Overleg gebruiker:Dennis1989

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Dennis1989, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.976.279 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 30 jul 2012 04:35 (CEST)

Utrecht[bewerken]

Je kunt in dat sjabloon de dorpskernen weglaten met het argument dat officieel de gemeente en de stad samenvallen. Maar hoewel Vleuten, De Meern en Haarzuilens officieel inderdaad onder Vleuten-De Meern vallen, geldt voor Alendorp, Themaat etc. exact hetzelfde. Daarmee ga je net zo goed tegen de officiële wijkindeling van de gemeente in. Maar waarom moeten zij dan wel in het sjabloon? Je kunt toch niet volhouden dat die buurtschappen belangrijker zijn dan de dorpen in kwestie? Vraag maar eens aan honderd mensen of ze Vleuten of De Meern weten te liggen, en aan dezelfde honderd mensen of ze ooit van Themaat, Stadsdam etc. gehoord hebben. Vleuten heeft een eigen station, de dorpen hebben een verenigingsleven - allemaal dingen de buurtschappen ontberen. Verder hebben én De Meern, én Vleuten én Haarzuilens blauwe plaatsnaamborden, terwijl geen van de buurtschappen zelfs maar een wit heeft. Zelfs de gemeente Utrecht erkent ze dus tot op zekere hoogte nog steeds als dorpskernen (het is namelijk de gemeente die plaatsnaamborden laat zetten). De dorpen, of voormalige dorpen, zijn dus in elk mogelijk opzicht aanweziger dan de buurtschappen. Daarom slaat het als een tang op een varken om alleen die laatste een plaats te geven in het sjabloon. Steinbach (overleg) 18 mrt 2013 16:25 (CET)

Zoiets als Haarzuilens hoort naar mijn stellige mening in een sjabloon dat eerst Wijken van Utrecht en overige plaatsen in de gemeente heette. Dat iemand er alleen wijken van maakte, maakt dat Haarzuilens niet meer herkenbaar is maar toch een duidelijk gebied is binnen de gemeente en wel op en top een dorpje. Ik heb daarom de overige plaatsen weer teruggeplakt in het sjabloon. Dat wijkengedoe is alleen leuk voor de regelambtenaren op het stadhuis die stippellijntjes beginnen te trekken op een plattegrond en nietszeggende namen als "Oost" in het kringeltje zetten. Sonty (overleg) 18 mrt 2013 19:24 (CET)

Notificatie beveiliging Sjabloon:Navigatie gemeente Utrecht[bewerken]

Beste Dennis, ik nodig je uit je argumenten op de overlegpagina te plaatsen om zo tot consensus te komen. Elkaars wijzigingen ongedaan blijven maken heeft in zo'n geval weinig zin en ik heb de bewuste pagina dan ook drie dagen volledig afgesloten tegen verdere bewerkingen. Bedenk dat bronnen aandragen die jouw standpunt bevestigen het altijd goed doen bij de onderbouwing op de overlegpagina. Met vriendelijke groet, Velocitas(↑) 28 mrt 2013 03:21 (CET)

Toelichting?[bewerken]

Hoi Dennis1989,

Ik mis de toelichting bij deze bewerking. Wat is precies de reden van het wijzigen? Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 11 okt 2014 10:35 (CEST)

UEFA-teamranking[bewerken]

Beste Dennis1989,

Ik zie dat je druk doende bent om gegevens van een persoonlijke site van iemand in Wikipedia te brengen als zijnde een UEFA-teamranking. Ik heb je bijdrage op FC Groningen moeten herstellen, omdat je bronvermelding én de geplaatste informatie zeer foutief was. Daarnaast vraag ik me af of er enige basis is voor deze lijst, een basis die niet onder WP:GOO valt. In ieder geval is de lijst waar op FC Groningen naar gelinkt wordt niet een lijst die staat op de site van UEFA. Ook vraag ik me af of deze, mogelijk maandelijks wijzigende, informatie iets te zoeken heeft in een encyclopedie. Nu verworden sommige voetbalpagina's toch al een beetje tot een cijfertjeslijst, maar van deze informatie vraag ik me echt af wat dit op Wikipedia te zoeken heeft. Als het er al iets te zoeken heeft, dan zou duidelijk moeten zijn welke informatie we willen plaatsen, hoe we dat plaatsen en wie dat maandelijks gaat bijhouden. Of zou het bijvoorbeeld volstaan om de eindstand van 2014 te publiceren, zodat dat na een jaar bijgewerkt kan worden? En zou je dit echt bij 454 clubs willen plaatsen?

Vooralsnog zou ik blij zijn als je geen verdere toevoegingen doet en eerst duidelijk wordt wat de status van deze lijst is. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 20 okt 2015 21:15 (CEST)

Beste Dennis1989, ik heb je bewerkingen bij de Nederlandse clubs nagelopen. Op zich valt er niet veel op aan te merken, alleen moet je even goed opletten op de bronvermelding. In het geval van FC Groningen staat het nog al apart. En om eerlijk te zijn heb ik ook een vermoeden dat je niet die website hebt aangehouden, maar die van de UEFA. Ik heb daarom nu even de bronvermelding bij alle Nederlandse clubs (behalve Feyenoord en Zwolle, want die stonden al goed) aangepast. Ik zou zeggen kijk nog even wat ik gedaan heb zodat je het de volgende keer zelf kan doen. Met groet, ARVER (overleg) 21 okt 2015 09:40 (CEST)

Ik ben misschien iets te voorbarig geweest met enkele dingen. Ik zal er de volgende keer beter op letten.

Vriendelijke groet,

Dennis1989 (overleg) 21 okt 2015 10:18 (CEST)

Hoi Dennis, Het lijkt erop dat ARVER gelijk heeft dat je gebruik hebt gemaakt van een wel betrouwbare bron, de UEFA-site. Dat stelt me gerust. Niks ten nadele van de inspanningen van degene die die andere site bouwt en beheert, maar dat valt niet onder wat wij hier graag als gegeven of als bron zien (zelf-bedachte waarderingssystemen).
Ik heb nog een paar opmerkingen bij de huidige presentatie: Op de UEFA-ranglijst van de beste clubs in Europa staat Go Ahead Eagles anno 2015 op de 210e plaats met 6.729 punten. Go Ahead Eagles: De puntentallen op de UEFA-site] zijn volgens het Engelse systeem. In het Nederlands zou een komma gebruikt moeten worden, dus 6,729 punten. (In de uitleg staat dat je een halve tot 4 punten kunt krijgen voor prestaties. Daarmee kom je nooit aan de 6729 punten...). anno 2015 is nogal ruim. Het puntental van een club verandert zolang ze zelf nog Europees voetbal spelen. Daarnaast kan de plaats natuurlijk nog veranderen door de prestaties van andere clubs. Ik zou er de voorkeur aan geven om de datum aan te geven wanneer iets bekeken is. Dus op 21 oktober 2015 in plaats van anno 2015.
Op de UEFA-ranglijst van de beste clubs in Europa staat Feyenoord anno 2015 op de 93ste plaats met 18.479 punten.[1] Vier Nederlandse clubs staan hoger genoteerd (Ajax, PSV, AZ en FC Twente).[2] Ook hier de het anno 2015 en de komma. Daarnaast suggereert de omschrijving van de eerste link dat ik op de eindpagina van het vorige seizoen uitkom, wat niet het geval is. En de tweede link voert juist naar een gedateerde versie, terwijl gesuggereerd wordt dat deze actueel zou zijn... Het vergelijken met andere clubs maakt de bewerkelijkheid nog groter...
Ik ga deze beide aanpassen, maar zou een van jullie hier nog eens naar kunnen kijken?
Mijn principiële bezwaar dat dit in mijn ogen geen plaats behoeft in een encyclopedie, en zeker niet in de inleidende paragraaf over een Nederlandse voetbalclub, blijft staan. En de onderhoudbaarheid blijft in mijn ogen ook een zwak punt. Overigens, wordt dit ook vermeld bij Real Madrid CF en alle andere clubs op de lijst? Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 okt 2015 12:03 (CEST)

Beste Ronnie,

Waar het mij om ging is dat ik inderdaad de UEFA-site als bron heb gebruikt. Dit had misschien duidelijker aangegeven moeten worden. Aangezien we ons op een Nederlandstalige Wikipedia begeven, vond ik het de moeite waard om de Europese puntentelling te vermelden bij de Nederlandse clubs. Over de nuttigheid hiervan zijn dus kennelijk de meningen verdeeld. Ik stel het zeer op prijs dat je je mening geeft. Zo is het prettiger om met elkaar deze encyclopedie aan te vullen. Wat betreft de onderhoudbaarheid: ik maak vaak mee dat er bij niet-bijgewerkte artikelen informatie staat van bijvoorbeeld maanden, zo niet, jaren geleden. Als voorbeeld zou ik dan de huidige ranking kunnen gebruiken van de dartspelers in de BDO-ranking en PDC-ranking. Iets wat mij doorgaans stoort.

Groeten,

Dennis1989 (overleg) 21 okt 2015 13:20 (CEST)

Beste Dennis1989, De bron was inderdaad hetgeen me in eerste instantie verontrustte. Wat je aangaf klopte niet met de bron die genoemd werd. En dan is de (toen) aangegeven bron niet echt iets waar we een encyclopedie mee willen vullen. De keuze van factoren en dergelijke lijkt aan enige willekeur onderhevig, en zo kan ik voor iedere vereniging wel een klassering maken. De nu genoemde en gebruikte UEFA-pagina heeft in ieder geval enige status en is niet afhankelijk van een (goedwillend) individu.
Ik ben blij te lezen dat je je ook zorgen maakt over de onderhoudbaarheid. In mijn ogen zou het makkelijker te onderhouden zijn als we deze gegevens in een sjabloon zouden zetten en voor de clubs waar het om gaat zouden vertonen in het sjabloon infobox voetbalclub. Dan kan met enige (on)regelmatigheid de inhoud van de bron overgenomen worden naar het sjabloon en kan van daar uit in een keer bij iedere club de juiste stand (punten, plaats en datum) getoond worden. Dat gebeurt nu bijvoorbeeld voor de ledentallen van de hockeyverenigingen (Sjabloon:Infobox hockeyclub/Ledencijfers Nederlandse hockeyclubs) en met de diverse gegevens van Nederlandse gemeenten (Sjabloon:Infobox_gemeente_Nederland#Gebruikte_sjablonen). Het aanpassen van 1 pagina volstaat dan, in plaats van het aanpassen van tien, twintig,..., 454 pagina's. Het scheelt in ieder geval al als er bij staat per wanneer iets gold. Beter een oud gegeven waarvan ik weet dat het oud is, dan een gegeven waarvan ik maar moet hopen dat het ooit gegolden heeft, maar waarvan Joost mag weten wanneer dat was.
In ieder geval de Vlaamse clubs vallen ook onder het bereik van de Nederlandstalige Wikipedia, dus ik hoop dat je die erbij wilt nemen. En ja, Nederlanders zijn een uitzwermend volk, bij heel wat van de clubs spelen Nederlanders of zijn ze op een andere manier betrokken. Of ze zijn opeens tegenstander... Vanuit dat oogpunt zou het wel aanbeveling verdienen om alle clubs op te pakken.
Voor het overige, tja, ik vind die klassering in ieder geval niet het meest belangrijke dat er over een club te zeggen valt. Nu is het al gauw 10% van de inleidende paragraaf. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 okt 2015 14:25 (CEST)

verwijdering WDT runner-up '04 uit info box Anastasia Dobromyslova[bewerken]

beste Dennis, Ik heb je aanpassing op de pagina van Anastasia Dobromyslova, van de verwijdering van runner-up bij het WDT in 2004 uit info box weer terug geplaatst, daar ze toch echt de Runner-up van dat toernooi was in 2004, hoewel het toernooi sinds 2007 niet meer bestaat, wil niet zeggen dat dit dan maar verwijderd dient te worden, (wellicht net 1 verwijdering teveel) dat je dat wel hebt gedaan bij Geert De Vos, klopt dan weer wel, aangezien men zich daar had vergist in het BDO World Trophy, die verplaatsing die je daar hebt gedaan klopt dus weer wel. Ricodol74 ? 23 jan 2016 19:22 (CET)

Johan Cruijff[bewerken]

Er zijn al meerdere mensen die jouw toevoegingen aan de erelijst van Johan Cruijff niet wenselijk vinden. De kopjes internationaal en nationaal zijn verwarrend omdat ze precies dezelfde lettertype hebben als de kopjes per club. De afbeeldingen van vlaggen maken het beeld onrustig. Gezien het feit dat jij de enige bent die dit wil, en er meerdere mensen zijn die dit niet willen, verzoek ik je vriendelijk deze wijzigingen niet meer te doen. Met vriendelijke groet, ElfjeTwaalfje (overleg) 8 mei 2016 16:10 (CEST)

Hallo Elfje,

Hartstikke goed dat je laat blijken dat er anders bewerkt kan worden. Neemt niet weg dat ik van mening ben dat de opmaak er niet uitzag voordat ik aan bepaalde bewerkingen begon.

Met vriendelijke groet, Dennis1989 (overleg) 8 mei 2016 23:08 (CEST)

terugdraaien van WDF World Cup in infoboxen[bewerken]

hallo Dennis,

Ik heb je terugdraaiingen wederom terug gedraaid, omdat je ten eerste het gehele sjabloon van de infobox hiermee door de war schopt, ten tweede verwijs je naar een andere Engelse Wikipedia en een andere Wikipedia pagina kan je niet als bron nemen (daar die altijd onderhevig is/zijn aan wijzigingen), ten derde is de WDF een op zich staand overkoepelende wereld bond waarbij de BDO enkel lid van is, derhalve nemen dan ook enkel darters deel uit bonden die aangesloten zijn zoals de BDO, NDB, BDB, etc... , je zult daarom ook geen PDC darters op dit toernooi zien alsook alle andere WDF toernooien. de WDF is al sinds 1977 de organisator van de WDF World Cup en niet de BDO. het zou dan wellicht wel tot 2011 als hoofdtoernooi van de BDO beschouwd zijn, maar omdat we over het nu praten, is het derhalve dan ook beter dit niet (meer) onder het kopje BDO te plaatsen, maar onder de kop andere toernooien, daar het "nu" juist niet meer als hoofdtoernooi valt binnen de BDO. mvg Ricodol74 ? 30 mei 2016 23:35 (CEST)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Erelijsten[bewerken]

Beste Dennis1989, ik heb een tijdje geleden op de pagina's van ruim duizend (zo niet meer) voetballers erelijsten aangemaakt en die uniform gemaakt met degenen die er al waren. Ik heb bij hen allemaal precies dezelfde termen gebruikt om de verschillende prijzen te benoemen. Zou je willen stoppen daarin her en der veranderingen aan te brengen die niets verbeteren (van 'kampioen Serie A' naar 'Italiaans landskampioen' bijvoorbeeld). Dit voegt niets toe, vermindert de uniformiteit en is überhaupt gewoon niet nodig. Groet Toth (overleg) 12 jul 2016 00:46 (CEST)

Wachten tot de officiële bevestiging van club(s)[bewerken]

Goedemorgen Dennis, Ik zie dat je, vooral bij Ajax-spelers, heel erg voorbarig bent met het bijwerken van informatie als het gaat om aanstaande transfers. Hier op Wikipedia worden alleen feiten genoemd, daarom wil ik je verzoeken om te wachten met het bijwerken tot de clubs een bericht over de transfer naar buiten brengen. Neem nu als voorbeeld Tim Krul. Ajax heeft hierover nog niets in een persbericht bekend gemaakt, maar jij hebt alles al aangepast. Op basis waarvan dan? Jbv18 (overleg) 24 aug 2016 11:23 (CEST)

Bron voor bewering[bewerken]

Hoi, ik zie dat je een bron hebt opgegeven voor de bewering Van Gerwen is na Phil Taylor momenteel de succesvolste speler in de PDC-geschiedenis. In die bron staan cijfers over overwinningen, geld etc., maar niets over dat hij succesvoller is dan anderen of de tweede is na Phil Taylor. Probleem is waar je de succesvolheid aan ontleent: Geld? Aantal overwinningen? Winst-verlies ratio? Noem maar op. 'Succesvol' is een probleemstelling an sich. Alleen deze cijfers lijken mij niet voldoende voor deze bewering. Als de stelling 'Van Gerwen is na Phil Taylor momenteel de succesvolste speler in de PDC-geschiedenis' nu wordt beweerd in een vooraanstaande bron, dan is het een andere zaak. Begrijp me niet verkeerd, ikzelf ben de eerste die jouw bewering zal bevestigen (ben al een fan van hem vanaf dag 1, en volg darten al ruim 30 jaar), maar dat maakt het nog geen encyclopedische bewering. Dus graag een goede bron toevoegen waar dit werkelijk wordt beweerd. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 9 okt 2016 21:00 (CEST)

Infobox Wikipediaan[bewerken]

Hoi Dennis1989

Ik zag dat je op je GP het sjabloon "infobox persoon" gebruikt. Aangezien ik onlangs een infobox voor Wikipedianen gecreëerd heb, zou het natuurlijk ook fijn zijn als er gebruik van gemaakt wordt. En omdat jij al een gelijkaardig sjabloon op je GP hebt staan, dacht ik dat je deze ook wel wilde gebruiken. Als jij liever je huidig sjabloon gebruikt, mag dat ook natuurlijk. Ik wilde gewoon even zeggen dat er nu een officieel sjabloon voor bestaat. Vriendelijke groeten JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 16 okt 2016 16:31 (CEST)

Hoi JP001,
Wat goed zeg! Ik zal straks eens kijken! Bedankt voor de tip!
Groeten,
Dennis1989 (overleg) 16 okt 2016 16:35 (CEST)
Bedankt voor je snel antwoord! Graag gedaan trouwens. JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 16 okt 2016 16:57 (CEST)
PS: bij de parameter "Geregistreerd" is het eigenlijk de bedoeling dat daar een datum komt te staan. Knipogende smiley JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 16 okt 2016 17:42 (CEST)

Daar kwam ik zojuist al achter! Knipogende smiley Dennis1989 (overleg) 16 okt 2016 17:44 (CEST)

Jurgen Seedorf[bewerken]

Zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20161024. mvg - Agora (overleg) 24 okt 2016 19:18 (CEST)

Erelijsten clubs[bewerken]

Hi Dennis,

Zou je alsjeblieft wat consequent willen zijn in je aanpassingen daar? Je gebruikt als seizoensnotatie 2016/17 en 2017 door elkaar, echt aan te raden is dat niet. Met dank, Cuoregr (overleg) 2 nov 2016 06:59 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]

Advocaat[bewerken]

Hoi, Advocaat wordt pas bondscoach na de laatste dit seizoen door Fenerbahçe te spelen wedstrijd. Hij is dus nog geen bondscoach. mvg. Happytravels (overleg) 11 mei 2017 01:48 (CEST)

Justin Bijlow[bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Justin Bijlow voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

al driemaal een normale sessie doorlopen, laatste in maart. Nog steeds NE want nooit gespeeld in profwedstrijd. - Agora (overleg) 16 mei 2017 10:33 (CEST)

Wachten met veranderen naar volgend seizoen[bewerken]

Hoi, Kan je even wachten met alle clubs naar volgend seizoen veranderen? Tussen nu en september kan nog veel veranderen. Clubs kunnen fuseren, besluiten om überhaupt niet deel te nemen en in de reserve klasse te gaan spelen, of besluiten op een andere dag te gaan spelen. Het is dus allemaal behalve zeker dat ze dus ook volgend seizoen inderdaad aan dat niveau deelnemen. ARVER (overleg) 28 mei 2017 18:55 (CEST)

Hoi Arver,

De pagina's van de nieuwe seizoenen zijn al aangemaakt met de desbetreffende clubs. Naar mijn mening is dus al zeker dat ze deelnemen aan de competitie. Dennis1989 (overleg) 30 mei 2017 19:01 (CEST)

Graag gedaan[bewerken]

N.a.v. bedankje op artikel over een van de Oranjeleeuwinnen. Zijn nog heel veel dingen aan te doen; raakt dat GenderGap, -neutraliteitsgeneuzel ;-) en nog zo wat.  Klaas `Z4␟` V:  31 jul 2017 08:53 (CEST)

Re:Flag Ajax[bewerken]

Done. Islam90 (overleg) 1 dec 2017 20:15 (CET)

Football team flag icons[bewerken]

The logo of PSV Eindhoven is already exist on commons, do you to create another one?Islam90 (overleg) 3 dec 2017 22:30 (CET)

Co Stompé[bewerken]

Beste Dennis1989, momenteel ben ik op wikibreak wegens omstandigheden, dus ik hou het kort: jij hebt de gewonnen toernooien van hem netjes in de infobox verwerkt, echter is de infobox oorspronkelijk bedoeld als samenvatting van het artikel en is het nu een lange infobox en een korter artikel (op mijn scherm althans). Zolang er geen mensen over klagen vind ik het prima, maar eigenlijk hoort dit niet zo, tenzij het ergens afgesproken is (wat ik niet weet). Vriendelijke groet, - Richard kw Overleg 21 dec 2017 16:59 (CET)

Wereldkampioenen clubteams[bewerken]

Hello Dennis, Ik ben de maker van de pagina en ik ben een Italiaan,Ik ben een fan van Ajax, als de spelling niet correct is, corrigeer je het, maar draai je de pagina niet met het schrijven van totaal ontoereikende en repetitieve dingen...als je me helpt, ben ik je dankbaar, sorry voor mijn spelling Alain Espadon (overleg) 1 mrt 2018 21:41 (CET)

UK Open[bewerken]

Heel erg bedankt dat je dit artikel voor mij hebt aangepast. Ik wilde erin zetten dat de editie van dit jaar zonder publiek werd afgewerkt vanwege de winterse omstandigheden, maar wist niet zeker of dat moest, omdat dit specifiek sloeg op het toernooi van 2018. Ik wist daardoor niet zeker of ik het er wel of niet in moest zetten. Ik heb al vaker klachten gehad over dubieuze wijzigingen, dus ik durfde dit risico niet te nemen. Fijn dat je dit dan voor mij hebt opgelost. Dank je wel.

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Anoniemen[bewerken]

Wat zou het toch een plezier zijn als het voor anoniemen niet meer mogelijk zou zijn om te bewerken! Fawiki (overleg) 29 apr 2018 21:13 (CEST)

  • Wat zou ik daar toch blij mee zijn, Fawiki! Dennis1989 (overleg) 29 apr 2018 21:17 (CEST)
    • Tot die tijd is het wel handig als mensen ook de 'anoniemen' markeren en niet alleen verbeteren of controleren :-). Zie De Kroeg. Groeten, - Richard kw Overleg 23 jan 2019 21:43 (CET)

Peter Van Vossen[bewerken]

nu mag je me ook eens uitleggen waarom het weetje over Peter Van Vossen (zijn memorabel ongeldige doelpunt, waarover vandaag op de website van Sporza nog melding werd gemaakt) niet interessant genoeg is. Wat is dan nog wél interessant?

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Wanneer moet dit worden bijgewerkt? En door wie dan?[bewerken]

Zie deze edit uit het stenen tijdperk. Edoderoo (overleg) 11 jan 2019 08:45 (CET)

kaartje de meern[bewerken]

Als u even het kaartje in de infobox aanklikt, ziet u wat zoal aan dit kaartje mankeert. Ik heb dit in een stukje tekst onder het kaartje aangegeven. De wijk- en buurtindeling van 2009 is omstreeks 2014 door de gemeente gewijzigd. Buurtnummer 95 bestaat niet meer. De huidige buurtnummers vindt u in het artikel De Meern onder 'Buurten'. Ook zijn de grenzen tussen de buurten op sommige punten gewijzigd. Reijerscop, ooit deel van Rijnenburg, is nu een deel van de buurt De Meern Zuid. Het deel aan de zuidzijde van het Máximapark waar gebouwd mag worden en inmiddels gebouwd is, is nu deel van de buurt De Meern Noord. De huidige wijk- en buurtindeling van de gemeente Utrecht kunt u vinden op het kaartengedeelte van de site utrecht.buurtmonitor.nl (Wistudata).

Overigens ben ik nog niet klaar met het wijzigen van het artikel De Meern. De inwoneraantallen van 2019 zijn namelijk bekend.

Van den Ossenkamp (overleg) 4 feb 2019 15:46 (CET)

Willem van Hanegem en Johan Derksen[bewerken]

Bedankt voor je complimenten. Vergeet ook niet mijn bijdragen aan de pagina over Wim van der Heide. Had je ooit van hem gehooord?Filmwijker (overleg) 16 feb 2019 13:53 (CET)

Markeren[bewerken]

Hoi Dennis1989. Dank voor het terugdraaien van deze edit. Zou je 'm voortaan ook willen markeren als gecontroleerd? Dan verdwijnt ie namelijk uit de lijst van nog te checken bewerkingen. Tnx! :-) PS. Geboren in 1989? Trijnstel (overleg) 4 aug 2019 13:42 (CEST)

Hoi Trijnstel, dit was ik inderdaad vergeten. Zal er de volgende keer op letten. Ja, geboren in 1989, hoezo? ;) Groeten, Dennis1989 (overleg) 4 aug 2019 13:45 (CEST)
Fijn, dank je! Verder: zie mail. :) Trijnstel (overleg) 4 aug 2019 13:51 (CEST)