Overleg gebruiker:Smile4ever: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
121 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
~~~~
(~~~~)
Hallo, je hebt de beschrijving van de hoekmeting met nonius verwijderd. Het is correct en consistent met historische kennis en mijn professionele praktijk. Hoekmeting met nonius gebruikt in klassieke theodolieten. Ik ben landmeter van beroep. Ik heb de middelbare geodetische school en geodetische studies afgerond, waar ik ook instrumentele studies had. Ik werk al 30 jaar en ken de meeste geodetische technologieën van archaïsch tot de nieuwste in de praktijk. Tijdens het schrijven heb ik een paar typefouten gemaakt, maar dat is geen reden om een ​​item te verwijderen.[[Gebruiker:ZengaONE|ZengaONE]] ([[Overleg gebruiker:ZengaONE|overleg]]) 17 jun 2020 00:09 (CEST)
: Hallo, ik heb geen probleem met jouw toevoeging, maar wel op de manier waarop het uitgelegd wordt aan de leek. Ik begrijp er compleet niets van, aangezien er veel verschillende termen in één zin aangebracht worden. Kan je een poging doen om het eenvoudig uit te leggen en daarna de nuances aan te brengen? Met vriendelijke groeten, {{Gebruiker:Smile4ever/Handtekening}} 17 jun 2020 15:09 (CEST)
Ik zal proberen te...:)[[Gebruiker:ZengaONE|ZengaONE]] ([[Overleg gebruiker:ZengaONE|overleg]]) 11 jul 2020 22:24 (CEST)
 
== [[Hittegolven in Europa (2019)]] ==
46

bewerkingen

Navigatiemenu