, om Sustructu wat te ontlasten: bronnen ontbreken, waardoor het onmogelijk is om de inhoud te controleren, het artikel bevat geen (interne) links, de opmaak kan wat beter (vergelijk andere artikelen) en het artikel bevat volgens Sustructu niet-relevante (dus te veel) informatie. Probeer kort en zakelijk te zijn. Ik zie ook dat je schrijfstijl iets te veel spreektaal is (Aan de ene kant had je Pastorelli en aan de andere kant Schwarzenberger. De twee konden niet meer met elkaar door één deur...). De links in het welkomstbericht op je overlegpagina kunnen een goed uitgangspunt zijn om het artikel te verbeteren (zie vooral Tips voor het schrijven van een goed artikel). Verder denk ik dat Sustructu je niet stap voor stap alles kan uitleggen, maar dat je vooral zelf moet proberen het artikel te verbeteren door de Helppagina's te lezen en te kijken hoe andere artikelen eruitzien. Je hebt daar nog wel even de tijd voor (tot 7 september), dus raak niet te gauw in paniek. Succes. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 24 aug 2013 07:08 (CEST)Reageren
Bedankt Erik, ik denk dat je het prima hebt verwoord :) Sustructu 24 aug 2013 19:03 (CEST)Reageren

Jaarlijkse herbevestiging[brontekst bewerken]

Beste collega, het is weer tijd voor de jaarlijkse herbevestiging. De eerste ronde loopt van 1 oktober 00:01 (CEST) tot 8 oktober 00:01 (CEST). U bent vrij om een motivering te geven waarom u moderator wilt blijven. U kunt ook aangeven niet meer verkiesbaar te zijn en daarmee uw bitje in te leveren. Ik wens u heel veel succes bij de herbevestiging. Met vriendelijke groet Natuur12 (overleg) 30 sep 2013 19:42 (CEST)Reageren

Wikipedia:Wikiproject/Wielrennen[brontekst bewerken]

Beste,

Ik heb Wikipedia:Wikiproject/Wielrennen eens nieuw leven in geblazen. Aangezien jij ook regelmatig bijdragen doet in pagina's over wielrennen, zou ik het heel tof vinden dat ook jij helpt in dit hernieuwde project!

Groetjes, HannesHeyn (overleg) 30 nov 2013 20:44 (CET)Reageren

Hallo HannesHeyn, ik ben inderdaad vooral bezig met wielrennen. Leuk dat je het project nieuw leven in hebt geblazen, ik heb echter wel nog wat opgemerkt op de overlegpagina van het project, ik hoop dat je daar even naar zou kunnen kijken. Vriendelijke groet, Sustructu 3 dec 2013 16:38 (CET)Reageren

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 jan 2014 07:20 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Team Stuttgart[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Team Stuttgart dat is genomineerd door Yannick1995. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140215 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 16 feb 2014 01:04 (CET)Reageren

Nominatie is ingetrokken, heb de dp aangepast en een volledig artikel (Team Stuttgart Pro Cycling Team) aangemaakt. Yannick1995 (overleg) 16 feb 2014 12:50 (CET)Reageren

Wilhelm Edzard[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu, ik zag dat u vond dat bovengenoemd artikel van mijn hand essayistisch is geschreven. Het is mijn schrijfstijl, met welke ik tien boeken, meerdere verslagen en vele artikelen heb geschreven zonder deze kanttekening onder ogen te hebben gekregen. Wilt u mij dit uitleggen? Ik ben niet zodanig met wikipedia bekend dat ik de terminologie van de moderatoren onder de knie heb (omdat ik ze niet kan vinden in de brij van wikipedia-artikelen, regelen, toelichtingen, voorlichtingen en wat niet al...) U vindt verder mijn artikel wel -E zonder dat ik weet of ik dat positief of negatief moet uitleggen. Ik hoor graag van u. Met groet, Prenter (overleg) 7 apr 2014 15:47 (CEST)Reageren

Tabellen voornaamste wedstrijden bij renners[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu,

Ik heb enkele kleine algemene bevindingen op Overleg Wikipedia:Wikiproject/Wielrennen]] geplaatst. Ik zou het heel fijn vinden als ook jij je mening geeft! Met vriendelijke groeten, HannesHeyn (overleg) 14 apr 2014 21:26 (CEST)Reageren

Kevin Debusschere[brontekst bewerken]

Dag, Sustructu. Ter informatie. ;-) Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 6 sep 2014 02:29 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Kevin Debusschere[brontekst bewerken]

Herbevestiging moderatorschap oktober 2014[brontekst bewerken]

Beste Sustructu,

Op woensdag 1 oktober 2014 0:01 (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestiging voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina desgewenst een verklaring plaatsen. Dit kan ook nu al en er is daar ruimte voor vrijgemaakt. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Als je hierna nog vragen hebt, kun je altijd terecht op mijn overlegpagina (of die van mede-coördinator Natuur12) en bij dezen wens ik je veel succes. Als bijzonderheid wil ik nog vermelden dat je, mocht je niet actiever worden, op 7 oktober a.s. de knopjes automatisch zult verliezen.

Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 24 sep 2014 16:26 (CEST)Reageren

SnappCar[brontekst bewerken]

Overhaaste nominatie en verwijdering, nmm. Greenwheels en Car2Go bestaan ook al. Airbnb is vergelijkbaar op ander gebied. Graag terugplaatsen. --VanBuren (overleg) 25 sep 2014 18:13 (CEST)Reageren

Excuus, ik was blijkbaar veel te snel. Een college heeft het artikel inmiddels al teruggeplaatst zo te zien. Vriendelijke groet, Sustructu 26 sep 2014 13:50 (CEST)Reageren

Apache.be[brontekst bewerken]

Hi Sustructu, je hebt dit gemarkeerd voor verwijdering? Als het artikel herwerkt wordt in de stijl van De_Correspondent is het dan OK? Het zijn 2 tamelijk vergelijkbare initiatieven. BEdankt voor je feedback Robyvd (overleg) 27 sep 2014 10:06 (CEST)Reageren

Hoi Robyvd, dat is zeker mogelijk. De tekst die er nu staat ziet er al een stuk beter uit. Ik denk dat je de namen van de oprichters achterwege kan laten, aangezien zij verder niet heel relevant zijn voor de lezer, maar verder denk ik dat hij in deze vorm wel kan blijven staan. Groetjes, Sustructu 30 sep 2014 17:28 (CEST)Reageren

Zeer veel dank[brontekst bewerken]

Beste Sustructu, zeer veel dank voor het belangrijke werk dat je als moderator hebt verricht. Ik hoop, van harte, dat je wel op de een of andere manier betrokken blijft bij dit project. Hartelijke groeten, RJB overleg 2 okt 2014 00:37 (CEST)Reageren

RJB was me voor. Ik wil me daar echter van harte bij aansluiten. Groet, Tjako (overleg) 2 okt 2014 00:47 (CEST)Reageren
Helemaal mee eens. Dank je wel! Trijnsteloverleg 2 okt 2014 01:18 (CEST)Reageren
Bedankt voor je inzet als moderator. De afgelopen maand ben je zo te zien als 'gewone' wikipediaan gelukkig weer wat actiever geworden. Ik respecteer je keuze maar hoop dat je je in de (verre) toekomst toch nog weer eens aanmeldt als moderator. - Robotje (overleg) 2 okt 2014 12:05 (CEST)Reageren
Bedankt allen! :) Sustructu 7 okt 2014 18:54 (CEST)Reageren

Nog meer dank[brontekst bewerken]

JAAAH! Go Sustructu!! - Kthoelen (Overleg) 6 okt 2014 15:14 (CEST)Reageren
Dankjewel, het was me een genoegen! Sustructu 7 okt 2014 18:54 (CEST)Reageren

Coaching[brontekst bewerken]

Hoi Sustructu,

Je hebt al een poosje niet meer bijgedragen aan wikipedia. Vind je het goed als ik je op de pagina van het coachingsprogramma op inactief zet? (Als er binnen twee weekjes geen antwoord is, zal ik dat alvast doen; je kan jezelf op elk moment weer actief maken).

Vr gr, netraaM25 jan 2015 17:01 (CET)Reageren

Hoi Netraam, ik ben al een tijdje niet meer zo actief inderdaad. Je mag me op non-actief zetten, ik heb sowieso nooit echt aanbiedingen gehad om iemand te coachen. Vriendelijke groet, Sustructu 27 jan 2015 11:32 (CET)Reageren
OK, bedankt voor het antwoord, hopelijk mogen we je ooit weer wat actiever zien worden, maar in ieder geval veel succes in het 'echte' leven. Vr gr, netraaM27 jan 2015 11:52 (CET)Reageren

Volgens de organisatiepagina van het coachingproject ben je BrandedPR-Anouk nog aan het coaching, maar die heeft sinds oktober 2013 niet meer bijgedragen dus ik sluit dat af. Vr gr, netraaM12 feb 2015 02:05 (CET)Reageren

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 03:35 (CEST)

Beoordeling Theo van der Velde[brontekst bewerken]

Hi Sustructu, enige jaren geleden heb je een artikel aangemaakt over Theo van der Velde. Van deze beste man is bekend dat hij geen professionele wedstrijden heeft gewonnen en dat hij familie is van wielrenners die wel iets op hun palmares hebben. Ik heb het artikel dan ook ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. Hier kun je over de beoordeling meediscussiëren. maarten|overleg 28 jun 2015 11:17 (CEST)Reageren

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie León Sánchez[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om León Sánchez dat is genomineerd door GeeJee. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150917 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 18 sep 2015 02:03 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie MTN-Microsoft/2007[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om MTN-Microsoft/2007 dat is genomineerd door Yannick1. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160312 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 mrt 2016 01:04 (CET)Reageren

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]

Vraagje?[brontekst bewerken]

Hallo Sustructu, zou jij min pagina over Adelbert Schulz nog eens kritisch willen bekijken? Alvast bedankt. Groeten, Maddriver371 (overleg) 7 mrt 2017 20:12 (CET)Reageren

Ik heb er even naar gekeken, ik ben al tijden niet meer actief op Wikipedia dus ik zit er niet echt meer 'in', maar ik heb een paar kleine tekstuele wijzigingen gedaan. Je zou nog even kunnen kijken naar het stukje over de gevechten rondom Klin, zou je een datum hiervan kunnen vinden? Dan zou je die er ook nog bij kunnen vermelden: "Op <datum> vocht Schulz tegen een Russische overmacht..." Verder ontbreekt nog waardoor Schulz is overleden; is hij gesneuveld, of is er iets anders gebeurd? Dit zou je nog kunnen toevoegen en dan is het volgens mij een mooi artikeltje geworden. Succes! Sustructu 29 mrt 2017 00:04 (CEST)Reageren

Nick Nieuwdorp[brontekst bewerken]

Beste Sustructu, vat het svp niet persoonlijk op. Ik heb het door jou begonnen artikel over Nick Nieuwdorp voorgedragen om te verwijderen. De wielrenner leek mij niet relevant, of althans niet meer, je kan hier een tragisch verhaal over hem lezen. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 1 nov 2017 22:58 (CET)Reageren

Botactiviteit[brontekst bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Als u uw botbit wilt behouden, kunt u dat aangeven door naar Wikipedia:Bots/Bevestigingen te gaan.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 29 mei 2018 20:02 (CEST)Reageren

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)Reageren