Lijst van treinseries in Nederland

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Intercityroutes zoals die golden volgens de dienstregeling 2016 in Nederland.

Hieronder volgt een lijst met de treinseries volgens de treindienstregeling 2018 in Nederland.

Elke trein die op het openbare netwerk van spoorlijnen rijdt heeft een uniek nummer. Dit nummer is te vinden in het spoorboekje en in de NS-reisplanners, maar niet op de treinbeeldschermen, de CTA's of de vertrekstaten.

Om de treinen makkelijk te kunnen aanduiden heeft men deze nummers in series opgedeeld: treinseries. Deze nummers worden door de Nederlandse spoorbeheerder ProRail toegekend aan de betreffende exploitanten, zowel voor passagierstreinen als goederentreinen. Hierdoor kunnen geen duplicaatnummers ontstaan. Het nummer van de treinserie (de term serienummer is verwarrend, omdat dat vaak exemplaarnummer betekent) ontstaat door de laatste twee cijfers van een treinnummer in nullen te veranderen (of weg te laten). Het nummer van de treinserie is vergelijkbaar met het lijnnummer van bussen en trams, met het verschil dat de spoorwegen deze nummers niet zo duidelijk aan het publiek communiceren. Sommige vervoerders kennen echter zelf een lijnnummer toe aan hun treindiensten, dat volledig losstaat van het nummer van de treinserie.

De treinnummers bestaan uit het nummer van de treinserie, waarbij de twee nullen in een volgnummer zijn veranderd. In de regel is het treinnummer even in de ene richting en oneven in de andere richting. Steeds na een half uur is het treinnummer 2 hoger, zodat er net genoeg nummers beschikbaar zijn voor alle treinen van een halfuursdienst.

Dit patroon geldt niet voor internationale treinen.

Elk treinstel, elke locomotief, elk rijtuig en elke losse wagon heeft zijn eigen nummer. Deze nummers zijn te vinden in de lijst van Nederlands spoorwegmaterieel en hebben niets te maken met de nummers in onderstaande tabel.

Serie Treinsoort Route Bijzonderheden
100

ICE 43

InterCityExpress (NS International) [ Amsterdam CentraalUtrecht CentraalArnhem CentraalOberhausen HbfDuisburg HbfDüsseldorf Hbf ] / [ Hannover HbfMinden (Westf)HerfordBielefeld HbfGütersloh HbfHamm (Westf)Hagen HbfWuppertal Hbf ] – Köln HbfSiegburg/Bonn Frankfurt (Main) Flughafen FernbahnhofMannheim HbfKarlsruhe HbfOffenburgFreiburg (Breisgau) HbfBasel Bad BfBasel SBB Eén keer per dag tussen Amsterdam en Basel.
120 / 220

ICE 78

InterCityExpress (NS International) Amsterdam CentraalUtrecht CentraalArnhem CentraalOberhausen HbfDuisburg HbfDüsseldorf HbfKöln HbfFrankfurt (Main) Flughafen FernbahnhofFrankfurt (Main) Hbf Wordt aangevuld door de serie 100 / ICE 43.
140 / 240

IC 77

Intercity (NS International / DB Fernverkehr) Amsterdam CentraalAmersfoortDeventerHengeloBad BentheimRheineOsnabrück HbfHannover HbfBerlin HbfBerlin Ostbahnhof Rijdt elke twee uur, stopt alternerend te Bünde (Westf) of Bad Oeynhausen
L 450

450

L-trein (NMBS) PuursAntwerpen-ZuidAntwerpen-BerchemAntwerpen-CentraalRoosendaal Rijdt niet in het weekend. In het weekend rijdt treinserie 2500.
500 Intercity Rotterdam CentraalUtrecht CentraalAmersfoortZwolleGroningen Vormt tussen Rotterdam Centraal en Zwolle een halfuursdienst met serie 600. Vormt tussen Zwolle en Groningen een halfuursdienst met serie 700. Stopt tussen Zwolle en Groningen alleen 's morgens vroeg en 's avonds laat op alle stations.
600 Intercity LeeuwardenZwolleAmersfoortUtrecht CentraalRotterdam Centraal Vormt tussen Rotterdam Centraal en Zwolle een halfuursdienst met serie 500. Stopt tussen Zwolle en Leeuwarden alleen 's morgens vroeg en 's avonds laat op alle stations.
700 Intercity Den Haag CentraalSchiphol AirportLelystad CentrumZwolleGroningen Vormt tussen Den Haag Centraal en Zwolle een halfuursdienst met serie 1800. Vormt tussen Zwolle en Groningen een halfuursdienst met serie 500. Stopt tussen Zwolle en Groningen alleen 's morgens vroeg en 's avonds laat op alle stations.
800 Intercity MaastrichtSittardRoermondEindhoven's-HertogenboschUtrecht CentraalAmsterdam CentraalAlkmaarSchagenDen Helder Rijdt niet 's avonds. Rijdt alleen in de spits van en naar Schagen. In de spitsrichting van/naar Den Helder.
900 Intercity direct Amsterdam CentraalSchiphol AirportRotterdam CentraalBreda Tussen Schiphol en Rotterdam is een toeslag verschuldigd.
1000 Intercity direct Amsterdam CentraalSchiphol AirportRotterdam Centraal Tussen Schiphol en Rotterdam is een toeslag verschuldigd.
1100 Intercity Den Haag CentraalDen Haag HSDelftRotterdam CentraalBredaTilburgEindhoven Stopt niet in Schiedam Centrum en Rotterdam Blaak; via HSL.
1400 Intercity Utrecht CentraalAmsterdam CentraalSchiphol AirportDen Haag HSRotterdam Centraal Nachtnet. De treinserie 21400 voor de trajectverlengingen Rotterdam Centraal – Eindhoven en Utrecht Centraal – Eindhoven rijden uitsluitend in de nachten volgend op vrijdag en zaterdag. In het eerste deel van de nachten volgend op woensdag en donderdag stopt de trein in Gouda in plaats van Delft. Daarnaast worden bussen ingezet op het traject Rotterdam Centraal – Delft – Den Haag HS.
1500 Intercity Amsterdam CentraalHilversumAmersfoortDeventer Rijdt in de spits (en 1x/2 uur in het dal) van/naar Deventer.
1600 Intercity Schiphol AirportAmersfoortDeventerHengeloEnschede
1700 Intercity Den Haag CentraalUtrecht CentraalAmersfoortDeventerHengeloEnschede
1800 Intercity Den Haag CentraalSchiphol AirportLelystad CentrumZwolleLeeuwarden Vormt tussen Den Haag Centraal en Zwolle een halfuursdienst met serie 700.
2000 Intercity Den Haag CentraalGoudaUtrecht Centraal Rijdt niet na 21:00 uur.
2100 Intercity Amsterdam CentraalHaarlemLeiden CentraalDen Haag Centraal Rijdt niet na 22:00 uur.
2200 Intercity Amsterdam CentraalHaarlemLeiden CentraalDen Haag HSRotterdam CentraalDordrechtRoosendaalVlissingen In de spits vanaf/tot Roosendaal gecombineerd met serie 12200.
2300 Intercity DordrechtBreda Rijdt niet na 20:00 uur; 1x per uur
2400 Intercity Lelystad CentrumSchiphol AirportLeiden CentraalDen Haag HSRotterdam CentraalDordrecht Rijdt niet na 22:00 uur.
L 2550

2550

L-trein (NMBS) PuursAntwerpen-ZuidAntwerpen-BerchemAntwerpen-CentraalEssen – [ Roosendaal ] In het weekend tot Roosendaal
2600 Intercity Almere CentrumAmsterdam Centraal
2800 Intercity Rotterdam CentraalGoudaUtrecht Centraal Rijdt niet na 21:00 uur.
2900 Intercity EnkhuizenHoornAmsterdam CentraalUtrecht Centraal's-HertogenboschEindhovenRoermondMaastricht Stopt niet in Zaandam. Stopt tussen Hoorn en Enkhuizen op alle tussengelegen stations.
3000 Intercity NijmegenArnhem CentraalEde-WageningenUtrecht CentraalAmsterdam CentraalAlkmaarDen Helder Stopt na 20.00 uur ook op Driebergen-Zeist.
3100 Intercity Schiphol AirportUtrecht CentraalEde-WageningenArnhem CentraalNijmegen Rijdt niet na 22:00 uur
3300 Sprinter Leiden CentraalHoofddorpSchiphol AirportZaandamPurmerendHoorn Kersenboogerd Vanaf 20:00 uur niet tussen Leiden Centraal - Hoofddorp
3400 Intercity HaarlemBeverwijkAlkmaar Rijdt alleen in de spits. In de ochtendspits alleen richting Haarlem, in de middagspits alleen richting Alkmaar.
3500 Intercity Schiphol AirportUtrecht Centraal's-HertogenboschEindhovenHelmondVenlo
3600 Intercity RoosendaalBredaTilburg's-HertogenboschNijmegenArnhem CentraalZutphenDeventerZwolle
3800 Sneltrein (Arriva) ZwolleEmmen Onderdeel van Blauwnet. 1x per uur.
3900 Intercity EnkhuizenHoornAmsterdam CentraalUtrecht Centraal's-HertogenboschEindhovenHeerlen Rijdt op de vroege ochtend en 's avonds 1x per uur tussen Sittard en Heerlen.
4000 Sprinter UitgeestZaandamAmsterdam CentraalBreukelenWoerdenGoudaRotterdam Centraal
4300 Sprinter HoofddorpSchiphol AirportWeespAlmere CentrumAlmere Oostvaarders Enkele ritten naar Lelystad C
4400 Sprinter 's-HertogenboschNijmegenArnhem Centraal Rijdt niet ’s avonds tussen Nijmegen en Arnhem Centraal. In ’s-Hertogenbosch gekoppeld aan serie 6600 van/naar Dordrecht.
4500 Intercity Amsterdam CentraalHoornEnkhuizen Stopt niet in Zaandam. Stopt tussen Hoorn en Enkhuizen op alle tussengelegen stations. Rijdt in de ochtendspits naar Amsterdam C. en in de avondspits naar Enkhuizen.
4600 Sprinter Den Haag CentraalLeiden CentraalSchiphol AirportAmsterdam SloterdijkAmsterdam Centraal In Amsterdam C. gekoppeld aan serie 14600 van/naar Zwolle
4700 Sprinter UitgeestZaandamAmsterdam Centraal Gekoppeld aan serie 7400 naar Rhenen. Rijdt niet ’s avonds en in het weekend.
4800 Sprinter Amsterdam CentraalHaarlemAlkmaarHoorn
4900 Sprinter Utrecht CentraalHilversumAlmere Centrum Stopt niet in Hollandsche Rading, Hilversum Media Park en Bussum Zuid. Stopt in Utrecht Overvecht alleen in de richting van Utrecht C.. Rijdt niet 's avonds.
5000 Sprinter Den Haag CentraalDen Haag HSDelftRotterdam CentraalDordrecht Rijdt niet 's avonds na 20:00 en in het weekend.
5100 Sprinter Den Haag CentraalDen Haag HSDelftRotterdam CentraalDordrecht
5200 Sprinter Tilburg UniversiteitTilburgBoxtelEindhoven Gekoppeld in Eindhoven aan serie 6400 naar Weert.
IC 13

5300

Lokaaltrein (NMBS) MaastrichtWezetLuik-GuilleminsTongerenDiepenbeekHasselt Rijdt in het weekend niet tussen Luik-Guillemins en Hasselt.
5400 Sprinter Amsterdam CentraalHaarlemZandvoort aan Zee
5500 Sprinter Utrecht CentraalDen DolderBaarn
5600 Sprinter Utrecht CentraalAmersfoortZwolle
5700 Sprinter Utrecht CentraalHilversumWeespSchiphol AirportHoofddorp Rijdt niet na 20:00 uur.
5800 Sprinter HoofddorpSchiphol AirportAmsterdam SloterdijkAmsterdam Centraal Te Amsterdam C. gekoppeld aan de 15800 van/naar Amersfoort Vathorst
5900 Sprinter DordrechtRoosendaal 's Avonds en in het weekend eenmaal per uur.
6000 Sprinter Utrecht CentraalGeldermalsenTiel In Utrecht Centraal gekoppeld aan serie 6100 naar Woerden.
6100 Sprinter WoerdenUtrecht Centraal Rijdt niet na 20.00 uur en in het weekend. In Utrecht Centraal gekoppeld aan serie 6000 naar Tiel.
6200 Sprinter GroningenAssen Rijdt alleen in de spits
6300 Sprinter Den Haag Centraal Leiden CentraalHeemstede-AerdenhoutHaarlem Rijdt na 20:00 uur en in het weekend tot Leiden Centraal.
6400 Sprinter EindhovenWeert In Eindhoven gekoppeld aan serie 5200 naar Tilburg Universiteit.
6500 Sprinter Utrecht CentraalHouten Castellum Rijdt alleen in de spits. Stopt in de spitsrichting op alle tussengelegen stations (ochtendspits naar Utrecht Centraal en avondspits naar Houten Castellum).
6600 Sprinter DordrechtBredaTilburg's-Hertogenbosch In ’s-Hertogenbosch gekoppeld aan serie 4400 van/naar Arnhem Centraal.
6700 Sprinter 's-HertogenboschOss Rijdt alleen in de spits. Stopt in de spitsrichting op alle tussengelegen stations (ochtendspits naar ’s-Hertogenbosch en avondspits naar Oss). In ’s-Hertogenbosch gekoppeld aan serie 9600 van/naar Deurne.
6800 Sprinter Den Haag CentraalGoudaGouda Goverwelle Rijdt niet 's avonds en in het weekend
6900 Sprinter Utrecht Centraal's-Hertogenbosch In Utrecht Centraal gekoppeld aan serie 7800 naar Den Haag Centraal.
7000 Sprinter ApeldoornDeventerAlmeloHengeloEnschede Rijdt in de spits van/naar Enschede
7300 Sprinter BreukelenUtrecht CentraalDriebergen-ZeistVeenendaal CentrumRhenen Rijdt alleen in de spits, 's avonds en in het weekend. 's Avonds en in het weekend van/naar Rhenen en vervangt dan serie 7400.
7400 Sprinter Amsterdam CentraalBreukelenUtrecht CentraalDriebergen-ZeistRhenen Rijdt alleen op werkdagen overdag, op de overige tijden vervangen door serie 7300. In Amsterdam Centraal gekoppeld aan serie 4700 van/naar Uitgeest.
7500 Sprinter Ede-WageningenArnhem Centraal
7600 Sprinter WijchenNijmegenArnhem CentraalZutphen 's Avonds en op zondag alleen tussen Nijmegen en Zutphen
7700 Sprinter Rotterdam CentraalGoudaGouda Goverwelle Rijdt alleen in de spits.
7800 Sprinter Den Haag CentraalGoudaUtrecht Centraal In Utrecht Centraal gekoppeld aan serie 6900 naar 's-Hertogenbosch.
7900 Sprinter (Keolis) ZwolleAlmeloHengeloEnschede Onderdeel van Blauwnet
8000 Stoptrein (Arriva) ZwolleMariënbergEmmen Onderdeel van Blauwnet. 1x per uur.
8100 Sprinter ZwolleMeppelAssenGroningen
8500 Sprinter (Keolis) ZwolleKampen Onderdeel van Blauwnet. Stopt voor onbepaalde tijd niet in Zwolle Stadshagen.
8600 Sprinter Alphen a/d RijnGouda Rijdt onder de formule van R-net
8700 Sprinter Alphen a/d RijnGouda Rijdt onder de formule van R-net. Rijdt niet 's avonds en in het weekend
8800 Intercity Leiden CentraalAlphen a/d RijnWoerdenUtrecht Centraal
8900 Sprinter Leiden CentraalAlphen a/d Rijn Rijdt alleen in de brede spits
9000 Sprinter LeeuwardenMeppel Rijdt ’s avonds en in het weekend 1x per uur.
9200

IC 35

Intercity (NS International) Amsterdam CentraalSchiphol AirportDen Haag HSRotterdam CentraalRoosendaalAntwerpen-CentraalMechelenBrussel-CentraalBrussel-Zuid/Midi
Thalys 9300 Thalys (NS International) Amsterdam CentraalSchiphol AirportRotterdam CentraalAntwerpen-CentraalBrussel-ZuidParis Nord Diverse ritten alleen tussen Amsterdam en Brussel
9600 Sprinter 's-HertogenboschBoxtelEindhovenHelmondDeurne In de spits gekoppeld aan serie 6700 van/naar Oss.
Thalys 9900 Thalys (NS International) Amsterdam CentraalSchiphol AirportRotterdam CentraalAntwerpen-CentraalBrussel-ZuidLille Europe Rijdt 1-2x/dag
11400 Intercity GoudaRotterdam Centraal Nachtnet Rijdt alleen in de nachten volgend op woensdag en donderdag
11600 Intercity Schiphol AirportAmsterdam ZuidDuivendrechtHilversumAmersfoortAmersfoort Schothorst Vormt tussen Schiphol en Amersfoort een halfuursdienst met serie 1600
11700 Intercity Amersfoort SchothorstAmersfoortUtrecht CentraalGoudaDen Haag Centraal Vormt tussen Den Haag Centraal en Amersfoort een halfuursdienst met serie 1700
12200 Intercity VlissingenRoosendaal Rijdt alleen in de spitsrichting (ochtendspits richting Roosendaal, avondspits richting Vlissingen). Gekoppeld in Roosendaal aan serie 2200 van/naar Amsterdam Centraal
12600 Intercity GroningenAssenZwolleLelystad CentrumAlmere CentrumAmsterdam Centraal Enkele treinen op vrijdag- en zaterdagnacht in de richting van Amsterdam C.
13500 Intercity EindhovenHelmondVenlo Rijdt alleen 's morgens vroeg en 's avonds laat als treinserie 3500 niet rijdt.
13800 Sneltrein (Arriva) ZwolleCoevorden Onderdeel van Blauwnet. Rijdt alleen tijdens de spits.
14000 Sprinter Utrecht CentraalGoudaRotterdam Centraal Rijdt alleen 's morgens vroeg en alleen richting Rotterdam.
14600 Sprinter Amsterdam CentraalWeespAlmere CentrumLelystad CentrumZwolle In Amsterdam C. gekoppeld aan serie 4600 van/naar Den Haag C.
14900 Sprinter Almere CentrumHilversumUtrecht Centraal Rijdt alleen 's avonds. Stopt niet in Bussum Zuid en Hilversum Media Park.
15400 Sprinter Amsterdam CentraalHaarlemZandvoort aan Zee Extra strandtrein, rijdt alleen in de zomerperiode.
15800 Sprinter Amersfoort VathorstAmersfoortHilversumWeespAmsterdam Centraal Te Amsterdam C. gekoppeld aan de 5800 van/naar Hoofddorp
17800 Stoptrein (Arriva) ZutphenApeldoorn
17900 Intercity (Keolis) RaalteAlmeloHengeloEnschede Onderdeel van Blauwnet. Rijdt alleen op werkdagen overdag en 1x per uur. Rijdt tot zomer 2018 niet tussen Zwolle en Raalte.
20000

RE 19

Regional-Express (Abellio Rail NRW) Arnhem CentraalZevenaarEmmerichWeselOberhausen HbfDuisburg HbfDüsseldorf FlughafenDüsseldorf Hbf Rhein-IJssel-Express
20050

RE 13

Regional-Express (Eurobahn) VenloMönchengladbach HbfNeuss HbfDüsseldorf HbfWuppertal HbfHagen HbfHamm (Westf)
20100

RB 57

Stoptrein (Arriva) GroningenZuidbroekBad NieuweschansWeenerSinnbild Kraftomnibus.svgLeer (Ostfriesl) Ook wel Wiederline genoemd. Langdurig geen treinverkeer mogelijk tussen Weener en Leer maar lijnbus 620 door Weser-Ems Bus. Er rijden ook vervangende bussen tussen Groningen en Leer.
20200

RB 64

Regionalbahn (DB Regio NRW) Münster (Westf) HbfSteinfurt-BurgsteinfurtGronau (Westf)Enschede Euregio-Bahn
20250

RB 51

Stoptrein/Regionalbahn (DB Regio NRW) Dortmund HbfPreußenLünen HbfCoesfeld (Westf)Gronau (Westf)Enschede Westmünsterland-Bahn Dortmund-Lünen 2x per uur, van/naar Enschede en in het weekend 1x per uur
20300

RE 18

Stoptrein / Regional-Express (DB Regio NRW) HeerlenLandgraafHerzogenrath Stopt niet in Heerlen De Kissel
20350

RB 61

Stoptrein/Regionalbahn (Keolis) HengeloBad BentheimRheineOsnabrück HbfBünde(Westf)Bielefeld Hbf Wiehengebirgsbahn
21400 Intercity EindhovenUtrecht Centraal; Rotterdam CentraalEindhoven Nachtnet. Rijdt alleen in de nachten volgend op vrijdag en zaterdag.
22200 Intercity Amsterdam CentraalAmsterdam SloterdijkHaarlem Nachtnet. Rijdt alleen in de nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag.
22400 Intercity Utrecht CentraalAmersfoort Nachtnet. Rijdt alleen in de nachten volgend op vrijdag en zaterdag.
23400 Intercity Utrecht CentraalDriebergen-ZeistVeenendaal-De KlompEde-WageningenArnhem CentraalElstNijmegen Nachtnet. Rijdt alleen in de nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag in de richting van Nijmegen.
24400 Intercity AmsterdamSchipholLeiden Nachtnet. Rijdt alleen in de nachten volgend op dinsdag en woensdag.
28300 Sprinter Utrecht CentraalUtrecht Maliebaan Trein naar het Spoorwegmuseum, alleen als dit open is (niet op maandag, behalve tijdens de schoolvakanties)
30700 Stoptrein (Breng) Arnhem CentraalDoetinchem Rijdt onder de naam brengdirect en rijdt niet in de avonduren (na 20.00 uur) en het weekend. Verzorgt samen met Arriva een kwartiersdienst tussen Arnhem en Doetinchem.
30800 Stoptrein (Arriva) WinterswijkZutphen
30900 Stoptrein (Arriva) Arnhem CentraalDoetinchemWinterswijk Verzorgt samen met brengdirect doordeweeks tot 20.00 uur een kwartiersdienst tussen Arnhem en Doetinchem.
31000 Stoptrein (Arriva) AlmeloMariënbergHardenberg Onderdeel van Blauwnet. 1x per uur, 2x per uur in de brede spits en op zaterdagmiddag.
31100 Stoptrein (Arriva) Arnhem CentraalElstTiel Stopt niet te Arnhem Zuid. In de daluren eenmaal per uur Elst - Tiel.
31200 Stoptrein (Syntus Twente) ZutphenHengeloOldenzaal Onderdeel van Blauwnet.
31300 Stoptrein (Connexxion) AmersfoortBarneveld CentrumEde-Wageningen Onderdeel van de Valleilijn.
31400 Stoptrein (Connexxion) AmersfoortBarneveld CentrumBarneveld Zuid Onderdeel van de Valleilijn.
32000


S4

Stoptrein (Arriva) Maastricht RandwyckMaastrichtHeerlen
32100


S5

Sneltrein (Arriva) Maastricht RandwyckMaastrichtHeerlen
32200


S1

Stoptrein (Arriva) NijmegenVenrayVenloRoermond
32300


S1

Stoptrein (Arriva) NijmegenVenrayVenlo Rijdt niet 's avonds en in het weekend. De eerste drie ritten richting Nijmegen beginnen vanaf Venlo en de laatste drie ritten vanaf Nijmegen gaan tot Venlo.
32400


S2

Stoptrein (Arriva) Maastricht RandwyckMaastrichtSittardRoermond
32500


S3

Stoptrein (Arriva) SittardHeerlenKerkrade Centrum
36700 Stoptrein (Arriva) DordrechtGorinchemGeldermalsen
36800 Stoptrein (Arriva) DordrechtGorinchem Stopt niet in Hardinxveld Blauwe Zoom
37000 Stoptrein (Arriva) LeeuwardenSneek Rijdt niet 's avonds na 20:00 en op zondag.
37100 Stoptrein (Arriva) LeeuwardenSneekStavoren
37200 Stoptrein (Arriva) LeeuwardenHarlingen Haven
37300 Sneltrein (Arriva) LeeuwardenGroningen
37400 Stoptrein (Arriva) LeeuwardenGroningen Enkele treinen per dag stoppen in Leeuwarden Achter de Hoven. In de ochtendspits rijden er enkele extra treinen tussen Zuidhorn en Groningen
37500 Stoptrein (Arriva) GroningenZuidbroekWinschotenBad Nieuweschans Enkele treinen van/naar Bad Nieuweschans
37600 Stoptrein (Arriva) GroningenRoodeschoolEemshaven Vanaf april 2018 overdag min. 2x/uur treinen van/naar Eemshaven
37700 Stoptrein (Arriva) GroningenDelfzijl
37800 Stoptrein (Arriva) GroningenVeendam
32900 Stoomtrein (ZLSM) Simpelveld Schin op GeulValkenburg

Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]