Overleg gebruiker:Rens ten Hagen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op gebruiker:Rens_ten_Hagen Wikipedia.

Coachingsprogramma

Rens ten Hagen volgt het coachingsprogramma. De coach is DirkVE.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst DirkVE op de hoogte te stellen.

Portal Ecke links.gif  Gebruikers-pagina Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  overleg-pagina Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Oud overleg Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  afbeeldingen Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  zandbakje Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  artikelen Portal Ecke rechts.gif  
Klik hier als je mij wilt schrijven of een vraag hebt

Overlegpagina Rens ten Hagen

Welkom[brontekst bewerken]

Opmerking over COMOG[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel COMOG hebt aangemaakt. Naar mijn mening is dit artikel een reclame-uiting en daarom is het op de verwijderlijst geplaatst. Indien het expliciete reclame/werving/promotie betrof is het voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte waar organisaties hun 'eigen' pagina kunnen inrichten. Bent u het oneens met de verwijdernominatie, dan kunt u op de verwijderlijst uitleggen waarom het artikel volgens u (al dan niet in de huidige staat) wel encyclopedisch relevant is.

Op Wikipedia wordt het overigens niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!

reactie[brontekst bewerken]

DAG! ik mis uw / jouw handtekening. COMOG is inmiddels geen commerciële partij maar meer een volledig geaccepteerd medium voor beheer en onderhoud van vastgoed.

Sinaasappelwet[brontekst bewerken]

Dag, ik heb dit artikel voor verwijdering genomineerd wegens vermoedens van onzin, oa de term lijkt niet tot nauwelijks te bestaan. Graag zie ik ook je bewerkingen op AHP onderbouwd. Mvg Sonty (overleg) 23 apr 2012 14:43 (CEST)

Hoi, Ik gebruik deze termen die op dit moment ook gebruikt worden bij het lesgeven (door oa de HU om het kader van de de lessen RgdBOEI systematiek) over de AHP methode. Docenten die werkzaam zijn voor de RGD en die doceren aan de HU gebruiken deze wetmatigheid om de principes van het AHP model uit te leggen aan de studenten. De lesstof is in ontwikkeling. Wat dus op onzin lijkt is het beslist niet, maar ik snap het wel (en heel goed ook, want wij hebben er ook vaak om moeten lachen, maar het wetje werkt uitstekend). Op korte termijn hopen wij de lesstof in zijn geheel af te hebben.--R0 (overleg) 23 apr 2012 14:54 (CEST)
Het handigst is om een reactie op de verwijderlijst bij de artikelnominatie te plaatsen. Daarnaast zou ik een literatuurlijst in het artikel zetten. Begrijp ik het verder goed dat het begrip/de term recent gemunt is in beperkte kring maar nog niet in literatuur bestaat? Lees verder svp Wikipedia:Verifieerbaarheid en Wikipedia:Wat Wikipedia niet is. Mvg Sonty (overleg) 23 apr 2012 15:04 (CEST)
JA, het begrip is geïntroduceerd en de studenten/docenten hebben er zelf een wetje van gemaakt. Het totale begrip hoe AHP werkt neemt fors toe vanaf het moment dat je dit door hebt, zonder dat het een ezelsbruggetje is (maar meer en beter).

Beste Rens ten Hagen, bij de afhandeling van de door Sonty gelinkte verwijdersessie heb ik het artikel Sinaasappelwet verwijderd. Mijn eerste indruk bij het lezen van het artikel was dat de inhoud mogelijk meer geschikt is voor Wikibooks. Ik zag dat u een kopie van het artikel (hier) in uw gebruikersnaamruimte heeft geplaatst. Om de sessie volledig te kunnen afhandelen, wil ik deze wel graag binnenkort verwijderen. Ik ben van plan dat op 9 mei aanstaande te doen, zodat u tot die tijd de gelegenheid heeft de kopie bijvoorbeeld op uw eigen pc te plaatsen/bewaren. Met vriendelijke groet, Mathonius 7 mei 2012 03:07 (CEST)

Beste Mathonius. Jammer, dat ontwikkelingen van Wikipedia altijd achter moeten lopen op ontwikkelingen in het onderwijs. Zeker nu wij (lees HU) in het onderwijs met steeds MINDER echter boeken en steeds meer met Wikipedia, -media, -books en -versiteit gebruik gaan maken. Voorspelling: over een jaar (be)staat het begrip "Sinaasappelwet" en wordt er meer dan ooit met het AHP model gewerkt. - -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 7 mei 2012 08:43 (CEST) -
Andere vraag: moet AHP en Sinaasappelwet eigenlijk in zijn geheel naar Books en op (nl)wikipedia alleen maar een korte uitleg? wil ik wel aan werken :-) - -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 7 mei 2012 08:43 (CEST) -
Nmm moet de hele sinasappelwet compleet verdwijnen in de artikelen op Wikipedia, dus de term niet noemen en ook geen omschrijvingen. Wikipedia is een encyclopedie, geen platform om ideeen te presenteren, zie ook WP:NOT. Wat een HU-docent voor de klas noemt en verzint is misschien leuk, maar dus niet hier. Pas terugplaatsen als het in, al dan niet digitale, literatuur breed opgenomen staat. Sonty (overleg) 7 mei 2012 08:53 (CEST)
Ik heb het artikel Sinaasappelwet in zijn geheel als uitleg in het artikel AHP geplaatst. Als ik jou zo hoor, is dat ook niet goed. Overigens die docent dat zin er meerdere en daar ben ik er één van... Is het een idee om het huidige artikel AHP in zijn geheel in wikibooks te plaatsen en in wikipedia alleen een korte omschrijving (en dan zonder de sinaasappelwet). Daar wil ik graag aan werken :-) - -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 7 mei 2012 09:03 (CEST) -
AHP kan zonder problemen als onderwerp blijven op Wikipedia, wel dus de artikelinhoud aanpassen. Uiteraard mag AHP in digitale boekvorm op Wikibooks worden gezet. Sonty (overleg) 7 mei 2012 09:23 (CEST)

Spiekbriefje[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, De toevoegingen op het spiekbriefje zijn geen zaken die daar thuishoren. Het spiekbriefje is bedoeld voor de meest basale zaken, en daar behoren codes voor tekens niet bij. Verder is bovendien de aanbeveling zoals die weergegeven wordt niet correct. Groetjes - Romaine (overleg) 16 mei 2012 19:17 (CEST)

Hoi, Jammer, want ik hoor de meesten die met mij mee doen klagen over de (on)toegankelijkheid (lastig die HTML code) en vooral de pijltjes (maar ook ander zaken als < en > of < en > & l t ; en & g t ; ) scoren daarbij heel hoog. Probeer maar eens te zoeken binnen Wikipedia hoe je heel simpel een ← er in krijgt als je dat nog niet weet...
tevens: van wie is het spiekbriefje? mag je daar nou wel wat of niet iets aan toevoegen?
en als laatste, wat is er niet goed aan mijn aanbeveling? heb ik de code niet goed?
allemaal vragen... hopelijk snel een antwoord. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 16 mei 2012 19:25 (CEST)
Hallo Rens ten Hagen, Het spiekbriefje is van iedereen, net als iedere andere pagina op de wiki. Echter, dat betekent niet dat iedereen er maar wat naar eigen goeddunken op kan zetten en het spiekbriefje is opgezet met een specifieke achtergrond en die achtergrond houden we in het hoofd bij aanpassingen. In lijn met het doel van het spiekbriefje hoort hetgeen je toevoegde er niet thuis. Maar laat ik je uit de brand helpen: kijk bij het bewerken eens onder de knop "Pagina opslaan": daar staat een hele set aan speciale tekens, waaronder de pijltjes. Deze pijltjes zijn aanklikbaar zodat deze pijltjes heel eenvoudig in te voegen zijn. Verder staat bovenaan de pagina Help:Speciale tekens uitgelegd dat we de codes voor symbolen als pijltjes en vele meer, in principe niet gebruiken, maar de tekens zelf rechtstreeks invoegen (zonder code dus). Verder noem je overigens die pijltjes, dat men ze heel erg wenst, maar ik ben redelijk uitgebreid op de hoogte van er op de wiki speelt en heb daar echt niets van gezien. Als je me daar voorbeelden van kan geven: graag, dan kan ik die gebruikers uitleggen hoe simpel men aan de pijltjes kan komen. Tenslotte is het ook zo dat zeker pijltjes in lopende tekst niet gebruikelijk en doorgaans niet gewenst zijn, dus de hoeveelheid vraag zal ik relatief klein zijn. Groetjes - Romaine (overleg) 19 mei 2012 00:07 (CEST)
Hoi, Romaine. Ik heb de "onderkant" eens goed bekeken daar staat genoeg in. Ik ben nu bezig met Wikibooks en zoek schrijvers voor het Wikiversiteit traject Bouwkunst. De drempel zit 'm in de lastige verwerking van taal in de stukken. Daar haakten de eersten mede op af. Ik zelf heb er geen moeite mee (zie mijn eigen gebruikerspagina vol met Wiki-oneigenlijke semi-HTML-zooi. :-) ). Dank voor de hulp en wellicht tot een wederdienst (zeker daartoe bereid). -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 19 mei 2012 10:07 (CEST)

Bouwprocesmanager[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, ik heb je artikel Bouwprocesmanager ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora (overleg) 18 mei 2012 21:53 (CEST)

Hoi, Ik ben druk bezig met aanpassen. Dank voor de input! (zoals ze in de US zeggen: No ploblem!) - -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 19 mei 2012 10:09 (CEST)
ook voor Bouwproces staan opmerkingen op de lijst. mvg - Agora (overleg) 21 mei 2012 12:00 (CEST)
Dag Agora, ik heb op de lijst gekeken. zowel Bouwproces als Bouwprocesmanager staat er op, maar ik verwacht ook niet echt iets anders. Laten we vooral kritisch blijven bij de groei / ontwikkeling van Wikipedia. Wie wil er mee (aan) schrijven?) Ik ben zelf een onverbeterlijke optimist dus... :-) Overigens: Wat is een wiu / EW? -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 21 mei 2012 12:09 (CEST)
wiu staat voor werk in uitvoering en gaat over de Wikipedia:Conventies, Ew of NE staat voor encyclopedische waarde dan wel niet encyclopedisch en heeft met WP:REL te maken. mvg Agora (overleg) 21 mei 2012 12:16 (CEST)
Dag Agora, ik heb de term Bouwproces eens geprobeerd bij Google en de eerst TIG pagina's gaan over het bouwproces zoals ik dat heb beschreven. En op de eerste pagina staan er al TWEE die zelfs een soortgelijke fasering beschrijven... Wat wil een mens nog meer? Ik hoor graag van jou / jullie... -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 21 mei 2012 12:21 (CEST)

Programma van eisen en Programma van Eisen[brontekst bewerken]

Dag Rens. Recent maakte je Programma van Eisen aan. Vandaag kwam ik erachter dat er reeds het artikel Programma van eisen bestond. Zou je misschien eens kunnen kijken of je beide artikelen kunt samenvoegen tot 1 artikel? Mvg Sonty (overleg) 23 mei 2012 15:51 (CEST)

Zo goed? -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mei 2012 21:58 (CEST)
Prima dat ze zijn samengevoegd. Mvg Sonty (overleg) 28 mei 2012 22:12 (CEST)

Verwijderingsnominatie Hasselbraam[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, ik heb je artikel Hasselbraam ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Woody|(?) 28 mei 2012 21:53 (CEST)

Hoi, Ik heb de discussie gevolgd over de Hasselbraam bij de aangemaakte pagina's. Er is een artikel aangemaakt met als Kop Hasselbraam en dan als uitleg dat het een BASISSCHOOL is... Dat lijkt me NIET de bedoeling. De Hasselbraam is een door mevrouw Annie MG Schmidt bedachte vrucht, en niet een schooltje in Pukkel of wat voor plaats dan ook... Om er voor te zorgen dat dat in één keer helemaal afgelopen is zouden we (wij de wikipediaanen) het artikel ZELF in beheer kunnen nemen en er voor zorgen dat dit voortaan goed gaat. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mei 2012 21:57 (CEST)
Ik heb het juist genomineerd omdat het een vrucht is, iets waarvan ik de encyclopedische waarde niet zie. Er staat ook kort vermeld dat er basisscholen zijn die ernaar vernoemd zijn, wat ik nog minder relevant vind, maar wat niet de reden is voor de nominatie. Ik kan overigens niet op hun handtekening klikken. Het is de bedoeling dat uw handtekening tenminste een link bevat naar uw gebruikers- of overlegpagina. Zou u dit kunnen aanpassen? Vriendelijke groet, Woody|(?) 28 mei 2012 22:15 (CEST)
Handtekening doet t nu wel.
Het blijft een dilemma... gaan we alle basisschooltjes steeds verwijderen die de naam Hasselbraam claimen? of gaan we dat voor zijn. Zou jij dat in de bredere groep van moderatoren willen gooien? -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mei 2012 22:21 (CEST)
UW CITAAT:
Het claimen van artikelnamen kan nooit de bedoeling zijn.
Het is daarnaast heel goed mogelijk dat, mocht een basisschool met deze naam E-waarde krijgen,
uw artikel wordt hernoemd naar 'Hasselbraam (vrucht)', dus dan heeft uw claim niet veel zin gehad.
Ik heb verder gereageerd op uw overlegpagina. Vriendelijke groet, WoodcuttertyWoody|Overleg 28 mei 2012 22:17 (CEST)
Heb de tekst uit overlegpagina hierheen gekopieerd... Ik snap wat je bedoelt, maar het voelt (voor mij, maar ook volgtijdelijk en encyclopedisch) als verkeerd om... Eerst was er mevrouw A. toen de Hasselbraam en daarna pas de school... En, het is niet mijn claim. Het voelt als inpikken door anderen, waarvan ik vind dat zij claimen. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mei 2012 22:26 (CEST)
Volgens mij is hier sprake van een denkfoutje. Ik heb uw argument in ieder geval op de beoordelingslijst toegevoegd om te zien wat andere gebruikers hiervan vinden (ik ben overigens geen moderator). Woody|(?) 28 mei 2012 22:33 (CEST)

Bronvermelding[brontekst bewerken]

Dag Rens, je zegt dat je het graag zelf wilt doen, dus by all means, maar ik had al een start gemaakt, dus hierbij wat ik al had:

klik op 'bewerken' om de broncode te zien/kopiëren

Vermeld a.u.b. de delen die je gebruikt hebt apart (dus niet als één bron), zoals ik hierboven met deel 11 van Jellema heb gedaan. Ik weet niet of het klopt wat ik daarin heb gezet, ben afgegaan op wat ik op internet kon vinden, dus als de uitgever, jaar of plaats niet klopt moet dat aangepast worden. Als je nog weet of je specifieke bladzijdes gebruikt hebt is dat altijd goed om erbij te zetten, dat maakt het voor mensen die de informatie willen verifiëren ook makkelijker. Misschien heb je iets aan Gebruiker:Woodcutterty/Kladblok4#Boeken. Dit komt uit een leidraad. Als het bij een bepaalde passage hoort zet je het achter die passage tussen <ref></ref>. Succes! Woody|(?) 3 jun 2012 22:04 (CEST)

Dank alvast voor de aanzet... Mooi plaatje levert dat op. Ik ga de bron Jellema verder uitwerken. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 3 jun 2012 22:09 (CEST)

RapidDrive van Rapidshare[brontekst bewerken]

Hallo kun je de dienst RapidDrive toevoegen aan het tabel van Dropbox? Dankje,

Beoordelingsnominatie Gedachtegoed[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gedachtegoed dat is genomineerd door Wikiklaas. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140401 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 apr 2014 02:06 (CEST)

Donald Kirkpatrick[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Donald Kirkpatrick. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 26 mei 2014 11:14 (CEST)

  • Beste moderatoren, Ik zie en hoor graag wat er nog beter kan. iedere aanvulling en wijziging is welkom. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 26 mei 2014 11:21 (CEST)
Je hebt op de overlegpagina bij dat artikel een behoorlijke lap Engelse tekst gezet die je op internet gevonden hebt. Vanwege auteursrechten heb ik dat fors ingekort. Zie ook mijn verdere opmerkingen op die pagina. - Robotje (overleg) 27 mei 2014 23:40 (CEST)
Bedankt -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mei 2014 10:16 (CEST)
Dag. Zoals je zult begrijpen ben ik een beetje in de war. WAT is er mis (was er mis) aan het artikel over Donald Kirkpatrick? ik zie dat het is verwijderd. Ik had er mijn best op gedaan, was volgens mij nog met jullie moderatoren in overleg, en nu is het weg. Wat zijn de regels? als ik alles beschouw zou het toch goed moeten zijn. Althans REDELIJK. Ik wil graag de tekst in ieder geval terug, zodat ik het opnieuw kan proberen MET JULLIE HULP en met gewone communicatie. Het was er af zonder dat ik een bericht daarvan heb ontvangen. Of heb ik het mis en staat het nu ergens anders? Groet, -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 9 jun 2014 19:36 (CEST)

Coachaanvraag om Donald Kirkpatrick af te maken[brontekst bewerken]

Voornamelijk om artikelen te kunnen plaatsen als Donald Kirkpatrick PhD en anderen. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 9 jun 2014 20:08 (CEST)

Beste Rens, ik wil jou wel even coachen. Ik zie dat er twee bijna identieke artikelen over Kirkpatrick bestaan op de Duitse en Engelse wikipedia, dus dat moet hier wel lukken. Allereerst ga ik jouw eerder aangemaakte pagina terugzetten op jouw persoonlijk kladblok en dan probeer ik samen met jou er een wikiwaardig artikel van te maken. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 10 jun 2014 10:02 (CEST)
P.S. Hou wel rekening met een verminderde activiteit tussen 12 juni en 13 juli waarbij ik geveld door WK-koorts in de zetel zal doorbrengen, met symptomen zoals roodgeelzwarte uitslag Knipoog KroySquare.jpgDirkVE overleg 10 jun 2014 10:13 (CEST)
Dag DirkVE. Dank al vast. Ik ga eerst eens aan de slag met BRONNEN. Vooral over het gebruik in het Nederlands taalgebied. Overigens, ik heb ook last van dat soort koorts ;-), maar die gaat bij mij gepaard met een grote verschuiving van de dagelijkse activiteiten richting vlak-voor-het-beeldscherm. Groet 86.94.217.193 11 jun 2014 10:47 (CEST) -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 11 jun 2014 10:52 (CEST)
Dag DirkVE. Het WK voetbal is afgelopen. De vakantie is voorbij en ik en ook nog eens verhuisd. Tijd om weer eens aan Donald Kirkpatrick te werken. Ik ben er HELEMAAL klaar voor. Jij ook? Mijn idee is dat ik de door jou genoemde duitse en engelse wikipedia. Zal ik die "vertalingen" hier onder plaatsen? -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 22 sep 2014 21:34 (CEST)

Energieindex[brontekst bewerken]

Beste Rens,

Dank voor je nieuwe artikel Energieindex. Heb een link gelegd naar Energielabel. Klopt dat artikel nu niet meer? Samenvoegen en doorverwijzing? Ik vind het verwarrend(, kan aan mij liggen). Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 23 nov 2014 16:10 (CET)

Dag Hans, Nee ik ben nog niet klaar. het wordt nog veel ingewikkelder. Het energielabel blijft bestaan. Er zijn er straks twee!!!! Een voor de particuliere bewoner en een voor de professionele verhuurder. Dat ga ik allemaal uitleggen komende weken. Groet Rens -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 23 nov 2014 16:14 (CET)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 16:21 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Mutatieonderhoud[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen,

Zou u uw artikel Mutatieonderhoud van bronnen kunnen voorzien? Het gebruik van woorden als "vaak" en "meestal" roept om verduidelijking. Ook wordt mij niet duidelijk of het een universeel fenomeen betreft of dat u het geschreven heeft met het oog op de situatie in een bepaald land (Nederland?). Alvast bedankt!

Woodcutterty|(?) 27 jul 2015 13:54 (CEST)

Goede middag Woodcutterty. Ik ga er mee aan de slag. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 27 jul 2015 13:56 (CEST)

Nederlandstalige Wikipedia[brontekst bewerken]

Hallo Rens, denk je er aan dat dit de Nederlandstalige Wikipedia is, en niet de Nederlandse? EvilFreD (overleg) 30 aug 2015 13:07 (CEST)

Soms wel! :-) Maar ik laat het graag aan de Belgische collega om hierin zijn of haar bijdrage te leveren. In het vervolg zal ik er op letten dat ik "in Nederland" toevoeg als ik de indruk heb dat de Belgische lezers er anders in staan. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 30 aug 2015 17:51 (CEST)
En hopelijk ook als de Zimbabwanen er anders in staan. Woodcutterty|(?) 30 aug 2015 17:55 (CEST)
Surinamers? Antillianen? Zuidafrikanen (dialect?)? En er wordt ook Nederlands gesproken in delen van de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Duitsland, Australië en Indonesië. Hoe zit het daarmee? Ik zal me nog beter oriënteren en vaker "in Nederland" toevoegen -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 30 aug 2015 18:04 (CEST)
We schrijven een encyclopedie in het Nederlands, meer niet. We schrijven niet met de focus op Nederlandstaligen in de zin dat we de onderwerpen vanuit hun perspectief benaderen. Woodcutterty|(?) 30 aug 2015 18:08 (CEST)
Door er "in Nederland" aan toe te voegen wordt een artikel over een fenomeen geen artikel over de Nederlandse situatie. En zelfs als dat wel zo was, is dat geen wenselijke situatie. Er wordt namelijk gesuggereerd dat het fenomeen zich alleen in Nederland voordoet. Onderwerpen beperken zich tot niet landsgrenzen en dienen dus ook niet als zodanig benaderd te worden. Binnen een algemeen artikel kan wel de situatie in bepaalde landen besproken worden. Je kunt in zo'n geval het toevoegen van informatie over de situatie in andere landen wel overlaten anderen. Je artikelen over verschillende soorten onderhoud dienen dus enige aanpassingen te ondergaan. EvilFreD (overleg) 30 aug 2015 21:36 (CEST)

Beoordelingsnominatie Klachtenonderhoud[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Klachtenonderhoud dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150830 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 31 aug 2015 02:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Preventief onderhoud[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Preventief onderhoud door The Banner, Correctief onderhoud door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150905 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 sep 2015 02:03 (CEST)

Verborgen gebreken (recht)[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, Misschien is het goed om aan te geven dat het hier Nederlands beterft. groeten, vis ←  Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg  → overleg 19 okt 2016 16:26 (CEST)

Top. doe ik -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 19 okt 2016 19:11 (CEST)

eologisme[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, Ik twijfel over het bestaan van dit (grappige) neologisme. En is de genoemde René Daniëls de bekende kunstenaar? De twijfel had ik ook ooit bij het begrip backroniem. groeten, vis ←  Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg  → overleg 30 nov 2016 16:52 (CET)

  • Het gaat over DE WIM Daniëls uit Eindhoven, taalkunstenaar. Hij was in het programma van BNR, deze week. Excuse voor de naamfout! -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 1 dec 2016 08:43 (CET)

Eeuw is geen millenium[brontekst bewerken]

Op het artikel kwik en ijzer haalde je eeuwen (100 jaar) en millenia (1000 jaar) door elkaar. Ik heb het gecorrigeerd. Misschien weet je zelf nog andere plekken waar dat gebeurd kan zijn? Zwitser123 (overleg) 15 dec 2016 18:32 (CET).

Dankjewel voor de supersnelle reactie. Ik corrigeer vaak de verwijzingen. De fouten zijn inderdaad tussen eeuwen en millenia maar ook tussen zaken als 1500 en tweede millenium voor... 1500 voor is een EXACT jaar. net als 1505 voor. maar vaak wordt bedoeld tussen 2000 en 1000 voor: in de 15e eeuw voor... Lastig lastig -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 15 dec 2016 18:36 (CET)

Promotie[brontekst bewerken]

Dag Rens, ik heb je toevoeging aan Landgoed de Utrecht gewijzigd. Het had wel heel erg veel weg van een promotiepraatje voor de natuurbegraafplaats, compleet met externe link in de lopende tekst. Vr. groet, JanB46 (overleg) 14 jan 2017 10:59 (CET)

IP-adres[brontekst bewerken]

Beste Rens ten Hagen, ik zag op de gebruikerspagina van dit IP-adres dat deze van u is. Ik ga er van uit dat uw IP-adres is veranderd, klopt dat? Het IP-adres voerde namelijk een tamelijk grove bewerking uit. Met vriendelijke groet, Xxmarijnw overleg 4 apr 2017 18:43 (CEST).

  • Beste Xxmarijnw. Ik ben mij van geen kwaad bewust. De bewerking (op de pagina Ingvar Kamprad) komt niet van mij. Ik werk bijna uitsluitend onder min eigen account bij wikipedia. Wellicht dat iemand (ik woon daar niet meer) iets heeft geflikt maar ik heb geen idee wie en vooral ook niet waarom. Mijn nieuwe IP4 adres is 77.166.158.59.
    • Bedankt voor uw antwoord en sorry voor het ongemak. Glimlach Xxmarijnw overleg 5 apr 2017 09:48 (CEST)

Automobilist[brontekst bewerken]

Beste Rens ten Hagen, je hebt het artikel Automobilist aangemaakt. Wat er nu staat is echter niet meer dan een woordenboekdefinitie. Daarom heb ik het op de beoordelingslijst geplaatst. Misschien zie je nog mogelijkheden om het uit te breiden adhv bronnen. Groeten, Queeste (overleg) 3 mei 2017 20:20 (CEST)

  • Automobilist gaat als benaming voor een persoon die een auto bestuurt veranderen. Dat wil ik er wel aan toe voegen...

Beoordelingsnominatie Motorblok (politiek)[brontekst bewerken]

Hallo Rens. Ik heb het door jou aangemaakte artikel Motorblok (politiek) voorgedragen voor een nominatie omdat ik van mening ben dat het geen zelfstandige plek in deze encyclopedie verdient. De betreffende sessie is hier te vinden. Groet, Apdency (overleg) 19 jun 2017 11:36 (CEST)

Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Goedenavond Rens, als u bewerkingen op een artikel doet is het mogelijk om via de knop 'Toon bewerking ter controle' te kijken hoe het eruit ziet, en daarna verder te gaan met bewerkingen. Het voordeel is dan dat er minder 'tussenversies' worden opgeslagen in de geschiedenis van het artikel. Groeten, Bob.v.R (overleg) 14 jul 2017 18:55 (CEST)

  • Dag Bob. Goed idee. Het is een soort van verslaving om het meteen te willen zien. Ik ga op de voorvertoning drukken. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 14 jul 2017 18:59 (CEST)
    • Okay Rens, als je op de 'voorvertoning' drukt dan zie het resultaat van je bewerkingen inderdaad meteen, maar daarna kan je gewoon verder gaan. Goed weekend, Bob.v.R (overleg) 14 jul 2017 19:30 (CEST)

ABBA-methode[brontekst bewerken]

Hallo Rens ten Hagen, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over ABBA-methode. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Rode raaf (overleg) 22 sep 2017 09:34 (CEST)

De vrouwen die je nooit hebt ontmoet[brontekst bewerken]

La mujer que nunca conociste logo 2017.jpg

Op 8 maart zal voor de tweede maal de #100wikiwoman-challenge eindigen, maar niet gevreesd want er komt meteen een tweede uitdaging aan. Vanaf 5 maart tot 9 april 2018 loopt de schrijfwedstrijd "De vrouwen die je nooit hebt ontmoet". Dit initiatief vindt plaats tijdens Women's History Month en wordt ondersteund door Iberocoop. Deze wedstrijd werd voor het eerst in 2015 georganiseerd op de Engelstalige Wikipedia en vanaf 2017 internationaal. De Nederlandse Wikipedia zal voor de tweede maal deelnemen. Tot nu toe resulteerde dit in 3500 nieuwe of bewerkte artikelen. Het doel is het verbeteren van Wikipedia's artikelen over vrouwen. We bedoelen hiermee ook alle artikelen gerelateerd aan vrouwenorganisaties en feministische bewegingen. Dit kan door bestaande vrouwgerelateerde artikelen zo neutraal mogelijk te maken of nieuwe artikelen te schrijven op een zo genderneutraal mogelijke wijze. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen, ter beschikking gesteld door Wikimedia Argentinië en Wikimedia Nederland.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden op De vrouwen die je nooit hebt ontmoet. KroySquare.jpgDirkVE overleg 1 mrt 2018 14:38 (CET)

Decompositie[brontekst bewerken]

Op het lemma staat nog steeds het sjabloon "meebezig". Ik zie dat het lemma nog niet "af" is, heb je binnenkort tijd daar voor? vr groet Saschaporsche (overleg) 28 mrt 2018 09:57 (CEST)

Ik ben er mee bezig. Naast mijn werk op Wikipedia (aan decompositie) werk ik nu in de werkgroep Decompositie van de NEN. Deze werkgroep (NEN 2660) is hard bezig en ik probeer daar de vertaling te maken naar decompositie in de praktijk. Dus t is ff afwachten hoe en wanneer het verder -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 28 mrt 2018 10:37 (CEST)
Dank je wel voor je snelle antwoord, ik wens je veel succes met het vertalen! vr groet Saschaporsche (overleg) 28 mrt 2018 11:02 (CEST)
Ik zie dat de pagina (zonder overleg met mij) in eens is verwijderd. Zou ik alles terug kunnen krijgen zodat ik er e wel aan kan werken maar niet op wikipedia. Als t dan wel voldoet zet ik het er wel weer op. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 15 apr 2018 11:56 (CEST)
Dag Rens ten Hagen, vanwege je verzoek op (ten minste) twee overlegpagina's over dit artikel: ik heb wat er nu in je kladblok staat even bekeken, en daarbij valt me één allesoverheersende tekortkoming op: je bent bezig daar je eigen visie op het begrip uiteen te zetten. De pagina leest nu als een essay van iemand die een nieuw begrip introduceert, en nu aan anderen uitlegt hoe dat moet worden opgevat. Daarvoor is de encyclopedie niet bedoeld. Als je een zinnige pagina over het onderwerp wilt schrijven, dan zul je dus moeten schrijven op basis van wat kenners al over het onderwerp hebben geschreven, en het helpt enorm voor de betrouwbaarheid die de tekst uitstraalt als je die kenners ook noemt in de vorm van referenties naar hun publicaties. Bij doorgaan op de huidige voet geef ik je weinig kans dat dit ooit in de hoofdnaamruimte geplaatst wordt. WIKIKLAAS overleg 15 apr 2018 14:44 (CEST)
Dag Wiki Klaas. Ik begrijp te lezen dat er iets in mijn kladblok staat.... Kan het niet vinden. Hoe kom ik bij mijn kladblok met de huidige decompositieteksten. Daarnaast een gegeven. Decompositie staat in de BOUW onder druk. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Ik wil een algemeen lemma over Decompositie (bouw) maken. Door anderen (moderatoren ook dacht ik) is er wat aan het artikel getrokken. Wellicht moet dat er gewoon weer uit. Er zijn heel weinig bronnen en referenties beschikbaar over Decompositie (bouw). Onder andere van mijzelf, maar dat is dus geen betrouwbare onafhankelijke bron. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 16 apr 2018 08:56 (CEST) PS Ik heb wel mijn kladblok gevonden, maar niet mijn lemma "decompositie".
Ah. Het artikel was hier voor je geparkeerd. En MoiraMoira had dat naar aanleiding van je eigen verzoek op haar OP ook daar gemeld. Groet, WIKIKLAAS overleg 16 apr 2018 21:01 (CEST)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Kick Out Zwarte Piet[brontekst bewerken]

Zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181128. mvg - Agora (overleg) 28 nov 2018 18:31 (CET)

WKB[brontekst bewerken]

Beste Rens ter Hagen, het is niet toegestaan om een artikel te hernoemen door de inhoud te copypasten naar een andere titel. Op die manier gaat namelijk de bewerkingsgeschiedenis verloren. Het is verplicht die te behouden vanwege de licentie die Wikipedia hanteert. De juiste procedure staat op Help:Titel van een artikel wijzigen. De naam die je gebruikte, is nu echter al bezet. Daardoor kan het nu alleen nog met een moderatorverzoek op WP:AV. Wikiwerner (overleg) 13 mei 2019 19:47 (CEST)

Inmiddels is het duplicaatartikel verwijderd en kon je de hernoeming uitvoeren met behoud van de bewerkingsgeschiedenis. De links die verwezen naar de motorfiets, verwijzen nu echter naar de doorverwijspagina (dit was ook het geval geweest als je het had gedaan zoals eerst). Wil je die nog repareren? Wikiwerner (overleg) 15 mei 2019 18:05 (CEST)
Die wil ik met alle liefde en plezier repareren. HOE kom ik er achter WAAR in de NL Wikipedia overal een doorverwijzing staat naar de WKB (motorfiets. Is daar een truc voor? -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 16 mei 2019 07:48 (CEST)
Ga naar de (nu doorverwijs)pagina WKB en klik op "Links naar deze pagina". Wikiwerner (overleg) 16 mei 2019 12:55 (CEST)
Aan het herstellen, maar is niet makkelijk bij allerlei overlegpagina's. Ik doe mijn best. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 16 mei 2019 18:58 (CEST)

HKZ[brontekst bewerken]

Je maakte ooit de dp HKZ aan. Nieuwe gebruiker Anikaaz heeft hier een tekst ingevoegd waarvan ik niet weet of dat juist is zo. Al zijn/haar andere bewerkingen waren linkspam... wil je er even naar kijken s.v.p.? Zwitser123 (overleg) 15 mei 2019 09:55 (CEST)

Volgens mij staat er geen onzin of reclame. Ik durf het wel zo te laten. -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 16 mei 2019 07:51 (CEST)

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:53 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:03 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:56 (CEST)

KWR[brontekst bewerken]

Hoi, ik heb de pagina KWR verwijderd. Het betrof slechts de uitleg dat het voor Kwalitatieve woningregistratie staat. Het lijkt me wat overdreven om er een apart artikel aan te wijden met één zinnetje dat in feite alleen maar doorverwijst naar de juiste pagina. Of had je het artikel eigenlijk als een redirect willen opzetten? Thieu1972 (overleg) 20 jan 2020 21:59 (CET)

maak er dan maar een doorverwijspagina van. 2A02:A449:51EB:1:B966:EA2F:4EE9:CEEB 21 jan 2020 08:18 (CET) -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 21 jan 2020 08:19 (CET)
Ik zag even later dat iemand dat ook al had gedaan. Zie KWR. Thieu1972 (overleg) 21 jan 2020 08:20 (CET)
TOP! -ArrowRightNavbox.svg R0 ArrowLeftNavbox.svg- overleg... 21 jan 2020 08:23 (CET)