Overleg gebruiker:Marvi2131

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Marvi2131, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.942.524 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom! - Romaine 21 dec 2015 17:32 (CET)

Coachingsprogramma

Marvi2131 volgt het coachingsprogramma. De coach is Ernie.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Ernie op de hoogte te stellen.

Coaching[bewerken]

Hey Marvi2131! Bedankt voor je interesse in Wikipedia! Altijd leuk om nieuwe gebruikers te mogen verwelkomen. Ik zal proberen je wat wegwijs te maken gedurende je eerste stappen hier op de Nederlandstalige wikipedia. Ik zal zo snel mogelijk al even je gedane bewerkingen bekijken. Indien ik speciale zaken tegenkom zal ik mijn bemerkingen hier laten weten. Kan je, los daarvan, even aangeven waar je interesses liggen en met welke zaken je tot nu toe al moeilijkheden hebt ervaren? Tot later! Ernie (overleg) 22 dec 2015 13:48 (CET)

he ernie mijn intereses zijn voetbal en sporten zoals jij en ook geschiedenis en Landen. ik heb problemen met afbeeldingen.Marvi2131 (overleg) 22 dec 2015 15:45 (CET)

Ondertekening van je bijdragen op een overlegpagina[bewerken]

Hey Marvi2131. Een bijdrage op een overlegpagina kan je simpel ondertekenen door 4 keer een ~ te typen achter je bijdrage. Dan komt er automatisch je handtekening te staan. Ernie (overleg) 22 dec 2015 19:14 (CET)

Als je dan daar onder reageert en je bijdrage laat voorafgaan door een : springt je bijdrage netjes in op de vorige reactie. Ernie (overleg) 22 dec 2015 19:20 (CET)

Om het wat overzichtelijk te houden.[bewerken]

Als je een nieuwe vraag hebt, kan je het makkelijkste bovenaan op je eigen pagina (of die van iemand anders) kiezen voor "kopje toevoegen". Automatisch wordt er dan dus een nieuwe kop geopend. Zo blijft alles lekker overzichtelijk. Ernie (overleg) 22 dec 2015 19:16 (CET)

Schrijfweek?[bewerken]

Ernie Wat is een Schrijfweek en hoe doe ik er aan mee.Marvi2131 (overleg) 22 dec 2015 15:58 (CET)

Op Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek vind je alle info. Momenteel gaat het dus over Denemarken. Als je dus een artikel schrijft over Denemarken (heel breed bekeken - kan dus bv ook een Deens sporter zijn) dan kan je dat toevoegen aan de lijst die je kan vinden op Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Denemarken. Ernie (overleg) 22 dec 2015 19:20 (CET)

mijn Bewerkingen[bewerken]

he ernie heb jij al gekijken naar mijn bewerkingen.zoals je ziet Doe ik vooral veel bij voetbalclubs.Marvi2131 (overleg) 23 dec 2015 12:18 (CET)

Ik heb er net al even snel naar gekeken. Geen probleem om een sponsor toe te voegen aan de bv SC Dikkelvenne. Hier is er vaak ook maar 1 hoofd/shirtsponsor. Ik zou dit wel niet toevoegen op de pagina's van de sponsors zelf, zeker niet voor de grotere banken. Zonder twijfel sponsoren zij nog vele andere kleinere sportclubs. We kunnen die toch niet allemaal gaan toevoegen hier op wikipedia? De relevantie hiervan op een encyclopedie is redelijk ver te zoeken. Laat staan wie dat up to date zal houden in de toekomst. Uiteraard ligt dit anders bij eerste klasse voetbal- of basketbalclubs. Hier wordt de sponsor meer geassocieerd met de club in kwestie en dit op nationaal niveau. Ik stel dan ook voor dat ik die bewerkingen die je deed op de pagina's van Belfius en VDK Spaarbank ongedaan maak. Ik hoop dat je ook begrip hebt voor dit standpunt. Of zie je dit anders? Ik kijk later nog even naar je toevoeging op de pagina van FC Duffel. Ernie (overleg) 23 dec 2015 13:46 (CET). Hè Ernie ik zal me er aan houden. Maar mag ik wel de sponsors toevoegen aan de voetbalclubs. Een vraagje Brussels AirPort sponsort Kv Woluwe-zaventem mag dat vermeld worden op de pagina van Brussels AirPort Marvi2131 (overleg) 24 dec 2015 11:50 (CET)

Nieuwe lokale schrijfweek: Noord-Brabant[bewerken]

Kaart van Noord-Brabant

Hallo Marvi2131,

Morgen, 18 januari, begint er een nieuwe lokale schrijfweek!

We houden van 18 t/m 24 januari 2016 een schrijfweek over de provincie Noord-Brabant. Iedereen kan meedoen door te schrijven over onderwerpen met betrekking tot deze provincie. Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek Lokaal/Noord-Brabant.

Tijdens deze lokale schrijfweek vinden er ook twee lokale schrijfbijeenkomsten plaats:

Je kunt vrij deelnemen aan deze bijeenkomsten, maar het is wel prettig om op de bijeenkomstpagina aan te geven dat je komt.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 17 jan 2016 17:27 (CET)

Brouwerij De Kroon (Neerijse)[bewerken]

Ik heb een aantal van uw acties teruggedraaid. Gelieve eerst uw coach te raadplegen vooraleer acties te ondernemen zoals bestaande pagina's leeghalen en een pagina met dezelfde inhoud aan te maken onder een foute naam. Officieel is het nog steeds "Brouwerij De Kroon", het "Brouwhuis" is de naam van het proeflokaal/taverne gelegen aan de brouwerij. Ook is het niet toegelaten logo's te uploaden op wikicommons, vermits deze auteursrechtelijk beschermd zijn. KroySquare.jpgDirkVE overleg 26 mrt 2016 13:49 (CET)

En al zeker geen twee keer nadat iemand je terug draaide omdat je fout was. Deze actie lijkt meer op vandalisme. Enkel het feit dat je een coach hebt belet me om een dossier aan te maken en dit gebruikersaccount een waarschuwing te geven. Vdkdaan (Gif mo sjette) 26 mrt 2016 20:20 (CET)

Dubbele schrijfweek Brussel[bewerken]

Ligging van Brussel stad in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Maandag 4 april, begint er een nieuwe lokale schrijfweek!

We houden tot en met 17 april 2016 een dubbele schrijfweek over de Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Iedereen kan meedoen door te schrijven over onderwerpen met betrekking tot deze regio. Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek Lokaal/Brussel.

In samenwerking met het Brussels Netwerk Openbare bibliotheken, de studentenvereniging InfoGroep van de Vrije Universiteit Brussel en Wikimedia België worden 11 schrijfmomenten of edit-a-thons georganiseerd op 6 locaties. Kom gerust langs. Als je hierbij wil assisteren om nieuwe gebruikers te begeleiden, laat dan een berichtje achter bij Gebruiker:SvenDK.

Voor de schrijfmomenten in de Brusselse bibliotheken, wordt gevraagd je in te schrijven via een registratieformulier.

Mocht je liever vanuit je luie zetel thuis werken, dan is het goed te weten dat we al een stevige lijst van Gewenste lemmas hebben.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Gewenste lemmas · Uit- of inschrijven voor deze mailing - SvenDK (overleg) 3 apr 2016 21:15 (CEST)

Parlamentarium[bewerken]

Beste Marvi2131, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Parlamentarium hebt aangemaakt. De tekst van dit artikel was afkomstig van een andere website, en is daarom genomineerd voor (directe) verwijdering. We waarderen ieder nieuw artikel, maar dan moet het wel zelf geschreven zijn. Heb je de tekst wél zelf geschreven, dan geldt sowieso nog dat teksten van andere websites over het algemeen ongeschikt zijn voor opname in een encyclopedie. Als je toch echt de tekst van je eigen website wilt gebruiken, of toestemming hiervoor wilt aantonen, lees dan goed het artikel over Mijn eigen tekst. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Vriendelijke groet, Sonty (overleg) 7 apr 2016 17:10 (CEST)

Van dit ludiek bedoelde sjabloon wordt gebruik gemaakt om bestrijders van vandalisme te ronselen. Elke keer als je dit sjabloon leest moet je gelijk op de link klikken en de laatste 10 anonieme wijzigingen controleren, wat je ook aan het doen bent. Dit kost hooguit een paar minuten.

Je hoeft je niet persoonlijk aangevallen te voelen door dit sjabloon: dat je dit sjabloon te zien krijgt wil absoluut niet zeggen dat je te weinig zou doen voor Wikipedia, integendeel zelfs. Voel je vrij dit sjabloon verder te verspreiden door {{Gebruiker:Yorian/wieditleest}} op een overlegpagina te plakken.

Dubbele themaweek cultureel erfgoed[bewerken]

Gisterochtend heeft de Nederlandse minister voor onderwijs, cultuur en wetenschap, Jet Bussemaker, het startsein gegeven voor de themaweken over cultureel erfgoed op Wikipedia. Iedereen kan meedoen door te schrijven over onderwerpen die vallen onder cultureel erfgoed, waar ook ter wereld, inclusief ook de ontwerpers en makers ervan. Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Cultureel Erfgoed.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Gewenste lemmas · Uit- of inschrijven voor deze mailing - MediaWiki message delivery (overleg) 30 jun 2016 13:14 (CEST)

Maandag 25 juli starten de LHBT-themaweken![bewerken]

Van 25 juli tot en met 7 augustus 2016, tijdens Europride, houden we een dubbele themaweek over LGBT: Engels voor lesbisch, homoseksueel, biseksueel en transgender. Doel is om meer artikelen over LHBT op Wikipedia te krijgen. Iedereen kan meedoen door te schrijven over LHBT gerelateerde onderwerpen. Meer informatie is te vinden op de projectpagina van de themaweek.

Doe je mee?

Kijk voor inspiratie op de lijst met gewenste artikelen & deel jouw bijdrage op de resultatenlijst.


Hartelijke groet, de gendergap werkgroep

MediaWiki message delivery (overleg) 19 jul 2016 22:25 (CEST)

Schrijfweek Italië[bewerken]

Beste Marvi2131,

Schrijfweek Italië is begonnen! Van 12 t/m 25 september 2016 houden we een dubbele schrijfweek die gericht is op dit land. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Italië.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 12 sep 2016 15:16 (CEST)

Nieuwe dubbele schrijfweek[bewerken]

Hallo Marvi2131,
De nieuwe dubbele schrijfweek is begonnen!
Na de schrijfweken in onder andere Zweden, Baltische staten en Denemarken is het nu traditioneel tijd voor de schrijfweken rondom het Koninkrijk Noorwegen. Het koninkrijk omvat naast Noorwegen zelf ook Jan Mayen en Spitsbergen (Svalbard) in de noordelijke Atlantische Oceaan, en op het zuidelijk halfrond Bouveteiland, Peter I-eiland en Koningin Maudland. Vanuit de Benelux gezien ligt Noorwegen aan de overkant van de Noordzee en hoewel het zo dichtbij ligt is er nog best weinig over dit land geschreven.
Daarom houden we van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 de schrijfweken die gericht zijn op dit gebied. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Noorwegen en haar overzeese territoria.
Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Noorwegen.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 25 dec 2016 11:54 (CET)

PS: Vanaf vandaag kun je ook je stem uitbrengen welk project of welke gebruiker een WikiUil zou moeten krijgen voor diens bijdragen aan de Nederlandstalige Wikipedia in 2016. Zie daarvoor op de pagina der genomineerden. - Taketa & Romaine 25 dec 2016 11:54 (CET)

Dubbele schrijfweek Brussel 2017[bewerken]

Hallo Marvi2131,

De nieuwe dubbele schrijfweek over Brussel is begonnen!

In 2016 organiseerden we de Brusselse schrijfweken om Brussel beter op Wikipedia beschreven te krijgen. Dat leverde een mooi resultaat op en daarom organiseren we het in 2017 opnieuw. In 2017 valt dit samen met de twee zaterdagen waarop de Dag van de Dans georganiseerd wordt. Internationaal staat Brussel bekend als een ‘Mekka van de hedendaagse dans’. Toch vinden we slechts weinig of onvolledige informatie over deze rijke dansscène op Wikipedia. De Dag van de Dans vormt het uitgelezen moment om hierin verandering te brengen!

Iedereen kan online en op locatie meedoen door te schrijven over een onderwerp gerelateerd aan Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De schrijfweken duren van 22 april t/m 6 mei!

Op locatie worden er op verschillende locaties in Brussel schrijfsessies georganiseerd waar iedereen welkom is. Zie voor meer informatie op de projectpagina. Specifiek voor het thema dans kun je terecht op deze projectpagina.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 22 apr 2017 05:41 (CEST)

Mei 2017: Wikipedia-schrijfchallenge over Rijksmonumenten[bewerken]

monumenten- schildje voor rijksmonumenten

Van 1 tot en met 31 mei 2017 organiseert het Wiki Loves Monuments team de Monument Challenge. Een schrijfwedstrijd waaraan je kunt meedoen door Wikipedia-artikelen over rijksmonumenten te schrijven. Er worden in mei ook twee Wikipedia schrijfworkshops georganiseerd voor de Monument Challenge. Hoe je kunt deelnemen aan de Monument Challenge en meer informatie over de workshops lees je op de projectpagina.

Deelnemerslijst en bijdragen · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 3 mei 2017 06:27 (CEST)

Lijst van stedenbanden (België)[bewerken]

Hallo Marvi2131, Deze lijst is 5 dagen geleden (27/5/17) aangemaakt en bevat enkel de plaatsen die beginnen met een A. Er is sindsdien niet meer aan gewerkt. Ik heb het artikel daarom voorgedragen ter beoordeling (zie hier). - groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 1 jun 2017 11:07 (CEST)
Zie verder: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Op de overlegpagina heb ik het resultaat van alle bekende Belgische stedenbanden op WikiData toegevoegd, wellicht kan dit je helpen om de lijst uit te breiden. ed0verleg 1 jun 2017 17:06 (CEST)

danku voor jullie steun en info voor pagina, ik ga de pagina verder uitbreiden.Marvi2131 (overleg) 2 jun 2017 15:44 (CEST)

Een ander puntje van aandacht. Plaatsnamen tussen dubbele rechte haken zetten levert vaak wel een blauwe link op, maar in 9 van de 10 gevallen een link die naar een andere pagina gaat dan dat jij had gedacht (namelijk een doorverwijspagina). Je zult ze dus allemaal moeten controleren door er op te klikken (tip: gebruik ctrl+klik, dan opent het in een nieuw tabblad). ed0verleg 3 jun 2017 00:41 (CEST)
U deed een verzoek tot terugplaatsing van dit artikel op de verzoekpagina. Daar is op gereageerd, onder meer met een vraag. Ik zie dat u vrij onregelmatig actief bent, maar als u ergens een verzoek plaatst, dan is het handig om zo nu en dan even te kijken of er gereageerd is, en dan zelf aan de bespreking deel te nemen, bijvoorbeeld door het beantwoorden van een vraag. Ik zet dit nu even op uw OP zodat u bij het opnieuw inloggen een melding krijgt dat er nog een kwestie voor u openstaat. Met vriendelijke groet, WIKIKLAAS overleg 21 jun 2017 13:02 (CEST)

Themaweek: schrijf mee over de VOC[bewerken]

VOC-logo

Nederland kent een koloniaal en een handelsverleden, waarbij er vele eeuwen interactie is geweest met landen verspreid over de wereld. Met verschillende landen is door deze eeuwenlange interactie gemeenschappelijk erfgoed ontstaan. Eén van de bekendste Nederlandse handelsonderneming was de Vereenigde Oostindische Compagnie ofwel de VOC.

In de week van 19 juni t/m 26 juni is de VOC het onderwerp van de Wikipedia themaweek. Iedereen die geïnteresseerd is kan meedoen aan de themaweek door een Wikipedia-artikel te schrijven of aan te vullen. Voor meer inspiratie of suggesties voor artikelen en onderwerpen kun je terecht op de projectpagina van de themaweek. Hier vind je tevens enkele handige bronnen naar het VOC archief van het Nationaal Archief.

Projectpagina themaweek · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 19 jun 2017 05:40 (CEST)

Dubbele themaweek natuurgebieden[bewerken]

Hallo Marvi2131,

Een nieuwe dubbele themaweek is begonnen!

Deze keer schrijven we over natuurgebieden en biodiversiteit. Deze themaweken zijn opgezet als een challenge, je kunt dus punten verdienen met geschreven artikelen. Degene met de meeste punten krijgt een leuke prijs: een eigen boom in een bos van Natuurmonumenten. De challenge loopt van 14 tot en met 27 augustus.

Vriendelijke groet van project Natuur.

Projectpagina · Regels · Suggesties · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 15 aug 2017 09:01 (CEST)

Dubbele schrijfweek Finland[bewerken]

Vlag van Finland

In 2017-2018 bestaat Finland 100 jaar! Na de schrijfweken in onder andere Zweden, Kaukasus, Brazilië, Baltische staten en Denemarken is het nu traditioneel tijd voor de schrijfweken rondom de republiek Finland. Voordien was het onderdeel van Koninkrijk Zweden en Rusland, tot het zich onafhankelijk verklaarde. Het land bestaat toch al 100 jaar maar is nog niet zo goed beschreven op de Nederlandstalige Wikipedia. Daarom houden we van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 de schrijfweken die gericht zijn op dit land. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Finland.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 23 dec 2017 01:13 (CET)

Lijst van videogames mascottes[bewerken]

Hallo Marvi2131, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Lijst van videogames mascottes. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Kattenkruid (overleg) 18 feb 2018 13:55 (CET)

Astroschrijfweken 2017[bewerken]

Op 23-25 februari 2018 vinden de Landelijke Sterrenkijkdagen plaats. Deze vormen de aftrap voor de Astroschrijfweken op Wikipedia van 25 februari - 11 maart. Doe je mee? Zet dan #Astroschrijfweek in je bewerkingssamenvatting, en maak kans op een leuke prijs die beschikbaar is gesteld door de Nederlandse Onderzoeksschool voor Astronomie. Meer weten? Kijk dan op de projectpagina en meld je aan!

Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 25 feb 2018 02:47 (CET)

De vrouwen die je nooit hebt ontmoet 2018[bewerken]

Vrouwen op Wikipedia

Op 8 maart zal voor de tweede maal de #100wikiwoman-challenge eindigen, maar niet gevreesd want er komt meteen een tweede uitdaging aan. Vanaf 5 maart tot 9 april 2018 loopt de schrijfwedstrijd "De vrouwen die je nooit hebt ontmoet". Dit initiatief vindt plaats tijdens Women's History Month en wordt ondersteund door Iberocoop. Deze wedstrijd werd voor het eerst in 2015 georganiseerd op de Engelstalige Wikipedia en vanaf 2017 internationaal. De Nederlandse Wikipedia zal voor de tweede maal deelnemen. Tot nu toe resulteerde dit in 3500 nieuwe of bewerkte artikelen. Het doel is het verbeteren van Wikipedia's artikelen over vrouwen. We bedoelen hiermee ook alle artikelen gerelateerd aan vrouwenorganisaties en feministische bewegingen. Dit kan door bestaande vrouwgerelateerde artikelen zo neutraal mogelijk te maken of nieuwe artikelen te schrijven op een zo genderneutraal mogelijke wijze. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen, ter beschikking gesteld door Wikimedia Argentinië en Wikimedia Nederland.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden op De vrouwen die je nooit hebt ontmoet 2018

Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 5 mrt 2018 05:22 (CET)

Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo Marvi2131,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Metal Gear Survive[bewerken]

Hallo Marvi, ik zag je artikel over het spel Metal Gear Survive maar dit lijkt eerder op een machinevertaling. Je krijgt hierdoor raar lopende zinnen en heeft niet echt de voorkeur. Graag even nalopen aub. Groet, Verdel (overleg) 6 jun 2018 14:44 (CEST)

Oke , begrepen maar welke zinnen vind je raar dan kan ik het beter aanpassen. Marvi2131 (overleg) 6 jun 2018 15:22 (CEST)
Ik heb inmiddels het artikel uitgebreid. Hopelijk heb je hier iets aan voor toekomstige artikelen. Geen stukken ongeredigeerde tekst meer via Google Translate aub. Verdel (overleg) 8 jun 2018 12:35 (CEST)