Overleg gebruiker:Strepulah

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

IP-controle[brontekst bewerken]

Politieke partijen[brontekst bewerken]

Goedemiddag, jouw 'bot' verwijderde op de artikelen van politieke partijen "verouderde gegevens". Het waren echter geen verouderde gegevens. De Tweede Kamer heeft nog steeds 150 zetels, de Eerste Kamer heeft nog steeds 75 zetels. Het zetelaantal van Nederland in het Europese parlement heb ik nog niet gecontroleerd, maar ook daar lijkt me corrigeren beter dan 'botweg' te verwijderen. Zou je de genoemde verwijderingen a.u.b. ongedaan willen maken? Bob.v.R (overleg) 22 mrt 2020 13:05 (CET)

De bot verwijderde geen verouderde gegevens. De bot verwijderde verouderde parameters. Dat wil zeggen: parameters die niet meer gebruikt worden. Invullen in een sjabloon op een artikel doet dus niks. Het is 'dode' code. Het heeft dan ook geen zin om het terug te zetten. Merk op dat in de artikelen niks is veranderd. Bij het totaal aantal zetels van TK en EK staat nog steeds 150 en 75. --Strepulah (overleg) 22 mrt 2020 13:24 (CET)

BTNI-bijdragen met hoge snelheid via een bot-script[brontekst bewerken]

Jouw bot doet allerhande BTNI-wijzigingen, die niet noodzakelijk zijn, maar lijken te zijn ingegeven in je eigen voorkeuren hoe een Wikipedia-artikel dient te worden opgemaakt. Daarvoor zijn bot-scripts toch niet bedoeld? Het verschuiven van spaties, komma's en sterretjes is niet iets dat je door een bot-script moet laten doen, als het werk van de vorige bewerker niet strikt genomen fout was. Edoderoo (overleg) 31 mrt 2020 18:17 (CEST)

De cosmetische wijzigingen doe ik in principe nooit op zichzelf, maar altijd naast een andere bewerking. Niet om deze in diskrediet te brengen, maar RomaineBot bijvoorbeeld doet het ook zo. --Strepulah (overleg) 31 mrt 2020 20:23 (CEST)
Zie hier, waar je heel veel BTNI-wijzigingen in 1x doet, die allemaal niets aan het artikel verbeteren (behalve dan in jouw ogen wellicht), en alleen maar veranderingen zijn. En veranderingen om het veranderen is precies wat WP:BTNI inhoud. Edoderoo (overleg) 31 mrt 2020 22:05 (CEST)

Verwijderen categorieen[brontekst bewerken]

Waar is overleg geweest om grootschalig deze wijzigingen door te voeren? Edoderoo (overleg) 6 apr 2020 17:55 (CEST)

Daar is geen overleg over geweest en dat is op zich ook niet nodig. Dit is hoe in het algemeen op Wikipedia gecategoriseerd wordt. Categorie Sjablonen olympische medailles per land is een subcategorie van Sjablonen tabel:
Icoontje broodkruimel
Categorie Sjablonen tabel dan ook nog opnemen is overbodig en gezien het feit dat die categorie tot twee dagen terug naar 1200+ sjablonen bevatte, zelfs ongewenst. Zie verder ook Help:Gebruik van categorieën en specifiek de zin: Het is niet de bedoeling een artikel twee categorieën mee te geven die beide onderdeel zijn van dezelfde categorieboom (...). --Strepulah (overleg) 6 apr 2020 18:30 (CEST)
Dat klopt, dan is overleg inderdaad niet nodig. Mercikes. Edoderoo (overleg) 6 apr 2020 18:53 (CEST)

Aanpassingen Sjabloon:commonscat[brontekst bewerken]

Beste Strepulah,

Ik zag dat je eind maart aanpassingen hebt gedaan aan dit sjabloon. Zit er een reden achter het vervangen van PAGENAME naar PAGENAMEBASE? Want nu is het aantal linken naar doorverwijspagina's ipv de juiste commonspagina serieus toegenomen... Rembert vragen? 30 apr 2020 16:02 (CEST)

Gebruiker:Achim55/Bad_links_to_other_wikis#Links_naar_doorverwijspagina's hier kan je het resultaat zien van deze wijziging. Vermoedelijk zelfde, maar beperkter effect van Sjabloon:commonscatklein. Rembert vragen? 30 apr 2020 16:35 (CEST)
Hallo Rembert,
Bedankt voor je reactie. Ik heb het weer teruggezet. De reden voor het gebruik van PAGENAMEBASE was dat het gedeelte in de titel tussen haakjes meestal niet overeenkomt met het gedeelte tussen haakjes op Commons. Ten eerste door de willekeur waarmee dit gekozen wordt. Ten tweede door het verschil in taal (Nederlands hier, Engels op Commons). Een betere gok krijg je dan door in ieder geval dat gedeelte te schrappen, dacht ik.
Waar ik misschien te weinig rekening mee had gehouden is dat het bij namen van plaatsen en regio's wél vaak goed ging en na de wijziging niet meer. Ik heb het daarom weer teruggezet. Bedankt voor je opmerkzaamheid. Groeten, --Strepulah (overleg) 1 mei 2020 15:01 (CEST)
Ik zie dat je Achim55 al hebt ingelicht, dank daarvoor. Je redenering voor je wijziging kan ik wel begrijpen en was zeker niet zo onlogisch, het probleem is dat ik ook niet kan verifiëren of er geen positief effect was op de lijst met links naar onbestaande commons cats. Rembert vragen? 3 mei 2020 20:03 (CEST)

Potentiële moderator?[brontekst bewerken]

Hallo, zou het je interesseren om moderator te worden? Je hebt er de capaciteiten voor. Je vult de functie in zoals je wil. Ik denk dat je wel verkozen zal worden. Cerkeliste (overleg) 23 mei 2020 12:12 (CEST)

Hallo Cerkeliste, op dit moment ben ik niet geïnteresseerd in de functie van moderator. Desalniettemin bedankt voor het vertrouwen. Ik vond dit wel fijn om te horen. Met vriendelijke groet, --Strepulah (overleg) 23 mei 2020 15:41 (CEST)