Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120118

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Op deze pagina vindt geen stemming bij meerderheid plaats, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw onderbouwde mening te geven. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's
Verberg naaststaande uitleg door in je voorkeuren de optie "Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst" (onder het kopje "Weergave") aan te vinken.
Instructies voor moderatoren
Archief 2021

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
 1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering en onderneemt daartoe de volgende acties:
  Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
  Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
  De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
 2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
  Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
  De oorspronkelijke nominator kan een nominatie vroegtijdig intrekken door het gelinkte artikel <s>door te strepen</s>.
 3. In de dagen erna beoordeelt een moderator of het artikel in de dan aanwezige staat behouden of verwijderd moet worden. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
  De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (relevant genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet relevant genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie (zie hiervoor deze pagina).

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Als die niet overtuigt, kan heroverweging van een verwijdering gevraagd worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Daarbij is aan te raden met sterke argumenten te komen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Plaats iedere nieuwe nominatie onderaan (dus de oudste staat bovenaan). Voor een reactie op een genomineerd artikel: klik naast het bijbehorende kopje op 'bewerken' dan wel 'brontekst bewerken'.

Toegevoegd 18/01 te verwijderen vanaf 01/02[bewerken | brontekst bewerken]

Toegevoegd 18/01: Deel 1[bewerken | brontekst bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Ujala Radio - reclame - De grootste Hindoestaanse radiozender van Nederland. Tsja, hoeveel zouden we er dan hebben? Weinig encyclopedische informatie. Kattenkruid (overleg) 18 jan 2012 00:34 (CET)
  • Radio Srinagar, Radio Ishara, Radio Ujala, Radio Sangam, Radio SBS FM, Radio SRS, Radio AmorFM, Radio Trishul, Srinagar Bhakti, Rapar, Radio Rangeela. Erik Wannee (overleg) 18 jan 2012 11:48 (CET)
   • Wie bepaalt en volgens welke criteria wanneer de ene zender groter is dan de andere? Zijn er onafhankelijke bronnen die dit staven? Fred (overleg) 18 jan 2012 14:08 (CET)
    • Ik zou die discussie liever vermijden en het begrip 'grootste' gewoon er af halen. Beter is het om wat hardere gegevens er op te zetten, zoals luistercijfers (als die ergens te vinden zijn). Erik Wannee (overleg) 20 jan 2012 18:10 (CET)
  • Opmerking Opmerking - Ik heb het stukje wat opgepoetst. Ik denk dat er nog veel meer over te vertellen valt (zie het lemma over de concullega Amor FM), maar dat het zo wel kan blijven. Erik Wannee (overleg) 22 jan 2012 13:06 (CET)
 • Chiro pavé - reclame - De leiding staat elke zondag klaar in deze leerschool voor het leven... Kattenkruid (overleg) 18 jan 2012 00:37 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Ook NE: Plaatselijke scouting-afdelingen (en Chiro is daarmee gelijkwaardig) zijn NE, tenzij ze een bijzondere geschiedenis oid hebben, en dat is hier niet het geval. Fred (overleg) 18 jan 2012 13:15 (CET)
 • Peugeot 905 - wiu - Computervertaling. Deze vier zinnen kunnen makkelijk verbeterd worden maar niet door mij. Vooral de definitie kan niet door de beugel. Kattenkruid (overleg) 18 jan 2012 01:18 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Werk in uitvoering, maar niet weg. Is nu ook veel beter. Ik zal het morgen wel verbeteren, als de EN terug is. Creatorspages (overleg) 18 jan 2012 14:04 (CET)
 • Bouwplan symbolen - wiu/wb/NE - geen goede opmaak + woordenboekdefinitie + twijfel relevantie Michael 1988 (overleg) 18 jan 2012 09:16 (CET)
  • Ik weet niet of het qua onderwerp ~gaat lukken op een encyclopedie. De symbolen zullen waarschijnlijk per land verschillen en anders opgezet zijn. Ik vraag me af of er standarisering in is waarbij ik met een schuin oog ook kijk naar Symbolen (elektriciteit). Sonty (overleg) 18 jan 2012 09:27 (CET)
   • Ja en nee. Er is niet concreet een standaardisering. Wel qua opzet, maar niet qua ontwerp. Ieder bedrijf hanteerd zijn eigen (gecreëerde) symbolen, maar ze moeten wel begrijpbaar zijn voor ieder ander bouwkundig bedrijf. Een voorbeeld is de Noordpijl. Deze kan zoals, hier te zijn is, nogal flink verschillen. Naast de voorbeelden in de link zijn ook andere ontwerpen/soorten van de noordpijl op een bouwkundige tekening mogelijk. Maar zelfs de elektrische symbolen op een bouwkundige tekening zijn anders bij de meeste bedrijven dan de symbolen die in het artikel Symbolen (elektriciteit) staan. Dus er is niet concreet een standaardisatie over bouwkundige symbolen. Ieder hanteerd vaak gewoon zijn eigen ontwerp. Michael 1988 (overleg) 18 jan 2012 10:14 (CET)
 • Eftelist - wiu/ Ew? - Agora (overleg) 18 jan 2012 09:20 (CET)
  • Voor Voor verwijderen E-waarde van deze site ontgaat me. Fred (overleg) 18 jan 2012 13:14 (CET)
  • Voor Voor verwijderen dit is pure promo van die site/lijst. Lexw (overleg) 18 jan 2012 16:45 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Zelfpromo. NormanB (overleg) 19 jan 2012 03:45 (CET)
 • Joris van Leeuwen - wiu / NE - POV en promotioneel lemma over schrijver die via (semi) zelfuitgevers publiceert - Agora (overleg) 18 jan 2012 09:24 (CET)
 • Lijst van afleveringen van KRO De Wandeling - wiu - in deze vorm geen afleveringen lijst maar een namenlijst en zo geen toegevoegde waarde buiten het magere hoofdlemma - Agora (overleg) 18 jan 2012 09:26 (CET)
  • Begrip voor deze kritiek, zeker als je kijkt naar de regels die slechts een voornaam bevatten. Er kan misschien nog wat van worden gemaakt. Ik heb de aanmaker van de lijst (die geen verdere bijdragen heeft geleverd) op de nominatie gewezen. Apdency (overleg) 20 jan 2012 11:41 (CET)
 • Kikuka - auteur/wiu - Copyvio-vertaling van [1] + Slechte opmaak + verkeerde titel. Kikuka ligt namelijk ook in Japan. Michael 1988 (overleg) 18 jan 2012 10:08 (CET)
 • Robin bulté - weg - wiu of ne, dat is hier de vraag. Heeft pokertoernooi gewonnen, maar welk zegt hij er niet bij. Kleuske (overleg) 18 jan 2012 10:54 (CET)
 • Jos Vanroy - wiu - opknappertje, was sinds augustus wikify. Zie ook opmerkingen sjabloon. - Agora (overleg) 18 jan 2012 11:08 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Anti-Vlaamse onzinnominatie van deze professionele sjablonenplakker die zich blijkbaar verveelt. Dit artikel was trouwens in augustus 2011 behouden na een verwijdernominatie. Als de CV-stijl je niet aanstaat, voel je dan zo vrij om er dan een lopende tekst van te maken. Sonuwe () 18 jan 2012 11:35 (CET)
   • Kan het wat minder met het toekennen van motieven? Speel de bal, niet de man. Kleuske (overleg) 18 jan 2012 11:41 (CET)
   • Zeg kan het even wat minder met dat ongefundeerde geblaat waarbij je de plank ook volledig mis slaat. Je mist ook helemaal de essentie hier namelijk opknappen want het was al een half jaar wikify. Dat moet 1 van de Belgen met een klein beetje kennis van zaken toch binnen 2 minuten kunnen lukken lijkt mij zo. Agora (overleg) 18 jan 2012 11:44 (CET)
  • Met anti-Vlaams heeft dit allemaal niet te maken. De persoon is E (want burgemeester geweest), maar Wiki is geen verzameling CV's. Fred (overleg) 18 jan 2012 14:05 (CET)
   • Uitgevoerd Uitgevoerd - Sonuwe () 18 jan 2012 16:53 (CET)
    • Goed werk, en zo kan het artikel wmb blijven. Fred (overleg) 18 jan 2012 17:37 (CET)
 • IPON Awards - wiu/ Ew? - nog een opknapper, sinds september wikify. Zie opmerkingen in sjabloon en ook niet erg neutraal. - Agora (overleg) 18 jan 2012 11:11 (CET)
 • Stichting Recreatie volleybal VASATA -NE- Een volleybal tournooi. De titel suggereert echter dat het om een stichting gaat (die overigens ook NE is). Fred (overleg) 18 jan 2012 14:04 (CET)
 • Ronald van der Giessen - wiu, cv - Sustructu 18 jan 2012 14:17 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Nog niet eens een CV! Veeleer een dorre opsomming van de bestuurlijke functies die een bepaald persoon op dit ogenblik heeft gestapeld en die stuk voor stuk NE zijn. En wat een fraai Nederengels taalgebruik: directeur at Oranje Fonds August 2003 - Present. Blijkbaar van LinkedIn ge-copypasted! Fred (overleg) 18 jan 2012 14:25 (CET) Fred (overleg) 18 jan 2012 14:24 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - Moet dit eigenlijk wel 14 dagen blijven staan? Dit is een dusdanig NE stuk CV dat het naar mijn gevoel nuweg kan. Erik Wannee (overleg) 19 jan 2012 00:02 (CET)
 • Belgacom Belgian GP MTB - wiu, opmaak ontbreekt. Verder twijfel ik aan de Ew, is een criterium, geen geclassificeerde koers - Sustructu 18 jan 2012 14:18 (CET)
 • Pastoor Franciscus Verburch - tekstdump, mogelijk copyvio. Magere Hein (overleg) 18 jan 2012 14:56 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Dit ziet eruit als een tekstdump, en is daardoor tevens niet erg neutraal. Ook de titel is fout. De goede man is overigens beslist E, want hij introduceerde onder meer de druiventeelt in het Westland. Fred (overleg) 18 jan 2012 21:24 (CET)

Toegevoegd 18/01: Deel 2[bewerken | brontekst bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

 • Henk J. van den Berg - wiu, man met een baan, tevens mogelijk zelfpromo gezien de naam van de aanmaker - C (o) 18 jan 2012 15:18 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Wiki is geen plaats om LinkedIn-bestanden naar toe te kopiëren. Fred (overleg) 18 jan 2012 16:20 (CET)
  • Man met pensioen, bedrijven verkocht/naar de beurs, nu nog slechts bezig met het goede doel. Info toe te voegen aan artikel (≈≈≈≈)– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Henksan1 (overleg · bijdragen) 18 jan 2012 20:13
  • Voor Voor verwijderen Wat mij betreft blijkt uit niets in het artikel dat deze meneer in een encyclopedie thuishoort. NormanB (overleg) 20 jan 2012 13:01 (CET)
 • Carolina Dijkhuizen - wiu - Lijkt op zp. De lezer moet zelf concluderen dat we met een zangeres te maken hebben (en na lang lezen ook actrice), er staan twee overbodige uitroeptekens, geen interne links maar wel een greep uit de hoogtepunten. Kattenkruid (overleg) 18 jan 2012 15:49 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Vól niet-neutrale zinnen, koffiedikkijkerij en POV: mocht zelfs naar Zuid-Afrika, CPG is één van de kanshebbers in de nieuwe talentenshow The Winner is…van John de Mol en vanaf 26 januari te zien is bij SBS6 enz. Fred (overleg) 18 jan 2012 16:22 (CET)
 • Palenplan - waar gaat dit in vredesnaam over? Lexw (overleg) 18 jan 2012 16:20 (CET)
  • Ik vermoed dat het over het ontwerp gaat voor de posities van de heipalen bij een bouwproject. Dat zou op zich een E-waardig onderwerp zijn. Dit artikel is echter beneden de maat, want er staat niet eens in waar het over gaat. Fred (overleg) 18 jan 2012 17:36 (CET)
   • Ja, dit gaat inderdaad daarover. Ik neem aan dat er niet alleen de posities kunnen in staan maar ook nadere specificaties omtrent de heipalen zoals lengte. Op bepaalde (nav sonderingen) locaties zal bijv. de draagkrachtige laag minder diep zitten dan elders. Doorrammen met dat heiblok tot een te lange paal er helemaal inzit, lijkt me geen goed idee. Sonty (overleg) 18 jan 2012 18:55 (CET)
   • Jammer dat de anonieme gebruiker er verder niets meer aan heeft gedaan. Het is een onderwerp waar naar mijn idee best iets interessants kan worden verteld zie bijv. dit. Daar worden woorden gebruikt als inheinivo's, aanlegdiepte, schachtafmetingen, paaltype, paalbelasting, wel/niet trekpaal + trekbelasting, afmeting van eventuele voetplaten. Wouter (overleg) 31 jan 2012 15:18 (CET)
 • Lijst van voorspellingen van het einde van de wereld] Ik heb ontdekt (zie op.) dat er twijfel is aan het E van deze lijst. Ik heb hier een boek met dit soort voorspellingen; b;adz 202 t/m 255 is één tabel met honderden voorspellingen (zie o.p). Ik heb geen zin om die in te voeren als het artikel daarna wordt weggegooid. Dus graag uw meningen. Een tweede vraag wordt dan wat het einde van de wereld is; valt bv de komst van de Messias in 130 of 1665 als zodanig te typeren? Koosg (overleg) 18 jan 2012 16:32 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Mijn voorspelling staat er niet op, dus moet-ie weg Glimlach. Maar even serieus: ik vind deze lijst dus echt niet E, iedere nitwit kan een voorspelling doen (waarmee ik niet wil zeggen dat iedere voorspeller een nitwit is, maar ik neem de voorspellers in elk geval niet serieus v.w.b. hun voorspelling). Wat mij betreft verdwijnt deze pagina. Lexw (overleg) 18 jan 2012 16:48 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Het is maar net wat je interessant vindt, maar ik vind het een mooie aanvulling op Apocalyps, Eindtijd en Einde van de wereld. Trijnsteloverleg 18 jan 2012 16:58 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Ik ben sowieso geen voorstander van allerlei lijsten. Maar Lexw formuleert het treffend. Dat is geen kwestie van niet interessant vinden (want dat vind ik wel), maar of het (in deze vorm) encyclopedisch is. Bertrand77 (overleg) 18 jan 2012 17:17 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen: elke lijst op Wikipedia biedt een (meestal incompleet) overzicht van bekende zaken. Of een voorspelling 'bekend' dan wel 'relevant' genoeg is, wordt onder meer nagegaan door te kijken of die beschreven wordt in betrouwbare bronnen, dus voorspellingen van "iedere nitwit" (zie opmerking van Lexw) worden logischerwijs niet in dit overzicht opgenomen. Of het interessant gevonden wordt (zie opmerking van Bertrand77), doet tot op zekere hoogte wel degelijk ter zake, want we schrijven Wikipedia voor onze lezers (zie deze statistieken). Deze lijst hoort thuis op dit project, dat nota bene kennisverspreiding als doel heeft, omdat hiermee op een unieke manier interessante en relevante informatie over eschatologie wordt ontsloten. Mathonius 18 jan 2012 17:50 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Hoezo niet E? Per trijnstel en Mathonius. Bonaber Shadow Monkey's Logo.png (overleg) 18 jan 2012 19:35 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Ik sluit me aan bij Mathonius. 它是我 (overleg) 18 jan 2012 21:03 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen
 1. Of het handig is om werkelijk “alle” voorspellingen die ooit gedaan zijn op te sommen weet ik niet. De voorspelling zelf moet zeker wel E zijn.
 2. Het einde is het einde. Boem. Alles op zwart.
Trouwens, lijsten in het algemeen zijn juist enorm E!
--Denkhenk (overleg) 18 jan 2012 21:39 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen vooral ook door de verwijzingen naar artikelen over de voorspellers. Wouter (overleg) 18 jan 2012 23:26 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen - lijkt me prima E. Wat die nitwits van Lexw aangaat: ik heb ze d'r nog niet op zien staan, en ik mag aannemen dat dat zo blijft. Wel nog een beetje wiu: zo staat er dat 'De Maya's' het einde der tijden in 2012 voorspelden, terwijl dat vooral een bepaalde interpretatie van hun geschriften lijkt te zijn. Paul B (overleg) 19 jan 2012 01:12 (CET)
   • Ik constateer dat de meesten de lijst willlen behouden en dat voor-of tegenstanders in ieder geval eisen dat er selectief omgegaan wordt met wat er op komt. Ik begin maar eens met Tertullianus, Columbus, Darby enz. Koosg (overleg) 19 jan 2012 09:23 (CET)
 • David Beulens - ne/zelfpromo Porsche-one (overleg) 18 jan 2012 19:03 (CET)
  • Voor Voor verwijderen - volledig eens met Porsche-one. Malinka1 (overleg) 18 jan 2012 19:52 (CET)
 • Klooster der Karmelietessen Theresianen (Mechelen) - wiu - of zelfs weg. Inhoud is net zoveel als de koptekst. Zeer onvoldoende dus. Malinka1 (overleg) 18 jan 2012 19:27 (CET)
 • A spaceman came travelling - nuweg - 99% Engelse tekst.Malinka1 (overleg) 18 jan 2012 19:32 (CET)
 • Jean-Justin-Lambert de Ryckman de Betz - Wellicht wel E, maar dan moet dit wel stukken beter. Malinka1 (overleg) 18 jan 2012 19:38 (CET)
  • Tegen Tegen verwijderen Een artikeltje van twee lijnen is inderdaad niet de moeite, vooral omdat de voornaamste informatie, namelijk dat de man senator was, onjuist is. Daarom heb ik het, onder een meer algemene titel, uitgebreid tot de drie broers die de stamvaders van de adellijke familie waren. Een artikel over de drie samen, die daarbij functies uitoefenden van burgemeester en senator, lijkt me een voldoende informatief karakter te hebben. Andries Van den Abeele (overleg) 1 feb 2012 00:30 (CET)
 • Nieuwe knie - op zn minst wiu Porsche-one (overleg) 18 jan 2012 20:02 (CET)
  • Naar nuweg gepromoveerd wergens tekstdump. Fred (overleg) 18 jan 2012 20:34 (CET)
 • Violet Leroy - promo - )°///< (overleg) 18 jan 2012 20:33 (CET)
  • Ik zie niet echt promo in dit artikel. Wel zou het wat gewikified kunnen worden. Is toch gewoon een schrijfster met uitgegeven boeken. 194.151.220.4 20 jan 2012 14:44 (CET)
 • Bright Young Lights - weg - NE, ik twijfelde zelfs over nuweg. De EP is "volledig zelf geproduceerd door de band zelf". --ErikvanB (overleg) 18 jan 2012 21:49 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Ook al levert google aardig wat resultaten van derden, dit riekt naar zelfpromotie. EvilFreD (overleg) 18 jan 2012 23:33 (CET)
 • Arthur Valkieser - weg - Soort cv, mogelijk NE. Ik had langer willen wachten met op de lijst zetten, maar het feit dat het in de tekst voortdurend over "Arthur" gaat, overtuigt mij ervan dat het niet vanzelf goedkomt wanneer de auteur nog langer aan de tekst werkt. --ErikvanB (overleg) 18 jan 2012 21:51 (CET)
  • Voor Voor verwijderen Aan de opmaak te zien is dit, inclusief kopjes, ergens van gekopieerd, wellicht van LinkedIn waar het pakkende relaas volledig op zijn plaats zou zijn. Niet-neutraal en vol van POV en (zelf?)overschatting, maar mist de meest elementaire opmaak. Fred (overleg) 18 jan 2012 21:57 (CET)
 • Ward Geryl - niet encyclopedische persoon--Narayan (overleg) 18 jan 2012 22:01 (CET)
  • Voor Voor verwijderen "ik heb ook een wikipediapagina" lijkt mij geen goede openenigszin bij de dames. In ieder geval dient er niet aan meegewerkt te worden. EvilFreD (overleg) 18 jan 2012 23:38 (CET)
  • Alweer iemand die gegrepen is door een microbe. Kattenkruid (overleg) 19 jan 2012 01:10 (CET)
 • Qadria yazdanparast - zeer wiu - Wel e, zo te zien. "Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken". --ErikvanB (overleg) 18 jan 2012 22:04 (CET)
  • Ik heb er voor zover ik kon wat verbeteringen in aangebracht. We zijn er nog niet helemaal; hopelijk kan iemand anders de klus afmaken. (Hoofdlettercorrectie gedaan: Qadria Yazdanparast.) Erik Wannee (overleg) 19 jan 2012 00:44 (CET)
  • Inmiddels heb ik emailkontakt met deze persoon, en op basis van haar informatie het artikel verder verbeterd en haar foto's geplaatst. Erik Wannee (overleg) 30 jan 2012 08:25 (CET)
 • Winkelcentrum bloemendaal -NE- Bevat geen encyclopedisch relevante informatie. Fred (overleg) 18 jan 2012 22:42 (CET)
  • Samenvoegen met Bloemendaal (Gouda)? Wat ik daar mis is de grondverzakking, binnenkort ziet het er net zo uit als Marken, ale huizen op (hei)palen. Koosg (overleg) 19 jan 2012 12:44 (CET)