Overleg gebruiker:Algont

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Official Wikipedian since:2005-04-12

The bigger the miracle, the smaller the audience.
Sun wearing sunglasses.svg Deze gebruiker is soms minder actief,
maar komt wel op onregelmatige tijden poolshoogte nemen voor nazorg aan mij bekende artikelen en het opzetten van -op Wikipedia- nog ontbrekende artikelen.
Nuvola apps bug.png
This is a No Smoking area

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
Gebruikers naar taal

Naar: Overleg Archief:OA1-OA2-OA3-OA4-OA5


Dank[bewerken]

Dank je wel. Momenteel ben ik weer eens afgehaakt. Vooral vanwege Govert Jan Bach. Helaas. Er is nog veel te doen op het gebied van de kunst.Elly (overleg) 13 mrt 2015 01:22 (CET)

Handtekening...[bewerken]

Vrolijke kleurtjes, maar weinig contrast. Vooral de 'n' is slecht te lezen. Mag ik je verzoeken een wat contrastrijker kleurtje uit te zoeken? Kleuske (overleg) 15 mrt 2015 18:35 (CET)

BNN[bewerken]

Het lemma BNN meldt dat BNN oorspronkelijk de afkorting was van Bart News Network. Wijziging is naar mijn mening niet aan de orde. 

Beide afkortingen zijn juist en verdienen naar mijn mening te worden opgenomen. Er zijn veel meer instituties die hun naam wijzigen met behoud van de oude afkorting (vide NOVIB). Weglating van de oude afkorting in de lijst maakt de oude betekenis onvindbaar (althans ter plaatse) en kan leiden tot misverstanden. De oude betekenis komt immers vaak nog in allerlei vroegere teksten voor. Een actuele betekenis is niet per definities belangrijker dan een historische. Twee of meer homonieme afkortingen in de lijst kunnen natuurlijk ook leiden tot misverstanden, maar daarvoor dient dan het desbetreffende lemma uitsluitsel te kunnen geven. Misschien is het gewenst om met een symbool onderscheid te maken tussen actuele en historische betekenissen. Ojjm (overleg) 19 mrt 2015 18:03 (CET)

Afkortingen[bewerken]

Goedemorgen Algont, op het overleg bij de Lijst van afkortingen heb ik een 'kopje' gestart over de vraag of we wel of geen afgesplitste afkortingenlijsten per vakgebied willen hanteren. Had je dit overleg al gezien? Groeten, Bob.v.R (overleg) 24 mrt 2015 10:33 (CET)

Suggestie[bewerken]

Hoi Algont. Zomaar een suggestie, maar ik zie dat je zo nu en dan vandalisme terugdraait. Is dit dan misschien niet iets voor je? Glimlach Trijnstel (overleg) 7 mei 2015 00:14 (CEST)

De Oude Tol[bewerken]

Beste Algont, op het sjabloon van de gemeente de wolden zag ik dat je de oude tol had toegevoegd. Nou hebben we daar een pagina over gemaakt dan wil ik vragen weet je waar dit buurtschap ligt? En zo wat weet je erover? Vriendelijke groeten.Grasmat (overleg) 12 mei 2015 09:17 (CEST)

Hoi Grasmat, het was even zoeken, maar je doelt kennelijk op deze versie: [1] uit febr. 2007, maar die heb ik toegevoegd met als bron Wikipedia's lemma De Wolden, omdat deze naam nog ontbrak in het sjabloon. Voor meer info moet je bij de starter van het artikel zijn: Gebruiker:LennartBolks, die heeft de naam in aug. 2003 al direct toegevoegd. Groeten, --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 15 mei 2015 00:18 (CEST)
Maar Gebruiker:LennartBolks reageert niet ik heb het hem al gevraagd maar zijn laatste bewerking was op 16 september 2008 om 20:31 nog vriendelijke groeten, Grasmat (overleg) 16 mei 2015 09:44 (CEST)

Uitleg[bewerken]

Hallo, ik heb eergisteren een lemma over George Steiner on-line gezet. Ik zag dat je het blijkbaar hebt gelezen ( en daar ben ik blij mee), maar in de geschiedenis stond jouw opmerking: wikificatie en veel LF's. Ik ben niet bekend met deze termen. Kun je me uitleggen wat ze inhouden? Dan kan ik daar in de toekomst rekening mee houden. Met dank en groet,Hamnico (overleg) 22 mei 2015 12:39 (CEST)

Ja hoor Hamnico, dat wil ik wel doen. wikificatie houdt in, dat we per lemmasoort (bijv. biografieën, beschrijvingen van steden e.d.) een beetje uniforme lay-out e.d. aanhouden. In dit geval betekent het dat bij de eerste alinea geboorteplaats en datums altijd gelinkt worden en LF staat voor linkfix. Het is de bedoeling als iemand op een link klikt, hij/zij rechtstreeks naar het goede artikel wordt geleid en niet naar een doorverwijspagina (DP), dit kun je zelf testen door op een gemaakte link te klikken.. Zo zijn hier de afspraken. Het is geen verplichting om direct alles goed te hebben, maar is wel fijn als je jezelf corrigeert, spaart ons een hoop extra werk. Ik zal op jouw eigen overlegpagina alsnog een welkomstsjabloon plaatsen, daarmee kun je vast je weg wel vinden hier. Mochten er, desondanks toch nog vragen rijzen, je kunt altijd bij een 'ouwe gediende' je vraag stellen. Veel succes verder met je bijdragen aan de Nederlandstalige Wikipedia. We zien uit naar je volgende artikel. M.v.g, --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 23 mei 2015 01:22 (CEST)
Bedankt voor de uitleg. Het welkomstsjabloon haal ik liever weg, want ik ben al bijna twee jaar zeer actief op Wikipedia en heb al een groot aantal lemma's geplaatst. Mvg.Hamnico (overleg) 23 mei 2015 13:19 (CEST)

2014 of 15?[bewerken]

Algont, ik zal het verduidelijken maar het is een artikel dat ik schrijf naar aanleiding van mijn bezoek in 2014 aan de USA. Groet Paul Hermans (overleg) 26 mei 2015 12:03 (CEST)

Aha, van daar! Nu wordt het nog interessanter om jouw artikelen te gaan lezen. Heel leuk om te zien waar jij allemaal geweest bent. Zo ver zal ik wel nooit meer komen.
M.v.g. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 26 mei 2015 15:39 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 4 jun 2015 03:20 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

U heeft mij even gelukkig gemaakt.[bewerken]

Mijn vader heeft heel veel platen achter gelaten van Elvis Presley en Glenn Miller tot The Immortal Works of Albert Ketèlbey. Die laatste was ik vannacht aan het beluisteren op een 33 nog wat plaat (zou tegenwoordig een 12" genoemd worden). Geloof me, ik had nog nooit van meneer Ketèlbey gehoord, maar vond de muziek zo mooi.... Dus ik heb gezocht op internet en vond uw lemma kort, krachtig, duidelijk. En al kan ik geen noot spelen, ook nog muziekblad erbij!!!! Nogmaals dank, Nuvola apps kmoon.png Maan Meis 22 okt 2015 05:21 (CEST) Toch nog even verder gekeken op internet, is dit geen mooie link om het lemma uit te bereiden? Met respectvolle groeten, Nuvola apps kmoon.png Maan Meis 22 okt 2015 05:46 (CEST)

Graag gedaan Maanmeis Face-smile-big.svg Face-smile-big.svg Face-smile-big.svg

Tectonic[bewerken]

Hallo Algont, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Tectonic. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kun je een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook jijzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Kleuske (overleg) 5 nov 2015 11:48 (CET)

Tectonic plaatjes[bewerken]

Beste Algont,

Mag ik u vragen hoe de afbeeldingen bij Tectonic zijn gemaakt? Heeft u deze puzzels zelf ontworpen, of zijn deze overgenomen uit een krant of puzzelboekje? In dat laatste geval kan het zo zijn dat auteursrechten bij de makers daarvan liggen, en dat we de afbeeldingen dus niet mogen gebruiken.

Mvg, Bas (o) 29 nov 2015 12:30 (CET)

@ Bas: Heb er een bron (verantwoording) bij gedaan. Hoop dat het zo genoeg is. Mvg. Nuvola apps bug.pngalgont overleg 29 nov 2015 12:55 (CET)

Verwijdering Lemma Woon- en Poolgemeenschap Industria[bewerken]

Woon -en Poolgemeenschap Industria

Beste Algont,

U heeft zojuist een verzoek tot verwijdering ingediend voor de pagina over het Woon- en Poolgemeenschap Industria. De reden die u hiervoor gaf was dat het op reclame en propaganda leek. Wij willen u er op wijzen dat wij niet wisten hoe wij een pagina moesten aanmaken, zodoende ging het mis met de lemmatitel en gebruikersnaam van de aanmaker. Als u dit wilt kunnen wij de pagina onder een andere gebruikersnaam aanmaken.

Verder wil ik aangeven dat deze pagina niet bedoeld is als propogandamiddel, wij vonden dit gewoon een goede toevoeging aan de informatie die op wikipedia staat over de W.S.V. Ceres. Dit is een Studentencorps in wageningen, en aangezien wij een verenigingshuis zijn van deze vereniging leek het ons gepast om informatie hierover toe te voegen. Dit is allesbehalve bedoeld als reclame, sterker nog wij zoeken momenteel geen nieuwe aspirant leden, en wanneer wij deze wel zoeken gaat dit altijd via W.S.V. Ceres, en niet via wikipedia of andere mogelijke reclameberichten. Dit is nooit onze intentie geweest en wij zouden het fijn vinden als u dit in kunt zien.

Als u het artikel in de huidige vorm niet goed vindt horen wij dat graag, dan passen wij dit graag aan en zorgen wij ervoor dat dit een goed artikel wordt.

Tevens wil ik u er op wijzen dat wij geen clubje zijn, echter een Verenigingshuis van het Wageningse Studentencorps Ceres. Dit is iets anders, aangezien wij binnen onze vereniging ook Jaarclubs hebben. Hoop dat dit verhelderend is.

Ik hoop dat wij u hebben kunnen doen in zien dat deze pagina allesbehalve bedoeld is voor reclame of propoganda. Wij zijn heel serieus in het maken van deze pagina en vinden dat het een plekje verdiend naast de informatie van de pagina W.S.V. Ceres

Met vriendelijke groet,

Nol Simons

Terugdraaibitje[bewerken]

Beste Algont,

Ik heb zojuist het terugdraaibitje toegekend. Zie hier voor wat extra informatie omtrent het knopje. Misschien ten overvloeden maar het knopje dient alleen gebruikt te worden voor het terugdraaien van overduidelijk vandalisme of eigen foutjes. Succes met het rollbackbitje! Natuur12 (overleg) 14 mrt 2016 15:50 (CET)

Beoordelingsnominatie Nikon Coolpix P610[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nikon Coolpix P610 dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160404 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 5 apr 2016 02:01 (CEST)

Bedankt![bewerken]

Bedankt voor je bijdrage!

Dankjewel voor jouw bijdrage aan het gendergap project. Samen werken we er op Wikipedia, maar ook op Wikimedia Commons en Wikidata, aan om vrouwen en vrouwgerelateerde onderwerpen een groter aandeel te laten krijgen.

Te schrijven artikelen en resultaten
Sinds begin 2015 zijn er door de mensen die bijdragen al 366 nieuwe artikelen geregistreerd op de resultatenlijst. Daarnaast zijn er 29 artikelen aangevuld en met behulp van Wikidata is een lijst met zelfportretten van vrouwen gerealiseerd. Help jij ons mee om in 2016 de resultatenlijst op minimaal 500 artikelen te krijgen?

Doe mee - schrijf mee
De resultaten zijn een prachtig begin en we zijn erg gemotiveerd om de resultatenlijst nog langer te maken. De projectpagina op Wikipedia geeft je tips en links ter inspiratie. Daarnaast is er een actieve facebookgroep, waar altijd wel iemand online is om mee te overleggen.

Doe mee - deel je ideeën met ons
Wij zijn heel benieuwd naar jouw suggesties om de gendergap verder aan te pakken. Stuur je ideeën in! Ook horen we graag jouw verhaal. Waarom schrijf je op Wikipedia, aan welke onderwerpen, heb je iets meegemaakt dat je wilt delen? Jouw feedback wordt vertrouwelijk behandeld door de gendergap werkgroep en zal puur ten behoeve van evaluatie van ons project worden gebruikt. Mail jouw reactie naar Denise Jansen via jansen-at-wikimedia.nl.

Doe mee - aan een schrijfsessie in het land
We organiseren eens per maand een bijeenkomst op locatie (Gendergap WikiZaterdag), dan werken we samen verder. Dat is vooral heel gezellig en handig, overleg gaat dan nog makkelijker. Wanneer en waar deze dagen gepland zijn, kun je zien in de agenda.

Nogmaals dank en op naar de 500 artikelen!

Hartelijke groet, de Gendergap werkgroep.

Koningsdam (schip, 2016)[bewerken]

Hallo Algont, Op Koningsdam (schip, 2016) staat nog steeds een meebezig-sjabloon. Kan die eraf? - groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 15 mei 2016 10:35 (CEST)

  • ach, wat een pech - beterschap gewenst - heb het sjabloon eraf gehaald - had het al geaccordeerd - groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 16 mei 2016 00:21 (CEST)