Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
::::Beste Wutsje, ik zou graag willen dat je werkelijk over de inhoud zou gaan, in plaats van je eigen mening. Je stellingen zijn niet onderbouwd, doet net of iets er niet is. Daar loopt het spaak. Je beweerd dat het Kadaster eigen onderzoek is maar probeer wel via hetzelfde kadaster je gelijk te halen door slechts een webpagina aan te halen van het kadaster en een gedegen andere, topotijdreis.nl te negeren. Ook de Delpher bewering is nogal uit diens verband gerukt, want de andere naam komt helemaal niet voor daar eens. Ook Gildemacher duidt iets anders dan wat jij beweer. Nogmaals de vraag aan je om met serieuze onderbouwingen te komen in plaats van halve waarheden. [[Gebruiker:Dagdeel|Dagdeel]] ([[Overleg gebruiker:Dagdeel|overleg]]) 23 jan 2020 21:17 (CET)
:::::Nogmaals, discussiëren over de inhoud van dit artikel dient op [[Talk:Zwarte Beien]] te gebeuren. Hier gaat het over jouw werk- en overlegstijl. Je herhaalde gespeculeer over mijn motieven, je voortdurend niet concreet ingaan op inhoudelijke argumenten en je slordigheden illustreren die overigens uitstekend. Waar jij verschijnt, ontstaat gedoe, zie [https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Logboeken?type=&user=&page=Gebruiker%3ADagdeel hier]. Wikipedia is daarbij niet gebaat. [[User:Wutsje|Wutsje]] 23 jan 2020 21:46 (CET)
::::::Daarom vind je het nodig hier extra na te trappen en niet inhoudelijk verder te reageren op het overleg van Zwarte Beien, zoals deze actie duidelijk aangeeft: [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg%3AZwarte_Beien&type=revision&diff=55518400&oldid=55517856 waarbij je weer niet inhoudelijk reageert maar de andere persoon probeert weg te zetten]. [[Gebruiker:Dagdeel|Dagdeel]] ([[Overleg gebruiker:Dagdeel|overleg]]) 24 jan 2020 06:53 (CET)
 
== Nieuwe verzoeken ter beoordeling door meerdere moderatoren ==
11.222

bewerkingen

Navigatiemenu