Wikipedia:Muziekcafé

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springenSjabloon:Tabel Radio 2 Top 2000[bewerken]

Ik heb zelf moeite met de toenemende breedte van Sjabloon:Tabel Radio 2 Top 2000, wat met mijn grote letters geregeld van het scherm schuift.

Ik ben zelf al eens aan het knutselen geweest, resulterend in deze opzet: Gebruiker:The_Banner/Klad6. Dit helpt misschien bij nummers die al heel lang in de Top 2000 staan. Maar in andere gevallen kan het juist storend zijn.

Maar nu zat ik mij gisteren te bedenken dat er voor andere artikelen misschien een lapmiddel mogelijk is. Maar dat is volledig afhankelijk van geavanceerde sjabloonbouwers. Mijns inziens kan namelijk een optie om lege kolommen te verbergen al een heleboel van die breedte-problemen oplossen. Ik heb zelfs geen flauw idee of dat mogelijk is. En indien mogelijk, heb ik geen idee hoe het te doen. The Banner Overleg 12 jul 2019 20:27 (CEST)

@The Banner: Zie mijn voorstel hier. Wat vind je daarvan? Laten we voor het gemak/overzicht daar verder overleggen. maarten|wpbe|mp|ytb 20 sep 2019 21:17 (CEST)

Zoek plaatje (uit het archief)[bewerken]

Zie artikel Zie Zoek plaatje in het archief

@Apdency: Beetje late reactie, maar als we het eens over een andere boeg gooien? Het eerste wat mij te binnen schiet bij jouw omschrijving is Rachael's Song. Dit lied staat op de soundtrack van Blade Runner uit 1982. Het is alleen niet Nederlands(talig), bevat geen woorden (slechts klanken) en heeft ook niet in de hitlijsten gestaan. maarten|wpbe|mp|ytb 20 sep 2019 18:40 (CEST)