Overleg gebruiker:IIVQ/Archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikipedia, IIVQ!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


 • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
 • Experimenteren kan in de Wikipedia:Zandbak.
 • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
 • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
 • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
 • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
 • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
 • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

Veel plezier hier en veel succes, pjetter 21 jul 2005 14:34 (CEST)


Inhoud

sofi-nummer[bewerken]

Hoi! SoFi-nummer in sofi-nummer veranderd: (vreemd genoeg) de spelling die het Groene Boekje, en dus Wikipedia, aanhoudt. Groet! Sixtus 20 aug 2005 00:00 (CEST)

Meersporigheid[bewerken]

Ter informatie[bewerken]

Beste IIVQ,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

 • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
 • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Hallo, Ik miste het 3-sporig traject tussen Den Dolder en Bilthoven, heb ik aangepast in meersporigheid-v1.2 Groeten --ANijssen 18 sep 2005 01:08 (CEST)

Friesland[bewerken]

Dag Iivq. Voor zover het U interesseert : op wikipedia in het Frans is er voortaan een fr:Catégorie:Frise (komt overeen met Categorie:Friesland). Vriendelijke groeten.

fr:Utilisateur:Erasmus ofwel Erasmus 26 sep 2005 21:46 (CEST)

wikiquiz[bewerken]

Hoi, Iivq, ik heb wat nagevraagd bij jeroenvrp, en bij hem (konqeror 3.4.2, java enabled) werkt de wikiquiz wel :s. Misschien dat jij een andere versie hebt? Anders meot je het nog amar eens proberen. Effe iets anders 4 okt 2005 17:31 (CEST)

Persbericht[bewerken]

Hallo livq, ik zag dat je in het persbericht bewerkingen per artikel naar 9 hebt veranderd. Kan je me vertellen waar je dat gevonden hebt, ik dacht namelijk uit de statistieken bijna 15 bewerkingen te zien. pjetter 5 okt 2005 17:09 (CEST)

Hier: Speciaal:Statistics. Maar als je een bron vind die 15 zegt (andere telmethode?) dan hou ik me aanbevolen, 15 klinkt stoerder. Dat betekent wel dat een van beide telmethoden aangepast moet worden, want anders spreken ze elkaar tegen. (Dit ook op pjetters overleg g ezet)Iivq 6 okt 2005 21:40 (CEST)

Portaal:OV[bewerken]

Lijkt me leuk, Kom je uit B of NL? B zou errug handig zijn --> weet ik niets van af. Misschien kunnen we een wekelijkse update van het portaal maken met een uitgelicht station en/of traject. Is misschien ook wel een motivatie om weer verder te weken aan de station (van Amsterdam totnogtoe). Verder moeten we natuurlijk eerst een goed portaal maken. Mig de Jong 14 okt 2005 13:09 (CEST)

Ik heb nog wat dingen toegvoeg (en verwijderd) uit het beginnetje: portaal. Kijk maar wat je d'r van vnindt. Overigens pleit ik wel voor een ietwat rustigere pagina (minder verschillende kleuren). Ik vind bijvoorbeeld de voorpagina van Webboy erg mooi. Mig de Jong 14 okt 2005 17:38 (CEST)

Hee Livq, ik ben toch wel flink wat bezig geweest met het portaal, misschie een geod moment voor jou om ook eens te kijken: het portaal in de huidige toestand. Zoals je ziet heb ik het een en ander veranderd, aangepast, uitgebreid en bijgehouden. Mig de Jong 25 okt 2005 14:52 (CEST)

Student[bewerken]

Bedankt voor je toevoeging van nog een ondersoort Iivq, natuurlijk voor het ernaar linken op je gebruikerspagina! Steinbach Velim, non opto 16 okt 2005 13:05 (CEST)

Groningen[bewerken]

Hallo Iivq,
Niet boos worden. Ik deed het met de beste bedoelingen. Regelmatig controleer ik de links naar Groningen. Als ik die dan vind, dan verbeter ik ze. Kennelijk was het in dit geval geen verbetering. Trouwens het is de eerste keer dat mij dit gebeurt.
groeten, Rik Andreae 21 okt 2005 22:44 (CEST)

aardbeving[bewerken]

Nav. onder andere jouw steun daarvoor heb ik de sitenotice aangezet, bovenaan iedere pagina staat nu een kleine oproep. Nog een tip, je kan je berichten ondertekenen met 4x een tilde ~. Groeten, Elly 21 okt 2005 23:19 (CEST)

Vandalismebestrijding[bewerken]

Opmerking van Tuvic 22 okt 2005 20:24 (CEST) verplaatst naar Overleg Wikipedia:Gebruiksgemak.

Welkom als medewerker op Portaal:Geografie[bewerken]

Hartelijk welkom als medewerker op Portaal:Geografie. Je mag uiteraard zelf bepalen hoeveel tijd je besteedt aan het in stand houden van dit portaal, maar iedere minuut, iedere wijziging is er een, en helpt het portaal. De wekelijkse uitgelichts kun je vinden bij Wikipedia:Uitgelicht geografie. Nog veel plezier op dit portaal! Met vriendelijke groeten, Effe iets anders 27 okt 2005 19:06 (CEST)

Link Xcivare weg van het portalen[bewerken]

Bedankt voor het weghalen van die (Xcivare link). Dat heeft inderdaad niks mee te maken. Ik had weinig tijd weg te halen, dus gebruikt 4 tildes.

Portaal OV[bewerken]

Hee Iivq. Ik heb hieronder het geprek geplaatst dat ik heb met Eriksw, die veel artikelen schrijft over ov.

Hee Erik, Een tijdje geleden heeft Iivq het idee opgevat om een portaal te beginnen: Portaal:Openbaar vervoer. Iivq en ik hebben al beginnetjes gemaakt: Gebruiker:Migdejong/Portaal:Openbaar Vervoer en gebruiker:IIVQ/Portaal:OV. Bij deze wil ik je graag uitnodigen om mee te werken aan het portaal. Ik merk dat je veel artikelen schrijft over ov en misschien vind je het leuk om hieraan mee te doen. Mig de Jong 28 okt 2005 15:04 (CEST)

Reactie op:
Hee Erik, Een tijdje geleden heeft Iivq het idee opgevat om een portaal te beginnen: Portaal:Openbaar vervoer. Ik en Iivq hebben al beginnetjes gemaakt: Gebruiker:Migdejong/Portaal: Openbaar Vervoer en gebruiker:IIVQ/Portaal:OV. Bij deze wil ik je graag uitnodigen om mee te werken aan het portaal. Ik merk dat je veel artikelen schrijft over ov en misschien vind je het leuk om hieraan mee te doen. Mig de Jong 28 okt 2005 15:04 (CEST)
Op zich lijkt het mij een aardig idee om dit portaal op te zetten. Je vraagt mij om mee te werken. Wat is precies hetgene wat je van mij wil vragen? Ik zal niet gelijk met ja of nee antwoorden. Ik schrijf regelmatig stukjes over spoor- en tramonderwerpen, dus als die in het portaal passen, dan vind ik dat prima. Maar misschien heb je nog andere wensen en ideeën, laat mij dat dan weten, dan kan ik daarop reageren.
Groeten, eriksw 30 okt 2005 00:32 (CEST)
Het liefst zou ik zien dat we het portaal in het algemeen met z'n drieën runnen. Dan zouden we de verschillende deelonderwerpen voor het portaal (wekelijks?/tweewekelijks?) bij kunnen werken, om de keer een ander bijvoorbeeld. Wat ook kan is dat we elk een ander onderdeel voor onz rekening nemen. Of een combinatie hiervan, ik vind alles best, ik sta open voor suggesties. Misschien dat je nog suggesties hebt voor in het portaal? Zoals je merkt heb ik niet een specifieke taak voor ogen, maar ben ik zoekende. Ik zet dit ook bij Iivq op het overleg. Mvg Mig de Jong 31 okt 2005 13:19 (CET)

Aan jou, Iivq nu de vraag: hoe ginegen de tenamens? Nu ze afgelopen zijn, zullen we de komende tijd het portaal opzetten? Ik heb al zitten prutten, zoals je gezien hebt, misschien dat je eea kunt aanpassen aan jou wensen en voorkeuren en misschien bijvoorbeeld de plaatjes aan kunt passen of suggesties kunt doen? Dat zou ik erg tof vinden. Laat me maar weten hoe of wat, mvg Mig de Jong 31 okt 2005 17:53 (CET).

Vijfkoppige jury[bewerken]

Hoi kandidaat-jurylid voor de Wikipedia:Schrijfwedstrijd van december 2005. Ik wil je graag een berichtje sturen vanwege het volgende: momenteel zijn er vijf kandidaten die zich als jurylid hebben aangemeld. Mocht dit over twee uur nog steeds het geval zijn, dan wil ik graag het volgende voorstellen:

Met vijf personen, een oneven aantal, is wellicht ook een jury te vormen voor de schrijfwedstrijd. Wanneer jullie met z'n vijven willen jureren, hoeft er de komende 20 dagen niet gestemd te worden, en is de jury morgen al bekend. Kun je laten weten of je instemt met een vijfkoppige jury, of dat je liever toch wilt stemmen voor een driekoppige jury? Je kunt reageren op Wikipedia:Schrijfwedstrijd/Jury. Groetjes, Sietske Reageren? 31 okt 2005 22:15 (CET)

Jurylid[bewerken]

Hoi Iivq, ik wil je graag feliciteren met het feit dat je je in de jury van de schrijfwedstrijd bevindt! Sietske Reageren? 1 nov 2005 09:23 (CET)

daar sluit ik me graag bij aan! RJB 1 nov 2005 09:29 (CET)
Gefeliciteerd en succes GeeKaa <>< 1 nov 2005 15:10 (CET)

Hoi jurylid,

André Engels zei in de Kroeg: "Zou het een idee zijn om nu de jury een maand van tevoren al bekend is, de periode waarin artikelen bewerkt kunnen worden naar voren te schuiven danwel naar voren te verlengen?" Wat vinden jullie? Is het een idee om de wedstrijd te laten duren van 15 november tot 31 december, of hebben jullie een beter idee? Zie ook Overleg_Wikipedia:Schrijfwedstrijd#Schrijfwedstrijdduur_verlengen_of_vervroegen.3F Sietske Reageren? 1 nov 2005 11:16 (CET)

Je "tenzij" knopje werkt niet![bewerken]

Dag,

toen ik je gebruikerspagina zat te bekijken, probeerde ik het sterretje in de kop dat naar "Tenzij" verwijst. Maar het werkt niet. En aangezien ik niks mag veranderen op je gebruikerspagina (wat je overigens m.i. niet speciaal hoeft te vermelden, aangezien het "usance" is op Wikipedia; alleen als je wel veranderingen toestaat, zou je dat kunnen aangeven), maar even langs deze weg een melding.

Overigens ben ik heel benieuwd naar de vorderingen w.b. het OV-portaal!

Groet, Dick Bos 1 nov 2005 11:25 (CET)

Jawel hoor, het verwijst naar de noot onderaan de pagina. Over het OV-portaal: zie Overleg gebruiker:Migdejong/Portaal:Openbaar Vervoer. IIVQ 1 nov 2005 11:52 (CET)
Dick heeft gelijk: het werkt niet, en wel omwille dat er onderaan tussen de =tekens een "Tenzij" staat, en bovenaan een "tenzij", kwestie van hoofletters dus. :-) --Tuvic 1 nov 2005 11:57 (CET)
't werkt bij mij in IE en in Konq. Maar ik zal 't zo veranderen. IIVQ 1 nov 2005 11:58 (CET)
Mooi, nu werkt het dus ook in Firefox. :-) --Tuvic 1 nov 2005 12:04 (CET)
Weer een argument erbij dat FF een rotbrowser is :-P IIVQ 1 nov 2005 18:03 (CET)

Mede jurylid[bewerken]

Hallo mede juryleden, Als vijfde jury-lid zoek ik maar eens wat contact.

Ik ben nog niet zo heel lang in wikipedia gezogen (augustus j.l.) en weet van heel veel hoeden en randen lang niet alles. Gelukkig is de kunst van het jureren dan ook niet ingewikkelde html-teksten maken, maar kijken of die ingewikkelde html teksten iets moois/bruibaars/informatief enz. opleveren. En dat kan ik geloof ik wel, en met z'n vijven lijkt het me helemaal geen probleem. Aan jullie gebruikerspagina's te zien, zijn jullie een stuk ervarener. Heb ik gelijk een netwerk om evt. vragen over andere wikizaken te stellen...! Ik heb even alle pagina's bekeken waar het over de schrijfwedstrijd gaat en er is nogal wat overlap (beetje rommelig) Hoe pakken we de communicatie met elkaar en met deelnemers en publiek aan? Moet er niet zoiets komen als één pagina waarin algemene info over schrijfwedstrijden (in verleden en in andere talen) staat, met daaronder per wedstrijd een archiefpagina (voor de verleden wedstrijden) en één actuele voor alles wat er nu speelt. Dan hoef je niet steeds al die pagina's langs om alle info te zien...? Ik hoop dat we met plezier samen werken en veel mooie artikelen onder ogen krijgen. Groet Quichot 1 nov 2005 20:55 (CET)

Hallo mede-jurylid. Ik stel voor dat we ons overleg verder centraal houden. Laten we daarvoor Overleg_Wikipedia:Schrijfwedstrijd/Jury gebruiken. Chip 1 nov 2005 22:09 (CET)

OV-portaal[bewerken]

Hee Iivq. Ik heb het portaal gelanceerd, na een luttele 24 uur werk. Laat me weten wat je ervan vindt. Mig de Jong 6 nov 2005 21:36 (CET)

Hoi Iivq, ViVa :P

Credits[bewerken]

Er is geen overeenstemming mbt auteurcredits ONDER of IN foto's. Dus svp credits laten staan of de auteur eerst vragen om deze weg te halen. Zie [1] - Michiel1972 12 nov 2005 20:10 (CET)

Overigens haal ik mijn eigen credits wel weg als ik ze tegenkom, maar alleen omdat ik het zo lelijk vind staan. Niet omdat het niet zou mogen. Michiel1972 12 nov 2005 20:10 (CET)

Overleg jury[bewerken]

Hoi,

Zou je nog eens willen kijken op Overleg Wikipedia:Schrijfwedstrijd/Jury, onderaan, om een duileijke start te kunnen maken. Quichot 19 nov 2005 16:25 (CET)

jurering schrijfwedstrijd[bewerken]

Geacht medejurylid, ik heb alvast een opzetje gemaakt voor de eerste juryronde op Overleg_Wikipedia:Schrijfwedstrijd/Jury#Eerste_juryronde. Voel je vrij om daar veranderingen in aan te brengen. Groet, Errabee 1 jan 2006 06:32 (CET)

rapport schrijfwedstrijd[bewerken]

Overleg gewenst op: Overleg_Wikipedia:Schrijfwedstrijd/Jury#Juryrapport_overleg (Don?)Quichot overleg 11 jan 2006 20:43 (CET)

Mail me het wachtwoord even via de link in de linkerkolom. Ik kan namelijk geen mail verzenden hiervandaan, en ben pas vanavond laat thuis. Bedankt, Errabee 12 jan 2006 17:05 (CET)
Dank voor het coordineren van de jurybeoordeling! Errabee 16 jan 2006 00:47 (CET)

Mooie plaatjes[bewerken]

Dank voor de mooie plaatjes op fietsventiel. Dat soort grafische bijdragen fleurt een artikel op. Ik hoop op meer bij andere artikelen :). --Johjak 15 jan 2006 19:45 (CET)

Geen dank, ik vond 't leuk om te doen (ben nu een beetje aan 't klooien met SVG). Maar jij bedankt, positief commentaar krijgen doet een mens goed! IIVQ 15 jan 2006 21:49 (CET)
Zeer goed werk, hartelijk dank! MartinD 16 jan 2006 10:14 (CET)
Vraagje: (zie kroeg): Ben wat aan het knoeien geslagen met inkscape, en enkele *.svg bestanden gemaakt (zie bijv. Bestand:Carburator.svg); hoe komt het dat het er volledig "verneukt" uitziet? De tekst staat niet op zijn plaats, en is vervangen door een zwart blokje? Ik heb het nochthans in een "plain svg" opgeslagen (ook opslaan als "inkscape svg" werkt niet, zie Bestand:Verhanglijnen.svg)? MADe 18 jan 2006 11:16 (CET)
Ik heb jouw plaatje geopend in mijn inkscape, die beeldt 't goed af, maar mijn KDE ziet de zwarte blokken. Wat jij doet is een <svg:flowroot>-element aanmaken voor de tekst, ik gebruik daarvoor <svg:text>. Ik heb geen idee hoe je die flowroot gemaakt hebt, maar wat ik zie na even googlen is dat een flowroot bruikbaar is voor het uitlijnen van textvakken (om een niet-vierkant plaatje heen bijv.). Kennelijk kan de SVG->PNG omzetter van wikimedia niet met flowroot omgaan (net als ksvg). Probeer de flowroot-elementen eens om te zetten naar text-elementen (gewoon text maken met de "A"-tool). Kijk eens of dat werkt? IIVQ 18 jan 2006 22:55 (CET)
ik dacht dat ik die tekst eig. al met de "A"-tool deed, maar ik probeer het nog es. Bedankt! MADe 19 jan 2006 12:48 (CET)

/wmlinksubber.py[bewerken]

Hi, sorry, I cannot help you. I haven't changed much in this script and that was a long time ago. It is very different by now. Please ask in fr:Discussion_Utilisateur:FoeNyx or en:Wikipedia_talk:Scripts. --84.184.137.238 16 jan 2006 20:23 (CET) (de:Benutzer:Andre_Riemann)

categorie[bewerken]

Ik probeer loslopende categoriën op te ruimen. Vandaar de wijziging op je pagina. --Johjak (!) 5 feb 2006 23:59 (CET)

Er staat toch duidelijk boven mijn pagina dat ik dat niet waardeer. Had je het nou eerst gevraagd, dan had ik 't graag gedaan... IIVQ 6 feb 2006 08:34 (CET)
Dan bij deze: zou je het aub weg willen halen? Dank je. --Johjak (!) 6 feb 2006 09:59 (CET)
Nog even een vertraagd commentaar op jouw reactie. Ik had jou hoger ingeschat dan wat je nu hebt laten zien! In plaats van te respecteren en waarderen dat iemand aan kwaliteitsverbetering doet en onterecht gecreëerde categoriën aan het verwijderen is, en dat netjes op jouw overlegpagina meldt(!!), ga je op kinderachtige wijze jouw foute creatie nog maar eens terugdraaien. Categoriën zijn er niet om frivool mee om te springen. Jouw creatie van een categorie:idioot geeft misschien precies weer hoe jij jezelf inschat (en misschien ben je er zelfs trots op je als idioot te gedragen), maar ook hoe anderen je zien als jij niet inziet wat voor consekwenties dat heeft. --Johjak (!) 6 feb 2006 15:27 (CET)

Bouwkunde en Civiele techniek[bewerken]

Zou je hier: Portaal:Civiele techniek en bouwkunde - uitgelicht lijst eens een bijdrage willen leveren? Groetjes, GeeKaa <>< 20 mrt 2006 20:31 (CET)

Freenode Wikimedia Cloack[bewerken]

I am IRC IIVQ (see [2])

Stadsbus Maastricht / Forten Luik[bewerken]

N.a.v. je reactie over de aanvullingen en correcties op deze pagina: graag gedaan uiteraard. Wil als ik veel tijd heb nog eens kijken of ik meer aanvullingen heb hiervoor.

Overigens leuk iets op je "to do" lijst: de forten van Luik. Ik ben toevallig twee weken geleden langs alle twaalf forten uit de periode voor WO1 gereden. Alankomaat 8 apr 2006 13:38 (CEST)

Reagerend op je berichtje over de grotten: Ik woon in Maastricht. Naar welk stelsel ga je? En hoe laat? Afhankelijk daarvan heb ik wel interesse hoor. Alankomaat 8 apr 2006 16:19 (CEST)
Urban exploring klinkt zeer zeker interessant. Ik hoor het graag van je als je weer eens wat wilt gaan bezoeken. Alankomaat 9 apr 2006 11:23 (CEST)

Ik ontdekte gisteren dat er al een artikel is: forten rond Luik. Vreemd genoeg vermeldt dit artikel niets over het gebruik van de forten in de Tweede Wereldoorlog, noch over de toevoeging van vier forten aan de ring, zoals het fort Eben-Emael. Ik heb dit altijd als 'aan elkaar verbonden' gezien. Ik wil in elk geval een verwijzing naar de nieuwe forten en een lijst met alle forten rond Luik toevoegen, zoals ze ook te vinden zijn in de Lijst van forten. Wat denk jij? Alankomaat 14 apr 2006 10:17 (CEST)

N.a.v. wikimail: reactie toegevoegd op mijn overlegpagina
Alankomaat 16 apr 2006 11:43 (CEST)

Open sollicitatie... (nee hoor!)[bewerken]

beantwoord op Overleg gebruiker:theo. theo 11 apr 2006 16:11 (CEST)

startpagina[bewerken]

excuses, ik dacht dat de startpagina's juist nuttige toevoegingen waren, omdat daar een hoop links staan die direct met het onderwerp te maken hebben

mvg dblom 22 apr 2006 20:24 (CEST)

Kaartje voor spoorlijnen.[bewerken]

Hoi, ik zag je opmerking dat je bezig bent met een kaartje voor spoorlijnen. Je verwijst naar Gebruiker:IIVQ/Basiskaart, maar dat is nog een rode pagina. Hsf-toshiba 25 apr 2006 11:57 (CEST)

Excuus, ik dacht dat ie er al was. Hsf-toshiba 25 apr 2006 12:06 (CEST)
Misschien kun je dit kaartje gebruiken? Hsf-toshiba 25 apr 2006 12:21 (CEST)
Dank, ik ken dat plaatje, maar ik wou net zoals bij de autosnelwegen een highlight maken voor elke spoorlijn. Als ik dat doe in PNG betekent dat 100+ kaartjes bewerken, doe ik het in .SVG dan heb ik het in superieure kwaliteit. Kost even werk, maar daarna is het uploaden van verschillende versies echt een eitje. Ik ben een fervent pro-SVG-er, (mits niet om het SVG maar om de voordelen, dus voor vlaggen hoeft 't niet) Dus vandaar. IIVQ 25 apr 2006 12:46 (CEST)

categorie:moderne architectuur[bewerken]

Bevatte een artikel, drie minuten voor je me schreef. --Francis 2 mei 2006 17:59 (CEST)

Robert Jensen[bewerken]

Hoi Iivq,

Als het goed is heb je mij een berichtje gestuurt omtrent enkele wijzigingen over Robert Jensen. Je melde me dat ik iets te vaak editte, waarvoor mijn welgemeende excuses.

Het adres van Robert Jensen, alsmede het beroep van zijn moeder hebben in de nieuwe Revu gestaan. Dus het lijkt mij dat dit geen inbreuk kan zijn op de privacy, daar het anders niet was vermeld in een blad wat in elke kiosk van Nederland is te verkrijgen. Ik wil het eventueel nog wel aanpassen hoor. Dat is geen enkel probleem. Laat me even weten wat je er zelf van vindt.

Groeten, Turntabledays.

- Ik heb nog een taalfoutje weggewerkt, en de link naar jensentv.nl er weer neergezet aangezien dit wél een officiële site is (van RTL Nederland). Bedankt voor je kritiek. Ik zal de Wikipedia:welkom voor beginners nog een keer aandachtig doorlezen.


Turntabledays 2 mei 2006 19:56 (CEST)

Schreeuw[bewerken]

Moi livq, ik zag je vraag bij Noorse. In het artikel schrijf je dat de rovers (overigens werden vier van de zes vrijgesproken)100.000 miljoen Noorse kronen als boete zouden moete betalen. In VG (zie [3]) wordt gemeldt dat ze 750 miljoen kronen als schadevergoeding aan de gemeente Oslo moeten betalen, waar komt jouw cijfer vandaan? Peter boelens 2 mei 2006 23:12 (CEST)

Van het Radio 1 journaal. Ik vond 't al extreem veel - een land heeft dat getal niet eens. Ik zal het op 750 Mln zetten, Noorse bevestigte dit. IIVQ 2 mei 2006 23:17 (CEST)

Inkscape[bewerken]

Beste Iivq, dank je voor de tips, ik ga het van de week zeker proberen. En het was echt m'n eerste tekening in inkscape (en met svg). Ik heb wel ervaring met andere programma's (zoals bijvoorbeeld the Gimp) maar dit was toch weer anders. Handig ook dat je direct in de code dingen kan aanpassen...zo heb ik de letters een andere kleur gegeven (hoe doe je dat eigenlijk makkelijker?) Groeten, Martijn →!?← 7 mei 2006 20:42 (CEST)


parkour[bewerken]

Beste livq, nadat ik een stukje over parkour heb geschreven schreef jij dit terug: Beste anoniem,

Ik heb je wijzigingen op Parkour teruggedraaid omdat ze niet een neutraal standpunt innamen, niet encyclopedisch waren en deels zelfs onjuist waren. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwelingen, met name Wikipedia:Objectiviteit.

Even wat puntjes:

De grootste fout is dat het niet draait om het doen van stunts maar dat het een manier van zo snel mogelijk voortbewegen is - dit is niet waar. Dat het niet handig is om te springen als je het niet zeker weet is ook fout, wie niet waagt wie niet wint en ik denk niet dat er een traceur is die nog nooit is geflikkerd (en hard!) Het stuk geschiedenis is erg zweverig geschreven en past in deze vorm niet in een encyclopedie. In de oude versie stond dat handschoenen aan te raden is voor mensen die last hebben van hun handpalmen - het is dus vreemd om daar de absolute negatie van te maken. De reden dat ik meen hier enige autoriteit over te hebben is dat ik zelf Explorer ben en dus enigszins in dezelfde kringen rondloop - verder heb ik zelf enige stapjes in het parkour gedaan (Met helm, handschoenen en knie-, elleboog- en polsbescherming).

Ikzelf ben al een stuk verder dan enige stapjes in de discipline. Dat het erg zweverig geschreven was geef ik toe. De andere punten die jij mij gaf, waren allemaal fout. in de discipline parkour IS HET DE BEDOELING ZO SNEL EN EFFICIENT MOGELIJK te bewegen. in de discipline FREE RUNNING (een SUB-SPORT ontstaan uit parkour) is het de bedoeling zo mooi en sierlijk mogelijk voort te bewegen. Ook zij jij dat als je last van je handen krijg je beter wel handschoenen kan gebruiken. Ikzelf heb het geprobeert en het is NIET aan te raden. Je handen raken niet gewend aan grip krijgen en worden afhankelijk van de handschoentjes. Nu komt het allermooiste: Jij zeg dat je zelf enige stapjes in het parkour heb gedaan en dat je hierbij bescherming droeg. Nu is de bedoeling van de sport Parkour om met alleen het lichaam zonder hulpmiddelen. Berschermers verhinderen het vrij bewegen en zijn dus lomp. Waarom heb je berscherming nodig? je bouw parkour stapje voor stapje op, of ben jij soms begonnen met van gebouw naar gebouw gap jumpen? Aan de andere kant: Bij Freer Running kan bescherming bij het trainen van pas komen. maar aangezien jij zegt : verder heb ik zelf enige stapjes in het PARKOUR gedaan. Sluit ik dat buiten.

Graag een reactie Hoogachtend: Bent IIVQ 7 mei 2006 23:51 (CEST)

IIVQ had groot gelijk. Zinnen als Een sport zou ik het niet willen noemen. horen niet thuis in een encyclopedie: zet je bezwaren uiteen op de overlegpagina aub. — Zanaq (?) 10 mei 2006 13:32 (CEST)
Verdere discussie verplaatst naar Overleg:Parkour . IIVQ 10 mei 2006 13:34 (CEST)

RE: Aerotrain - cat[bewerken]

Hai Iivq, ik had Cat:Monorail inderdaad verwijderd omdat ie niet bestond. Ik kwam Aerotrain tegen bij het controleren van nieuwe artikelen, hoewel die door de grote achterstand in de vandalismebestrijding al niet zo nieuw meer zijn :) DrBorka 10 mei 2006 14:08 (CEST)


Grands Travaux Inutiles[bewerken]

Dag livq, het klopt wat je zegt over de bruggen tussen Jabbeke en Varsenare, één gaat over de spoorweg Brugge - Oostende, de andere gaat over een andere niet-aangelegde weg. Beide bouwwerken zijn onderdeel van hetzelfde stopgezette project (autoweg van Zeebrugge naar E40 in Jabbeke) Ik heb ze alle twee gezien, ze zijn makkelijk bereikbaar vanaf het jaagpad langs het kanaal Brugge-Oostende. Maar staat het niet zo in het artikel? Misschien bedoelde je nog iets anders. Veel succes met je scriptie! Friedrich Tellberg 11 mei 2006 15:21 (CEST)

Watchlist[bewerken]

Boe! valhallasw 14 mei 2006 02:18 (CEST)

joehoe oscar 14 mei 2006 02:38 (CEST)

Va en VA[bewerken]

Hartelijk dank voor de moeite om Va en VA recht te zetten en het opsporen van Voltampère. Marco Roepers 15 mei 2006 09:24 (CEST)

Hoe vaak moet ik het nog uitleggen...[bewerken]

Ik ben _GEEN_ newbie op wp, en ik weet dat elke diff wat ruimte kost, maar met mijn aangeboren onhandigheid scijhnt het onmogelijk te zijn om in 1 grote edit artikelen op te scoohnen, vooral die zo rommelig zijn dat er gewoon flink wat edits aan te pas komen. Kijk maar eens hier en hier. Sorry als dit wat vijandig overkomt, maar dit soort dingen lijken nogal op een geautomagiseerd zooitje en sommige mensen vinden dat ruw, vooral als ze allang bekend zijn met het onderwerp -- De Zeurkous/80.127.68.21 Mon May 15 21:40:51 UTC 2006

#redirect[bewerken]

Kun je die redirects niet beter laten staan? Gefeliciteerd met je succesvolle hernoeming! :-P (?) 17 mei 2006 15:15 (CEST)

Spoorlijnnavigatie[bewerken]

Beste IIVQ, ik heb op mijn kladblok drie versies van een "nieuw" navigatiesjabloon gemaakt om bij stations langs een bepaalde lijn te plaatsen. Het gaat om een overkoepelend sjabloon waarin sjablonen per lijn (de huidige, maar dan iets aangepast) geplakt kunnen worden. Het resultaat heeft dezelfde lay-out als sjablonen als Sjabloon:ZeeuwseLijn, Sjabloon:Flevolijn etc., maar bespaart ruimte, waardoor het ook bij knooppunten kan worden toegepast.

Alledrie de varianten hebben een uitklapmogelijkheid voor de stations. De eerste versie heeft de mogelijkheid de afbeelding weg te laten; per station kun je beslissen de kaart wel of niet te plaatsen, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Bij de tweede versie kan de kaart uitgeklapt worden; de derde versie heeft altijd een afbeelding. In alle gevallen moet de volgende code worden ingevoerd in het artikel (de naam van het sjabloon is nu nog mijn kladblok, dat wordt uiteraard veranderd als men dit wil invoeren):

{{:Gebruiker:Xyboi/Kladblok|
|naam=
|afbeelding=
|sjabloon=
|}}

In het veld "sjabloon" kan de naam van het sjabloon per lijn worden ingevoerd, eventueel kan dit ook vervallen en gelijkgesteld worden aan de naam. Dat sjabloon zal dan enkel het huidige deel "km/stations" van de spoorlijnsjablonen bevatten. Aangezien de code per station moet worden ingevoerd is het ook mogelijk gedetailleerde kaarten per station te gebruiken (locatie van het station op de lijn). Kijk maar eens of je het iets vindt. Groeten, Jörgen (vragen?) 19 mei 2006 15:43 (CEST)

Scriptie[bewerken]

Hoe gaat het met je scriptie? Als je deze oranje balk ziet, ben je daar niet mee bezig ;) Effe iets anders 20 mei 2006 15:21 (CEST)

zenuwgassen[bewerken]

Ik kom er eigenlijk vooral bij vanuit toxicologische interesse, maar ik meen dat de G-gassen die naam hebben omdat ze codenamen kregen: G(erman agent) A, GB, etc. het zijn de oorspronkelijke verbindingen die door de Nazi's werden ontwikkeld. Waar de V vandaan komt weet ik niet. Misschien staat het in de engelse wiki. Evanherk 20 mei 2006 17:37 (CEST)

Categorie op GB[bewerken]

Hoi IIVQ, je hebt een categorie:spoorlijnen op jeLaboratoriumpagina staan en ik meen te weten dat cats alleen op artikelpagina's mogen staan. Dus wil je die cat nowikiën a.u.b.? Verrekijker'praatjes? 23 mei 2006 13:10 (CEST)

hmmm[bewerken]

Mayonaisse met een groote friet, lekker en niet duur ! Commonsfreak 25 mei 2006 00:29 (CEST)

Betreft een reactie op de mail betreffend de kopje Waarschuwing[bewerken]

Hoi, het spijt me. Ik had toen nogal haast, en had niet de tijd om volledig te maken. Dus kan het best zo zijn dat ik op de verkeerde knop had gedrukt. Die punt 3 snap ik niet zo goed wat je ermee bedoelt.

Groetjes Conget

 • PS Ik vind het niet erg leuk iemand mijn gebruikersnaam typo maakt. Het is Conget, geen cognet Conget 26 mei 2006 11:09 (CEST)


Jouw reactie: Hoi Cognet. Ik zag dat je een waarschuwing op Gebruiker:137.120.208.52 (inmiddels verwijderd) hebt geplaatst, ik heb daar 3 opmerkingen over.

 1. Waarschuwingen horen op de overlegpagina ipv gebruikerspagina (ik heb 'm dus ook hernoemd naar Overleg gebruiker:137.120.208.52)
 2. Bij een waarschuwing moet je ook zetten welk feit hij gepleegd heeft en wanneer. Lees bijvoorbeeld eens Gebruiker:IIVQ/Tips & Trucs#Vandalismebestrijding anonieme gebruikers (slechts een richtlijn).
 3. Bij zo'n simpel ding kan je beter een 
Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker van de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

plaatsen ipv een

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker van de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

.

{zb} ipv {zb} ? Wat bedoel je hiermee? :o Effe iets anders 26 mei 2006 12:57 (CEST)
{zb} ipv {ws} dus. Enigszins verstrooid... IIVQ 15 jul 2006 13:45 (CEST)

Staalbedrijven[bewerken]

Even ter herinnering: op jouw verzoek via IRC heb ik wijzigingen aangebracht in Arcelor en Mittal Steel. Correcties kun je aanbrengen als je je scriptie af hebt :), groet Troefkaart 26 mei 2006 12:19 (CEST)

Veer[bewerken]

Bedankt voor de verbetering van benaming Veer (mechanica), voorheen: Veer (machineonderdeel). Inderdaad beter. Groet. Johjak (!) 1 jun 2006 16:41 (CEST)

Sjabloon:Dp[bewerken]

Beste IIVQ, hoe is het met je scriptie? Wil je misschien even op mijn gebruikerspagina kijken, ik ben bezig met een opzet voor een sjabloon voor eindboodschappen, onder meer door de discussie over het Sjabloon:Dp. Ik zou graag je reactie lezen op mijn voorstel(len). Hartelijke groet - Ilse@ (overleg) 2 jun 2006 13:14 (CEST)

Gewèldig[bewerken]

Even een bericht 'anders dan andere':)

Dag meneer Stam,

Leuk u hier ook aan te treffen :) Hopelijk alles goed met jullie? Ik lees u misschien na de scriptie?

Met groet uit Kortrijk, SharkZa 4 jun 2006 14:45 (CEST)


Adolf H[bewerken]

Beste IIVQ, ik heb niets persoonlijk tegen je. Volgens je eigen mening moet je aan de slag met je studie, dus laat Adolf maar even. Het zou zonde zijn als hij ook nog jou studie op zijn geweten zou hebben.--technische fred 6 jun 2006 22:01 (CEST)

Hahahaha! Inderdaad, je hebt gelijk, Hitler is alleen maar slecht, zelfs vanuit zijn graf. :-) IIVQ 6 jun 2006 22:15 (CEST)
Het was gisteren 6-6-6 en dit is het teken van het beest. Niet lachen dus om dat soort dingen.--technische fred 7 jun 2006 22:15 (CEST)
Ben je bijgelovig ofzo? Grappig, daar had ene A.H. ook wat last van :-P IIVQ 7 jun 2006 22:28 (CEST) Waarschuwing: dit bericht is geschreven onder invloed van ethanol.

Ongewenst ingrijpen[bewerken]

Beste iiVQ, sinds wanneer moet een persoonlijke pagina een encyclopedische inhoud hebben? Je meet je oordelen aan die je niet checkt. Voorbeeld: Dorp naar keuze is een authentieke situatie in Midlaren, niks Fotoshop. Wind je je echt op over de kwaliteit van de plaatjes? Slecht voor je gezondheid, lijkt me. Blijf in het vervolg bij je leest zou ik je willen verzoeken. Met vriendelijke groeten, Philip Bosma

Discussie verplaatst naar Overleg gebruiker:Philip Bosma#Afbeelding. IIVQ 7 jun 2006 13:15 (CEST)

Subjektief[bewerken]

Beste iiVQ,

alles goed en wel, maar ik stel je interventies nog steeds niet op prijs. Er zit mij teveel een erg subjektieve (negatieve) smaak aan. Je citeert regels en vergeet andere, zoals dat de persoonlijke pagina ruimte biedt aan persoonlijke interesses, terwijl je wel toegeeft dat dit niet encyklopedisch van aard hoeft te zijn. Wie bepaalt trouwens of getoonde onderwerpen (klavertje 5, bijvoorbeeld) geen encyklopedische waarde heeft? Bovendien is je argument dat op het bord van Midlaren die naam wèl zou moeten staan om interessant te zijn natuurlijk niet geldig. Dat zou de foto heel erg oninteressant maken, hooguit toepasselijk voor het lemma Midlaren. Ik stel voor dat je je energie op belangrijke(re) zaken richt. Op foto's die jij 'niet leuk' vindt heb ik overigens aardige reakties gekregen.

Vriendelijke groeten, Philip Bosma 8 jun 2006 16:18 (CEST)

SVG-foutje?[bewerken]

Beste, aangezien jij blijkbaar veel van het svg-formaat kent: kan je even naar een vraag in de kroeg kijken? Het gaat dan over een svg-vlag die blijkbaar niet goed te resizen valt naar 20px. --Tuvic 9 jun 2006 19:36 (CEST)

Roos Van Acker[bewerken]

Zie antwoord op jouw vraag in taalcafé. De Lijst van Vlaamse presentatoren illustreert nog wel meer hoe men in Vlaanderen eigennamen alfabetiseert; kijk maar eens bij de letter D, vriendelijke groet, Door de wol geverfd 12 jun 2006 10:54 (CEST)

dakloosheidpreventieproject[bewerken]

Beste IIVQ. Kijk mogelijk een keer op huurwoningen - succes! - Ben Pirard 13 jun 2006 12:24 (CEST)

Dank, maar ik bedoelde meer iets concretere tips. Alle makelaars hebben we zo'n beetje gehad, we zitten ook al bij Woningnet en Direct Wonen ingeschreven, en ben elke week wel een paar uur bezig met zoeken van woningen. Maar bedankt! IIVQ 13 jun 2006 13:07 (CEST)

Nooitgedacht[bewerken]

Hoi, kun je me vertellen waarom jij het symbool wikify op de pagina Nooitgedacht hebt gezet en wel zonder de reden te vermelden? Ik w8 je antwoord af, groet, WZ 13 jun 2006 15:55 (CEST)

Ik zie geen wikify op die pagina, en geen bewerkingen door mij in de geschiedenis. IIVQ 13 jun 2006 16:03 (CEST)

Mechanisme[bewerken]

Ik zie dat je met enthousiasme de titel van T.mechaniek naar Telescopisch mechanisme hebt veranderd. Ik kreeg niet de indruk in het taalcafé dat mechanisme béter zou zijn. Dat stel jij wel. Volgens mij worden ze beiden even hoog gewaardeerd. Als je dan de titel verandert lijkt het me logisch dat je even de tijd neemt ook de tekst in het artikel daarmee in overeenstemming te brengen. --Johjak (!) 14 jun 2006 15:40 (CEST)


Het geelvinck-hinlopen huis[bewerken]

ga a.u.b. met je eigen lemma's experimenteren. de lay-out is er niet fraaier opgeworden. misschien is een cursus ook geen slecht idee Taks 15 jun 2006 22:31 (CEST)

vandalisme van een artikel over het Geelvinck-Hinlopen Huis dat voor 99,99 % door mij is geschreven en waar ik de foto's voor heb gekregen?

ik bedoel een lay-out cursus en ik ben nog niet echt onder de indruk van jouw verbeteringen, maar laten we kijken of er nog mensen rondlopen die inhoudelijk iets te melden hebben. je gaat wel ver met mij te bedreigen met blokkade en haal s.v.p. de reclame van dat bedrijf weg. je kan beter op je eigen pagina vermelden dat je daar een cursus hebt gelopen. Taks 16 jun 2006 16:27 (CEST)

ik heb vanavond een gecomprimeerde versies van de foto's geladen. de betreffende pagina is nu waarschijnlijk sneller te laden. ik heb een snelle computer en had niet door dat een foto laden lang kan duren. het dus belangrijk te melden waarom je iets anders wilt zien, dan snapt een ander dat ook en bovendien was niet duidelijk dat je moderator bent. in dat geval verwacht ik ook meer uitleg bij een actie. waarschijnlijk is het vermoeiend steeds maar weer uitleggen wat je aan het doen bent, dat zou ik ook hebben. maar het werkt dus wel misverstanden in de hand.

ik hoop dat je nu kan accepteren dat de beide fotos weer wat groter op de pagina verschijnen. de lay-out is me nu te conventioneel, de pagina is te gewoon. bovendien is het zo dat de tekst niet te breed moet zijn, dat is vermoeiend voor de ogen. een groot lettertype en grote foto's - in nederland is alles al zo klein - en smalle kolommen lezen prettiger, daarnaast enige afwisseling, zodat het oog naar de volgende afbeelding wordt getrokken.

ten slotte, wie gaat die nieuwe lemma over Albert Geelvinck en Sara Hinlopen invullen, Jij? ik denk dat het belangrijkste al vermeld is. anders worden dat moeizame lemma's, maar laten we afwachten, of er iemand is die daar nog wat kan aanvullen, ik betwijfel het of je moet Elias overgaan tikken.

ondertussen is mij door dit gedoe wel duidelijk geworden wat voor anderen niet zo 1, 2, 3 begrijpelijk is, en dat overleg of uitleg bij een actie, zoals het weghalen van informatie heel essentieel is voor de maker en dat daardoor zaken uit hun verband worden gerukt en in het luchtledige komen te hangen. een toevoeging lijkt mij niet zo'n probleem. dat spreekt voor zich. Taks 16 jun 2006 23:07 (CEST)

je laat je wel kennen door zelfs die gecomprimeerde foto's niet te accepteren, met andermans veren pronken, dat is wat jullie willen. ik verzoek jullie vriendelijk deze pagina te verwijderen en zelf iets te bedenkenTaks 16 jun 2006 23:50 (CEST)

Beste Taks, ik heb sterk de indruk dat je nog steeds denkt dat het 'jouw' pagina is.
Quote: "Door op de knop Pagina opslaan te klikken, verklaart u dat uw tekstbijdragen aan Wikipedia worden vrijgegeven onder de GNU-licentie voor vrije documentatie. Dit houdt onder meer in dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, ook voor commercieel gebruik. Als u dat niet wilt, kies dan niet voor 'Pagina opslaan'!". Dat is dus niet zo. Verder hebben we op Wikipedia behoefte aan consistentie, niet aan afwisseling. Ook worden op overlegpagina's hoofdletters gewaardeerd. Daarnaast bestaat er bij een aantal gebruikers (waaronder ik) de gedachte dat jij een sokpop bent van T. Tichelaar, iets wat niet gewaardeerd wordt op Wikipedia. Groeten, Koen Reageer 16 jun 2006 23:13 (CEST)

re: Molens[bewerken]

Overleg_gebruiker:Xiutwel#re:_Molens Als je te lang moet wachten op antwoord, moet je maar mailen want ik ben niet wekelijks 'onliki'. — Xiutwel (talk) 16 jun 2006 11:09 (CEST)

Toon bewerkingen....[bewerken]

Ja, die knop is mij gevoeglijk bekend, en ik gebruik hem ook uit en te na. Maar nadat ik dan besluit iets écht op te slaan, zie ik altijd al weer een fout nog voordat het edit-veld van mijn scherm verdwenen is, en bij de volgende save wéér.... en wéér.... aaaarrrgggghhh.....!! Mijn vingers gaan ook veel te snel over die toetsen... Pure beroepsdeformatie... Maar gelukkig ZIE ik die fouten ook nog. Ik ken er genoeg die iets opslaan en dan hopen dat IK hun fouten er wel uit ga slopen.... :)

Tom. Thorpic.jpgThor NLAMAZE ME 17 jun 2006 15:46 (CEST)

Klikken[bewerken]

Hallo IIVQ, bij een opmerking bij de opiniepeiling i.v.m. doorverwijspagina's schreef je [4]

"bovendien is het twee keer extra klikken! "

Mis ik iets (bij de meeste browsers open je een link met 1 klik)? - Robotje 20 jun 2006 10:22 (CEST)

Ik zie dat je er intussen "bovendien is het twee keer extra klikken! (een keer naar de (doorverwijspagina), een keer naar de betreffende pagina)" van gemaakt hebt. Dat zijn wel 2 klikken, maar het is slechts 1 extra klik! - Robotje 20 jun 2006 10:58 (CEST)
Nee, het zijn drie klikken. De eerste om op bv Amsterdam te komen, de tweede om op Amsterdam (doorverwijspagina) te komen en de derde om op Amsterdam (schip) te komen. valhallasw 22 jun 2006 13:45 (CEST)


Token?[bewerken]

Wat dacht je van zegel(tje)? Je bent al offline @ irc, dus ik doe het zo maar :p valhallasw 22 jun 2006 13:45 (CEST)

Stemming doorverwijspagina's[bewerken]

Aardig voorstel zo'n "moratorium" op het wijzigen van doorverwijspagina's, maar ten eerste gaat dit in tegen het principe van Wikipedia om pagina's vrijelijk te mogen aanpassen... Daarnaast ben ik het eens met het commentaar dat de stemming niet in overeenstemming is met de stemprocedure. Belangrijker is echter dat ik betwijfel of er daarna consensus bereikt kan worden. Waarom nu ineens wel? - Puck 27 jun 2006 00:54 (CEST)

Havezatenpad[bewerken]

Hi IIVQ,

je hebt een afbeelding, nagetekend of geconverteerd vanaf . Je hebt daarbij echter verzuimd de oorspronkelijke maker de credit te geven die hem toekomt. Bovendien heb je de nieuwe afbeelding onder een ruimere licentie vrij gegeven als de oorspronkelijke. Dat kan natuurlijk niet. Ik zie dat je nu op wikibreak bent, en wens je veel succes met je tentamens. Maak die gerust af. Wanneer je terug bent, wil ik je vragen de licentie voorwaarden van je imitatie aan te passen en de omschrijving aan te vullen. met vriendelijke groet, Teun Spaans 30 jun 2006 18:18 (CEST)

Je hebt gelijk, ik heb de tekst van het origineel op de kopie geplakt, maar het is dan natuurlijk niet meer "door de auteur zelf". Ik pas het aan. IIVQ 30 jun 2006 18:28 (CEST)


Scriptie[bewerken]

Hoe is het je scriptie?--technische fred 2 jul 2006 22:09 (CEST)

Ik wil het er niet over hebben.

KX-code[bewerken]

Bedankt voor de verhelderde afbeelding van de KX-code. De afbeelding die ik had gemaakt, had ik snel, snel inelkaar gezet om aan te geven hoe deze code eruit ziet. Erik Creugers 3 jul 2006 21:15 (CEST)

taalcafé[bewerken]

Ik zag jouw vraag over (witte) spelling. Graag voortaan ondertekenen met 4 x ~. De discussie is al eerder gevoerd.
Verder ben ik zeer opgetogen op jouw gebruikerspagina te lezen: een Fries die via Nederland naar Vlaanderen komt. Die lijkt mij uitstekend geplaatst om de kerk in het midden te houden als de discussies wat hoog oplopen. En als die dan nog behoorlijke informatica-kennis heeft is dat voor Wikipedia.nl beslist een aanwinst. Eén vraag je nog: wat is (nazi's) impersoneren? Vriendelijke groet.Door de wol geverfd 13 jul 2006 09:30 (CEST)

Excuses, normaal onderteken ik altijd, toevallig vergeten.
Verder ben ik géén Fries, maar een Groninger! Verder bedankt voor je commentaar, ik zal de spellingsdiscussie nog even bijvoeren.
Het "impersoneren" van Nazi's is een misschien foutieve vertaling van het Engelse "to impersonate": ik heb absoluut geen nazistisch gedachtengoed (behalve misschien op architectonisch-technisch gebied), maar ik vind 't wel grappig om af en toe mensen (die ik goed ken, waarvan ik weet dat ze het kunnen hebben) met een geheven rechter hand te groeten onder uitroep van een "Heil <naam>". Ofwel: Ik shoqueer graag, maar alleen bij mensen die ik ken en waarvan ik weet dat ze er geen echte aanstoot aan nemen..
Groet, IIVQ 13 jul 2006 09:48 (CEST)
Ja, sorry, maar ik woon ver van Friesland, en aardrijkskunde is mijn sterkste kant niet. Groningen is van hieruit gezien eneneens "het hoge noorden". Dus zal ik voortaan een "Groninger" in gedachten houden. Door de wol geverfd 13 jul 2006 10:22 (CEST)
Het is dat er nooit een oorlog tussen Groningen en Friesland geweest is, maar Groningers en Friezen, dat is net zoiets als Ajax- en Feijenoordfans: Wel samen tegen de rest in een interland-wedstrijd/Den Haag, maar tegen elkaar... oorlog! IIVQ 13 jul 2006 10:24 (CEST)

Geen auto...[bewerken]

...maar ik ga treinen. Laat maar even weten als je mee wilt. Ik heb een voordeelurenkaart, mocht je geen OV meer hebben. Sander Spek (overleg) 15 jul 2006 10:59 (CEST)

Dank je, ik heb weekendOV. Ik denk dat ik de trein van 1:30 pak en ga dan in de 3e wagon vanaf de Sittard-kant zitten (=dichtst bij de trappen op station Eindhoven. = de 9e wagon vanaf de Luik-kant.) Welke trein was jij van plan te pakken? IIVQ 15 jul 2006 11:37 (CEST)
Ik had mijn voornemens nog niet tot in tijden gedetailleerd, maar het lijkt me wel een goed plan. Zijn die treinen altijd precies even lang? :-) Nou ja, ik zie je dan wel! Sander Spek (overleg) 15 jul 2006 12:14 (CEST)
In principe bestaan de treinen van de serie 800 uit 11 "bakken", bestaande uit 3 "stammetjes" BAB en 1 stammetje BBs waarbij de B vaak een DDM-rijtuig is. Het geheel wordt meestal (in de richting Haarlem) geduwd door een 1700. Het kan natuurlijk zijn dat we een afwijkende stam hebben, zeker in het weekend komt dat vaker voor omdat dan stammen van Heerlen naar Maastricht overgebracht worden zodat ze voor onderhoud naar Haarlem kunnen. :-P IIVQ 15 jul 2006 13:03 (CEST)

Moderator[bewerken]

Zou jij er niet voor voelen om je aan te melden als moderator? effe iets anders 16 jul 2006 22:25 (CEST)

Heb je daar wel tijd voor, of is die Bachelor-scriptie ondertussen afgewerkt? :-) --Tuvic 22 jul 2006 11:56 (CEST)
Zie jij het balkje op mijn GP dat aanzet tot navragen nog? IIVQ 22 jul 2006 11:57 (CEST)
Neen, maar de vorige keer dat er iemand iets over vroeg heb je het snel verwijderd, dus ik vroeg me het gewoon even af :-) --Tuvic 22 jul 2006 11:59 (CEST)

Proficiat met je aanstelling. Groet, Annabel(overleg) 31 jul 2006 13:13 (CEST)

Witte Mars[bewerken]

Je schrijft: "ik zie het nut van de hoofdletter niet in", dus je maakt W.m. ipv W.M."

 • Hoeveel doet het er toe wat jij vindt?
 • Wat zegt de rest? (Sabine Dardenne schrijft tweee hoofdletters. Any google?).
 • Hoe zou je de vraag beter kunnen oplossen? Overleg of zo?"

Ik stoor me aan de zeg lompe terugdraaiing. -DePiep 19 jul 2006 21:59 (CEST)

Nou het is niet zozeer de mening of ik witte mars of Witte Mars leuker vind staan, maar wat volgens taalregels beter is. Het is een mars, en wel een witte. De vraag is nu of die mars een naam heeft, in welk geval het de Witte Mars zou kunnen zijn (niet de Witte mars, want dat zou de mars van Witte o.i.d. zijn. Het lijkt mij hier echter een "spontaan" ontstane actie, zonder duidelijke organisatie vooraf, dus witte mars (de mars die wit van kleur was, en niet de merknaam) lijkt mij hier van toepassing. De hoofdletter W bij witte komt gewoon omdat het de eerste letter was. Vandaar: witte mars. IIVQ 19 jul 2006 22:57 (CEST)
ook geplaatst op Overleg sjabloon:Zaak-Dutroux IIVQ 19 jul 2006 22:59 (CEST)
Dat ik het jouw mening noem komt door je edit-regel bij het terugdraaien: Ik zie het nut van een hoofdletter niet in.) (Zie Sjabloon:zaak-Dutroux , geschiedenis). Dat is toch jouw uitspraak: "Ik zie het nut van ...". Dit verklaart mijn tekst hierboven. Later meer. -DePiep 19 jul 2006 23:07 (CEST)

blokverzoek[bewerken]

uw bijdrage : Ik hoop hiermee Westermarck wakker geschud te hebben. verder niets. groet Aleichem overleg 21 jul 2006 11:31 (CEST)


mod en vraagje[bewerken]

Leuk dat je mod wil worden. Ik had nog een vraagje over deze zin in Nederpoort: Nederpoort is een "pas opgericht polderdorp op schaal 1:1", waarbij 1 inwoner van Nederpoort voor 1% van de Nederlanders staat. Volgens deze definitie zou Nederpoort dus exact 100 inwoners moeten hebben. Die berekening klopt niet, of zie ik wat over het hoofd? Michiel1972 22 jul 2006 01:47 (CEST)

Natuurlijk klopt het niet, maar zo staat, of stond, het aangegeven op de betreffende website. Ik ga nu slapen, ik zal morgen proberen de zinssnede op te zoeken en te voorzien van de nodige bronvermeldingen. Dank voor je voorstem btw.IIVQ 22 jul 2006 01:50 (CEST)

Kaartjes bij de spoorlijnen[bewerken]

Beste IIVQ,

Jij zegt bij Overleg:Spoorlijnen in Nederland dat je kaartjes bij de spoorlijnen aan het maken bent. Ik heb er de vraag bij geplaats of je daar dan ook meteen de geocodes in wil verwerken. Dit de codes die ProRail hanteert.

--Lex vB 22 jul 2006 08:02 (CEST)

Ik wil wel, maar ProRail wil mij die lijst van codes niet verstrekken. Ik heb wel een onofficiele lijst maar die is enigszins verouderd. Groet, IIVQ 22 jul 2006 10:22 (CEST)

Geelvinck-Hinlopen Huis[bewerken]

Ik heb nooit bestreden dat ik T. of Taco Tichelaar ben, of soms niet ingelogd ben. Maar toen ik in aanvaring kwam met allerlei wiki-gebruikers die onder pseudoniem werken heb ik er ook maar een genomen, hetgeen me kwalijk genomen is.

Ik weet niet beter dan dat Wikipedia zelf meld dat je onder een andere naam lemma's kan aanmaken. Dat jullie daar weer een term voor hebben, is niet mijn probleem.

Er is geen kwade opzet in het spel. Misschien wil ik niet steeds mijn eigen naam lezen en neem ik t.z.t weer een andere account. Taks 22 jul 2006 13:41 (CEST)

Check 1 2 3[bewerken]

Hoi IIVQ,
Ben je niet iets vergeten?
Groetjes, - Jeroenvrp 1 aug 2006 14:05 (CEST)

Moderator[bewerken]

Je hebt je op het verkeerde tijdstip kandidaat gesteld - want nu kon ik niet stemmen! :-( Gefeliciteerd! Ucucha 4 aug 2006 21:51 (CEST)

Inderdaad! Volgend jaar bij de bevestiging, zal ik daarom tegen stemmen ;-) Adnergje (overleg) 6 aug 2006 14:37 (CEST)

WCN - etentje[bewerken]

Beste IIVQ, Aanstaande zaterdag is het zover, dan vind de Wikimedia Conferentie Nederland plaats waar je je voor hebt opgegeven! We hopen je graag te mogen begroeten in Utrecht. Kijk op deze pagina voor informatie hoe je er kunt komen. Tot 31 augustus kun je nog vooruitbetalen voor zover je dat nog niet hebt gedaan, je krijgt dan €2,50 korting op de toegangsprijs. Er zijn nog plaatsen vrij, dus als je andere enthousiastelingen mee wilt nemen, zijn die van harte welkom. Wel graag inschrijven op de inschrijvingspagina.

Je kunt je ook inschrijven voor het wokken na de conferentie. Schrijf je svp zo snel mogelijk in, dan kunnen we plaatsen reserveren. De extra kosten bedragen €17,50 excl. drankjes.

Ik hoop dat jullie een geweldige conferentie zullen hebben komende 2 september, en dat er ook veel mensen mee gaan uit eten.

Met vriendelijke groet, effe iets anders 27 aug 2006 17:41 (CEST)

Liebran (vereniging)[bewerken]

Hoi,

Graag zou ik willen weten waarom je de pagina van Liebran (vereniging) verwijderd hebt. Er stond bij dat het om reclame zou gaan, maar kan je daar dan wat meer uitleg bij geven? Ik geef toe dat ik bij de vereniging zit, maar ik heb de oorspronkelijke tekst juist meer geobjektiveerd. We zijn trouwens een feitelijke vereniging (en hopelijk binnenkort een vzw), en hebben daardoor dus geen baat bij 'reclame'. Er zijn trouwens veel verenigingen die wél een wikipedia-pagina hebben. Daarom zou ik graag weten wat je er verkeerd aan vond en hoe ik daar in de toekomst rekening mee kan houden.

Bedankt, Pieter Biesemans 15 sep 2006 00:39 (CEST)

Dat heb ik gedaan omdat ik de vereniging niet "wiki-waardig" vond: Het is, volgens het artikel, een beginnende vereniging met slechts 4 kernleden. Er zijn honderden van dit soort verenigingen, en hoewel ik het doel nobel vind, vind ik de vereniging niet opvallend genoeg om zich op wikipedia te presenteren. Daar kwam nog bij dat het artikel nogal wervend geschreven was. IIVQ 15 sep 2006 19:43 (CEST)
Er zijn inderdaad zeer veel van deze verenigingen. En die hebben namelijk overal hetzelfde probleem, omdat ze zo klein zijn worden ze nergens echt serieus genomen, en daardoor hebben ze dikwijls moeite om meer leden te werven en te groeien, en blijven ze dus kleine verenigingen. Een wiki-pagina kan voor veel van deze verenigingen juist voor meer bekendheid, en dus meer leden zorgen. Ik denk dat je eens moet nadenken over je criteria van "wiki-waardigheid". Pieter Biesemans 19 sep 2006 13:27 (CEST)
Wiki is geen open podium / promotiesite. Voor uw doel kan ik u startpagina.nl of een Belgisch equivalent aanraden. IIVQ 19 sep 2006 20:16 (CEST)
U hoort nog van ons. Pieter Biesemans 19 sep 2006 22:52 (CEST)
Ik wacht af. IIVQ 20 sep 2006 00:01 (CEST)

Sonja B[bewerken]

Hoi IIVQ,

Wil je even kijken of je je kunt vinden in mijn oplossingen voor jouw wensen voor de Hotlist? - Aiko 20 sep 2006 15:43 (CEST)

Ja, prima, had niet gezien dat er al een boel af mochten. Ik wou alleen sonjabakkeren erop zetten, dus moest er een af. Weersvoorspelling dus. Of datum maar dat had ik niet gezien. IIVQ 20 sep 2006 19:23 (CEST)
Okido - Aiko 20 sep 2006 20:17 (CEST)

Katweg[bewerken]

Bedankt om mijn foto van Minoes te verwijderen. Ik wilde een foto op mijn gebruikerspagina plaatsen, maar had per ongeluk de verkeerde genomen. Dus vandaar... En ik zal de aai doorgeven! ;-) Kattenfan 22 sep 2006 17:02 (CEST)

Sorry voor die verkeerde naam. Ik zag pas nadat ik het had geüpload dat de foto de verkeerde naam had. Volgende keer zal ik er zeker opletten! Kattenfan 27 sep 2006 16:01 (CEST)

taf[bewerken]

Hoi IIVQ,

Je kunt je vriendin vertellen dat changerende taf het volgende betekent:

 • Taf, zie tafzijde (ook taffetas en taft) is een platgeweven zijde of rayon (kunstzijde).
 • Changerend, vaak wordt de term "changeant" gebruikt, betekent dat de kleur verandert als de stof beweegt. Dit effect wordt meestal bereikt door de schering en de inslag van de geweven stof van twee verschilende kleuren draad te maken. Dan weet je dat alvast. - Aiko 23 sep 2006 13:44 (CEST)
Wat gedessigneerde taf is weet ik niet, zal wel "gedessineerd" zijn. Dat betekent, met een dessin, een tekening (plaatje ) of patroon. - Aiko 23 sep 2006 13:52 (CEST)

Dank[bewerken]

Beste IIVQ. Dankjewel voor je steun voor mijn kandidatuur voor het moderatorschap! Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik ontving. Komende tijd zal ik mijn extra knopjes moeten leren gebruiken en ik wil iedereen graag oproepen om mij daarbij kritisch te volgen. Mocht je ooit denken 'nou Mig, dat kon ook wel ff anders', stuur me dan een mailtje of drop het op mijn overleg. Nogmaals dank en groet, MigGroningen 11 okt 2006 20:26 (CEST)

Geld[bewerken]

Ik begrijp dat je er genoeg van hebt. Helaas is mijn financiele situatie van dien aard dat ik je niet kan sponsoren :( anders had ik het graag gedaan! Je bent altijd welkom hier overigens. Tip: Als je naar IJmuiden gaat ga dan naar het strand (als dat er is) en ga uitwaaien. Als je tijd en een klein beetje geld hebt ga dan es naar de boulevard in Scheveningen en ga daar stappen. Dat geeft een beetje een vakantiegevoel! Verder sterkte en stuur maar es een berichtja als de gemeenschap eindelijk de boel heeft opgeruimd ..... alhoewel dan krijg ik noot meer bericht :~( Wae®thtm©2006 | overleg 13 okt 2006 12:48 (CEST)

Groninger WikiMeet verplaatst[bewerken]

Hoi IIVQ,

MigGroningen en ik hebben de Groninger Wikimeet verplaatst. Meer info op de pagina Wikipedia:Ontmoeten en Gebruiker:MigGroningen/GroningerWikiMeet. Je gaf aan op 7 november niet te kunnen, maar wellicht dat de nieuwe datum beter uitkomt (alhoewel, België blijft een eind weg...) Lankhorst 1 nov 2006 23:58 (CET)

Fotootjes[bewerken]

Hoi, de foto's die ik gemaakt heb op onze Wikimeet van afgelopen vrijdag staan op Gebruiker:Eve/Gallery. Effe nagenieten :-) - ɘVe Roept u maar! 7 nov 2006 16:28 (CET)

Bestand:Test svg2.svg[bewerken]

Issie nog nodig? Groet, 13 nov 2006 11:54 (CET)

Neu dusch ... 84.41.134.34 13 nov 2006 21:08 (CET) = IIVQ

Taalsjablonen[bewerken]

Hey,

Ik heb een reactie geplaatst in de kroeg over de taalsjablonen. Zou je daar misschien even naar kunnen kijken? Bedankt!

Tomgreep (overleg) 16 nov 2006 16:19 (CET)

Verzoek[bewerken]

Hallo IIVQ. Je hebt onlangs een verzoek gedaan op Wikipedia:Verzoekpagina_voor_bots#Redirects_in_categorie. Ik heb daar toen op gereageerd, maar nu staat die reactie daar nog onbeantwoord. Ik vroeg mij dus gewoon af of het verzoek nog geldde. Met vriendelijke groet, Christophe 25 nov 2006 00:00 (CET)

Gebruiker:IIVQ/Laboratorium[bewerken]

Hoi.

Gebruiker:IIVQ/Laboratorium zit in Categorie:Nederlandse spoorlijn, omdat je Sjabloon:Spoorlijn in Nederland hebt gebruikt. Is het mogelijk, dat je dit gaat aanpassen, zodat je gebruikerspagina niet in een artikelcategorie komt?

Hsf-toshiba 30 nov 2006 21:05 (CET)

Zandbakje weggehaald[bewerken]

Ik was gister per ongeluk niet ingelogd, maar om het toevoegen van een categorie nou "geklieder" te noemen lijkt me enigszins overbodig... Bovendien doe ik maar een keer iets als anon, niet twee keer. Ook zou het aardig zijn als je je gebruikersnaam vermeld, zodat mensen zich kunnen verdedigen. IIVQ 17 nov 2006 15:39 (CET)

Hoi IIVQ - dank voor het plaatsen van de link op mijn overlegpagina - nu kon ik ff kijken. Ik begrijp het nu en heb het zandbakje weggehaald op de ip-pagina waar je onder valt als je vergeet in te loggen. Als ik anonieme wijzigingen controleer zet ik er (net als de ander vd-bestrijders) niet een wiki-naam bij, omdat dat enkel vaak (als het een echte vandaal is) gescheld en gedoe geeft zoals je begrijpen kan. Vriendelijke groet, MoiraMoira 7 dec 2006 13:58 (CET)

SVG-probleempje[bewerken]

Hoi IIVQ,

Ik denk dat ik een vraag die ik al enige tijd terug plaatste op Gebruiker:IIVQ/SVGclub/Testlab verloren is gegaan. Volgens de aanwijzigingen heb ik de melding daar gemaakt, maar nu weet ik niet of dat de juiste plaats was (daarom vraag iik het hier nog effe :-) ).

Annabel(overleg) 19 dec 2006 19:03 (CET)

Wikimeet[bewerken]

Siebrand (overleg) 7 jan 2007 11:50 (CET)

NJSV verwijderen...[bewerken]

Beste,

Waarom hebt u het artikel van NJSV verwijderd?

Graag een antwoord.

met vriendelijke groeten

Tömmchen

Ik heb deze niet verwijderd - dat moet je aan Gebruiker:Alankomaat vragen. IIVQ 14 jan 2007 19:43 (CET)

Rode rugnummer...[bewerken]

Jersey red number.svg

Ik kan me vergissen, maar hoort dit geen rood rugnummer te zijn met witte cijfers op? Ik heb een sterk vermoeden dat het, zoals het nu is fout is...

Het is over de jaren nogal verschillend geweest, maar ik dacht (niet 100% zeker) dat de renners tegenwoordig "gewoon" een wit vel met zwarte letters hadden, en dat het framenummer (in hun fiets) idd rood met witte letters is. In het verleden hebben ze wel degelijk rondgereden met een wit vel met rode nummers achterop, maar het kan zijn dat dit andere jaren andersom geweest is.
Zou je in het vervolg je vragen op een OP even kunnen ondertekenen met vier tildes (~~~~) dat maakt wat makkelijker te zien wie wat zegt. Thx. IIVQ 23 jan 2007 10:30 (CET)
Mijn excuses, ik vergeet het nogal eens :-) Heb trouwens een foto gevonden van vorig jaar waar het toch wel duidelijk is ;-) let op Landis ;-)Rembert Andy 23 jan 2007 10:45 (CET)
Zo beter? Dank je. IIVQ 23 jan 2007 11:20 (CET)
Sneller dan ik dacht :-) Je hebt echter volkomen gelijk dat het ooit het framenummer was dat rood was gekleurd e.d. Ik vermoed dat e.e.a. te maken heeft met de sponsering voor deze prijs van de strijdlust... Case closed in elk geval. Rembert Andy 23 jan 2007 11:46 (CET)

"moderatoren" workshop[bewerken]

Beste IIVQ,

Op 17 februari, volgende week zaterdag, is er een mediawiki/moderatoren workshop in Nijmegen georganiseerd. Hierbij wordt ingegaan op diverse aspecten die direct of indirect te maken hebben met het moderatorschap, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van een verwijdersessie. Ook kunnen er handigheidjes worden uitgewisseld met andere gebruikers. Zie voor meer informatie de betreffende aanmeldpagina. Ik hoop van harte dat je ook wilt komen, er is op het moment van schrijven nog ruim plaats. Je hoeft absoluut geen lid te zijn van Vereniging Wikimedia Nederland om mee te doen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Hopelijk tot ziens in Nijmegen! effe iets anders 6 feb 2007 08:45 (CET)

Metrolijn 58[bewerken]

Het plan is/was dat er twee lijnen door de noord-zuidbuis gaan rijden. Zie Sjabloon:Lijn58 (Amsterdam), en ook Amsterdamse metro#In_aanbouw:_Noord.2FZuidlijn: Voor een tweede lijn over de Noord/Zuidlijn, die vanaf Zuid/WTC moet doorrijden naar Amstelveen Westwijk, is het lijnnummer 58 gereserveerd. – gpvos (overleg) 6 feb 2007 19:57 (CET)

Thx[bewerken]

Hi IIVQ Bedankt voor je bericht, ik ben idd. nog nieuw op wiki dus kan hier en daar wel wat tips gebruiken. Ik doe mijn best! liefs LVX 9 feb 2007 16:08 (CET)

Matt Takker, sinds 1954 of 1984[bewerken]

In de infobox staat: eerst verschenen: 1954, en in het artikel lees ik 'het karakter werd eind 1983, begin 1984 bedacht...'. Lees ik het niet goed of klopt er echt iets niet? vincedevries 11 feb 2007 17:33 (CET)

Woeps, Typo

Gebruiker:Philip Bosma[bewerken]

Dit snap ik niet: Adam P maakt een (niet toegestane) bewerking op een gebruikerspagina van een ander, ik draai dat terug, en jij maakt mijn wijziging weer ongedaan; waarom doe je dat ? - Erik Baas 17 feb 2007 22:20 (CET)

Sorry, ik zag 't verkeerd, werd door NielsF ook al verbeterd/afgekafferd (en terecht) - ik dacht dat *jij* de fout maakte en snapte dat al niet. even niet helder denk ik. IIVQ 17 feb 2007 22:38 (CET)

Zuid-Noordlijn[bewerken]

Het is al goed. Maar we moeten nieuw design maken. (lichtblauwe lijnen moeten worden aangemaakt met behulp van paintprogramma :P De blauwe lijn is altijd metrolijn en rode lijn is treinlijn. Het is duidelijk onderscheiden tussen trein en metro. Edwtie 17 feb 2007 22:51 (CET)

Tyrone Spong[bewerken]

Beste IIVQ,

Graag mijn artikel over Tyrone Spong wikidificeren. Ik moet er nog wat dingen aan verbeteren. Kunt u ervoor zorgdragen Tyrone opgenomen wordt in de categorie: nederlands vechtsporter?

Met vriendelijke groet,

Pieter

Dat kunt u zelf door de code
[[Categorie:Nederlands vechtsporter]]
in uw artikel op te nemen.
Succes en groet, IIVQ 18 feb 2007 23:08 (CET)

Compliment[bewerken]

Hallo IIVQ,


Ik ben blij dat er ook nog consequente moderatoren bestaan zoals jij, die niet alleen kijken naar het feit dat er een GP is gewijzigd, maar ook naar wat er precies is gewijzigd. Ik doel op de wijziging die ik verrichte op de GP van Philip Bosma. Erik Baas liet gewoon weten: "wijzigen mag niet, dus ws- sjabloon", ondanks dat mijn wijziging goed was. Jij nam het in dit geval voor me op en vond ook dat de spelling aangepast mag worden. Dit doet mij deugd. Reacties zijn welkom.

Vriendelijke groeten,

Adam P 19 feb 2007 10:55 (CET)

 • Misschien moet je even verder kijken, b.v. een paar alinea's hoger op deze pagina: [5], om er achter te komen hoe vreselijk je de plank weer misslaat. - Erik Baas 19 feb 2007 22:55 (CET)

SVG vraagje[bewerken]

kan jij aub hier eens naar kijken (de kroeg van commons) en daar een een antwoord op te geven, bedankt - Warddr (overleg) 21 feb 2007 17:06 (CET)

nu heb ik het nog eens geprobeerd, is het zo goed omgezet? Ik heb het met flash "trace bitmap" omgezet en er dan nog heel veel tijd in gestoken om het met illustrator te optimaliseren
Maar nu wordt de de afbeelding niet goed weergegeven in de verkleinde versie, hoe komt het en kan ik er iets aan doen? - Warddr (overleg) 23 feb 2007 11:26 (CET)

Zuidtangent[bewerken]

Dag, ik vind het prima dat jij allerlei historische informatie vast wil houden, maar een eenvoudige boerenlul zoals ik kijkt nu naar het plaatje en denkt dat hij op de Foppingadreef kan instappen. Kan dit niet wat duidelijker gemaakt worden? groet aleichem 22 feb 2007 14:46 (CET)

Ik zou wel willen, maar sjabloon:SP-tabel staat een rood linkje dat al jouw problemen oplost (ware het blauw), en ik heb het net even te druk om dat vandaag te maken. Verder ben ik van mening dat Wikipedia een encyclopedie is, geen busboekje, en dat historische informatie waardevoller is dan bruikbaarheid voor iemand die zuidtangent.nl niet kan vinden. IIVQ 22 feb 2007 20:58 (CET)
Het linkje is nu blauw. Zo beter? IIVQ 22 feb 2007 21:26 (CET)
Nee, WIki is geen busboekje, maar we moeten ook onze verantwoordelijkheid nemen. Als iemand 'zuidtangent' in google intikt en wikipedia komt bovenaan te staan, dan 'lijkt' bij een vluchtige blik etc. Ik zal er eens over nadenken. Misschien moeten er 2 soorten schema's komen : een actuele en een historische? groet aleichem 23 feb 2007 08:12 (CET)
Zie ook Wikipedia:De_kroeg#Busverbindingen_op_spoorwegstations groet aleichem 23 feb 2007 08:35 (CET)

Zeeuwse lijn[bewerken]

Dat moest echt even zo: met 3 browsers tegelijk, en kennelijk in 1 v.d. 3 niet ingelogd. - Erik Baas 27 feb 2007 13:11 (CET)

De Jonge Journalist[bewerken]

Hallo,

De vergelijking met de New York Times is totáál irrelevant, omdat dit een gigantische krant is, en totaal iets anders dan De Jonge Journalist. U vergelijkt appels met peren. Nogmaals: De Jonge Journalist is ook voor naamsbekendheid, en ik zie het probleem er niet van in om de namen van redacteuren te plaatsen. Waarom maakt u hier een probleem van? Wij willen zo open en volledig mogelijk op Wikipedia staan.

verdere reactie op Overleg gebruiker:145.97.213.227 - IIVQ 28 feb 2007 23:44 (CET)

Onderwijs[bewerken]

In onderwijs heb jij voor een mooie tekening van de structuur van het onderwijs gezorgd, waarvoor dank. Ik heb de ondertitel van "onderwijsniveau's in Vlaanderen" gewijzigd in "het gewoon onderwijs in Vlaanderen". Want het schema geeft niet alleen onderwijsniveau's, maar ook onderwijsvormen (ASO, TSO,...; bovendien valt het buitengewoon onderwijs begrijpelijkerwijs buiten dit schema. Een kleine correctie mag nog aangebracht worden, maar dat laat ik aan jou, want anders moet ik de afbeelding zelf gaan bewerken: bij hoger onderwijs staat nog Kt en Lt, overblijfselen van de oude benaming Korte en Lange type. Moet nu ook (professionele) Bachelor en master worden. Dank bij voorbaat, vriendelijke groet. Door de wol geverfd 28 feb 2007 09:54 (CET)

dDank je voor je aanvullingen. Zo beter?
Ja, heel veel beter. Bedankt voor het opknapwerk? vriendelijke groet, Door de wol geverfd 1 mrt 2007 16:41 (CET)

Pluish[bewerken]

Mijn bijdrage was zeker niet zelfpromotie, ik ben niet Mark vk, ik ben Stefan gerritsen. Pluish is een van de vele kunstenaren die al een tijd een portofolio bij mij heeft lopen en ik zag dat er nog niets over hem was.

Emotional Freedom Techniques[bewerken]

Hallo IIVQ,

Ik heb net gelezen dat je mijn artikel te veel reclame vind bevatten.

Dit is mijn eerste artikel.

Ik heb net gelezen dat zo min mogelijk externe links moeten zijn.

Ik kan de links zo verwijderen.

Ik lees even verder,(kan een paar dagen duren) en dan zal ik wat verbeteringen aanbrengen.

Groeten Ben

Risicokaart[bewerken]

Hoi,

Zoals je kunt zien heb ik de pagina van Risicokaart weer teruggebracht in oude staat. De reden hiervoor is omdat deze tekst niet uit de lucht is komen vallen en landelijk is vastgesteld. Als je kijkt op risicokaart.nl zul je zien dat het de uitlegtekst is op de vraag wat de risicokaart is en wat het inhoud.

Ik wil je vragen de tekst niet weer te editen. Als er meer vragen zijn over de kaart(en) dan is het altijd mogelijk om een mailtje te sturen naar het contactadres wat bij de desbetreffende risicokaart vermeld staat.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd.

Peter Nouwen p.nouwen-at-prv.gelderland.nl

E.T.A. artikel[bewerken]

De veranderingen aan het ETA artikel zijn niet correct, de partij heet nog altijd een tegen allen, maar bestaat tegenwoordig uit eenentwintig personen op de lijst. De stukjes zin die eruitgenomen werden ivm een van de meest actieve gemeenteraadsleden maken de zin nu grammaticaal incorrect. Is er een ethos achter de andere aanpassingen?

artikel energie:direct[bewerken]

Beste gebruiker,

Ik vind het jammer te horen dat het artikel over energie:direct naar uw mening te veel neigt naar reclame. Dit is niet mijn intensie geweest. Alhoewel ik wel werk voor dit bedrijf, ben ik zo objectief mogelijk geweest zodat ik iedereen kan informeren over deze nieuwe vorm van energiecontracten via het internet

In plaats van dat u het artikel heeft verwijderd, zou ik juist graag met u in contact treden om wel te kijken wat de beste insteek is. Ik ben van mening dat energie:direct net zoveel recht heeft op een pagina in Wikipedia als Essent, Nuon, Eneco, delta, Electrabel en Rendo.

Ik stel voor dat ik deze week opnieuw een bericht plaats op Wikipedia, waarbij u kunt bepalen of deze insteek wel juist is.

Groet, Karlijn

WCN 2007[bewerken]

http://nl.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Conferentie_Nederland_2007/Werkgroep

al dan niet verwijderen[bewerken]

Wat zijn eigenlijk de bepalingscriteria om al dan niet waarde te hebben voor deze encyclopedie? heb de lijst nagegaan van wat wikipedia niet is en stel vast dat er geen fouten gemaakt worden daartrgen.

Mijn artikel [6] staat nog steeds bij de te verwijderen artikelen. oa. omdat uitleg over een familienaam onbelangrijk zou zijn. Volgens mij is dat wel relevante informatie en daarbij staat die uitleg dan ook nog gekaderd in tijd, plaats en is hij duidelijk gefundeerd. Ook zou er een probleem zijn naar auteursrechten, maar de teksten zijn uit eigen hand en die van mijn vader en komen inderdaad ook voor op onze website (waarnaar ook verwezen wordt), zodoende is er geen enkele sprake van copyridhtschending.

vriendelijke groeten

Artikel Erika Mes is aangepast.

Moet nog wel Erika met een K worden ipv een C.

Artikel Erika Mes aangepast[bewerken]

Is volgens mij wel voldoende aangepast om niet meer onder "auteursrecht" te vallen.

Naam moet nog wel aangepast worden naar Erika met een K ipv een C.

Groeten, Johan

Willem den Broeder[bewerken]

Van enige zelfpromotie is zeker geen sprake, de link is veranderd naar surrealisme in Nederland. Willem den Broeder is een Nederlandse Surrealist en zeer betrokken bij- en educatief bezig om het surrealisme te verklaren op zoveel mogelijke manieren.


Ter informatie[bewerken]

Hierbij, ter jouwer informatie de melding dat ik de door jou aangemaakte Categorie:Wikipedia:Verwijzing heb genomineerd voor verwijdering. Zie WP:VC voor mijn motivatie. «Niels» zeg het eens.. 16 mrt 2007 03:32 (CET)

Wibautstraat (straat)[bewerken]

Hallo IIVQ,
wat vind je zelf van de titel Wibautstraat (straat)? Ronald 21 mrt 2007 22:57 (CET)

Wat moet ik dan? Moet ik soms Wibautstraat (weg) en Amstelveenseweg (straat) aanmaken? of is Wibautstraat (mobiliteitsfaciliteit) beter? nee, want het metrostation is dat ook. Ik geef toe, het is een draak, maar ik wist niets beters (er bestond namelijk al wibautstraat (metrostation) en wibautstraat - dus daar heb ik een dp van gemaakt (zoals bij alle metrostations in A'dam waar X (metrostation) wel en X niet bestond of geen dp was. IIVQ 23 mrt 2007 08:22 (CET)
Ik ben blij dat je het een draak noemt, want dat is het natuurlijk. Wat je 'moet': niet meedoen met die dp-waanzin ;). dp's zouden er moeten zijn om verwarring te voorkomen, en ik kan me niet voorstellen dat daar in dit geval sprake van kan zijn. Maar ik heb de indruk dat men daar in wikipedialand anders over denkt. Ronald 23 mrt 2007 17:47 (CET)

Bot[bewerken]

Hallo IIVQ. Het is voor bots zonder botstatus niet toegestaan om meer wijzigingen te doen dan 2 per minuut. Zou je je botsnelheid kunnen aanpassen? Alvast bedankt. Christophe 24 mrt 2007 12:01 (CET)

Dit waren mijn eerste testjes met een botje. Ik heb in de settings put_throttle = 30 staan, is dat niet genoeg? IIVQ 24 mrt 2007 12:07 (CET)
Ja, die putthrottle zou op 30 moeten staan. Raar dat het niet werkt. Misschien moet je het in één woord schrijven (putthrottle) en staat het fout op de helppagina. In alle geval wou ik je ook nog vertellen dat er voor botgebruikers ook een Botcafé is, waar je vragen kan stellen over het gebruik van je bot als je problemen tegenkomt. Veel succes nog met je bot, het is altijd handig als er botgebruikers bijkomen. Groeten, Christophe 24 mrt 2007 12:13 (CET)

Bewerkingssnelheid van je[bewerken]

Hoi,

Aangezien je geen botbit hebt, mag je bot niet meer dan 1 wijziging per 30 seconden doen (zie Wikipedia:Bots en Help:Gebruik van bots). Zou je dat aan willen passen? Er van uitgaand dat je de pywikipediabot gebruikt, kun je dat doen door -putthrottle:30 op de opdrachtregel mee te geven. Mocht je vaker willen gaan botten, dan raad ik je aan om een aparte account voor je bot aan te maken. Alvast bedankt en groeten, Tjipke de Vries 24 mrt 2007 12:08 (CET)

Laat maar, ik zie net dat iemand anders het hierboven ook al gevraagd heeft :-) Tjipke de Vries 24 mrt 2007 12:08 (CET)

Gebruiker:Quichot/Hotlist gewenste artikelen[bewerken]

Hoi IIVQ,

Het is me niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met je commetaar op de Hotlist. In het artikel "achterstandswijk" wordt gezegd dat 'probleemwijk' een synoniem is. Dan lijkt me die redirect toch op zijn plaats? (Ik woon toevallig in een van de 40 geselecteerde wijken) - Aiko 27 mrt 2007 14:00 (CEST)

Ik woon ook in een van de 40 wijken, wat ik absoluut niet als een achterstandswijk zie. Achterstandswijk dekt de lading niet helemaal, en "probleemwijk" heeft nu juist een hele specifieke betekenis gekregen, namelijk dat daar extra geld naartoe (kan) gaan. IIVQ 27 mrt 2007 16:07 (CEST)
Een politieke term dus 'probleemwijk' en met minder speekselgespetter uit te spreken, maar zoals je ziet gebruikten we vroeger 'achterbuurt', vervolgens 'achterstandswijk' (ook een politieke term, maar deze komt uit een beetje andere hoek). 'Mijn' wijk wordt in het artikel (achterstandswijk) genoemd, het was echter nooit een achterbuurt (geen politieke term voorzover ik weet). Nu wordt deze wijk een probleemwijk genoemd. Ik kan er niet van wakker liggen. Volgens mij kan volstaan worden met een toevoeging in het artikel achterstandswijk. Hoewel die term weldra verouderd zal zijn, voorspel ik. Dat zou dan weer pleiten voor een lemma "probleemwijk", maar wat mij betreft wel met "achterbuurt" en "achterstandswijk" als redirects. - Aiko 27 mrt 2007 18:47 (CEST)
Hoi IIVQ, het artikel is 'aangemaakt'. Het is grotendeels een kopie van het artikel "achterstandswijk". - Aiko 28 mrt 2007 12:12 (CEST)

Sjabloon:Ws-school[bewerken]

Hallo IIVQ, je hebt een brief in dit sjabloon geplakt, maar het lijkt mij beter dat deze op een aparte pagina komt met een link vanuit het sjabloon daar naar toe. Dat maakt de pagina's een stuk overzichtelijker en zal waarschijnlijk ook bandbreedte sparen. Overigens ben ik zelf al lang geleden gestopt met het sturen van e-mails naar scholen, m.i. totaal zinloos actie en zonde van mijn tijd. Mvg, SanderK 29 mrt 2007 13:49 (CEST)

SURF pagina[bewerken]

Op verzoek van SURF heb ik de Wikipedia-pagina over SURF aangepast. De wijziging hangt samen met een nieuwe merkstrategie, waarbinnen SURF nu gebruikt wordt als aanduiding voor 3 organisaties: SURFfoundation (voorheen Stichting SURF), SURFnet en SURFdiensten.

E-mail[bewerken]

He IIVQ, ik heb je vorige week een e-mail gestuurd. Heb je die ontvangen? Zo ja, kun je een dezer dagen een antwoord geven? Zoniet, klopt je emailadres? Anders stuur ik het nog een keer. Groet, Torero 30 mrt 2007 21:52 (CEST)

Mijn e-mail-adres klopt, maar ik heb hem niet gezien. P.S. Mijn IIVQ (at) wikipedia.be-ofzo-adres werkt niet, gebruik Special:Emailuser/IIVQ. IIVQ 31 mrt 2007 11:31 (CEST)
Ik heb hem net weer gestuurd, kun je kijken of je hem hebt gekregen? Groet, Torero 2 apr 2007 17:23 (CEST)

Lost en Franka[bewerken]

Bedankt voor je opmerkingen over lost en franka. Ik zal meteen even toelichten:

http://www.franka.nl/start_right.html

Het tweede artikel verhaalt duidelijk over de Witte godin. Volgens mij is er eerder wel sprake geweest van de genoemde andere titel, maar ik neem aan dat de tekenaar zelf de juiste titel zal plaatsen.

Dat van het plaatje bij lost wist ik niet, maar bij deze bedankt, ik zag het plaatje eerder wel, maar ik vermoed dat dat kwam door mijn internetbuffer.

Groeten

Duplicates[bewerken]

Can you substitute on your subpages all svg-images for railwaydiagrams, which are duplicates, with the other one ? That will be nice. You can find them here. The filenames start with "BSicon" and contain the substring "STB" somewhere behind. Thank you. 84.150.215.245 10 apr 2007 13:53 (CEST)

Verplaatst naar Moiramoira[bewerken]

Excuus, EdwinB 15 apr 2007 11:51 (CEST)

Volgens haar moet ik toch bij jou zijn. Zie [7], waarom een blok van slechts 24 uur voor zulk grof vandalisme etc.? mvg, EdwinB 15 apr 2007 12:40 (CEST)
Zie de daarvoor geeigende plaats: Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok (waar ik uren geleden geantwoord heb)...

verwijderde versie[bewerken]

Hoi IIVQ, sorry maar ik ben nog niet van alle regels op de hoogte. Toevallig verwijderde eerder deze week een andere collega ook een versie van een artikel (dat ging geloof ik over privegegevens als telefoonnummers), dus ik dacht dat het bij het artikel Turk ook wel kon. Ik vind het voorstel van Flyingbird ook niet zo vreemd, want deze tekst was echt heel grof. Moet je dat dan in de geschiedenis laten staan, zodat het voor iedereen terug te lezen is? Groet Joris1919 16 apr 2007 00:46 (CEST)

artikel SURF[bewerken]

Hai IIVQ, heb het door jou gestarte artikel SURF op de verwijderlijst gezet, omdat ik het in de huidige vorm te "wervend" vind, het heeft niet de neutraliteit die bij een encyclopedie past. Meld het je bij deze, zodat je het nog kunt aanpassen als je dat wilt. Groeten, Hajo 16 apr 2007 21:48 (CEST)

Lijst met films in public domain[bewerken]

Hoi IIVQ, zit ik net amateurjurist te spelen op de overlegpagina, haal je de pagina zelf weg :-S Ik was net aan het beargumenteren dat het niet geheel onmogelijk is. Kijk maar of je het artikel wilt terugzetten. Paul B 18 apr 2007 23:06 (CEST)

O ja, "lijkt zo onlogisch" is een wat duistere reden voor nuweg... Paul B 18 apr 2007 23:06 (CEST)
Bedankt! Ik zal het artikel nog even aankaarten op Overleg gewenst, misschien dat iemand wél precies weet hoe het zit. Ik zag je artikel over ETAOIN SHRDLU. Ik moest meteen denken aan SHRDLU (en:SHRDLU), dus misschien dat ik daar nog eens wat over schrijf. Bedankt voor de (onbedoelde?) inspiratie!Paul B 18 apr 2007 23:15 (CEST)

Act of Settlement[bewerken]

Hoi IIVQ, Ik zag dat je de titel van de pagina Act of Settlement 1701 hebt veranderd in Act of Settlement. Er zijn echter meer Acts of Settlements geweest, ik ben bezig daar artikelen voor te maken. Ik kan eventueel vast een dp maken, maar het lijkt me dat de titel ondertussen weer wordt wat hij was. mvg Jeronimus72 18 apr 2007 23:40 (CEST)

okee, ik deed dit omdat het de enige was. Act of Settlement (1701) lijkt me dan logischer, dus dat ga ik ook nu doen. Succes! IIVQ 18 apr 2007 23:45 (CEST)
Bedankt, ik vermoedde dat al, ik maak er meteen een dp van! Jeronimus72 18 apr 2007 23:48 (CEST)
Nietus! Dat heb ik al gedaan! :-P IIVQ 18 apr 2007 23:49 (CEST)
Haha! Ik zie het, maar de oorspronkelijk titel was zonder haakjes om het jaartal. Kun je die nog weghalen, dan kan ik op de dp de andere Acts of Settlement met links plaatsen? Dan hoeven ook andere links (o.m. op buitenlandse wiki's) niet veranderd te worden. Jeronimus72 18 apr 2007 23:53 (CEST)
Ik snap je niet helemaal: Als ik Act of Settlement 1701 weghaal, gaan de 6 links daarnaartoe verloren; het is verstandiger om deze eerst correct weg te halen voor je deze pagina weghaalt. Maar je kan gewoon in Act of Settlement de andere links (bijv Act of Settlement (1657) aanmaken. De interwikilinks (van anderstalige wiki's naar deze) worden na verloop van tijd automatisch gecorrigeerd naar de versie met haakjes. Dus voorzover ik inzie heeft het alleen maar voordelen om de versie zonder haakjes nog (eventjes) te behouden. IIVQ 19 apr 2007 00:03 (CEST) p.s. ik ga nu slapen, verdere reacties komen morgen of later

Presto?[bewerken]

Wandelafstand? Door de wol geverfd 22 apr 2007 18:38 (CEST)

Wat bedoel je? IIVQ 22 apr 2007 20:56 (CEST)
Sorry voor de cryptische boodschap; maar ik zag je inbreng in de kroeg over loopafstand. Presto deed mij denken aan het betekenisverschil bij "lopen" tussen Nederland (=stappen) en Vlaanderen (=rennen), overigens allebei vermeld in Van Dale. Hartelijke groet. Door de wol geverfd 23 apr 2007 10:19 (CEST)

Stukjes over Ouddorp[bewerken]

Ik heb geen bronnen van internet gebruikt. Gr. Niek

Hoi IIVQ![bewerken]

Hey IIVQ, goede vriend van me!

Jij hebt onlangs stukken text en andere informatie gewist uit een aantal artikelen die ik heb geschreven. Geen probleem joh, dat zal je wel per ongeluk hebben gedaan. Toch is het altijd goed om even te checken of wat je doet eigenlijk wel mag. Kijk daarom eens hier en hier. Hopelijk helpen deze pagina's je en kan je genieten van je tijd op Wikipedia.

Je moet wel onthouden dat expres text uit artikelen wissen alleen maar omdat je de persoon die ze heeft geschreven niet mag niet erg aardig is. Bovendien is het vrij kinderachtig en kan het leiden tot dit. Ik zag je staan onder Moderator geworden in het 3e kwartaal 2006, status te bevestigen in juli 2007. Wat zou het zonde zijn als je vanwege dit akkefietje toch geen moderator wordt. Guus Hoekman 2 mei 2007 07:20 (CEST)

Nee, ik heb iets anders gedaan. Ik heb je artikelen kritisch bekeken, er wat spelfoutjes uitgehaald en ze iets neutraler opgeschreven. Ik vind in het artikel over Noorden (Nieuwkoop) de externe link naar de voetbalclub en de afbeelding van het sportpark niet zo passen, daarom had ik ze weggehaald. Bij NSV '46 past dit uiteraard wel! In het artikel over een stad als Amsterdam staat toch ook wel de link naar Ajax, maar niet de uitgebreide trainingsvelden daarvan? Dat hoort in het Ajax-artikel! Excuses dat ik de link naar het sportpark niet volgens de correcte spelling gedaan heb trouwens.
Verder vind ik het vervelend dat je je opmerking over moderatorschap zo dreigend opschrijft. Ik zie mijn herbevestiging met goede moed tegenmoet! IIVQ 2 mei 2007 09:04 (CEST)
Dreigend is het niet, het zijn alleen mededelingen. En de plattegrond van de ArenA staat niet in het artikel van Amsterdam, dat klopt. Maar het Sportpark de Koet is een heel groot deel van Noorden wat iedereen kent. Het is een van de plekken (naast de kroeg) waar iedereen komt en waar veel mensen hun tijd door brengen (vooral in het weekend). Ik heb er 13 jaar gewoond dus ik denk dat ik zoiets een stukje beter weet dan jij. Daarom lijkt het me logisch dat ik op dit punt beslis. Een artikel neutraler maken is best, maar belangrijke informatie weglaten niet. Guus Hoekman 3 mei 2007 03:43 (CEST)

Beste IIVQ,

ik weet niet precies hoe wikipedia werkt maar waarom zijn de stukjes uit Ouddorp en Goerees dan weggehaald? Moet er per se een bron zijn? Ik heb het uit mijn hoofd gedaan..

met vr.gr. Niek

Hella S. Haasse[bewerken]

Graag even overleggen over de titelwijzigingen over deze persoon. Anders krijg je weer zo'n editwar. Hsf-toshiba 3 mei 2007 22:52 (CEST)

Kweekreactor Kalkar[bewerken]

Het zal je zijn ontgaan, maar er is een nieuw artikel op wikipedia getiteld Kweekreactor Kalkar. Waarom heb je mijn verwijzing daarnaar teruggedraaid en tevens de andere verbeteringen in de links naar Wunderland Kalkar? Alleen omdat ik de coördinaten verwijderd heb die in beide artikels genoemd worden ? Peli 5 mei 2007 16:43 (CEST)

Ik weet niet waar je het over hebt. Ik heb de laatste tijd vziw niets met Kalkar gedaan. IIVQ 5 mei 2007 17:19 (CEST)
Ik had het over deze bewerking van 16.00 vanmiddag. Peli 5 mei 2007 18:01 (CEST)
Ah, excuses. Ik wou de coordinaten terughebben maar was kennelijk iets te rigoreus. Sorry! Ik zie dat je het zelf al gecorrigeerd hebt. IIVQ 5 mei 2007 18:07 (CEST) P.S. druk eens op "Toon bewerking ter controle" voor je op "opslaan" drukt, dat scheelt een boel bewerkingen en dus databaseopslagruimte!
Zoals je had kunnen zien combineer ik bewerkingen en sla ze in één keer op om opslagruimte te besparen. Peli 5 mei 2007 18:29 (CEST)
Nee, als je ze zou combineren zou je niet 3 edits achter elkaar doen waar een voldoende was geweest. Maar ik maak ook wel eens foutjes (daardoor kwam je hier zelfs!) of bedenk later dat iets erbij moet. Succes! IIVQ 5 mei 2007 18:31 (CEST)

Haarlem IJmuidense Spoorweg Maatschappij[bewerken]

Dag IIVQ, ik zag dat je de nuweg had verandert in een weg aangezien je het artikel hierover wel waardevol vind. Ik ben het wat dat betreft wel met je eens, maar ik was toch in de overtuiging dat coyvio's als nuweg behandeld worden. Hoe zit dit nu dan? Groet PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 9 mei 2007 11:03 (CEST)

Eehm, vziw is een copyvio gewoon Sjabloon:auteur (gelieve volgende keer ook de bron erbij te geven) en dan op de verwijderlijst. I might be wrong, though...
Ok, maar ik had wel in de bewerking gegeven waar het vandaan kwam. Ik zal voortaan het auteur sjabloon gebruiken. Groet PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 9 mei 2007 11:08 (CEST)
Ik zie 't nu, sorry! Ik hoor van Ceill overigens dat er verschillend mee omgesprongen wordt, soms weg, soms nuweg. Ik dacht dat 't altijd weg was (Tenzij reclame en toch geen nuttig artikel, dan nuweg). Misschien maak ik er later vandaag ook nog wat van ... IIVQ 9 mei 2007 11:12 (CEST)

Mijn aanstelling als moderator[bewerken]

Bedankt voor de stem en / of de nuttige commentaren, ik zal mijn best doen mijn nieuwe taken als moderator zo goed mogelijk te vervullen. Als je toch een klacht hebt over wat ik (mis)doe met mijn nieuwe knopjes laat dit dan AUB weten via mijn OP, dan zal ik er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Warddr (overleg) 12 mei 2007 12:15 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

Osmose[bewerken]

Hé, fijn, ik was er nogmaals naar aan 't kijken en zag na Annuleren plots je tabelwijziging. Hopelijk ook een lay-outfreak hmm, weet je wellicht een manier om die tekst een rechter kantlijn te geven zonder uit te vullen (wat toch nooit mooi is!) of toch minder grillig tegen die tabelletjes aan te laten schurken. --Dartelaar [schrijf me!] 18 mei 2007 00:20 (CEST)

Paul Maas[bewerken]

hallo IIVQ,

met alle respect voor je inzet, ik zag op Brya's overleg pagina en in de geschiedenis van Paul Maas een paar vreemde dingen. Kun je uitleggen waarom je voor bepaalde 'feiten' kiest? Er vielen me 3 zaken op waarvan ik denk dat Brya wel eens inhoudelijk gelijk kan hebben.

Teun Spaans 26 mei 2007 23:28 (CEST)

Waar doel je op? Ik zie namelijk op die pagina's ook een boel vreemde dingen, en voor mij zijn die reden om Brya te waarschuwen. Dan heb ik het voornamelijk op het weg of nuweg nomineren van haar eigen teksten en vele malen achter elkaar terugdraaien van cosmetische wijzigingen, waarbij ze claimt dat er informatie wordt gewijzigd. IIVQ 27 mei 2007 01:20 (CEST)

Knuckles[bewerken]

Hello IIVQ. I'm a bureaucrat on the Māori wikipedia and I really like your svg image on Commons Image:Month - Knuckles (en).svg and wondered if you would like to make a Māori language version for use on the Māori Wikipedia? I would do it myself but I am a bit incompetent at svg! If you uploaded it to Commons that would be great. Our page for the months needs an image badly. Anyway here is how the months are spelled:

Months from January to December in Māori:

 1. Kohi-tātea
 2. Hui-tanguru
 3. Poutū-te-rangi
 4. Paenga-whāwhā
 5. Haratua
 6. Pipiri
 7. Hōngongoi
 8. Here-turi-kōkā
 9. Mahuru
 10. Whiringa-ā-nuku
 11. Whiringa-ā-rangi
 12. Hakihea


Thanks again for your time Kahuroa 29 mei 2007 21:24 (CEST)

Saw this while posting the section below, did the translation for you: Image:Month - Knuckles (mi).svg. Inderdaad leuk plaatje IIVQ! «Niels» zeg het eens.. 31 mei 2007 01:31 (CEST)
Thank You! I hadn't gotten around to doing it yet!

Sjabloon:Infobox werelderfgoed[bewerken]

Hallo IIVQ, het Sjabloon:Infobox werelderfgoed bevat drie niet-bestaande (Engelse) categorieën. Ik heb even gekeken hoe ik die kon verwijderen, maar kom er geen wijs uit. Wil jij eens een blik er op werpen? Alvast bedankt. Alankomaat 31 mei 2007 11:51 (CEST)

Brief NRC[bewerken]

Hoi, (op dit moment waarschijnlijk) I^--I, ik heb Wikipedia:De kroeg/Reactie op NRC artikel 29 mei 2007/Verzonden versie/poging zoveel teruggeplaatst, omdat er nu nergens meer een verzonden versie te lezen was. Ik snapte ook niet helemaal waarom jij hem eerst beveiligde en daarna weggooide... Mocht ik iets gruwelijk gemist hebben, gooi hem dan maar weer weg. Groet, «Niels» zeg het eens.. 31 mei 2007 01:06 (CEST)

Ja, gisteravond ging er iets mis omdat ik en nog iemand anders (Volgens mij waddr) tegelijkertijd aan het beveiligen, verplaatsen en hernoemen gingen, en we elkaar dus grandioos in de wielen reden. Ik weet nu niet meer wat welke versie is maar het is wel goed zo. IIVQ 31 mei 2007 11:56 (CEST)
Was het niet WalterBE die in jouw wielen terechtkwam, IIVQ? Ik heb van Waerth via email overigens een carbon copy van de message die naar NRC gegaan is ontvangen. Als ik daarmee dienen kan: just say the word! Cheers, Tom. Thorpic.jpgThor NLAMAZE ME 31 mei 2007 16:48 (CEST)
Ja, 't was Walter, niet waddr, en wie in wiens vaarwielen kwam weet ik niet maar dat doet er ook niet toe. IIVQ 31 mei 2007 21:35 (CEST)

Bart Van Renterghem[bewerken]

Ik heb me bezig gehouden met het zoeken van wat relevante links over het werk van Bart Van Renterghem. Eerstvolgende wijziging: jij snoeit ze gewoon weg??

Het betrof:

een link van de Vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen Academisch voetbal over BVR

een link naar de voetbalschool die hij oprichtte en die nog naar hem verwijst

een link van de Universiteit Gent over BVR

En nu zie ik dus niet in waarom dit zomaar zonder boe of ba weggehakt wordt. Jullie weten mensen die hier en daar wat constructief proberen te zijn wel te motiveren, zeg. --82.174.54.223 31 mei 2007 21:51 (CEST)

Foutje in uitleg auteursrecht vervallen?[bewerken]

Hoi Tijmen in deze edit maak je een bijzonder observatie. Ik vermoed dat je je even vergiste. Ik kan me vinden in dat het auteursrecht voor een portretfoto in opdracht bij de geportretteerde ligt. Je geeft aan dat de persoon in 1939 is overleden - dit staat overigens niet bij de afbeelding vermeld en kan dus eigenlijk niet meegewogen worden. Na 70 jaar vervalt het auteursrecht. Het moment waarop de afbeelding is gemaakt is niet relevant; alleen de datum van overlijden is dat. De afbeelding draagt dus auteursrecht tot en met 2009 en kan NIET behouden worden... Wil je 'm verwijderen of opnieuw nomineren? Groet, Siebrand 11 jun 2007 22:24 (CEST)

Okee, je hebt volgens de regels idd gelijk, ik reken verkeerd. Desondanks vind ik dat we te strict omgaan met de regels - maar dat is een discussie die al te vaak gevoerd is... IIVQ 11 jun 2007 22:42 (CEST)

ETAOIN SHRDLU[bewerken]

Dag IIVQ. Op dit artikel van jouw hand prijkt sinds 18 april 2007 een wiu2 sjabloon. Je bent te bescheiden, het lemma heeft m.i. voldoende vorm en inhoud om onbeschermd door dit sjabloon door get leven te kunnen gaan. Wil je dat zou houden of mag ik het sjabloon weghalen en er wat aan toevoegen? Een boekenworm van die naam uit Pogo van Walt Kelly , bijvoorbeeld. Balko 12 jun 2007 18:02 (CEST)

Bestand:Allahno.jpg[bewerken]

Hallo IIVQ. Ik zag dat je deze afbeelding tweemaal had genomineerd voor verwijdering. Ik heb de 20061130-nominatiepagina bekeken. Er was geen bezwaar, echter met de opmerking dat de uploader op dat ogenblik niet kon reageren (en dat is thans weer het geval). Wil je deze nominatie nogmaals doorzetten of het verwijdersjabloon verwijderen. Ik neem het niet mee aangezien twee gebruikers nog steeds van deze afbeelding gebruik maken. Groeten, Willemo 4 jun 2007 20:04 (CEST)

Excuus voor het gespam, maar kan je er nog naar kijken? Zie hier de oorzaak waardoor het ooit vergeten was. Groeten, Willemo 12 jun 2007 20:34 (CEST)

Ledenaantal VWN[bewerken]

Ong. 35 :) Galwaygirl 14 jun 2007 11:30 (CEST)

Hypotheek[bewerken]

Ik las bij lutser dat je wat centen verdient door je met de wikipedia onledig te houden. Dat zal wel een grapje zijn zeker? Lees er gerust ook mijn verdediging van de wiki. --Dartelaar [schrijf me!] 15 jun 2007 02:06 (CEST)

Nee, je moet goed lezen. Ik verdien mijn geld dankzij, niet met wikipedia. Ik verdien mijn geld met wikis. IIVQ 15 jun 2007 09:15 (CEST)

Wikipedia e-mail[bewerken]

Onderstaande brief heb ik per wikipedia-email van ene "Brya" (waarschijnlijk Gebruiker:Brya) gekregen.

Geachte IIVQ,

Ik zag de aankondiging voor de herbevestiging moderatoren derde kwartaal 2007. Het zal je niet verbazen dat ik voornemens ben bezwaar te maken tegen het verlengen van je moderatorschap.

De hieronderstaande twee edits zijn van het soort dat niet gedaan mag worden door een moderator : http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Maas&diff=8089085&oldid=8087804

http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Brya/Archief6&diff=8158122&oldid=8153730

En wel om twee redenen: 1) bij het optreden in conflicten hoort een moderator te trachten het conflict in goede banen te leiden. Een eerste en essentiele eis daarbij is om boven de partijen te staan en niet zelf partij te worden in het conflict. Op het ogenblik dat je de eerste van die twee edits doet is er geen sprake meer van een conflict (Floris V en Torero hebben hun campagne tegen botanici gestaakt) en de enige die het conflict voortzetten zijn een beperkt aantal moderatoren. Deze zijn dan niet alleen óók partij in het conflict geworden, maar zelfs de enige die het conflict voortzetten. 2) Moderatoren zijn ten minste evenzeer gehouden de richtlijnen van wikipedia te volgen als andere gebruikers. Waar de inhoud omstreden is moet deze onderbouwd worden door bronnen. De in die edit door jou ge(her)introduceerde inhoud is omstreden. Nu je als enige deze inhoud in wikipedia gaat invoeren en verdedigen ben je gehouden de betwiste inhoud te onderbouwen met bronnen. In dit geval is die inhoud in feite gewoon fout; een blik in de geschiedenis laat zien dat deze ter plekke door Torero bedacht als iets dat er wel mooi uitzag.

Wat mij betreft zijn deze edits niet verenigbaar met een status als moderator.

Brya

Afbeelding ov-chipkaart[bewerken]

Hallo IIVQ, ik zag dat je op de pagina ov-chipkaart een foto had upgeload van een ov-chipkaart van de gvb. Ik heb geen verstand van dit soort zaken, maar moet het gvb daar geen toestemming voor geven tot het verspreiden van de afbeelding op de ov-chipkaart. Dit is namelijk wel het geval bij de Rotterdamse ov-chipkaart. Groeten --MW007 27 jun 2007 20:51 (CEST)

Wereldkaart[bewerken]

Dag IIVQ,

Naar aanleiding van deze discussie noemde NielsF jouw naam. Ik zag dat je ook al een wereldkaart had omgezet naar SVG. Zie je kans dat ook te doen in een Lambertprojectie en een Mercatorprojectie? Nu las ik dat je druk bezig bent met je scriptie, maar wellicht daarna? Alvast bedankt! BoH 13 jul 2007 12:37 (CEST)

Ik zal er later naar kijken

Piet Schuurmans[bewerken]

Ik wil je melden, dat ik moeite heb met Piet Schuurmans. In die zin, het is wikiwaardig beschreven, er is wat op internet over hem te vinden, maar.... draagt hij wat bij? In het algemeen niet, maar voor de mensen uit Vught wel, daarom heb ik, zoals je ook kan zien, de nominatiesjablonen weer weggehaald en dus ook niet genomineerd. Hsf-toshiba 8 jul 2007 01:38 (CEST)

Tsja, ik kwam hem toevallig in twee bronnen tegen en toen ben ik verder gaan zoeken. Ik vind het een van die pareltjes die je in wikipedia kan vinden - dingen die je nooit in een "echte" encyclopedie zal vinden maar als je het objectief bekijkt er ook niet uit kan laten :-P IIVQ 14 jul 2007 10:36 (CEST)

Ik ken je![bewerken]

Hey IIVQ, ik ken je van het G V B m e t r o . n l forum. Ik ben het, TahR! Tahrim 29 jul 2007 12:47 (CEST)

etappe ronde v frankrijk[bewerken]

Hoi IIVQ, ik hoop dat jij me kan helpen, aangezien jij Sjabloon:Etappe Ronde van Frankrijk aanmaakte. Op Ronde_van_Frankrijk_2007/Vierde_etappe staat er bvb Eerste Nederlander : Thomas Dekker, probleem is dat Thomas Dekker naar een dp wijst. Je kan het in het sjabloon aanpassen door er Thomas Dekker (wielrenner) van te maken, maar het lukt me niet om in het sjabloon als volgt te linken : Thomas Dekker of Thomas Dekker (zie wiki code voor verduidelijking). Het probleem is dus dat het sjabloon automatisch linkt, waardoor de "fancy" vormen van linken niet lukken. Als je m'n probleem begrijpt, enig idee hoe dit te fixen? Ben zelf geen held met sjablonen :) Venullian (overleg) 1 aug 2007 15:25 (CEST)

Leestekens[bewerken]

Dag IIVQ, kun je je licht nog es laten schijnen in dit sjabloon: meteen de bewerkpag. als link. Het is nogal duidelijk dat de uitleg over koppelteken boven liggend streepje en de voorstelling(en) ervan in het sjabloon niet stroken. Overigens is het me wel duidelijk dat er zoals bij koppelteken wel 4 verschillende manieren zijn om (quasi) hetzelfde resultaat te krijgen. Vind je niet dat het beter zou zijn in dit geval slechts één te laten werken en de rest tussen <!-- --> te zetten in de bewerkingstekst? --Dartelaar [schrijf me!] 18 sep 2007 21:26 (CEST)

Metrolijnen weer blauw[bewerken]

In februari 2007 wilde je blauwe lijnen voor metrolijnen gebruiken. Toen lukte het niet. Nu lukt het wel want ik heb nu voor blauwe lijnen beschikbaar. Kijk nu onder http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Icons_for_railway_descriptions/set_blue. Verder heb ik nieuwe plaatjes toegevoegd. Alle metrolijnen zijn nu in blauw. Het geldt ook voor geplande metrolijnen.

Edwtie 9 okt 2007 15:46 (CEST)

Commons deletion request[bewerken]

Please see at your talk page. --Matt314 14 okt 2007 11:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie Kunstwerk (artistiek)[bewerken]

Beste IIVQ, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Kunstwerk (artistiek). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071028 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 29 okt 2007 01:21 (CET)

Help - picture[bewerken]

Hello IIVQ. I am from the English Wikinews project, and we want to know if someone with credentials can take a picture of the Anne Frank tree. The only picture is here. It is not very good. I talked with some users on #wikipedia-nl and they said to contact you. If there is a need for credentials to photograph this tree, we can give temporary credentials to you on Wikinews. All we want is a decent picture of the tree that will be on Commons. Thanks. Just respond here. FWN 24 nov 2007 21:41 (CET)

As far as I know, the Anne Frank tree is not visible from public streets but only from the museum or from one of the private gardens. I do not have the time to go to that garden in de next few weeks, sorry. Please ask in the village pump. IIVQ 25 nov 2007 19:37 (CET)

Verwijderingsnominatie O.B.S. De Driebond[bewerken]

Beste IIVQ, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om O.B.S. De Driebond. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071226 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 27 dec 2007 01:05 (CET)

ne[bewerken]

Hallo IIVQ. Ik zag dat je een tweemaal een {{ne}} sjabloon had geplaatst op Erik Hensema en Adri Verhoef en deze als nuweg had voorgedragen. Aangezien deze nominaties niet op een dagpagina zijn terechtgekomen heb ik de sjablonen daar weer weggehaald. Indien je deze artikelen toch wil laten verwijderen... je kent de procedure. Groet, Willem(o) 12 mei 2008 01:00 (CEST)

Klopt! Ik heb ze er wel degelijk opgezet, maar er is denk ik iets mis gegaan met opslaan, want ze stonden er idd niet bij. Dus bij deze in de herkansing! IIVQ 15 mei 2008 17:57 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Portaal:Eurovisie Songfestival/12[bewerken]

Beste IIVQ, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Portaal:Eurovisie Songfestival/12 en Portaal:Eurovisie Songfestival/Uitgelicht/12. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080528 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 29 mei 2008 02:06 (CEST)

Overleg:Métro_Léger_de_Charleroi[bewerken]

Hoi IIVQ, Weet jij hoe het kan dat die afbeelding het niet meer doet (zie Overleg:Métro_Léger_de_Charleroi en de pagina zelf). Groeten Freaky 19 jun 2008 16:44 (CEST)

Hoi Freaky: Sorry, ik had het al lang gefixd, maar kennelijk vergeten opmerking te plaatsen. IIVQ 11 jul 2008 17:51 (CEST)

Verwijderingsnominatie Jean-Claude Defossé[bewerken]

Beste IIVQ, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jean-Claude Defossé. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081002 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 3 okt 2008 02:01 (CEST)

Plaatje A7 afrit Wijdewormer[bewerken]

Hallo IIVQ, Met geen rijbaanscheiding wordt bedoeld dat er geen middenberm tussen de twee rijbanen van de autosnelwegoprit zit. Hier wordt het namelijk aangegeven met een doorgetrokken streep en een doorgetrokken streep is niet hetzelfde als een middenberm, dus is er geen rijbaanscheiding. Verder heb ik de kaart van OpenStreetMap afgehaald. Met OpenStreetMap mag je de kaarten kopiëren, onder een bepaalde voorwaarde: je moet de bron vermelden. Ik zag dat ik dat vergeten was, dus dan pas ik dat even aan! Dexy overleg 13 okt 2008 15:25 (CEST)

Tunnel de Cointe[bewerken]

hallo; ik ben studente handelsingenieur en moet voor het vak bouwkunde de Tunnel De Cointe analyseren en beschrijven. Daar het vermelde boek "blijvende blunders: de grote nutteloze werken" van Douglas De Coninck een andere visie op dit bouwwerk heeft, lijkt het mij wel een interessant werk om door te nemen. Nu vroeg ik mij af of ik de relevante hoofdstukken van dit boek ter inzage mogen bekijken van u. mvg

Natuurlijk kan dat - ik moet ze dan eerst even inscannen. Neem contact met mij op door op deze link te klikken!. IIVQ 30 okt 2008 13:29 (CET)

Tramkaarten[bewerken]

Mijn kaarten zijn getekend op de achtergrond van een GTF kaart van de Belgische spoorwegen. Dit is een grote kaart (90 x 120 cm) waarbij naast de spoorlijnen de buurtspoorwegen in stippellijn zijn getekend. Deze kaart is rond 1980 getekend en is uitgegeven door: "Groupement Belge pour la Promotion du Transport Ferroviaire". Met een digitale fototoestel zoom ik in op gedeelte die ik wil hebben. Deze foto snijdt ik dan precies uit, waarna ik met fotoschop het beeld gaat bewerken in png formaat. De gestippelde buurtspoorlijnen ga ik dan met kleur intekenen. De achtergrond wordt wit gemaakt en alle station en plaatsnamen worden herschreven. De oorspronkelijke teksten en lijnnummers zijn handgeschreven.

Met behulp van landkaarten en andere referentiemateriaal vul ik dan de onbrekende plaatsnamen in. Een zeer goede bron is de "Rail Atlas Vicinal" uitgegeven door Rail Memories, door Stefan Justens en Dick van der Spek. Hier hierin staan alle baanvakken in met bijhorende openings- elektrificatie en sluitingsdata. Ook voor henegouwen staan er verschillende detailkaarten in met verschillende referentiedatums. Er bestaan meerdere tramnetkaarten van de Henegouwse tramnetten. Deze zijn helaas niet licentievrij door wikipedia te gebruiken. Ook de GTF kaart is niet licentie vrij, maar vermits letterlijk elke pixel is herschreven maakt het niet uit.

Ik ben niet van plan om op korte termijn met Waalse tramkaarten te beginnen. Henegouwen is komplex en zeker niet op een kaart te vangen. De Borinage, la Louviere en Charleroi gebieden hebben een andere schaal nodig daar de lijnen te dicht op elkaar zijn. Onderschat de tijd die nodig om dergelijke kaarten te maken niet. Per kaart heb ik meerdere weken nodig en ik heb nu de tijd omdat ik werkloos ben. Als je een dergelijke kaart tekenen kan ik je wel ondersteunen met tips en standaarden.

Groeten,

Smiley.toerist 26 feb 2009 13:30 (CET)

Verwijderingsnominatie Glice[bewerken]

Beste IIVQ, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Glice. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090419 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 20 apr 2009 02:09 (CEST)

Herbevestiging voor moderatoren[bewerken]

Beste ?IIVQ,

Elk seizoen worden enkele moderatoren geëvalueerd in de jaarlijkse herbevestiging voor moderatoren. In juli wordt jouw status geëvalueerd. De eerste ronde van de herbevestiging begint op 1 juli 00:01 (CEST) en duurt tot 8 juli 00:01 (CEST). Deze eerste ronde is hier te vinden. De tweede ronde is van 9 juli 00:01 (CEST) tot 16 juli 00:01 (CEST). Als je het ambt niet meer wilt voortzetten, kun je ook van deze herbevestiging gebruik maken. Een uitgebreide beschrijving van de herbevestiging is hier te vinden. Vriendelijke groet, LolSimon -?- 26 jun 2009 17:55 (CEST)

Tweede ronde herbevestiging voor moderatoren[bewerken]

Beste IIVQ,

In de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestiging hebben 4 gebruikers bezwaar tegen je moderatorschap ingediend. Dat houdt in dat je één van de moderatoren bent die in de tweede ronde wordt geëvalueerd. Deze tweede ronde is van 9 juli 00:01 (CEST) tot 16 juli 00:01 (CEST). Je moet in deze ronde minstens 75% voorstemmen ontvangen om herbevestigd te worden. Er bestaat een mogelijkheid om een reactie te plaatsen in deze tweede ronde, zodat gebruikers over meer informatie beschikken bij het stemmen. De tweede ronde is hier te vinden. Daar kun je ook een reactie plaatsen.

Vriendelijke groet, LolSimon -?- 8 jul 2009 01:59 (CEST)

Inmiddels heb ik een eerdere reactie geplaatst (onder vermelding van de diff). Wanneer je dat wenst, kun je natuurlijk je reactie veranderen. Vriendelijke groet, LolSimon -?- 8 jul 2009 19:01 (CEST)

Chapter Wikimedia Belgium[bewerken]

Hello,

We want to create a Belgian wikimedia chapter. This chapter would work in 3 languages : Dutch, French, and English as administrative language. An effort of translation would be made towards the French and the Dutch. If you're interested by the creation of Belgian section, you can join us on http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Hallo,

Wij willen een Belgisch Wikimedia-chapter oprichten. Dat chapter zou drie werktalen hebben: Nederlands, Frans en - als administratieve taal - Engels. Een inspanning van de vertaling zou worden gemaakt op weg naar Frans en Nederlands. Indien u geïnteresseerd bent in de oprichting van een Belgisch chapter, dan kunt u dat kenbaar maken op http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Bonjour,

Nous voulons mettre sur pied, une section wikimedia Belgium. Cette section fonctionnerait en 3 langues : le Néerlandais, le Français, et l'Anglais comme langue administrative. Un effort de traduction serait effectué vers le Français et le Néerlandais. Si la création de cette section belge vous intéresse, vous pouvez nous rejoindre sur http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

-- M0tty

Verwijderingsnominatie Bestand:Naamsticker Overijssels Havezatenpad.svg[bewerken]

Beste IIVQ, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Bestand:Naamsticker Overijssels Havezatenpad.svg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20091230 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 31 dec 2009 02:01 (CET)

Verwijderingsnominatie Jon Bakker[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jon Bakker dat is genomineerd door Fred Lambert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100623 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 24 jun 2010 02:05 (CEST)

Herbevestiging moderatorschap[bewerken]

Beste IIVQ,

Op donderdag 1 juli 0:01 (CEST) begint de vierjaarlijkse herbevestiging voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden, daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groeten, LolSimon -?- 28 jun 2010 19:25 (CEST)

Tweede ronde herbevestiging voor moderatoren[bewerken]

Beste IIVQ,

In de eerste ronde van de herbevestiging voor moderatoren zijn er vier geldige bezwaren tegen je ingediend. Dat betekent dat je geëvalueerd zal worden in de tweede ronde van de herbevestiging. Deze tweede ronde loopt van 9 juli 0:01 (CEST) tot 16 juli 0:01 (CEST). Je moet in deze ronde minstens 75% voorstemmen ontvangen om herbevestigd te worden. Het is aan te raden om een verklaring te plaatsen in de tweede ronde, zodat gebruikers over meer informatie beschikken bij het stemmen.

De tweede ronde is hier te vinden, daar kun je ook een verklaring plaatsen. Dat kan nu al, voor het begin van de ronde.

Met vriendelijke groeten, LolSimon -?- 8 jul 2010 00:03 (CEST)

Bedankt[bewerken]

Beste IIVQ,

In de tweede ronde van de herbevestiging ben je niet herbevestigd. Je zult daarom vandaag je moderatorschap verliezen. Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor je inzet als moderator op Wikipedia. Met vriendelijke groeten, LolSimon -?- 16 jul 2010 00:10 (CEST)

Bedankt (2)[bewerken]

Groet, Jarii94Overleg 16 jul 2010 00:27 (CEST)

Hierbij wil ik me (een beetje laat) graag bij aansluiten. Audio-x-generic.svgJZ85overleg 16 jul 2010 13:36 (CEST)

Grote Nutteloze Werken[bewerken]

Beste

Ik ben momenteel bezig aan mijn eindwerk van het secundair onderwijs. Ik ben al een tijdje op zoek naar informatie over Grote Nutteloze Werken in België en in jouw bronnenlijst ontdekte ik een schat aan informatie. Vooral de volgende 'boeken' weken mijn interesse op (The Charleroi light metro, L'Extension de Métro de Charleroi Vers Gosselies & Soleilmont en Plan du réseau). Twee artikels van roger-maltere.com lijken niet meer beschikbaar op het internet, heeft u toevallig deze bestand nog? U zou mij alvast een plezier doen, moest u deze bestanden mij zou kunnen mailen.

Neem even contact met mij op via Speciaal:GebruikerE-mailen/IIVQ (en vermeld dan ook even uw eigen emailadres) - IIVQ 16 okt 2010 22:41 (CEST)

Verwijderingsnominatie Ron Kowsoleea[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ron Kowsoleea dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101203 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 dec 2010 01:03 (CET)

'lassen' opsplitsen[bewerken]

Hoi IIVQ, op de overlegpagina van het lemma 'lassen' lees ik dat je op 12 mei 2007 schreef dat je wilde proberen dat onderwerp op te splitsen. Ik ben het daar helemaal mee eens, want het onderwerp is gewoon veel te groot geworden voor één pagina. De pagina 'lassen' zelf heeft m.i. wel bestaansrecht, maar dan meer in algemene zin (historie, nut, doelen, gevaar, fysica etc.) en om een tabel of lijst te geven van alle denkbare lastechnieken. En uiteraard kan vanuit die tabel of lijst doorgesprongen worden naar al die lastechnieken. Ook is het zinnig om op de 'basis-pagina' de lastechnieken op verschillende manieren onder te verdelen, bv in chemisch lassen (autogeen), kortsluitlassen, booglassen, lassen met straling (elektronen en laser), etc. Nou ben ik natuurlijk erg benieuwd of je er inderdaad mee aan de slag bent (geweest). Ik ben geen professioneel lasser maar las wel graag in mijn schuurtje en weet er intussen best wel wat van af. Dus wil ik wel kijken of ik je kan helpen met deze best wel flinke klus. Of dat ik verder kan gaan met je concept, zodat ik niet alles opnieuw hoef uit te vinden. --Erik Wannee (overleg) 6 jan 2011 23:22 (CET)

Hoi Erik. Ik Ik heb die opmerking 3.5 jaar geleden gemaakt. Ik kan me er niets meer van herinneren, maar ben er dus niet "nog" mee bezig. Momenteel heb ik het ook vrij druk, maar ik zag net het artikel dat idd nog opgesplitst moet worden. Succes! IIVQ (overleg) 17 jan 2011 18:04 (CET) (die overigens misschien 3 keer een lasapparaat heeft vastgehouden)
Is begrepen. Dan voorkomen we in elk geval dat we beiden aan hetzelfde project gaan werken, of dat ik het wiel opnieuw aan het uitvinden ben. Ik ben nu nog even bezig met wat andere projectjes maar zal tzt het lassen eens aan gaan pakken. Groet, --Erik Wannee (overleg) 17 jan 2011 22:33 (CET)

SVGclub[bewerken]

Hoi IIVQ,
Na in de bewerkingsgeschiedenis van Gebruiker:IIVQ/SVGclub gekeken te hebben (ik volgde de link vanaf WP:GA) vroeg ik me af of deze club nog actief is en welke Wikipedianen ik momenteel zou kunnen benaderen voor het aanmaken van SVG-afbeeldingen?
Dit in verband met het benaderen van Wikipedianen uit een bepaalde regio of met een specifieke expertise voor Wikipedia:Fotografen.
Met vriendelijke groet, BlueKnight 20 jan 2011 13:17 (CET)

Verwijderingsnominatie Benoît Dewild[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Benoît Dewild dat is genomineerd door Narayan. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110130 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 31 jan 2011 01:04 (CET)

Verwijderingsnominatie Asdf[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Asdf dat is genomineerd door MADe. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110303 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 4 mrt 2011 01:04 (CET)

File:TreinTramwielprofiel.svg[bewerken]

Re flange and TreinTramwielprofiel.svg, you might add that which is called the (flange) reference line. Peter Horn (overleg) 10 jun 2011 04:05 (CEST)

'lassen' opsplitsen[bewerken]

Dag IIVQ,
Ik had je een tijd geleden benaderd over het opsplitsen van het lemma 'Lassen', omdat je ooit (zo'n 4 jaar geleden) het plan had opgevat dat aan te gaan pakken. Ik heb er ook een tijd tegenaan gehikt, omdat ik wel zag dat het een enorme klus zou gaan worden. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en heb eerst op mijn eigen werkruimte een heel netwerk aan laspagina's gemaakt. Die ben ik nu stuk voor stuk aan het uitwerken en plaats ze dan over naar de hoofdnaamruimte, waar ze verder kunnen uitgroeien.
Ik weet niet of je de pagina Lassen nog op je volglijst had staan, maar nu ben je in elk geval op de hoogte dat ik ermee bezig ben. Mocht je interesse hebben om eraan mee te werken: Wees van harte welkom op mijn OP. Groet, Erik Wannee (overleg) 12 jun 2011 20:50 (CEST)

Melusine[bewerken]

The blazon "file:Blaz_mel.png" will be deleted. Replace it by File:Blason meuble melusine.svg
the author Ssire. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 78.235.22.174 (overleg · bijdragen)

Uw bijdrage aan wiki betrefende oberon[bewerken]

geachte,

Omdat iemand aan mij vroeg of er nog iets te vinden was op het www over Oberon...ben ik eerst maar eens gaan googlen... Deze link kwam als eerste naar boven. En aangezien ik aanwezig was bij de opnamen, van begin tot eind, heb ik toch maar eens gelezen wat u allemaal te melden hebt over dit programma. Ik vind dat hetgeen u schrijft getuigt van grote vooringenomenheid, subjectiviteit en u komt bevooroordeeld over. Ik vind sommige uitlatingen uwerzijds , pijnlijk, beledigend,aanmatigend en allesbehalve naar waarheid. Ik ben dan ook van plan tegen dit artikel actie te ondernemen, door het te laten verbieden. De wereld heeft geen behoefte aan onzin en leugens. En ik nog veel minder.

U kunt mij altijd contacteren, mocht u daar het lef toe hebben, wat ik wel verwacht aangezien u ook het lef had om deze nitwitbijdrage wereldkundig te maken. mijn mail adres is: Stellebel@msn.com Verder verwijs ik u graag door naar de volgende website, alwaar u het dagboek van verschillende deelnemers kunt vinden, de mijne in het bijzonder, en wel onder De vrouwe van Lafelt. www.strocirkel.web-log.nl U vindt daar beslist meer genuanceerde artikelen dan hetgeen u hebt geproduceerd. Ik geef u 1 week om te reageren..dan ga ik over tot actie.

mvg

stella – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.192.109.50 (overleg · bijdragen)

Ik hoop dat u een beetje voorzichtig bent met uw "actie" en dreigementen daaromtrent. Dreigen met (bijvoorbeeld) jurische acties wordt beloond met onmiddelijke blokkade. Bij dreigementen met fysieke acties wordt onmiddelijk de politie verwittigd. Kleuske (overleg) 14 jul 2011 18:47 (CEST)
Beste Stella,
Ik weet werkelijk niet waar u op bedoelt, ik heb slechts een beginartikel en lijsten van deelnemers op het artikel Oberon gepubliceerd, ik zie daar niets bij waar u aanstoot aan zou kunnen nemen. Op uw dreigement ga ik derhalve niet in. IIVQ (overleg) 15 jul 2011 20:39 (CEST)
Ik neem aan dat het om Oberon (televisieprogramma) ging en niet om de dp. Ik heb eens door je acties heen gebladerd. Inderdaad vind ik deze bedreiging van die Stella als een tang op een varken slaan. Terecht dat ze daarop meteen aangesproken is. Overigens kan ze hier nu niet reageren want ze is dus een paar dagen geëxcommuniceerd. Sterkte, Erik Wannee (overleg) 15 jul 2011 22:31 (CEST)

Wiki Loves Monuments in België[bewerken]

Hallo IIVQ, Ik zag dat je woonachtig bent in België. Gezien het aanstaande project van Wiki Loves Monuments 2011 dacht ik dat dat mogelijk jou interesse zou kunnen hebben. Voor Wiki Loves Monuments 2011 moet er nog een en ander georganiseerd en gedaan worden. Met die gedachte heb ik een algemene oproep gedaan op: Wikipedia:De_kroeg#Wiki_Loves_Monuments. Verder heb ik een projectpagina ingericht om hierover centraal te communiceren, zie: Wikipedia:Wikiproject/Erfgoed/Belgische Erfgoed Inventarisatie. Ik hoop dat je mee wilt helpen om Wiki Loves Monuments 2011 in België te organiseren of aan bij te dragen. Groetjes - Romaine 18 jul 2011 02:12 (CEST)

Ik woon momenteel in Enschede, Nederland, en ben niet zo heel actief meer op Wiki's. Ik wil in beiden graag verandering brengen, maar momenteel heb ik er niet zo heel veel tijd voor. Succes, IIVQ (overleg) 19 jul 2011 01:04 (CEST)

Leuk ontmoet te hebben![bewerken]

...wat meer

Hallo IIVQ, Zoals beloofd... maar omdat ik denk dat 1 te weinig is...

Groetjes - Romaine 20 jun 2011 02:39 (CEST)

Hmm, lekker! Maar wanneer heb jij me stroopwafels beloofd? IIVQ (overleg) 15 jul 2011 20:44 (CEST)
Den Bosch... Romaine 19 jul 2011 01:14 (CEST)
Dat is 5 jaar geleden ofzo! IIVQ (overleg) 19 jul 2011 10:06 (CEST)
Ik kan je vrij stellig verzekeren dat IIVQ er niet bij was in Den Bosch, Romaine ;) Effeietsanders 19 jul 2011 10:25 (CEST)
Bij nader inzien was ik op 16 juli 2006 in Eindhoven, niet in Den Bosch. Ik ben alleen op wiki-uitjes in Eindhoven en Utrecht (en Hilversum, Zoetermeer-oost en Schokland, maar die waren privé) geweest. IIVQ (overleg) 19 jul 2011 10:28 (CEST) Maar toch bedankt voor de stroopwafels! IIVQ (overleg) 19 jul 2011 10:28 (CEST)
Dan is er iets mis gegaan ergens in de communicatie. Vreemd. In ieder geval, toch gemeende stroopwafels. :-) Romaine 19 jul 2011 17:00 (CEST)

Foto Eilandbrug[bewerken]

Dank voor het toevoegen van de mooie panoramafoto bij de Eilandbrug hgame (overleg) 22 okt 2011 08:52 (CEST)

Dank je! Door het zeilen zie ik bepaalde bruggen vaak in een ander perspectief :-) !IIVQ (overleg) 24 okt 2011 10:11 (CEST)

Verwijderingsnominatie Eurostaete[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Eurostaete dat is genomineerd door Cycn. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120801 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 aug 2012 02:04 (CEST)

Welkom terug[bewerken]

Zo, dat is een tijd geleden dat ik jouw naam langs heb zien komen. Leuk je weer eens te zien en welkom terug. :) Trijnsteloverleg 22 okt 2012 14:04 (CEST)

Ik ben heel af en toe nog actief, als ik wat tijd over heb en iets zie dat niet klopt dan pas ik het vaak even aan. Maar Ik kijk bijna dagelijks wel op WP dus een bericht op mijn OP lees ik bijna altijd snel :-).. Bedankt! IIVQ (overleg) 22 okt 2012 14:27 (CEST)

Moderator?[bewerken]

Hallo gebruiker IIVQ, Uw gebruikerspagina wekt sterk de indruk dat u hier actief bent als moderator. Na enig speurwerk blijkt dat al jaren niet meer het geval te zijn. Zou u zo vriendelijk willen zijn dit aan te passen? Het kan voor verwarring zorgen bij andere gebruikers. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 7 mrt 2015 09:33 (CET)

Beoordelingsnominatie Doos[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Doos dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150815 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 16 aug 2015 02:05 (CEST)

Beoordelingsnominatie Hogedrukspuit[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hogedrukspuit dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160121 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 jan 2016 01:04 (CET)

SNCV/NMVB one-way signals[bewerken]

Hi,

I updated your NMVB oneway signalisation with a GIF file. You may be interested in using it.

Dldwg (overleg) 27 sep 2017 15:18 (CEST)