Overleg gebruiker:Oscar: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.271 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
Nieuw onderwerp: →‎Beoordelingsnominatie [[Wikipedia:Regelingen rond moderatoren/Lijst van moderatoren]]: Automatische melding van beoordelingsnominatie
k (Versie 47049519 van Carol Fenijn (overleg) ongedaan gemaakt. De jury is inmiddels samengesteld.)
(Nieuw onderwerp: →‎Beoordelingsnominatie [[Wikipedia:Regelingen rond moderatoren/Lijst van moderatoren]]: Automatische melding van beoordelingsnominatie)
Zou je zo vriendelijk willen zijn om de link van de pythagorese comma te willen veranderen naar de pythagorese komma, dan is de redirect niet meer nodig.
[[Gebruiker:QZanden|QZanden]] ([[Overleg gebruiker:QZanden|overleg]]) 19 jun 2016 17:53 (CEST)
 
== Beoordelingsnominatie [[Wikipedia:Regelingen rond moderatoren/Lijst van moderatoren]] ==
Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Wikipedia:Regelingen rond moderatoren/Lijst van moderatoren]] dat is genomineerd door [[Gebruiker:Kippenvlees1|Kippenvlees1]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20161226]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook [[Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst]]. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.
 
'''N.B.''' dit is een automatisch bericht geplaatst door een [[Bot (computerprogramma)|bot]]. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --[[Gebruiker:Nlwikibots|Nlwikibots]] ([[Overleg gebruiker:Nlwikibots|overleg]]) 27 dec 2016 01:02 (CET)
60.761

bewerkingen

Navigatiemenu