Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
(→‎Lijst van bekende roodharigen: Ik had daar ook overheen gelezen, en beraad me of ik stappen ga zetten om dat te laten verwijderen.)
:::Erg jammer dat toch weer juridische argumenten gebruikt worden terwijl niemand verifieerbaar jurist is. Als iemand van mening is dat inhoud tegen de wet is, dan kan men contact opnemen met WMF Legal, en de gemeenschap heeft behalve wat WMF Legal zegt er verder geen boodschap aan. &mdash;&nbsp;[[Gebruiker:Zanaq/Htlinks|Zanaq]] [[Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks|(<b>?</b>)]] 1 mrt 2021 09:02 (CET)
::::Ik denk dat je dan toch de richtlijnen moet veranderen, want onze richtlijnen (BLP) zeggen dat je je aan de wet moet houden. Dat is overigens iets waar ik zelf altijd overheen gelezen had, dus voor mij is dat een interessante uitkomst van bovenstaande discussie. Natuurlijk geldt de tegenwerping dat de wetgeving voor iedereen verschillend kan zijn, maar daar staat het argument van Effeietsanders tegenover dat het merendeel van onze bewerkers én lezers zich in de EU bevindt en dat daarom de GDPR relevant is. [[Gebruiker:Josq|Josq]] ([[Overleg gebruiker:Josq|overleg]]) 1 mrt 2021 09:12 (CET)
:::::Ik had daar ook overheen gelezen, en beraad me of ik stappen ga zetten om dat te laten verwijderen. Men "moet" zich aan de wet houden, ongeacht of de gemeenschap dat al dan niet voorschrijft. Merk nogmaals de Franse gemeenschap die de Franse wetgever de dikke vinger gaf op. EffeietsandersEen moderator is niet verifieerbaar jurist, dus ook hijxij moet anderen geen juridische zaken voorschrijven. &mdash;&nbsp;[[Gebruiker:Zanaq/Htlinks|Zanaq]] [[Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks|(<b>?</b>)]] 1 mrt 2021 09:17 (CET)
81.277

bewerkingen

Navigatiemenu