Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111213

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Op deze pagina vindt geen stemming bij meerderheid plaats, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw onderbouwde mening te geven. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's
Verberg naaststaande uitleg door in je voorkeuren de optie "Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst" (onder het kopje "Weergave") aan te vinken.
Instructies voor moderatoren
Archief 2024

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
  1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering en onderneemt daartoe de volgende acties:
    Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
    Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
    De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
  2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
    Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
    De oorspronkelijke nominator kan een nominatie vroegtijdig intrekken door het gelinkte artikel <s>door te strepen</s>.
  3. In de dagen erna beoordeelt een moderator of het artikel in de dan aanwezige staat behouden of verwijderd moet worden. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
    De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (relevant genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet relevant genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie (zie hiervoor deze pagina).

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Als die niet overtuigt, kan heroverweging van een verwijdering gevraagd worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Daarbij is aan te raden met sterke argumenten te komen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Plaats iedere nieuwe nominatie onderaan (dus de oudste staat bovenaan). Voor een reactie op een genomineerd artikel: klik naast het bijbehorende kopje op 'bewerken' dan wel 'brontekst bewerken'.

Toegevoegd 13/12 te verwijderen vanaf 27/12[bewerken | brontekst bewerken]

Toegevoegd 13/12: Deel 1[bewerken | brontekst bewerken]

Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

Toegevoegd 13/12: Deel 3[bewerken | brontekst bewerken]

Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

Tevens heb ik nog eens alles nagekeken en mijn mening staat als een huis. Deze kunstenaar is iemand die het niet verdient om op Wikipedia te staan. Immers als ik alles bijeen neem, de informatie, berichtgevingen, en zijn van foto's overgetekend werk -het staat vast dat de kunstenaar helemaal niet kan tekenen dan van een foto-, de vele ruzies die hij heeft gehad en nog steeds heeft. pocht dat hij lid is van div. amateur kunstenaars verenigingen (die bij bekende kunstenaars een aanfluiting voor de Nederlandse kunst is) zal men bij Wikipedia vroeg of laat met een schok kunnen konstateren dat de Heer Fred avn der Wal een bedrieger is die personen als ik natuurlijk haat. Ik ga hier niet over de scheef dat is al eerder gebeurt door F van der Wal. Tevens een laatste opmerking: een kunstenaar die andere kunstenaars probeert te vernietigen (met tekst van Wikipedia) is het niet waard ergens op uw Wikipedia voor te komen. Nogmaals, alle bewijzen zijn aanwezig.

Gr R

Wilt u mijn a.u.b. goed spellen R.R.Kruzdlo – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.210.118.167 (overleg · bijdragen) 15 dec 2011 om 15:04

Het Stedelijkmuseum heeft nooit het werk van F van der Wal opgehaald. Het Stedelijkmuseum heeft geen werk van Fred van der Wal (ik heb een bewijs hierover, als u wilt kan ik die toesturen. Rijksmuseum is niets te vinden en zijn werk is ook niet opgenomen, digitaal. Ga nu niet zeggen dat u een punthoofd van mij krijgt? Fred van der Wal is meer dan 6 jaar bezig mijn werk af te schilderen als vulnis. (Ook hier heb ik bewijzen over) Met stalken heeft dit niets te maken immers het gaat om waarheidsvinding en dat vindt meneer F van der Wal heel vervelend. Hij gebruikt uw informatie over mij om mij kapot te maken. Hier kun je een punthoofd van krijgen...neem ik aan. Er komt nog meer informatie, geduld aub. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.210.118.167 (overleg · bijdragen) 15 dec 2011 om 15:02

fred van der Wal is een aantal keren door internet providers verwijderd omdat hij mij zwart maakte. Hier zijn ook bewijzen van. Ik ben heden bezig dat hij een aantal berichten over mijn vulnis kunst op Words moet verwijderen. Tweede keer. Dus alsjeblief geen punthoofd van mij maar van Fred van der Wal. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.210.118.167 (overleg · bijdragen) 15 dec 2011 om 15:07

    • Voor Voor verwijderen NE. Komt op mij meer over als een persoonlijke promotie van de persoon en zijn te verkopen werken. Kom totaal geen onafhankelijke bronnen of iets tegen. Kunstenaar is onbekend. In elk geval niet bekend genoeg voor opname. Veel te minimaal. Wikipedia is geen Marktplaats voor zelfbenoemde kunstenaars, toch?

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.173.183.1 (overleg · bijdragen) 15 dec 2011 om 15:07

    • Geachte mODERATIE, Ik zie dat op Wikipedia onder IP nummer 77.211.42.101 van de verwijderde Krudzlo deze meneer die me al vier jaar stalkt nu bezig is met een hetze tegen mijn Wikipedia vermelding en via zijn machinaties ik op de lijst voor verwijdering ben gekomen. De klacht dat er geen recensies zouden zijn van mijn exposities is geen bewaarheid. Ik heb honderden recensies op mijn tentoonsstellingen in mijn archief. INDIEN GEWENST KAN IK U ZONDER PORBLEMEN PER MAIL EEN LIJST VAN RECENSIES MET UITTREKSELS EN TENTOONSTELLINGEN VAN 1965-2010 DOE TOEKOMEN. TEVENS IS MIJN WERK AANWEZIG IN HET STEDELIJK MUSEUM (9 STUKS) EN 13 STUKS IN HET RIJKSMUSEUM PRENTENKABINET. Ik verzoek dat de nominatie voor verwijdering SNEL ongedaan wordt gemaakt.
    • Tevens is de klacht ten onrechte dat ik op Wikipdia de verwijderde Krudzlo ooit heb lastig gevallen, met vriendelijke groet Fred van der Wal – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.165.28.216 (overleg · bijdragen)
    • Met of zonder Krudzlo, ik zie niet in waarom deze kunstenaar niet E zou zijn. Ik vind onafhankelijke bronnen in deze een beetje gezocht. Als iemand vind dat het een gepimpt profiel van een kunstenaar is, wil ik graag wat sterkere argumenten dan alleen klagen over de bronnen. Er zijn tenminste bronnen. edOverleg 13 dec 2011 22:07 (CET)[reageer]
    • Tegen Tegen verwijderen Er zijn wel degelijk bronnen, inclusief een van een vereniging van tekenaars... al kunnen bronnen over tentoonstelling nooit kwaad, maar dat is geen reden voor verwijdering. Lemma bestaat al dik 5 jaar, sinds augustus dit jaar zijn er pas problemen. Dqfn13 (overleg) 13 dec 2011 22:11 (CET)[reageer]
    • Tegen Tegen verwijderen, WP:REL is duidelijk over kunstenaars, tentoonstelling van zijn/haar werk is genoeg voor opname, lijkt me evident in dit geval. .marc. (overleg) 14 dec 2011 02:35 (CET)[reageer]
    • Voor Voor verwijderen, Zie: (overleg) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 217.112.118.119 (overleg · bijdragen)
    • Voor Voor verwijderen. Alleen al de jammerklacht van diegene waar het lemma over gaat, zie hierboven, zegt al voldoende. Het lemma zelf is nu minimaal, en de referenties zijn uiterst dubieus. Als je de historie van het lemma zelft bekijkt, doet mij dat al de wenbrauwen fronsen. NE, erg minimaal dit.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.164.84.240 (overleg · bijdragen)
      • Over de encyclopediewaardigheid kan ik niets zinnigs zeggen, maar .marc heeft het in elk geval keurig herschreven. Vier Tildes (overleg) 14 dec 2011 21:47 (CET)[reageer]
        • Irrelevant is of deze meneer vijanden heeft. Als WP zo neutraal is als ze zelf zegt, leent ze zich niet voor dit soort vetes. Als we de voorstemmers serieus moeten nemen (ik denk van niet) wil ik graag een sokpoppenonderzoek. Maar het lijkt me niet nodig.
Relevant is:
dat hij enkele honderden malen geëxposeerd heeft in binnen- en buitenland
dat er onafhankelijke bronnen zijn voor zijn kunstenaarschap; (RKD)
dat er werk aanwezig is in gerenommeerde musea als het stedelijk en het rijksprentenkabinet.
dat er al sinds 2006 een artikel in wikipedia aanwezig is.--Koosg (overleg) 15 dec 2011 09:44 (CET)[reageer]
Ik denk dat met een paar recensies van die honderden tentoonstellingen het artikel voldoende onderbouwd zou zijn en twijfel over zelfpromotie etc. weggenomen kunnen worden. Tot dusver zijn die onafhankelijke bronnen niet opgedoken. Zwitser123 (overleg) 15 dec 2011 16:27 (CET)[reageer]
  • De bronnen die dit aangeven, zijn eigen geschreven bronnen. Lees lemma-geschiedenis ook maar na, het kan zo honderderd plus of minder zijn. Bewerkt door, jawel, diegene waar het lemma over gaat.77.164.84.240 17 dec 2011 01:05 (CET)[reageer]
  • Klopt, 1 vermelding anno 1969 77.164.84.240 17 dec 2011 01:05 (CET)[reageer]
  • Geen onafhankelijke bron. Het betreft hier een BKR-er. Hoeveel zooi ligt daarvan wel niet in de kelders. Moeten we alle BKR-ers allemaal maar in Wikipedia gaan opnemen? Want 'kunst'?!77.164.84.240 17 dec 2011 01:05 (CET)[reageer]
  • Dat is geen argument. Er staat nog zeker meer op Wikipedia wat NE is. Het is meer wanneer komt het onder de aandacht. In deze wellicht een vete of zo, maar doet verder niets af aan het in m.i. terechte verwijderverzoek. Ik kan ook best aardig tekenen. 1x tentoonstellen in het buurthuis, en ik nag op Wikipedia.77.164.84.240 17 dec 2011 01:05 (CET)[reageer]