Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190208

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Op deze pagina vindt geen stemming bij meerderheid plaats, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw onderbouwde mening te geven. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's
Verberg naaststaande uitleg door in je voorkeuren de optie "Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst" (onder het kopje "Weergave") aan te vinken.
Instructies voor moderatoren
Archief 2019

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
 1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering en onderneemt daartoe de volgende acties:
  Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
  Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
  De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
 2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
  Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
  De oorspronkelijke nominator kan een nominatie vroegtijdig intrekken door het gelinkte artikel <s>door te strepen</s>.
 3. In de dagen erna beoordeelt een moderator of het artikel in de dan aanwezige staat behouden of verwijderd moet worden. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
  De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (relevant genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet relevant genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie (zie hiervoor deze pagina).

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Als dat niet overtuigt, kan heroverweging van een verwijdering gevraagd worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Daarbij is aan te raden met sterke argumenten te komen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Plaats iedere nieuwe nominatie onderaan (dus de oudste staat bovenaan). Voor een reactie op een genomineerd artikel: klik naast het bijbehorende kopje op 'Bewerken'.

Toegevoegd 08/02; af te handelen vanaf 22/02[bewerken]

Toegevoegd 08/02 voor 8:00[bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Sébastian Cibois - NE. relevantie niet aangetoond, nergens blijkt dat hij actief is geweest op het hoogste niveau. Daarnaast ontbreken de benodigde bronnen. MatthijsWiki (overleg) 8 feb 2019 08:28 (CET)
 • Exar Kun - NE - bijrolpersonage waarvan E-waarde niet is aangetoond in artikel middels onafhankelijke, gezaghebbende bronnen die het onderwerp beschrijven. Geen bronnen te vinden (behalve fanpagina's). Heeft slechts een kleine rol binnen Star Wars (en komt in films niet eens voor). Artikel is meer iets voor een fanwiki. Arbril316 (overleg) 8 feb 2019 09:21 (CET)
 • Luminara Unduli - NE - op zich een leuk bijrolpersonage, maar niet eentje waarover door (gezaghebbende) onafhankelijke secundaire bronnen is geschreven (althans niet die ik kan vinden). Artikel bevat alleen een fictieve biografie. De gebruikte bronnen lijken allemaal direct betrokken te zijn bij het onderwerp. Artikel past beter op een fanwiki. Arbril316 (overleg) 8 feb 2019 11:11 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Komt voor in deze en deze encyclopedie. Moet misschien wel worden herschreven, maar lijkt me derhalve wel relevant genoeg. Encycloon (overleg) 8 feb 2019 11:55 (CET)
   • Ik vraag me alleen wel af hoe onafhankelijk beide encyclopedieën zijn. Schrijver Pablo Hidalgo werkt sinds 2000 voor Lucasfilm, het productiebedrijf achter Star Wars. Arbril316 (overleg) 20 feb 2019 10:19 (CET)
 • Hydrozine - wiu - Erg kort artikel, of het helemaal klopt wordt gezien het twijfelsjabloon al door een andere gebruiker betwijfeld. Zonder uitleg lijkt het ook wat te kort door de bocht genomen de stelling... Dagdeel (overleg) 8 feb 2019 11:46 (CET)
  • Zie ook het (eveneens op TBP geplaatste) Team FAST. Thieu1972 (overleg) 8 feb 2019 11:55 (CET)
  • Dit is een zeer E relevant onderwerp, waarbij er m.i. géén twijfel hoeft te bestaan aan de juistheid van die paar woorden. Maar het gaat hier over de stof Mierenzuur, waarbij het mij een raadsel is waarom ze voor deze synonieme naam hebben gekozen, zeker met de verwarrende gelijkenis met een andere energiedragende stof hydrazine. Aangezien het gebruik van mierenzuur als energiedrager in dat artikel al besproken wordt, stel ik voor om er een redirect naar Mierenzuur#Hydrozine van te maken. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 8 feb 2019 23:18 (CET)
   • Kijk aan, bij deze omgezet naar een Mierenzuur en doorgestreept.. Dagdeel (overleg) 9 feb 2019 08:03 (CET)
 • Stichting Opkikker - Reclame. Ew? Geen onafhankelijke bronnen, artikel geschreven door de organisatie zelf - KroySquare.jpgDirkVE overleg 8 feb 2019 11:51 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen externe bronnen toegevoegd, geschreven uit eigen ervaring/kind en vanuit maatschappelijk belang Edwinhortensius (overleg) 8 feb 2019 13:11 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Reclame door de PR-afdeling van de stichting. Het maatschappelijk belang wordt niet ontkend, maar er zijn andere media, zoals de eigen website, om dat te behartigen. Fred (overleg) 8 feb 2019 18:58 (CET)
   • Ik zie onafhankelijke bronvermelding en een vrij neutraal verhaal. Er is onvoldoende reden om dit artikel te verwijderen, dus ik heb het behouden. Zie ook nog de kleine opknapbeurt die ik heb uitgevoerd. JurriaanH (overleg) 17 mrt 2019 18:09 (CET)

Toegevoegd 08/02 tussen 12:00 en 18:00[bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Maurer Söhne (ondernemer) - Weg/wiu - Lastig te bepalen of de oprichter van een staalbedrijf een eigen artikel verdient. Maurer Söhne wees al naar het bedrijfsartikel. Als de informatie klopt kan een deel misschien opgenomen in het bedrijfdartikel, maar niet alles, gezien er iets teveel detail in staat, ik denk ook dat zelfstandige bedoeld wordt in plaats van het moderne ZZP'er-duiding... Dagdeel (overleg) 8 feb 2019 12:03 (CET)
  • Opmerking Opmerking Dit gesnoeid. Bronnen zeker voor de laatste uitspraak gewenst. Encycloon (overleg) 8 feb 2019 12:08 (CET)
Opmerking Opmerking Die laatste zin was helemaal niet juist. Je hebt de tekst veranderd in je "snoei", dit is niet wat er stond. Nu staat er dat Söhne als opvolger van Schwarzkopf kan beschouwd worden terwijl hij overleden was voor Schwarzkopf geboren werd. Ik heb het aangepast. Rickie97 (overleg) 9 feb 2019 13:02 (CET)
Oeps, goed opgemerkt. Zie verder deze bewerkingssamenvatting. Encycloon (overleg) 9 feb 2019 13:34 (CET)
 • Scheepsramp van de Nellore - weg - Artikel is afgesplitst van Nellore (schip, 1913), dat onlangs op de beoordelingslijst heeft gestaan. Dit gedeelte is een bronloze beschrijving van de ondergang van het schip, aangemaakt door een gebruiker, die een spoor heeft achtergelaten op de Nederlandstalige Wikipedia van artikelen die zonder enige bronvermelding van elders waren overgenomen. Ook dit artikel heeft alle kenmerken van een bestaande tekst die van elders is overgenomen. Nmm kan een dergelijk artikel niet gehandhaafd blijven zonder een duidelijke bronvermelding, waarbij geverifieerd kan worden en wat de herkomst van de tekst is en of er geen sprake is van plagiaat. Gouwenaar (overleg) 8 feb 2019 13:17 (CET)
  • Ter kennisgeving: ik kon met een internet-zoektocht niet de herkomst van deze tekst herleiden. Ik vond HIER wel een document dat mogelijk geschikt is als bron om alsnog een alinea over de ondergang van dit schip te schrijven in het artikel Nellore (schip, 1913). Want het is uiteraard wel wenselijk om - bebrond - informatie over de ondergang van dit schip in Wikipedia op te nemen. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 8 feb 2019 13:34 (CET)
  • Per de eerdere beoordelingsnominatie (die eigenlijk volledig over dit gedeelte ging) en zeker na Gouwenaars toelichting ben ik als afsplitser Voor Voor verwijderen. (Een - bebronde - alinea in het scheepsartikel zou ik overigens prima vinden.) Encycloon (overleg) 8 feb 2019 22:04 (CET) (Iets aangepast. Encycloon (overleg) 8 feb 2019 22:48 (CET))
   • Opmerking Opmerking lijkt ook mij prima. Gouwenaar (overleg) 8 feb 2019 22:13 (CET)
    • Ik heb de hele geschiedenis van het schip nu bij het schip zelf gezet, met de bronnen. De ramp heel summier overgenomen uit de bron. Als niemand de bron van het artikel vindt en het stevig aanpakt kan het maar beter weg. Stunteltje (overleg) 9 feb 2019 10:24 (CET)
 • Sabé - NE - de relevantie is niet aangetoond middels onafhankelijke, gezaghebbende bronnen die het onderwerp beschrijven. Bijrol wordt vertolkt door Keira Knightley, maar is niet E-waardig. Meer iets voor een fanwiki. Arbril316 (overleg) 8 feb 2019 14:07 (CET)
 • Willem Asman - wiu - Leest nu een reclame voor de persoon, terwijl het best wel eens encyclopedisch waardige schrijver kan zijn... Dagdeel (overleg) 8 feb 2019 14:43 (CET)
  • Ik heb het reclame-achtige weggehaald. Blijft een vrij saai tekstje over dat vooral een opsomming is van boektitels. Maar er zal vast en zeker meer van te maken zijn. Thieu1972 (overleg) 8 feb 2019 15:11 (CET)
   • Het was inderdaad in deze vorm niets anders dan een opsomming van geschreven werken. Ook uit de summiere bronvermelding blijkt niet wat deze persoon encyclopedisch relevant maakt. Tot slot is het ongetwijfeld geen toeval dat de naam van de schrijver van dit artikel hetzelfde is als de naam van de uitgeverij van deze persoon. Ik heb het artikel dus verwijderd. JurriaanH (overleg) 17 mrt 2019 18:09 (CET)

Toegevoegd 08/02 na 18:00[bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Leuk FM reclame Melvinvk (overleg) 8 feb 2019 18:42 (CET)
 • Germa (motorfiets) NE in huidige vorm wordt mij de encyclopedische waarde niet duidelijk, daarnaast zijn er geen geschreven bronnen te vinden. Melvinvk (overleg) 8 feb 2019 18:42 (CET)
  • Met moeite één vermelding gevonden, in een opsomming. Verder helemaal niks over te vinden... Thieu1972 (overleg) 8 feb 2019 19:07 (CET)
Ik heb er een doorverwijzing naar gemaakt (Voor het geval er iemand in geïnteresseerd is, is die mogelijk ook wel geïnteresseerd in die lijst. Pucky (overleg) 9 feb 2019 09:38 (CET)
 • Theater Ludens - ne - Niet duidelijk wat dit gebouw E maakt. Geen enkele bron en degelijke bronnen vind ik ook niet snel. Iedere stad heeft zo haar theaters, cinema's, galerieën, feestzalen, sporthallen, ... Queeste (overleg) 8 feb 2019 19:37 (CET)
  • Ik zeg bewaren. Het item is een opzet naar een uitgebreider artikel. Het is van waarde in de context van Voorburg en een toekomstig te maken item over het Popgala '73 dat een rol speelde in de totstandkoming van de locatie. Als je deze pagina verwijdert kan je net zo goed alle theaters zoals Theater Castellum uit de theaterlijst lijst verwijderen. Bronvermelding is reeds aangemaakt en voor uitbreiding raadpleeg ik momenteel het archief van de gemeente Leidschendam-Voorburg Hurdurburdur 9 feb 2019 00:38 (CET)
  • Archiefwerk is niet toegelaten: dat zijn primaire bronnen en origineel onderzoek. Iedere lagere school, cinema, oefenlokaal voor fanfares, ... zal lokaal zijn belang hebben. De vraag is of het een breder belang heeft en of daar degelijke secundaire bronnen over zijn - meer dan alleen de aankondiging van een programmatie. Queeste (overleg) 9 feb 2019 09:52 (CET)
  • Je wil het artikel echt dolgraag verwijderd hebben hè? Je zorgt ervoor dat enthousiaste en goedwillende wikipedianen er de pest in krijgen. Die mag je op je conto schrijven. Hulde! Maar ik leg mij uiteraard neer bij de mening van een meerderheid. Hurdurburdur 9 feb 2019 10:16 (CET)
 • Darth Desolous - NE - bijrolpersonage waarvan E-waarde niet is aangetoond in artikel middels onafhankelijke, gezaghebbende bronnen die het onderwerp beschrijven. Geen bronnen te vinden (behalve fanpagina's). Personage komt alleen in een computerspel voor. Arbril316 (overleg) 8 feb 2019 19:42 (CET)
 • Martinistam - ne - Geen idee wat deze vereniging E zou maken. Queeste (overleg) 8 feb 2019 20:05 (CET)
 • Orinx-Orins - het lijkt erop dat dit artikel eerder verwijderd is als Molenaars Orinx - zoals ik dit lees heeft het er bovendien alle schijn van dat dit OO is - vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 8 feb 2019 20:22 (CET)
  • Bovendien niet duidelijk of deze familie wel E is; er zijn veel boerenfamilies en zo met een hele genealogie. Verder externe links in de tekst en geen gepaste categorie. Queeste (overleg) 8 feb 2019 20:26 (CET)
   • Beste Queeste, hebt u iets tegen boeren? Het artikel gaat wel degelijk over molenaars. Voor alle duidelijkheid heb ik de titel aangepast. Uw opmerking is dus niet ter zake. De externe links in de tekst heb ik aangebracht om het artikel overzichtelijk te houden. Graag advies om een oplossing. Bedankt voor de vaststelling van gebrek aan categorie, dit is inmiddels aangepast. Pajot - De Wolf (overleg) 10 feb 2019 17:56 (CET)
    • Er staan heel veel externe links in de tekst. De Nederlandstalige Wikipedia heeft als regel dat externe links alleen in bronnen, voetnoten en infoboxen mogen staan. Hier zal dus nog wat een gedaan moeten worden. Thieu1972 (overleg) 11 feb 2019 14:40 (CET)
    • Beste Thieu. Bedankt voor de opmerking; Een idee hoe ik die kan wegwerken?
    • De externe links in de tekst zijn weggewerkt. De lezers van het artikel zullen wel niet meer rechtstreeks bij de gegevens van de molens kunnen terechtkomen.Pajot - De Wolf (overleg) 12 feb 2019 18:01 (CET)
  • Inderdaad een heraanmaak van Molenaars Orinx, waarover op deze beoordelingslijst een uitgebreide correspondentie is geweest. Inmiddels heeft de aanmaker, die aanzienlijke delen van deze informatie heeft overgenomen van zijn eigen website, daarop deze informatie vrijgegeven (zie helemaal onderaan) zoals ik hem geadviseerd had. Daarmee is nog niet aangetoond dat dit artikel E is, maar is het auteursrechtelijke bezwaar in elk geval wel aangepakt. Ook zijn er nu meer andere bronnen toegevoegd, zodat het argument WP:GOO m.i. nu ook niet erg sterk meer is. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 8 feb 2019 22:42 (CET)
  • Inmiddels is het artikel door de aanmaker hernoemd naar Molenaars Orinx-Orins. Ik vind dat geen geschikte naam, want bij mijn weten heeft niemand uit dit geslacht ooit de achternaam 'Orinx-Orins' gehad. Ook is het niet per se noodzakelijk te vermelden dat de mensen uit deze familie meestal molenaars waren; dat komt in het artikel zelf wel aan bod. Ik heb het dus hernoemd naar Orinx met een rd Orins. Ik pleit ervoor de redirects Orinx-Orins en Molenaars Orinx-Orins te verwijderen. Het genomineerde artikel zelf is door mij nog wat opgepoetst en ik heb de lange lijsten met namen verwijderd omdat die m.i. niet terzake deden. (Die kunnen dan voor de zeer geïnteresseerde lezer op de eigen website van de schrijver bestudeerd worden.) Het artikel lijkt me inmiddels wel E. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 1 mrt 2019 13:35 (CET)
  • Opmerking Opmerking Zie ook Overleg gebruiker:Erik Wannee#Molenaars Orinx. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 1 mrt 2019 20:33 (CET)
 • Beuningen Noordwest - wiu - Is geen artikel, maar gewoon een opsomming van straten. Queeste (overleg) 8 feb 2019 20:29 (CET)
  • Bestaat Beuningen Noordwest ook, of is het een zelfverzonnen wijknaam? Thieu1972 (overleg) 8 feb 2019 21:27 (CET)
  • Volgens [1] is Beuningen Noordwest geen wijk, maar is de plaats Beuningen een wijk van de gemeente Beuningen. Deze wijk is onderverdeeld in buurten, niet in wijken, tenzij de gemeente een andere indeling zou hebben ontworpen dan de in het Wijken en Buurten artikel gehanteerde. Beunigen Noordwest wordt niet als buurt vermeld, en ook niet als wijk. Fred (overleg) 8 feb 2019 21:38 (CET)
   • In dat geval is er dus een eigen indeling verzonnen op basis van de windstreken. Dan kunnen we dus binnenkort Beuningen Noordoost, Zuidwest etc verwachten? Dat lijkt me niet de bedoeling. Is in feite een soort origineel onderzoek, toch? Thieu1972 (overleg) 8 feb 2019 22:19 (CET)
    • Ik ben bang van wel, ja. Tenzij met bronnen gestaafd lijkt me dit een eigen verzinsel. Fred (overleg) 9 feb 2019 16:42 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - wordt in elk geval niet vermeld op Wijken en buurten in Beuningen - Den Hieperboree (overleg) 9 mrt 2019 19:10 (CET)
 • Kassandra Ferrari Pas - een cv en die hoort hier niet thuis, maar wat erger is: dit duidelijk vertaald uit het Engels mbv een vertaalprogramma - vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 8 feb 2019 20:34 (CET)
 • Gar'ien - wiu - Warrig artikel met slecht vertaalde referenties, waarvan bovendien niet duidelijk is wat de citaten er staan te doen. Queeste (overleg) 8 feb 2019 20:35 (CET)
  • Ik vind het artikel niet warrig, Queeste. De inderdaad vage referenties heb ik vervangen door het sjabloon voor bronvermelding vanaf een anderstalige Wikipedia, zie hier. Het lijkt me voldoende voor behoud. JurriaanH (overleg) 17 mrt 2019 18:09 (CET)
 • Alajõe (plaats) - verwarrende redirect naar Alajõe (Alutaguse). Er bestaat namelijk ook een Alajõe (Peipsiääre) en dat is ook een plaats. Sijtze Reurich (overleg) 9 feb 2019 21:14 (CET)

Nominatie Stefano Keizers[bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Stefano Keizers - weg - onbetrouwbaar, meneer speelt zelf al een spelletje tussen feit en fictie en heeft zijn eigen biografie al misbruikt om zijn status op te poetsen. The Banner Overleg 8 feb 2019 20:09 (CET)
  • Is er een wet die zegt dat personen enkel onder eigen identiteit beroemd mogen zijn? Dit is een soort van personage of alter-ego. Margreet Dolman, Ali G, Barend Servet, Berendien uut Wisp; we hebben wel meer artikelen over verzonnen personen. Verschil met Keizers/Meit is dat hij het wat verder doorvoert dan één theater- of televisieprogramma. En wat bedoel je eigenlijk met "misbruik om zijn status op te poetsen"? GeeJee (overleg) 8 feb 2019 20:54 (CET)
   • Zie het artikel zelf: In het winterseizoen 2016-2017 was hij kandidaat in de Slimste Mens. In de uitzending van 3 januari bleek dat hij een spelletje speelt met de waarheid omtrent zijn biografie. Toen presentator Philip Freriks hem een vraag stelde over zijn ervaring als zangcoach, zoals vermeld in zijn officiële biografie, verklaarde Meit dat hij dat had verzonnen om meer publiek te trekken. Dat hij eigenaar zou zijn geweest van een keramiekfabriek in China zou dan weer wél waar zijn, juist omdat dat níet in zijn biografie staat.[12] The Banner Overleg 8 feb 2019 21:16 (CET)
    • Ken de beste man niet, maar als er voldoende bronnen zijn die het onderwerp relevant vinden, ook al is het een charlatan (geen idee), dan hebben wij dat toch te volgen? Vinvlugt (overleg) 8 feb 2019 22:22 (CET)
   • Het is een personage met een verzonnen biografie. Maar in die rol presenteert hij een tv-programma en een theaterprogramma en wordt hij steeds bekender. Bronnen zijn er zat, bijvoorbeeld [2], [3], [4], [5], [6]. Aan ons de taak om dit niet weg te gooien, maar juist zo goed mogelijk te beschrijven. GeeJee (overleg) 8 feb 2019 22:49 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - op z'n minst een opmerkelijk artiest; zie bijv. de recensies in de NRC De rechtse kakkerlak van Stefano Keizers en in de Volkskrant De wonderlijke wording van Stefano Keizers: "Ik ben niet Stefano Keizers". Winnaar van de Wim Sonneveldprijs. Genoeg redenen om ook in Wikipedia aandacht aan hem te besteden. Gouwenaar (overleg) 8 feb 2019 22:53 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen, uiteraard. Keizers / Meit is mede bekend vanwege het uitbaten van zijn identiteit. Deze nominatie moet wel een door Keizers aangemoedigde grap zijn. Jürgen Eissink (overleg) 9 feb 2019 02:03 (CET).
   • Je kan het gewoon niet laten om op de man te spelen, nietwaar? The Banner Overleg 9 feb 2019 09:35 (CET)
    • Tegen Tegen verwijderen, Ik ben dit lemma ooit gestart naar aanleiding van zijn deelname in de Slimste mens en is nadien door vele aangevuld/uitgebreid. Persoon of personage is zeer bekend ook op radio en TV, meer dan genoeg voor een lemma op Wikipedia.Bijwyks (overleg) 9 feb 2019 10:07 (CET)
    • Tegen Tegen verwijderen (met het betitelen van "onbetrouwbaar" noemt Banner ook de bronnen onbetrouwbaar)Ceescamel (overleg) 9 feb 2019 11:25 (CET)
 • Nominatie ingetrokken. Misschien ben ik in zijn eigen valkuil gelopen. The Banner Overleg 21 feb 2019 11:20 (CET)

Opmerking Opmerking – beoordelingssessie is op 17 maart 2019 afgehandeld door moderator JurriaanH. Vragen kunnen gesteld worden of opmerkingen kunnen gemaakt worden op zijn overlegpagina. Verzoeken tot terugplaatsing kunnen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen worden gedaan.