Overleg gebruiker:Jc kortekaas apotheker: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
nieuw kopje
Geen bewerkingssamenvatting
(nieuw kopje)
Label: Ongedaan gemaakt
::::::Ben er niet zo bij voorbaat gerust op. Veel medicijnen zijn als [[prodrug]] in de handel en [[nanodeeltje]]s vertrouw ik ook niet. Bij luchtverontreiniging is al vastgesteld hoe kleiner het [[fijnstof]] hoe gevaarlijker.[[Gebruiker:Jc kortekaas apotheker|Jc kortekaas apotheker]] ([[Overleg gebruiker:Jc kortekaas apotheker#top|overleg]]) 26 aug 2021 16:58 (CEST)
:::::::Dat is appelen en peren vergelijken. Longen hebben veel meer problemen om lichaamvreemde materialen te verwijderen. Naast het uithoesten kan het lichaam niet afbreekbare deeltjes omhullen om deze te neutraliseren. Daar zijn grensen aan. (gebuert ook met lichaamvreemd materiaal in wonden, Soms lopen mensen jaren lang met kogels en andere vreemde objecten, omdat het te gevaarlijk is om deze te verwijderen). De dunne darmwand daarentegen is een gespecializeerd orgaan die schadelijke elementen hoe klein ook tegen verhinderd om het lichaam binnen te dringen. Stel je eens voor dat de bactierele darmflora ons lichaam kan binnendringen. Lang zullen wij dan niet leven. Alle proteinen moeten eerst ontbonden worden in de aminozuren om opgenomen te worden in het lichaam. Vele orale medicijnen zijn verpakt in capsules, zodat ze de darmen kunnen bereiken. Vele medicijnen kunnen alleen geinjecteerd worden. Ik ben benieuwd of er medishe studies zijn die aantonen dat er microplastics in ons bloed voorkomen. Zoja dan kan bestudeerd worden hoe die ons lichaam binnenkomen.[[Gebruiker:Smiley.toerist|Smiley.toerist]] ([[Overleg gebruiker:Smiley.toerist|overleg]]) 27 aug 2021 00:46 (CEST)
 
== Link ==
[https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Datacenter&diff=next&oldid=59004593 Dit] zal niet de bedoeling zijn? - [[Gebruiker:Brya|Brya]] ([[Overleg gebruiker:Brya|overleg]]) 23 dec 2021 12:40 (CET)
28.311

bewerkingen

Navigatiemenu