Overleg gebruiker:SH'64

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo SH'64, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.976.136 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

UEFA Europa League[bewerken]

Geachte gebruiker, hartelijk dank voor uw bijdragen aan deze Wikipedia. Echter, uw bewerkingen op pagina UEFA Europa League over het seizoen 2013/14 heb ik terug verwijderd, deze informatie hoort namelijk thuis in de desbetreffende seizoenspagina's, zoals UEFA Europa League 2013/14. Gelieve de door u toegevoegde informatie niet naar daar te verplaatsen, gezien de prestaties daar gewoon per groep ingedeeld zijn is het niet nodig die gegevens nogmaals te herhalen maar dan met nadruk op Belgische en Nederlandse clubs. U stukje over Belgische en Nederlandse winnaars van deze competitie is daarentegen wel een bijdrage tot deze pagina. Bij voorbaat dank en alvast veel plezier bij u volgende bijdragen aan onze Wikipedia. Mvg, Rubentj 1 (overleg) 8 okt 2013 01:09 (CEST)

Wijchen[bewerken]

Beste gebruiker. Het is niet de bedoeling om bij plaatsen weg te halen in welk land ze liggen. Voor de Nederlandse gebruikers is helder waar Gelderland ligt, maar voor Belgische of Surinaamse (Nederlands sprekende) bezoekers misschien niet. hardscarf (overleg) 16 okt 2013 11:21 (CEST)

2013[bewerken]

Hallo SH'64. Zou je er de andere landen misschien eens bij plaatsen die ook doden en honderdduizenden zonder stroom hadden? Het Neerlandocentrisme druipt er nu wel 'n beetje van af ;) Dolledre overleg 28 okt 2013 18:03 (CET)

Ernst Jansen Steur[bewerken]

Hallo SH'64,

Dank voor deze aanvullingen in het artikel Ernst Jansen Steur. Je had deze bewerkingen als klein gemarkeerd. Dat is begrijpelijk, maar niet helemaal correct. Het woord klein slaat in dit verband niet op de hoeveelheid tekst, maar op de vraag of je inhoudelijke wijzigingen aanbrengt. Dat deed je, dus het zijn geen kleine wijzigingen. In theorie kan een drastische herschrijving van een artikel dus een kleine bewerking zijn, terwijl het plaatsen van een komma als grote bewerking kan gelden. Zie hiervoor Help:Kleine wijziging.

Een ander onderwerp: Ik zie dat je nu anderhalve maand actief bent op Wikipedia en 324 bewerkingen hebt gedaan. Dat is een behoorlijke productie. Bevalt het je goed of zijn er zaken die je storen? In elk geval succes met je bijdragen!

Met vriendelijke groet — bertux 3 nov 2013 22:07 (CET)

Een aantal colums is/zijn...[bewerken]

Beste SH'64

Ik had even een taalkundige opmerking over het artikel Ronald Plasterk. Met deze bewerking veranderde ik zijn naar is. Dat maakte u hier weer ongedaan. "aantal" is echter enkelvoud (meervoud is immers aantallen), vandaar "is" en niet "zijn". Vergelijk: "een aantal auto's rijdt van Amsterdam naar Haarlem" en niet "een aantal auto's rijden van Amsterdam naar Haarlem". Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 9 feb 2014 06:33 (CET)

Over datzelfde artikel: deze bewerking klopt volgens mij taalkundig niet. Zojuist heb ik het gecorrigeerd. Groeten, Bob.v.R (overleg) 11 feb 2014 16:15 (CET)

Wijzigingen op Vliegramp Faro[bewerken]

Beste SH'64. Ik heb je wijzigingen van vandaag op het artikel teruggedraaid. De door jou gedane wijzigingen zijn (in mijn ogen) geen verbetering van het artikel. Ook de foto die er staat van het vliegtuig is correct! Kijk maar goed naar de registratie, het afgebeelde toestel is de PH-MBN. ( jij suggeerde dat het een vergelijkbaar toestel was, dit is incorrect!) Ik wil je verzoeken niet meer teksten die correct zijn te vervangen door gelijkwaardige teksten. (BTNI regel van wikipedia(zie :Wikipedia:Bij twijfel niet inhalen). Gisteren heb ik je veranderingen ook al gedeeltelijk terug moeten draaien. Dit werkt contraproductief. Ik stel voor dat als je dingen wil aanpassen je een voorstel doet op de overlegpagina ter plaatse. Vr groet Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 09:28 (CET)

Bijlmerramp[bewerken]

Precies hetzelfde verhaal als dat ik hierboven heb geschreven is van toepassing op de wijzigingen die je hebt aangebracht op het artikel Bijlmerramp. De aangebrachte wijzigingen zijn eerder verslechteringen dan verbeteringen. Zou je hier alsjeblieft mee willen stoppen? Ik heb het artikel teruggebracht in de oude staat. Vr groet Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 09:35 (CET)

Ontvoering van Valérie Albada Jelgersma[bewerken]

Ook op "Ontvoering van Valérie Albada Jelgersma" heb ik uw wijzigingen ongedaan gemaakt. Vr groet Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 09:41 (CET)

Coach[bewerken]

Ik wil u sterk aanraden om een "coach" te nemen die u helpt bij uw bewerkingen op wikipedia. U kunt hier: Wikipedia:Coachingsprogramma meer lezen over het coachingsprogramma, en u eventueel aanmelden daarvoor. Vr groet Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 09:45 (CET)

Huizen[bewerken]

Uw bijdragen op "Huizen" heb ik teruggedraaid. Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 09:57 (CET)

revert op Lijst van Nederlandse olympische vlaggendragers[bewerken]

Ik zag dat je mij revert op het bovenstaande lemma, ik heb dat ongedaan gemaakt. Je geeft geen reden op voor je actie. Wat is er fout aan mijn verbetering? vr groet Saschaporsche (overleg) 28 feb 2014 13:33 (CET)

ondertekenen van je bijdragen[bewerken]

Hoi SH'64, ik zie dat het je nog niet duidelijk is hoe je je werk het beste kunt ondertekenen. Dat doe je door 4 "slangetjes" te typen zo dus: ~~~~, en dat resulteert in het printen van je handtekening met datum/tijdstempel erachter, P.S. (zie ook het laatste gedeelte van de "welkom" boodschap helemaal bovenaan deze pagina) vr groet Saschaporsche (overleg) 1 mrt 2014 22:16 (CET)

Hoi SH'64, had je nog gelezen wat Alkoopal had geschreven (op mijn overlegpagina) over het gebruik van je handtekening? "Ik breek even in, als je naar je voorkeuren gaat, in het eerste tab 'gebruikersprofiel' staat iets naar beneden Ondertekening, en daaronder een vinkbox 'Ondertekening bevat opmaak'. Heb je die per ongeluk aangezet? Akoopal 1 mrt 2014 23:10 (CET) " Als je dat "vinkje" aan hebt staan werkt ondertekening kennelijk niet goed. vr groet ~~~~ ===> Saschaporsche (overleg) 3 mrt 2014 16:03 (CET)

gaarne je aandacht[bewerken]

Beste SG'64, gaarne blijven letten op de juiste zinsbouw in de wijzigingen die je aanbrengt. Ik heb zojuist de wijziging die je op Bijlmerramp hebt gedaan weer moeten corrigeren. Ik ben zelf ook bepaald niet feilloos, maar kijk alsjeblieft goed je wijzigingen na voordat je ze opslaat.

P.S. ik heb nog steeds niet begrepen of ondertekenen van je overlegbijdragen inmiddels wel lukt, omdat je niet meer gereageerd hebt op mijn vraag. Verder is het gebruikelijk dat je op opmerkingen of vragen die hier gesteld worden reageert, zou jij dat ook willen doen? vr groet Saschaporsche (overleg) 5 mrt 2014 22:10 (CET)

graag overleg[bewerken]

Beste, je hebt in het lemma over het recente verdwijnen van het vliegtuig bijdragen zonder overleg geschrapt. De toevoeging kwam juist wel voort uit overleg. Graag overleg dus. mvg henriduvent (overleg) 15 mrt 2014 22:31 (CET)

Idem hier. Terugdraaiing zonder overleg op de OP en zelfs zonder bron terwijl op de OP juist 6 bronnen staan waar iets anders te lezen staat. Vdkdaan (Gif mo sjette) 18 jul 2014 13:05 (CEST)

Cor Schilder van Vast Countenance[bewerken]

Beste SH'64, zou je zo vriendelijk willen zijn om Cor Schilder in het artikel over de vliegtuigaanslag te laten staan. Hij is minstens zo bekend als het eerste kamerlid en het is in veel media benoemd. Dat ik deze bron heb genomen, is omdat hij het meest informerend is, inclusief een nummer van Vast Countenance. Het is je eigen visie dat een (eigenlijk onbekende) politicus belangrijker is dan een muzikant. Ymnes (overleg) 18 jul 2014 21:20 (CEST)

Dat wil ik wel, maar ik heb jou bijdrage bewust willen verwijderen, dit, om te voorkomen dat men hier een lijst gaat maken met namen van alle Nederlandse slachtoffers erin. Mijn inziens kunnen alleen prominente namen hierin benoemd worden. (CEST)

Daar ben ik het ook mee eens en daarom hoorde mijn bijdrage ook te blijven staan in het artikel. Ymnes (overleg) 18 jul 2014 22:37 (CEST)

3e, 4e maal[bewerken]

Ik kom ook dit en dit van je tegen, maar heb ook weer iets moeten terugdraaien waar ik probeerde overleg met je te hebben hierboven, en zie ook dat daar weer boven anderen verzochten om niet zomaar dingen uit dat artikel te halen. Laat ik het duidelijker stellen!!!! De volgende keer vraag ik een blokkade voor je aan, Het is genoeg geweest met je. Zulke overlegloze en onzinnige bijdragen worden niet langer getolereerd. Zoek maar een andere hobby ! Ymnes (overleg) 23 jul 2014 23:13 (CEST)


Zal best, "Palingneuker", Maar een Volendammer, die muziek kan maken, maakt van zichzelf gèèn Bekende Nederlander voor mij!! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door SH'64 (overleg · bijdragen) 23 jul 2014 23:30

Het gaat er niet om wat alleen jij belangrijk vindt, want daar sta je heel duidelijk alleen in. Je bent ook op andere punten bezig steeds je zin door te drijven, steeds maar weer opnieuw en opnieuw. Blijkbaar hoop je dan dat je vanzelf je zin krijgt, want als iemand het weer terugdraait, draai jij die bewerking zonder overleg opnieuw terug naar wat jij belangrijk vindt. Daarbij is schelden natuurlijk heel erg verkeerd, nog wel op de dag van nationale rouw. Ik heb daarom een verzoek ingediend om je een tijd van Wikipedia te bannen, zie hier. Ymnes (overleg) 24 jul 2014 21:04 (CEST)
Ik heb u voor 1 dag geblokkeerd vanwege uw gedrag. Ondanks dat meerdere malen aangegeven is dat uw bewerkingen niet gewenst zijn gaat u hier mee door en hierboven maakt u ook nog eens gebruik van een PA. Mbch331 (Overleg) 25 jul 2014 11:40 (CEST)
Uw overlegpagina is open voor maar 1 ding: reacties op uw blokkade. Mocht u uw overlegpagina gebruiken voor andere zaken dan overleg over de blokkade zal deze ook afgesloten worden. Mbch331 (Overleg) 25 jul 2014 11:41 (CEST)

Hugo Brandt Corstius[bewerken]

Hoi, misschien wil je ook even reageren op Overleg:Hugo Brandt Corstius? Voorlopig is me nogal duister waarom je die (m.i. irrelevante en slecht onderbouwde) informatie met alle geweld in het artikel wilt hebben, want je geeft geen enkele toelichting bij je bewerkingen. Groet, Paul B (overleg) 3 aug 2014 22:04 (CEST)

Station Wijchen[bewerken]

Zou je svp niet steeds Zutphen in Zevenaar willen veranderen? Er gaat helemaal geen directe treindienst van Wijchen naar Zevenaar. Je gebruikt waarschijnlijk een document wat ik ook doorgelezen heb. Hierin is sprake van een regioverbinding Zevenaar - Wijchen, niet van een directe treindienst. Een verbinding kan van alles zijn, in dit geval omvat het een spoorverbinding waarbij in Arnhem moet worden overgestapt. Het zou ook helemaal niet logisch zijn om de Arriva/Breng boemel te laten doorrijden, want dan krijg je diesel onder de draad en dat is een beetje geld over de balk smijten, los van het feit dat er dan meerdere vervoerders op Arnhem - Wijchen zouden komen wat de situatie voor de reiziger nodeloos complex zou maken.--Fogeltje (overleg) 27 okt 2014 19:19 (CET)

Drs. P.[bewerken]

De overlegpagina is maagdelijk ongerept en een argument voor "zwitsers" heb ik nog niet gezien. Het lijkt er wel sterk op dat je je zin wilt doordrijven en er een bewerkingsoorlog voor over hebt. Een snelle manier om een blok op te lopen. Overleg is een stuk beter (en de bedoeling. Kleuske (overleg) 19 jul 2015 13:48 (CEST)

Pardon Kleuske? Mag ik u even citeren? "De overlegpagina is maagdelijk ongerept en een argument voor "zwitsers" heb ik nog niet gezien." Het is overduidelijk, Drs. P heeft nooit de Nederlandse nationaliteit aangenomen. Daarom plaatste ik de derde alinea naarboven waarom zijn beweegredenen waren...--SH'64 19 jul 2015 13:58 (CEST)
OVERLEGPAGINA. Kleuske (overleg) 19 jul 2015 14:14 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Gedenkstätte Berlin-Hohenschönhausen[bewerken]

Dag SH'64, zou je dit stukje wat willen herschrijven? Ik vind het nu wat onduidelijk, met name in het stuk Men kreeg koffie of sigaretten aangeboden en ze kregen tegelijkertijd al te horen, wie men was, wat voor werk ze deden en met wie ze omgingen. Ze moesten daarbij wel, met hun beide handen, tussen het zitvlak en de stoelkussen zitten.. Wie zijn 'men', 'ze', hoezo krijgen ze dat te horen enz.? Wat ook mag, is mij de bron ervoor geven, dan kan ik er zelf naar kijken. Mvg, Encycloon (overleg) 7 aug 2018 21:35 (CEST)

Beste SH'64, in dit tekstgedeelte vind ik het niet zo duidelijk wie er wordt bedoeld met 'ze' en 'men'. Vandaar dat ik dit wat concreter probeerde te schrijven, maar dat klopte kennelijk niet helemaal? Mvg, Encycloon (overleg) 22 jan 2019 18:57 (CET)

Ontslag Harbers[bewerken]

Beste SH'64,

Naar aanleiding van je wijzigingen op Mark Harbers het volgende: zoals je op Staatssecretaris (Nederland) kunt zien dient het ontslag aanvaard te worden door de koning. In de praktijk is dat een formaliteit maar botweg stellen dat hij geen staatssecretaris meer is is gewoon onwaar. Tot het moment van ontslagverlening blijft hij formeel in dienst als staatssecretaris. Dat hij ontslag heeft aangevraagd is een feit en mag best benoemd worden maar de datum van ingang van het ontslag is pas als de koning deze heeft aanvaard en mogelijk zelfs pas als er een opvolger is aangesteld. Teletekst is in deze natuurlijk een niet zo betrouwbare bron omdat deze beperkt is qua aantal letters dus deze nuance valt daardoor weg. Hopelijk begrijp je de situatie nu beter en onthou je je van de bewerkingen in deze vorm dus nogmaals ontslagaanvraag kan gewoon genoemd worden op de juiste manier. Groeten, Kattenkruid (overleg) 21 mei 2019 21:28 (CEST)

Tevens verzoek ik je je te onthouden van Persoonlijke aanvallen. Dit kan je op een blokkade komen te staan. Kattenkruid (overleg) 21 mei 2019 21:34 (CEST)
Zie ook Overleg:Mark Harbers#Ontslag. Kattenkruid (overleg) 21 mei 2019 21:50 (CEST)
Bij dezen de oproep aan SH'64 de bewerkingsoorlog niet voort te zetten en eventueel het overleg aan te gaan op de overlegpagina. Om duidelijk te zijn: voortzetten van de bewerkingsoorlog en/of het uiten van dergelijke persoonlijke aanvallen jegens een andere gebruiker betekent een blokkade. Mvg, Encycloon (overleg) 21 mei 2019 22:01 (CEST) PS: Wees gerust, dat ontslag gaat hoe dan ook wel vermeld worden.

Wijchen (2)[bewerken]

Beste collega, dat het in Wijchen vanmiddag warm was is niet encyclopedisch relevant, lijkt mij. Het hitterecord werd het eerst gebroken in Gilze-Rijen, en het record staat nu op naam van Eindhoven (tot morgen tenminste), dus de tekst die je hebt toegevoegd lijkt mij (afgezien van het feit dat er wordt verwezen naar een doorverwijspagina) niet helemaal relevant. Maarten1963 (overleg) 24 jul 2019 20:48 (CEST)

  • Van de site van de NOS haal ik dit: "De hoogste temperaturen

Bij vier meetstations is vandaag een temperatuur van meer dan 39 graden gemeten. Eindhoven is de recordhouder met 39,3 graden. In Gilze-Rijen, Ell en Arcen gaat het om 39,2 graden." De plaats Wijchen wordt niet eens genoemd. Lijkt me dus NE. Maarten1963 (overleg) 24 jul 2019 20:55 (CEST)

Dus de Gelderlander liegt? M.i. ging het er ook om, provinciaal gezien, welke plaats, het record zou kunnen breken vandaag. En laat nou net dat het Wijchen is geworden in onze provincie Gelderland... – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door SH'64 (overleg · bijdragen)

Beste SH'64,
Bedoel je dit artikel? Daar wordt niet alleen Wijchen in vermeld.
Verder snap ik niet zo goed waarom we juist Gelderland moeten noemen, en de andere 11 Nederlandse provincies blijkbaar niet. Is er door landelijke media over bericht? Anders vind ik dit nieuwsfeitje eerlijk gezegd niet belangrijk genoeg voor een encyclopedisch overzicht van historische gebeurtenissen op 24 juli. Mvg, Encycloon (overleg) 24 jul 2019 23:02 (CEST)
de Gelderlander! groet Japiot (overleg) 25 jul 2019 11:52 (CEST)